Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 10. 9. 2007 20:59

Selene
♥♥♥----

Re: Prostituce?

PPavlaa napsal(a):

Selen, teď váááážně nechci vrtat, ale jak víš, že tebe nepodvedl ani jednou vava věrnost je něco, co se dokázat nedá, nebo jo roll

Budiž,ale nevěru jsem mu taky nedokázala a to má kamarády ukecaný dost big_smile
A taknějak jsem z něj měla pocit,že po rozchodu když jsme si párkrát popovídali,tak už mi na mojí taknějak přímou otázku neměl důvod lhát a ani nelhal hjarta

Není tady

#102 10. 9. 2007 21:03

Selene
♥♥♥----

A jestli podved,tak aspoň uměl dobře zatloukat lol

Není tady

#103 10. 9. 2007 21:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tak kamarádi spolu vždycky drží basu, zvlášť chlapi, ti by ti nic neřekli, ani kdybys je mučila .....

no a zatloukat je základ, když už podvedu, jak říká Plzák wink

Tím nechci říct, že tě podváděl, to v žádném případě... i normální chlapi jsou smile

Oxi, uznala jsem, že jsou i normální chlapi.... taááák ufff... no a už se nezlob sad

Upravil(a) PPavlaa (10. 9. 2007 21:55)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#104 11. 9. 2007 7:35

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Tak kamarádi spolu vždycky drží basu, zvlášť chlapi, ti by ti nic neřekli, ani kdybys je mučila .....

Tím nechci říct, že tě podváděl, to v žádném případě... i normální chlapi jsou smile

Oxi, uznala jsem, že jsou i normální chlapi.... taááák ufff... no a už se nezlob sad

jo to by si se divila, jak i kamarádi spolu někdy nedrží basu, práve Kamarádi ... zvláště pokud jdou po Tobe.... a chtěj Tebe....  a k tomu, aby řekli to, co chceš vědět, ani není třeba se až tak moc snažit.... - moje zkušenost.

Upravil(a) Natynka (11. 9. 2007 15:09)

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#105 11. 9. 2007 7:38

Selene
♥♥♥----

Natynka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jo to by si se divila, jak i kamarádi spolu někdy nedrží basu, práve Kamarádi ... zvláště pokud jsou po Tobe.... a chtěj Tebe....  a k tomu, aby řekli to, co chceš vědět, ani není třeba se až tak moc snažit.... - moje zkušenost.

Tak tak, každej by mě chtěl a nikdo nemá jak stolt ... znám, nechlubím se, ale máme v našem malém městě tak kvalitní informační kanál,že člověk ví i to co nechce....lyssna

Není tady

#106 11. 9. 2007 14:47

L_aura
♥♥♥♥♥--

eremuruss napsal(a):

destinn napsal(a):

TAkže šel za děvkou? Co si o tom mám myslet? Proboha proč? Dva týdny na to jsme se seznámili....

Destinn me by taky vyrazilo dech zjisteni,ze muj pritel byl s devkou za penize.Uz bych na nej koukala jinak,ze byl schopen jit s devkou.I kdyz to bylo v dobe,kdyz jste se neznali.Nevim asi to mam nastavene jinak.

Já to chápu, taky by mi to vadilo...

Není tady

#107 11. 9. 2007 16:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Natynka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jo to by si se divila, jak i kamarádi spolu někdy nedrží basu, práve Kamarádi ... zvláště pokud jdou po Tobe.... a chtěj Tebe....  a k tomu, aby řekli to, co chceš vědět, ani není třeba se až tak moc snažit.... - moje zkušenost.

no asi ano.... já vrátila nevěru bm s jeho nejlepším kamarádem roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#108 11. 9. 2007 16:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selene napsal(a):

Natynka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jo to by si se divila, jak i kamarádi spolu někdy nedrží basu, práve Kamarádi ... zvláště pokud jsou po Tobe.... a chtěj Tebe....  a k tomu, aby řekli to, co chceš vědět, ani není třeba se až tak moc snažit.... - moje zkušenost.

Tak tak, každej by mě chtěl a nikdo nemá jak stolt ... znám, nechlubím se, ale máme v našem malém městě tak kvalitní informační kanál,že člověk ví i to co nechce....lyssna

jj a ten podváděnej, ten se to dozví vždycky až jako poslední, všichni okolo něj už to dávno vědějí a baví e na jeho účet wink

Není tady

#109 13. 9. 2007 13:42

destinn
♥♥♥----
Místo: Praha

Sex.Nadevse napsal(a):

Zdarek už je to dlouho zpátky co jsem si myslela ze natáčení po*na je neco mimo mě ale přišla kámoška a řekla že dělala nějaký fotky na netu tak mi dala link na tuhle firmu *********, sem tam napsala a do měsíce mi přišla nabýdka na filmování. Maj tam supr chlapi tak jestli si chcete trochu užít tak tohle doporučuju.

a toto pro zěnu doporučuji autorovi příspěvku já: http://fora.babinet.cz/misc.php?action=rules
cilka

Cilko, pokud se ti nezdá,že se o osobách nabízejících sex za peníze vyjadřuji jako o děvkách, tak mě to celkem překvapuje. Takhle tvoji profesi označuje velká část veřejnosti, zvykej si na to, že tebou spousta lidí včetně mě může opovrhovat. Ale práci sis vybrala sama, tak snad víš co děláš.

Sláb jenom ten kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl

Není tady

#110 13. 9. 2007 13:57

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

destinn myslim ze si sa zmylila, Sex.Nadevse nieje Cilka, Cilka jej tam len vy*ovala adresu a odkazala ju na Babineti pravidla godlikegodlikelollollol

Upravil(a) Oxi (13. 9. 2007 13:57)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#111 13. 9. 2007 14:08

Nick3594
Host

PPavla napsal(a):

já vrátila nevěru bm s jeho nejlepším kamarádem

va. Tyhle "akty pomsty" mi připadají hloupé, promiň. Kdyby se všichni řídili heslem OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB, tak chodíme všichni slepí a bezzubí...... kapitulation

#112 13. 9. 2007 14:38

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

lvice napsal(a):

PPavla napsal(a):

já vrátila nevěru bm s jeho nejlepším kamarádem

va. Tyhle "akty pomsty" mi připadají hloupé, promiň. Kdyby se všichni řídili heslem OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB, tak chodíme všichni slepí a bezzubí...... kapitulation

Suhlas ... naprosty!

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#113 13. 9. 2007 20:44

Olympia
Host

.

Upravil(a) Olympia (14. 4. 2010 16:31)

#114 13. 9. 2007 23:49

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Mě to spíš připadá,že ten prostitut(gigolo) byl on.Proč by psal,že rezervuje hotel a cenu?

Není tady

#115 14. 9. 2007 0:54

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

destinn napsal(a):

Sex.Nadevse napsal(a):

Zdarek už je to dlouho zpátky co jsem si myslela ze natáčení po*na je neco mimo mě ale přišla kámoška a řekla že dělala nějaký fotky na netu tak mi dala link na tuhle firmu *********, sem tam napsala a do měsíce mi přišla nabýdka na filmování. Maj tam supr chlapi tak jestli si chcete trochu užít tak tohle doporučuju.

a toto pro zěnu doporučuji autorovi příspěvku já: http://fora.babinet.cz/misc.php?action=rules
cilka

Cilko, pokud se ti nezdá,že se o osobách nabízejících sex za peníze vyjadřuji jako o děvkách, tak mě to celkem překvapuje. Takhle tvoji profesi označuje velká část veřejnosti, zvykej si na to, že tebou spousta lidí včetně mě může opovrhovat. Ale práci sis vybrala sama, tak snad víš co děláš.

Ježiši, tady teda teďka někdo pořádně šlápnul vedle lol lol lol
No comment... roll

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#116 27. 9. 2007 15:18

Damia
♥------

martel:..Jsem tady nova,presto ale s tebou souhlasim.Zivot neni jen cerna a bila...

Snadnějí najdeš prsten ztracený v poušti,než jednu ztracenou důvěru:(perské prisloví)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí