Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 2. 8. 2007 23:31

nexxi
♥♥♥♥♥--

Re: maly prsa-podprsenky

Stelička napsal(a):

nexxi napsal(a):

Stelička tak ot já to měla naopak.. ve 14 jsem ještě vážila hooodně přes 60 skoro k 70, prsa 4ky... a ted to nějako šlo dolů, je mi 17 a vážím kolem padesáti

Já vážila pod padesát ještě v 35 létech - po dvou dětech. Jen ta prsa, ta prsa ...

Stelička tohle obdivuju.. ale fakt.. mamka taky vážila malinko.. pro mě je uspěch toto big_smile jednou mi líčila známá (to sem vážila něco přes 60 ještě ) žeměla 59 kg den před porodem.. nepotěšilamě..

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#27 2. 8. 2007 23:43

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Holky, a jak jste to měly s prsama a váhou po kojení?
Mně  moje malá prsa po dvou letech kojení splaskla ještě vícgrater.
A váhu po dětech jsem měla též téměř hned. Zato po třicítce to na mě naskakuje snad samo nebo co. Nenápadně každý rok dvě kilečka, to budu asi dost tlustá babička...sad

Upravil(a) Damila (2. 8. 2007 23:43)

Není tady

#28 3. 8. 2007 12:07

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Damilo, ona ta kila budou fakt nějaká trénovaná ve skoku big_smile. Mě už taky není 35, tudíž pod padesát kilo nemám grater . Momentálně 56/158. Do tabulek BMI se stále vlezu, ale spokojená nejsem, hmm. A prsa mám na rozdávání. Kdo chce ...?

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#29 3. 8. 2007 19:03

nexxi
♥♥♥♥♥--

chtěla bych se zeptat na názor, souvisí to s tímhle tématem. dneska se midostal do rukou včereší blesk a anketa o nejkrásnější prsa - malá nebo velká.. co mě ale zarazilo, že tam s klidem dají nahé holky kterým je 17 let. mě samotné 17 je a nedokážu si představit že bych nafotila fotky nahoře bez pro celorepublikové noviny.. co si o tom myslíte vy?

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#30 4. 8. 2007 0:37

Allice
♥♥♥♥♥--

zrovna nedavno jsem resila podobne dilema a chtela jsem na babinet hodit toto tema, spise me zajima, jestli treba nekdo strida ze si jednou vezem vyztuzene a podruhe treba normalni sportovni ..Nosila jsem ty vyztuzene podprsenky,vycpane..Ale jak byly ty vedra...blee..vubec se mi do nich nechtelo a jeste pod tilkem to vypadlo osklive, skoro bych rekla, ze je poznat, ze to vycpani je videt (take zalezi na typu), ze je to horsi "trapas" nez ze  mam mala prsa..Tak jsem se na to vykasla a vzala si tu normalni-sportovni, nebo pod vhodne tilko chodim bez a je mi hej, ze me to nikde neskrti a netlaci a neni mi vedro....proste ma to same plusy..a jeden minus a to, ze nemam prsa, ale s tim nic neudelam..Poohlednu se po nejake normalni (ne sportovni), ktera by mi prsa nejak pekne vytvarovala,ale vycpanou uz nee..A s tim, ze mam ted najednou mensi prsa? pokusit se to hodit za hlavu..pokud chodis do skoly, tak pres prazdniny clovek "zapomene" jakou kdo mel postavu a co treba tedy spoluzaky zaujmout jeste nejakou jinou zmenou - uces?

Není tady

#31 6. 8. 2007 17:12

Jessie
♥♥♥♥♥--

Nexxi - nevím jak je to se zákonem, když je dívce 17 let a uveřejní tyto fotografie, ale kdyby to bylo nezákonné tak to tam určitě nedají.

Taky si ve svých necelých 20 nedokážu představit takovéhle snímky v novinách, ale některým holkám je to jedno - zase na druhou stranu tam byly bez hlav ne? Já to moc neprohlížela, takže šance, že by je někdo poznal je prakticky nulová

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#32 9. 8. 2007 16:52

Šárka Junková
♥♥-----

Ahoj!
Tak vidíš, co komentář, to názor...
Já si myslím, že podprda s vycpávkou ti prsa nezdeformuje, jen se ti potom pod vlivem mediální kampaně či vyprsených krásek s umělinama zdá, že je máš nějak divné...
Píšeš, že je Ti 14, takže se ti prsa určitě ještě změní.
Jo a můj názor k těm "vycpaným" podprdám...mám kámošku, které je 43 let. Nosí vycpávky celý život a když jdeme běhat, bere si sportovní podprsenku. Nepřipadá mi to divné. Já mám zase velikos E (což jsou pětky) a věř mi, že podle toho, jakého tvaru si obleču podprdu, jsou pokaždé jiné. A taky na mě nikdo nekouká...to si totiž jen sama sugeruješ. Prostě se vybodni na to, jak se zdáš okolí. Řekni si -jsem v pohodě. Vím, že to jde, já to dělám celý život. A je mi fajn.

Není tady

#33 22. 8. 2007 13:49

Muffy
♥♥-----

Malino, mě taky narostly prsa až poslední ze třídy a to nevyrostly zrovna hodně. Kamarádka mi poradila pushupku. Ok, koupila jsem si asi asi 4cm šířky. Kluka jsem neměla, bylo mi taky 14 a svlíkat jsem ji nesvlíkala, tak nikdo nepoznal rozdíl. Nakonec jsem v la-halle (teď už neexistuje) objevila jednu nádhernou, více méně nevycpanou, ale taky push-upku. Mamka mě přemluvila a já si ji vzala. Rozdíl to byl, ale ne velký. Rok jsem s nimi vydržela a některé si schovávám na příležitosti jako do plesových šatů a tak. Rok na to jsem se naštvala a řekla jsem si, že na to kašlu a nikdo nic nepoznal. Stačí třeba pár dnů nosit volné košile a je to. Nosila jsem jen podprsenky měkké s kosticí. Teď je mi 19 a už přes rok nosím sportovní-jen. :-)

Není tady

#34 1. 9. 2007 12:20

modra.malina
♥------

děkuju za všechny vaše odpovědi...já jsem si nakonec koupila nevycpanou podprsenku s kosticemi a jestli mezi tim je nějaky rozdil tak minimalni ale hned se cejtim líp děkuji ...malina smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí