Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 27. 7. 2007 17:15

Rizzie
♥♥♥----

Citově chladný partner

Otvirám téma na základě rozhovoru s jednou velmi neštastnou a zoufale zamilovanou kamarádkou. Chodi dle jejich slov "s mužem svého života", je do něj zamilovaná, už půl roku, ale on ji nikdy nerekl ze ji ma rad, ani takove ty sladke nesmysly co vsechny chceme (i ty TVRĎAČKY:supermario:) slyšet. Při sexu si pak mechanicky odbude to svoje, bez jakehokoliv zvuku, jen na vyraze je udajne videt ze je vzrušený. Ani při orgasmu ani slovo, potom už vůbec ne. Když už to nevydržela a rekla že by taky chtěla zvuk nejenom obraz, tak ji rekl že on takovej neni a že se  s tim musi smířit. Ja jsem dost v šoku, znam, je milej, UPOVIDANEJ, šarmantní, společenskéj, tomuhle se mi ani nechtělo věřit.  Myslite si, že je citově chladný nebo jen tak hrozně uzavřený? Co vy na to? Jak byste to zvladaly vy?

Není tady

#2 27. 7. 2007 18:36

Martikam
♥------

Re: Citově chladný partner

Když už je takový a nechce se změnit -Výměna.AŤ´si kamarádka uvědomí kolik je chlapů na světě co by se k ní chovali jinak.Je to jenom na ní.Bude trpět do konce života a říkat,že se to jednou zlepší?I když láska je mocná čarodějka-musí být oboustranná.Je to tak u nich?

Není tady

#3 27. 7. 2007 18:45

Rizzie
♥♥♥----

Ahoj, ja kdyz to tak pozoruju tak on ji urcite ma rad, ja jsem byla fakt prekvapena, kdyz jsem zjistila jak se chova v soukromi, teda co mi ona rekla. Ja jenom nechapu jak muze byt takovej zabavnej a milej ze ji ho vsichni zavidi, a pak -100 stupnu v soukromi, divny, mate nekdo dalsi zkusenost?  Pojdme jí rozebrat.cool

Není tady

#4 27. 7. 2007 19:11

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Ja bych ho asi hned neodsoudil, urcite ne na zaklade 5 vet. Je opravdu mozne, ze proste takovy je a nikdy se nezmeni (nezmeni se nikdy nikdo), ale je otazka, do jake miry citi nebo neciti, ma rad, nema rad, miluje...
Podle meho muze uplne klidne tvou kamaradku velmi milovat, duvod, proc ji to nedava znat ja ale neznam sad

Není tady

#5 27. 7. 2007 19:18

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Dvě možnosti - možná víc lol
Za prvé - není tak zamilovaný jako kamarádka
Za druhé - řeší si ještě jiný cit..bejvalka ..atd

Tyhle dvě se můžou časem"podat" !

Za třetí - jen ( chudák ) přebírá model ve kterém vyrost a prostě ¨"to v něm není" - s tím nic neudělá - musí ho vzít takovej jakej je.

Žila jsem v tom - takže vím, o čem mluvím.Může jí milovat jako nikoho,ale city projevovat nebude - neumí.

Hrozí to, co se stalo nám..po x letech soužití a tolerance, potká kámoška někoho, kdo citem k ní přetejká a dokáže o něm hodiny mluvit a je v háji.Záleží na vyspělosti jedince a na "srovnané hlavě " - já jí neměla dumbom
Já jsem to neustála usch
Nevěra..konec...sbohem má Máňo kapitulation
My ženský hold jsme na ty povídačky usch

Upravil(a) Santala (27. 7. 2007 19:25)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#6 27. 7. 2007 19:20

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Chtelo by to vedet, jak reaguje na pokusy o zjisteni, PROC se tak chova.

Není tady

#7 27. 7. 2007 19:22

Santala
♥♥♥♥♥♥-

sexynet napsal(a):

Chtelo by to vedet, jak reaguje na pokusy o zjisteni, PROC se tak chova.

Souhlas sexiku wink

Kámoška to musí vypozorovat.
S trochou empatie by to pro ženské neměl být problém - si myslímgloria

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#8 27. 7. 2007 20:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tak takovej sex, to musí být teda síla...by mě snad i přešla chuť hmm

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#9 27. 7. 2007 20:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Na druhou stranu, jestli ji miluje, dává to jinak najevo skutky, jen o tom prostě nemluví, tak je to pořád lepší než někdo, kdo dovede několik hodin plácat o lásce, ale jako milující partner se nechová...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#10 27. 7. 2007 21:01

Rizzie
♥♥♥----

TO sexynet: hmmm tak jsem to zjistovala, a pry kdyz o tom zacne, (kamaradka) tak on furt ja na to nejsem, ja jsem proste takovej studenej cumak, a stahne se do sebe, ale ja jsem je pozorovala vcera na grilovani, on na ni kouka dost zamilovane, treba vrni potichu, ale jak jsou spolu sami, tak nic, sex bez predehry, bez romantiky, (prej tohle uz ho davno preslo - je mu 36) proste ji uspokoji pak sebe, rychly kratky, bez jedinyho slova, vzdechu, pohlazeni.... To mne teda prijde docela jak blok z detstvi.
TO PPavlaa: mne by to taky asi nic nerikalo, takovej cyber sex:dumbom:gloria

Není tady

#11 27. 7. 2007 21:06

Rizzie
♥♥♥----

TO SANTALA: to musi byt dost peklo, zivot s takovym ledovcem, ja jsem takova ohnivka a impulsivni , to teda nevim, jak bych to zvladala.....  A jeste jedna fakt zajimava vec. ON ma proste tak 4 slova, věty, ktery rika furt dokola, kdyz vidi, jak to tu mou kamaradku mrzi a drti, takze z nej vyleze "jsi sikovna, berusko, draha, mas chut" maximalne. TO je jak ze skolky, co? A pak je schopnej celej vecer byt na ni zlej, ze si to jako vynutila..... Tak tenhle vzorec chovani je pro me zahada.....

Není tady

#12 27. 7. 2007 21:19

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Rizzie 21:01: JJ, proto jsem ho nechtel hned "sejmout". On ji asi miluje, a treba by od ni potreboval nejak pomoc, no.. Treba ho to trapi, mysli na to, kdo vi....

Není tady

#13 27. 7. 2007 21:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sexynete, ale ten sex...to je fakt hrůza.....kdybych si to udělala sama, bych toho vzrůša snad zažila i víc.... bych si přpadala jak nekrofil, nezlob se... a když to neklape v tomto....je divnej...

Není tady

#14 27. 7. 2007 21:33

Rizzie
♥♥♥----

Ale ten paradox: Velmi spolecensky, pratelsky ke vsem, komentuje holky, vztahy, zkusenosti uplne normalne, jako kazdej chlap godlike ted ten shock: v soukromi je uplne studenej, a jak rekla M. (kamaradka), ze ji z toho obcas mrazi, jak je uzavrenej a chladnej. PS: sleduje nasi diskusi a pise mi sms, ze na jeho obhajobu musi rict ze ma dost chladny rodice... Hmmm tak co ji poradit? Proste recma s nim prej nehne, a citove vydirat ho nebude.....

Není tady

#15 27. 7. 2007 21:38

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Ja bych na jeho miste, pokud bych ji miloval, a pokud bych chtel ten vztah udrzet, se sebou zkusil neco udelat. Ja vim, ze se neda temer nic zmenit, a snaha muze vyznit do ztracena, ale tu snahu, tu bych vyvinul...

Není tady

#16 27. 7. 2007 22:18

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Rizzie napsal(a):

Otvirám téma na základě rozhovoru s jednou velmi neštastnou a zoufale zamilovanou kamarádkou. Chodi dle jejich slov "s mužem svého života", je do něj zamilovaná, už půl roku, ale on ji nikdy nerekl ze ji ma rad, ani takove ty sladke nesmysly co vsechny chceme (i ty TVRĎAČKY:supermario:) slyšet. Při sexu si pak mechanicky odbude to svoje, bez jakehokoliv zvuku, jen na vyraze je udajne videt ze je vzrušený. Ani při orgasmu ani slovo, potom už vůbec ne. Když už to nevydržela a rekla že by taky chtěla zvuk nejenom obraz, tak ji rekl že on takovej neni a že se  s tim musi smířit. Ja jsem dost v šoku, znam, je milej, UPOVIDANEJ, šarmantní, společenskéj, tomuhle se mi ani nechtělo věřit.  Myslite si, že je citově chladný nebo jen tak hrozně uzavřený? Co vy na to? Jak byste to zvladaly vy?

Rizzie, v soužití těch dvou je zásadní nesoulad. Jak jsi napsala, tak si partner "mechanicky odbyde to svoje". No promiň, ale tohle by mi jako ženě dost vadilo a předvést mi takový sex chlap hned napoprvé, letí jak cukrář stolt
Já bych to nezvládla a po takovém nepodařeném sexu bych poslala partnera k vodě.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#17 27. 7. 2007 22:26

Rizzie
♥♥♥----

TO KIARA: no jo, ja to rikam presne tak, ale kdyz ona ho taaaaak myyyyyyyyyyyyluje a snazi se v nem asi vydolovat... To je strasny, kdyz ti chlap neumi rict  aspon mam te rad....

Není tady

#18 27. 7. 2007 22:39

Rizzie
♥♥♥----

jeste k tematu: cerstve z jejich postele: ON si mysli, ze je to NORMALNI!!!! PRY kazdej mame ten orgasmus jinej!!!!! a zase mmmmmrrrrrrrrraaaaaaaaazivo. Myslim ze jeste tak tak dvakrat, a kamoska se na  nej musi zakonite vykaslat....

Není tady

#19 28. 7. 2007 0:00

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Rizzie 22:39: ON si mysli, ze je to NORMALNI!!!!

ROZCHOD... http://shared.q3.cz/wall.gif

Není tady

#20 28. 7. 2007 1:08

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Ježíšikriste,není nic horšího, když si partneři prostě nesednou od začátku, kamarádka je umíněná jak zaťatej vosel a snaží se z chlapa cosi VYDOLOVAT. Kde nic není, ani smrt nebere a jediné, co z něho kamarádka "vyzíská" jsou neskutečně ponižující sexuální zástoje. Fakt se jí divím, jestli jí to stojí za to roll

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#21 28. 7. 2007 1:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Rizzie napsal(a):

TO KIARA: no jo, ja to rikam presne tak, ale kdyz ona ho taaaaak myyyyyyyyyyyyluje a snazi se v nem asi vydolovat... To je strasny, kdyz ti chlap neumi rict  aspon mam te rad....

dyť vona ho přece myyyyyyyyyyyyluje...úplně tvrdě usch

Není tady

#22 28. 7. 2007 10:36

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kamaradky bratr ma zase zenu,ktera je v sexu velmi chladna asi tak jak to pise Rizzie.Ona si lehne a ceka co on.Jedine co je schopna mu dat ruku na rameno.Pri sexu ze sebe nevyda ani hlasku takze on nevi jestli se ji to libi nebo ne.Jsou spolu 9 let a je to jeji druhe manzelstvi.V prvnim manzelstvi mela muze ktery ji bil a on si myslel,ze je takova prave proto,ze si prozila takove peklo a myslel si,ze se to zmeni.Ze jeji postoj k sexu bude pozitivnejsi,uz uvazoval i o nevere.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#23 28. 7. 2007 11:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile lehne si, kouká do stropu a pak mu v půlce sexu řekne, že by potřebovali vymalovat usch

Není tady

#24 28. 7. 2007 11:23

annemarie
♥♥♥♥---

Tak to je masakr, tohle by u mě opravdu neprošlo! Láska neláska, tohle bych nerozdejchala!dumbom

Není tady

#25 28. 7. 2007 11:25

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Je potreba si uvedomit, ze ti lide maji problem. Ale verim, ze ten problem je v 90% pripadu resitelny. Psychicke bloky se preci daji odbourat. Ne?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí