29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojda vim že se tadyto tema tady probiralo už hodněkrat, ale ještě sem nenašla to co hledam takže...no nemam skoro žadny prsa a tak sem začala nosit asi před rokem takovy ty vycpanějši podprsenky jenže řekla bych že sem si tim prsa tak trochu poničila protože mě moc tvarem neseděly teď už mam teda jiny o něco lepši ale pořad je rozdil mezi tim když ji mam nebo ne a to dooooost viditelnej takže nemužu už začit nosit ty sportovni což mě docela štve ....mylsite že prsa i přes ty (divny) podprsenky vyrostou???? ja sem někdy četla že to neni tak jisty a to bych fakt teda nerada už takhle s toho mam tak trochu mindrak (nj někdy přide den blbec) ... nebonemužu použivat nějaky takovy ty zpevňovaci kremy či co to je nebo by mi to mohlo ještě nějak uškodit??...prosim poraďte předem diky:jojo:
Není tady
jo ještě takovej malej detail je mi 14 let:)
Není tady
Ve 14 letech je na zavery opravdu brzy. Hlavne si z toho nedelej zadny vrasky, ja si vzdy vybiral spise slecny s mensimi
Není tady
Jiný tvar prsou rozhodně nezpůsobila nevhodná podprsenka, ale prostě vývoj tvého těla....Zpevňovací krémy jsou na nic a to zvláště u malých prsou
Není tady
Jak napsala Jessie,podprsenka ti prsa určitě nezdeformuje... Jinak doporučuju ty moc vycpaný nenosit-už jsi na to sama narazila,že když si pak chceš vzít třeba nějakou sportovní,tak to jaksi nejde,protože máš pocit,že si každej všimne,což se myslím opravdu stává u těch vycpanejch... Měla jsem spolužačku co nosila Bellindu-určitě to znáš,deset cm tlustá-a tvrdila,že nezvětší,jen hezky vytvaruje.Pak jsme byli na školním výletě a chlapci byli dost udivení (my holky ne,my ty fígle znaly,jen věděly,že ne všechny jsou vhodný
).
A vzhledem k tomu,že je ti 14,tak bych se fakt ničeho nebála.Já byla ve 14 plochá skoro jak baterka a spravilo se to samo Nečekej žádný zázraky,ale určitě ještě porosteš
Není tady
No co, též mám malá prsa. A vdala jsem se s nimi a odkojila dvě děti (každé rok).
A to bych, modra.malino, mohla být věkem Tvoje máma...
Mně růst těla, šlapek i prsou skončil opravdu v těch 14 letech, ale vím o holkách, co jim rostla prsa až do 17 let. Tak nezoufej, co je malé, to je milé.
Jistě najdeš kluka, co není "horňák", a líbí se mu malá prsa. Vždyť mají své výhody. Můžeš běhat, cvičit...
Co se podprsenek týče, kup si ty s vycpávkami, ať vypadá, že tam máš víc...ikdyž v Tvém věku by mě to opravdu ještě netrápilo...
Koukni kolem sebe, nejsi tak úplně sama, malá prsa můžou být moc hezká a navíc si zachovají tvar do pozdního věku...
:")
Není tady
Nic si z malých prsou nedělej... do 15ti jsem neměla žádná, začala mi růst až po 15.tém roce
Není tady
Malino - prsa nejsou všechno, i když ti přijde den blbec - mysli na to, co máš hezké, v čem máš přednosti ! Některým mužům malá prsa nevadí, dokonce je vyhledávají, ještě se situace může změnit, ale hlavně dávej přednost duši a charakteru - ne kráse !
Není tady
ahojky já jsem měla s nástupem puberty prsa jako první ze třídy, skoro čtverky! bylo to šílený, uplně sem je nesnášela, těšila sem se až mi bude 18 že si je nechám operativně zmenšit.. pak jsem před rokem zhubla docela dost a prsa mám dvojky, ani ne někdy.. a jsem naprosto štastná.můžu běhat, jezdit na kole, nevyrazím si zuby jak se říká a jsem prostě štastná.. spíš se zaměřuju na to abych měla hezký nohy v rámci možností.at si říká kdo chce co chce mě se tohle prostě líbí
Není tady
nexxi: krásný přístup! ... Z toho by jsme si měly vzít příklad všechny...
Ještě k těm vycpaným podprsenkám. Mě osobně to přijde vyloženě ohavný. Jdu si koupit podprsenku a všude jsou samé molitanové- humus. Jednu jsem dostala a v létě jsem myslela, že mě uvaří. Vyhodit! ...
Navíc je pak prý dost hrozné (říkají kamarádi), když si pak takhle vystlaná slečna podprsenku sundá... a olé! ,,Prsa" jsou dole... dosti faux pas...
Není tady
TamtaOna napsal(a):
nexxi: krásný přístup! ... Z toho by jsme si měly vzít příklad všechny...
Ještě k těm vycpaným podprsenkám. Mě osobně to přijde vyloženě ohavný. Jdu si koupit podprsenku a všude jsou samé molitanové- humus. Jednu jsem dostala a v létě jsem myslela, že mě uvaří. Vyhodit! ...
Navíc je pak prý dost hrozné (říkají kamarádi), když si pak takhle vystlaná slečna podprsenku sundá... a olé! ,,Prsa" jsou dole... dosti faux pas...
Tamta.ona,
já nosím vycpané podprdy, protože mi dodávají sebevědomí mezi lidmi.
Prostě se cítím líp. manžel ví, že mám malá prsa, má mě rád i s nimi, ale do halenky chci mít co strčit, prostě proto, že to vypadá líp, než plochý hrudník. Čistě pro můj dobrý pocit, ne pro druhé...
Plastika je podle mě horší zásah, ten bych nechtěla podstoupit.
Není tady
a jen tak mimochodem k těm vycpaným podrpsenkám.. už ste viděli chlapa kterej si vycpává trenky molitanem nebo něčím podobným aby udělal dojem? tak na to kašlete, oni to pro nás taky nedělaj..
Není tady
nexxi napsal(a):
a jen tak mimochodem k těm vycpaným podrpsenkám.. už ste viděli chlapa kterej si vycpává trenky molitanem nebo něčím podobným aby udělal dojem? tak na to kašlete, oni to pro nás taky nedělaj..
všem děkuju za odpovědi ...nj kdyby to šlo vratit tak bych ty podprceky taky nenosila a nosila ty sportovni ale jako teď kdybych někam přišla s sportovni podprdou tak jako.....
no ja nenosim uplně takovy ty pushapky s deseticentimetrovym molitanem ale takovy ty vystuženy ale stejn je v tom dost rozdil mezi sportovni a vystuženou no ale zatim bohužel no..jinak diky a mějte se
Není tady
já sem sice horňák, ael spíš v tom, že mi záleží na vzhledu, , víte dámy co myslim prsa stačí tak do ruky, ale promě musí mít hlavně pěkný tvar a vzhled, prostě musí pěkně vypadat...... pkud ženská bude mít dvojky a budou pěkné vzhledově, tak mě zaujmou víc než 4 které visí až po kolena a mají koláče přes půl prsu. to je můj názor.. a taky moje zaměření u ňader
Není tady
Stejně je to hloupé. Žádná žena si nevybere, jak budou její prsa vypadat. A ne každá může mít to štěstí, že má pěkná, pevná, stejná prsa... Ale je to dosti diskutované a hlavně deprimující (pro většinu žen/dívek)...
Damila: Pokud máš lepší pocit, tak je to jasné ... a hlavně máš muže, kterému se Tvá prsa líbí. Jen je šílené lovit na molitan,... musí to být šok
Není tady
Je mi 53, prsa mám jedničky a leta už podprsenku nenosím, mám 2 dospělé odkojené děti, a nikdy mi mé jedničky nepřipadaly jako problém. Jednou jsem si vzala podprsenku pushapku a pak jsem se celý den styděla a schovávala.
Není tady
Občas si vycpávačku vezmu, ale také jen pro svůj pocit - a ještě ne žádnou přehnanou.
Popravdě nejraději chodím bez podprsenky - je to pohodlné (mám dost malá prsa) a sexy. Navíc se tím svaly posilují a prsa víc drží tvar, když se moc nosí podprsenka, tak ty svaly časem zlenivý a poklesnou.
Není tady
Jessie: dle fyzikálních zákonů se spíše ,,vytahají"... gravitační síla nelení
Není tady
taky bych řekla že tam zafunguje gravitace.. ale taky jak u koho.. já nosím podprsenky, mám taky dvě vycpávkové, ale spíš je nosím bez vycpávek.
Není tady
To máte možná pravdu, ale těžko říct. Jak zase jinak posílit ty svaly, která prsa "drží" než tak, že občas drží prsa bez opory podprsenky? Jsou na to nějaké cviky?
Ale co v sedmdesáti je stejně budeme mít všechny u kolen a bude nám hej:-)))))
Není tady
Nic si z toho nedělej, já mám taky malý prsa (jedničky) a taky se mi nelíbí jak vypadají. Ale to už asi neovlivním. Hold člověk to mu sí brát tak jak to je. K někomu je příroda schovívajější a někomu ne. Myslím si, že pokud tě někdo posuzuje jenoh podle toho jaká máš prsa, tak to není ono. Člověk by se měl posuzovat jako celek a hlavně to jakou má duši. Aspoň tak lidi posuzuji já, a ne podle toho jak vypadají. Tak nezoufej, vždyť na světě jsou mnohem důležitější věci než to jaká máš prsa.
Není tady
Cviky na prsa: dámské kliky nebo tlačení dlaní proti sobě (jakoby modlení se, lokty cca. ve výši ramen)
Není tady
Malino, zatím nezoufej. Já byla ve čtrnácti vyžle a prcek dohromady, vítr mě mohl odfouknout. Měřila jsem 148 cm a vážila 38 kg, na hlavě zplihlé popelavé vlasy. V šestnácti a půl se mi splašily hormony a během prázdnin ze mě udělaly někoho jiného. Kučeravou blondýnu s prsy č. 3. Žádná chemie, žádná trvalá, žádná plastika. PŘÍRODA! Dnes se tahám s 75 DD
Není tady
Stelička tak ot já to měla naopak.. ve 14 jsem ještě vážila hooodně přes 60 skoro k 70, prsa 4ky... a ted to nějako šlo dolů, je mi 17 a vážím kolem padesáti
Není tady
nexxi napsal(a):
Stelička tak ot já to měla naopak.. ve 14 jsem ještě vážila hooodně přes 60 skoro k 70, prsa 4ky... a ted to nějako šlo dolů, je mi 17 a vážím kolem padesáti
Já vážila pod padesát ještě v 35 létech - po dvou dětech. Jen ta prsa, ta prsa ...
Není tady