29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Souhlasím s Tebou, mají problém.
Ale podle toho co píše, tak problém má především on a jestli to nezmění, tak ho bude mít vždycky s kteroukoli partnerkou.
Dovedu pochopit, když je partner unavenej, dovedu pochopit, když není tak často nažhavenej jako já, ale tenhle kluk se možná nechce hnout z místa.
Jeho přístup k sexu, by ze mě udělal buď sexuální mrtvolu nebo nevěrnou partnerku, ale spíš by zůstal bez partnerky.
Není tady
Ano, tak jsem to myslel - ON.
Není tady
Jen ON si neuvědomuje, že má problém...myslí si, že je normální
nejdřív mu musí docvaknout, že má problém, pak ho může řešit
Není tady
Rizie, původně jsem si myslela, že jsi nějaká moje kamarádka, který jsem si postěžovala s uplně stejným problémem..... Teda nakonec jsem přece jen pár drobných odlišností našla. My jsme "spolu" jen asi 6 týdnů a já přemýšlím, co dál, jestli to takhle chci..... :-(
Každopádně jsem byla vždycky na babinetu děsně silná a každýmu, kdo měl s partnerem odlišnou potřebu sexu nebo mu celkově na sexu něco vadilo, jsem zaníceně radila, že ten vztah nemá cenu. Ale u sebe už tak rozhodná nejsem. :-( Asi se mi vrátilo to moje "NIKDY" (jak se ostatně rozebíralo v jednom fóru na psychologické).
to yelow108 21:55: děkuji za zpravu - procitam prispevky a zrejme jina pomoc neni, kdyz ON neni schopnej se s tim nejak poprat sam, aby on netrpela.... Ona od patku breci a je znicena, protoze po tom patecnim fiasku v posteli , resp. kdy ona se na zaklade našich babinetich rad (a dobrych!!!!) snazila zjistit co se s nim deje, tak on se uplne stahnul, naopak byl jeste agresivni, ve stylu " ja jako nevim, co tady řešíš, o co jako jde, vždyt to proběhlo v pořádku (TO!!!!! tim myslel zrejme milovani ((( Každopadne situace je takova ze on se ji neozval a dela mrtvyho brouka, a ona je zoufala..... A to prej dela vzdycky , kdyz je nejakej problem, nemluvi, stahne se do sebe, a je schopen nekolik dnu nemluvit, pote je zase vysmatej, a ona dost nechape. A ja si furt rikam: CO TO DO PRCIC NA NI HRAJE? Jestli jeste nahodou nema nejakej paralelni vztah se zavazky nekde jinde, to uz me napadlo. Zenatej snad neni, ale vidim to tak na snoubenku, přítelkyni, +- 1dítě..... , co ty na to sexynete, jako chlap - chlapi jsou preci ti , co se chovaji logicky a vecne, ne.....
Není tady
Chlap logicky a věcně
Není tady
Tak to se pppovedlo , ppájo:supr:
Mne to hnedka nedoslo, ale kdyz on MUZI si na tom tak zaklaaaadaj....
Není tady
Hm, tak "ten můj" byl tak logickej a věcnej, až jsem ho musela kopnout do zadku...
Štve mě to, ale já jsem pro to udělala, co jsem mohla a před sebou nemůžu být za vola.
Upravil(a) yellow108 (30. 7. 2007 18:38)
Věcně předkládám dotaz, co je na milování logického??
Upravil(a) pavel124 (30. 7. 2007 20:32)
Není tady
věcná odpověd: navazuje to na předchozí diskusi. je to nadsázka.
Rizzie napsal(a):
Tak to se pppovedlo , ppájo:supr:
Mne to hnedka nedoslo, ale kdyz on MUZI si na tom tak zaklaaaadaj....
jj zakládaj
Není tady
Z vlastni zkusenosti mohu rict ze, ze nejakou dobu se da zit s citove chladnym partnerem, stoji to hodne usili a hledani nahrady za to co cloveku chybi v necem jinem, v jinych hodnotach, vecech a projevech partnera. ALE.... toto ale je opravdu s velkymi pismeny- neda se to zvladat porad. Ja si myslela ze ano, ale i po vsech debatach, diskuzich a projevech prani co by mi delalo radost a co by se mi libilo to proste nejde. Manzel mi sam rekl, ze jsem dusevne narocna a on je pohodlny mi dat trochu nehy, romantiky a citu..... Vydrzela jsem to tri roky, dal uz nemuzu....
Upravil(a) boruvecka (30. 7. 2007 21:01)
Není tady
já vím, jak si to myslela, studenej psí čumák, že??
Není tady
to boruvecka: sorry, ale to si věděla i před svatbou, že je takový, ne?? A vadilo Ti to tehdy?? Jenom se ptám, proč takhle trpíte, když je jasné, že se ten člověk nezmění. A Vy taky.
Není tady
pavel124 napsal(a):
to boruvecka: sorry, ale to si věděla i před svatbou, že je takový, ne?? A vadilo Ti to tehdy?? Jenom se ptám, proč takhle trpíte, když je jasné, že se ten člověk nezmění. A Vy taky.
souhlas, to jsi věděla
Není tady
pavel124 napsal(a):
Ne, pred svatbou takovy nebyl... nerikam, ze by byl nevim jak romanticky, ale zmenil se. Sam to priznava... Bohuzel, takto klicove se to zmenilo po narozeni dcery...
Upravil(a) boruvecka (30. 7. 2007 20:55)
Není tady
myslím, že chlapi se mění po narození dětí kvůli tomu, že už na ně manželka nemá tolik čas. Jdou jaksi na druhou kolej, nemyslím to zle:D. Pak si udělají dojem, že už musí jen udělat doma "stojku" a maj to odbytý. Myslíš, že to je v tom??
Není tady
Pozor na "změny k horšímu" u frigidních a citově chladných chlapů. V namlouvací fázi se jeví jako zcela (nebo aspoň poněkud) normální, ale....zákonitě se vrátí ke své přirozennosti. Oni si většinou neuvědomují, že měli mimikry a že je partnerka zmatená, jak se změnili...Nezměnili se, prostě se vrátili do NORMÁLU. Asi to tak příroda chtěla, aby i podobní suchaři a sobci se domohli k potomstvu. Je to , ale bohužel.... Vím, o čem mluvím.
Není tady
dekuji i za kamosku za prispevky a rady, sypete to tu pekne.... Ja mam po 4 dnech aktualni zpravu od ni a toho jejiho studenyho cumaka: On se neozval, ona mu vcera volala, no a on celej stastnej pribehl jak coklik, a vite co z nej vylezlo: To je dobre ze sis uvedomila, ze je nesmyslne po mne chtit to co jsem nikdy n e d e l a l! A zase takovy trochu Ťuťu ale jen opravdu malinko, aby si nezvykla... bych ho kopla.....
Není tady
balonek napsal(a):
Pozor na "změny k horšímu" u frigidních a citově chladných chlapů. V namlouvací fázi se jeví jako zcela (nebo aspoň poněkud) normální, ale....zákonitě se vrátí ke své přirozennosti. Oni si většinou neuvědomují, že měli mimikry a že je partnerka zmatená, jak se změnili...Nezměnili se, prostě se vrátili do NORMÁLU. Asi to tak příroda chtěla, aby i podobní suchaři a sobci se domohli k potomstvu. Je to
, ale bohužel.... Vím, o čem mluvím.
jak to ale potom odlišit? to je ale fakt na palici....
Není tady
Prostě počkat, až se sundají růžové brýle, raději déle než kratší dobu...a hlavně se v období akutní zamilovanosti nebrat a nepočínat potomka. Ono to někdy vyjde, ale raději na to nespoléhat. Mluvím ze své zkušennosti.
Není tady
Rizzie, už jsem četla spoustu článků o tom, jak jsou lidé, kteří se živí jako komici a jsou úžasně vtipní ve společnosti, doma morousi atd. Mám jedinou radu: ať si kamarádka se svým přítelem sedne a otevřeně mu řekne, co jí trápí a co potřebuje ke svému životu a zda je pro něj problém, aby jí své city dal najevo. Výsledek může být překvapivý:
- buď má nějaký vnitřní problém a je ochoten kvůli kamarádce na něm zapracovat, aby se otevřel
- je citově chladný od přírody (taky jsem takového partnera měla), s tím nic nenadělá, pak si musí rekapitulaci udělat ona a buď sladké řeči je ochotna oželet nebo ne. Pokud ne, musí si najít jiného vyhovující partnera. Howk.
to LVICE:
Hmmm. Aktualne: promluveno, dohadano, urazeno, odejito.... Stejnej vysledek jako minule. A argumenty: "Mam se ti omlouvat ze sem takovej? A netvar se jak obet.... " Jaaaaa asi pujdu a ten vysušenej suchar dostane na solar plexus nabouchano misto kamosky, boze muj tak káča je tak zamilovaná......
Není tady
Láska je slepá .
annemarie napsal(a):
Souhlasím s Tebou, mají problém.
Ale podle toho co píše, tak problém má především on a jestli to nezmění, tak ho bude mít vždycky s kteroukoli partnerkou.
Dovedu pochopit, když je partner unavenej, dovedu pochopit, když není tak často nažhavenej jako já, ale tenhle kluk se možná nechce hnout z místa.
Jeho přístup k sexu, by ze mě udělal buď sexuální mrtvolu nebo nevěrnou partnerku, ale spíš by zůstal bez partnerky.
Omyl: ON je spokojný, problém má jednoznačne kamoška... A bohužiaľ ho chce riešiť tým, že ho presvedčí, že to ON má problém... zapeklitá situácia.
Není tady