Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 27. 7. 2007 15:13

b.girl.007
♥♥-----

otravná nechuť..

Ahoj..

Potřebuju poradit. S přítelem jsme spolu teprve 2 a půl roku, dva roky spolu spíme a já už teď nemám chuť na sex. Partnera jinak miluju, neměnila bych ho, ale ten sex..

Navíc se kvůli tomu poslední dobou hádáme. On prostě nedokáže pochopit, že já chuť nemám, mě zase štve, že má ve všem narážku na sex. A strašně se diví, že jsem nepříjemná, když mě ve tři ráno vzbudí tím, že na mě maká a snaží se mě vzrušit..

Co s tím? usch

Není tady

#2 27. 7. 2007 15:16

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: otravná nechuť..

b.girl.007 napsal(a):

Ahoj..

Potřebuju poradit. S přítelem jsme spolu teprve 2 a půl roku, dva roky spolu spíme a já už teď nemám chuť na sex. Partnera jinak miluju, neměnila bych ho, ale ten sex..

Navíc se kvůli tomu poslední dobou hádáme. On prostě nedokáže pochopit, že já chuť nemám, mě zase štve, že má ve všem narážku na sex. A strašně se diví, že jsem nepříjemná, když mě ve tři ráno vzbudí tím, že na mě maká a snaží se mě vzrušit..

Co s tím? usch

Jak dlouho ta tvoje nechuť trvá?

Není tady

#3 27. 7. 2007 15:19

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

A co třeba antioncepce? jestli bereš? může to být tím.

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#4 27. 7. 2007 15:20

b.girl.007
♥♥-----

Beru Evru (náplasti), mám je už 3 roky a dřív jsem takovéhle problémy neměla.. Ta nechuť je už asi 3 měsíce..

Není tady

#5 27. 7. 2007 15:21

sandra
♥♥♥♥♥♥-

b.girl.007 napsal(a):

Beru Evru (náplasti), mám je už 3 roky a dřív jsem takovéhle problémy neměla.. Ta nechuť je už asi 3 měsíce..

A nenudíš se ve vztahu s přítelem? Kromě sexu vám to klape?

Není tady

#6 27. 7. 2007 15:22

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

TO je zvláštní. Tak bude problém asi někde v hlavičce. Tak co třeba práce, rodiče, zkus popřemýšlet, jestli vše funguje tak, jak má, jako vždycky, co se v tvém životě za ty tři měsíce změnilo. Uvidíš, že na něco přijdeš. Tyhle problémy mají většinou kořeny v psychice, jen přijít na to kde.

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#7 27. 7. 2007 15:22

b.girl.007
♥♥-----

Právě že se nenudíme. Nejsem typ, co by seděl na zadku, pořád něco podnikáme - výlety, kino, přátelé atd...

Není tady

#8 27. 7. 2007 15:25

sandra
♥♥♥♥♥♥-

b.girl.007 napsal(a):

Právě že se nenudíme. Nejsem typ, co by seděl na zadku, pořád něco podnikáme - výlety, kino, přátelé atd...

Zamyslela bych se nad tím, co píše Natynka. A problémy v komunikaci ohledně sexu nemáte? Co se komu líbí, nelíbí, co by chtěl zkusit....??

Není tady

#9 27. 7. 2007 15:26

b.girl.007
♥♥-----

Právě že nee..:-( mám super brigádu, doma pohoda, tady v tom problém není..

Spíš mě štve asi on.. ono totiž, když nemám chuť, tak se naštve, když mám chuť a nezvhlnu (což se mi poslední dobou stává často), tak se taky naštve a já mám potom strach se do sexu pouštět, protože mám strach, že se zase něco zvorá..

On mi vyčítá, že už ho nehladím, nelíbám, nedotýkám se ho jako dřív.. jenže když to dělám, okamžitě to bere jako podnět k sexu a když já ten sex zrovna nechci, tak se akorát otočí na bok a už mě ani nenechá ho hladit..

A když mu to chci vysvětlit, promluvit si o tom, tak si to zas přebere po svém, že nakonec všechno svádím na něj a pohádáme se jak psi...

Není tady

#10 27. 7. 2007 15:58

Rizzie
♥♥♥----

ahoj B.girl

ˇˇOn mi vyčítá, že už ho nehladím, nelíbám, nedotýkám se ho jako dřív.. jenže když to dělám, okamžitě to bere jako podnět k sexu a když já ten sex zrovna nechci, tak se akorát otočí na bok a už mě ani nenechá ho hladit..ˇˇ

k tomuhle - chlapi to proste maji tak uzpusobeny, ze u nich kazdy hlazeni a libani musi nutne vest k sexu, nebo aspon k jeho uspokojeni, jinak to pro ne je jako nic, s tim asi nic nenadelas, a to ze si to neumite zrejme poradne vysvetlit to jeste zhorsuje. Zkus mu navrhnout nejakou jinou sexualni aktivitu, ja nevim, masaze, atd anebo naopak zkus mu vysvetlit ze sexualni abstinence muze tu tvoji chut zvysit = tak mesic si dejte pauzu... Treba ta chut pak naskoci.....

Není tady

#11 30. 7. 2007 8:45

Aleš
♥------

Moc bych Ti přál aby se chut dostavila. Já to to s manželkou řeším už 1,5 roku a stále nechce ani nezvlhne.Nevím co sní a je to opravdu na budku to mě věř když žena nemá o tebe zájem. jsem schopnej pochopit problém ale když to neřeší je to horší !!

Není tady

#12 30. 7. 2007 9:04

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

U mě to bylo antikoncepcí. Bez ní můžu skoro každej den big_smile Když jsem ji brala, tak mi to vlastně stejnak bylo k ničemu, jelikož jsem neměla chuť. Tak jsem to hodila do koše. Nebudu se dobrovolně připravovat o takovou příjemnou záležitost, že...

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#13 30. 7. 2007 12:37

pavel124
♥♥-----

to Aleš: právě, že to řešit nechce:grater:. Stávající stav tomu, kdo nechce, vyhovuje a řešení je na tom, kdo chce. A změnit to jde velmi těžko, je to psychika, blok, stres:sjuk:. A čím víc chceš, tím je to horší, lepší je otočit o 180°. Prostě si říct, že ji musím dostat slovíčky a činy jako při namlouvání, možná to pomůžetummenupp. Zkus si představit sex jako fachu, kam se Ti nechce:o.

Není tady

#14 30. 7. 2007 16:01

Bibibi166
♥------

ahoj. nevim jak vy ale ja zase sad měla sem takovou skušenost s přitelem sme byli 3 roky a náký ten čas. Všecko bylo fajn byl pozorny hodny a ja nevim co všechno akorat v tom sexu to vázlo nevim jeslti to bylo mnou nebo partnerem, ale prostě to nešlo ja nezvlhla a pak byl styk bolestivy což hezky nebylo. akorat pak to pokračovalo uplně stejně vyčitky že s nim nic neci mit že mě nevzrušuje že je k ničemu a furt sme řešili jen sex nakonec mi řekl že sem frigida a pak mě nechal a našel si jinou která byla v posteli ... pro něj nejspíš lepší sad prakticky řečeno se mi pak po tom všem doznal že si s ni užival i předtim sad ale to sem se dostala uplně jinam. no nějaký ten čas jsem byla sama a pak sem si našla přitele. a snim ... prostě v posteli? to je paráda vážení smile žádny sucho žádny stres nic po mě neche milujeme se když chci ja nenervuju se u toho a tim to bude. nejspiš sem neporadila ale pokud je pro chlapa důležitý sex každejch 6 hodin pak musi mit holku která je toho schopna což... ja nejsem a vidim že nejsem sama!

Upravil(a) Bibibi166 (30. 7. 2007 16:03)

Není tady

#15 30. 7. 2007 16:52

brusinka86
♥------

Je mi 21, tento problém jsem mela taky...zhruba po 2 letech jsem nemela chut...začlo mi to připadat jako povinnost...nezvlhla sem...ze začátku to partner resil orálním sexem..ale pak mi zaclo pripadat ze to dela jen kuli tomu...ptže predehra byla nic mooc....porád stereotipní nuda...a hned se mi vrhnul do klína...a ja necitila postupne niiic.... roll
dost sme se kvuli tomu taky hádali..ja proste nemohla večer ulehnout do postele a ..hopsnout na TO...bylo to pro me jako nutná povinnost..kterou večer co večer musim splnit..a když ne..byl oheň na střese..partner se rozzuřil..a byl dost nepříjemnej...kolikrát se se mnou i kvuli tomu nebavil...a byl sprostej grater

...problem byl v tom...stereotipní chování...je večer..jdem spat..tak bude sex...to prestane bavit každou...chtelo to náke zpestření...nákou novotu do toho milování...na chvili to pomohlo...zmenit prostředi..a tak..praktiky...ale stejne to nakonec skončilo..vadil mi jeho přístup...sex bude kdy já chci..a nezájem pokud nechces..Ty...
... s nadrženým a zuřícím partnerem je k nevydržením..a ver..vydržela sem s ním 5,5 roku..a bylo to horší a horší...ted mám nového...sice spolu sme jen mesíc..a má problémy s předčasnou ejakulací...ale zádný chlap me pred tím tolik nevzrušoval...uz jen pohled na nej..když stojí prede mnou v boxerkách je pro me ouou... tummenupp je to partnerem...a jeho přístupem..takže pokud je mrzutej a dožaduje se sexu tak jak ty popisujes...myslim ze bys ho mela vymenit..ptže lepsiho určite najdes...driv nebo pozdeji...by si nasel opravdu jinou...ja to také zazila..ted co s bývalým nejsem 3 mesíce..se dozvídám ze si uzíval s jinýma..zatím co já jsem pracovala dlouho do noci v kavárně...je to smutný...mnoo...jsem stastná ze jsem ho kopla......nenechej se takto šikanovat...prosííím...jinak přeji hodne stěstí....a rozhodni se podle sebe...nic ti nenutím..jen to znám..a nechci aby jsi byla nestastná...a podvedená.. grater .....jako já....papa  stolt

Není tady

#16 30. 7. 2007 20:17

pavel124
♥♥-----

to brusinka86: určitě je výměna partnerů velkých povzbuzením pro obnovení "chtíče"tummenupp, ale někteří nechtějí šahat až k tak radikálnímu kroku. Spíš najít tu touhu s tím, který je teď  jaksi mimo provoz. Zkusila bys jim taky poradit??vissla

Není tady

#17 30. 7. 2007 20:47

brusinka86
♥------

vim ze výmena partnera nejni nejvhodnejsim resenim..jen jsem reagovala trochu na predchodzi odpoved..a rozepsala se..tak se omlouvam...
...může to být pak hormonální antikoncepcí..která snižuje sex. touhu...jinak nevíím..promluvte si o tom s partnerem...a skuste objevit své tajné touhy...neco ste jeste nezkusili...nevim jak na tom jste..

...nebo sem slyšela ze pomáhá otužování....denně se sprchnout ve vlazne az studené vodě...pry to pomáhá...mozná to nekomu bude pripadat smesny ..ale za zkousku to stojí..pry to zlepsuje prokrvení...celého tela...jak všichni urcite víte...
a taky sou super masáže..
......určitě kouknete na www.menzone.cz   ... rubrika sex a vztahy..tam nejdete 10 nej erotogenních zón ženy..me to prislo zajímave...a pak je tam i 10 tipů pro lepší sex..tak juknete tam..hmm? kdo chcete samozřejme..nikomu nic nenutim...

Není tady

#18 31. 7. 2007 18:18

janica
♥♥♥♥♥♥-

Taky mě to štvalo.
Tak jsem vyhodila hormonální antikoncepci do koše a je to nesrovnatelné. Sice nevlhnu, ale aspoň mám chuť. stolt

Není tady

#19 31. 7. 2007 20:27

HB
♥♥♥♥♥--

a co stres a unava? ted jsem byla jako vedouci na tabore a muj soucasny mi posilal zoufale smsky, jak to nemuze vydrzet a ja na to absolutne nemela chut...kdyby tam za mnou prijel a neco chtel, tak by asi nepochodil... hmm

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#20 1. 8. 2007 8:05

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Já nerozumím jednomu - jak může někdo druhému vyčítat, že ho nevzrušuje - copak on za to může ? To si přece nejde poručit

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí