Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 31. 7. 2007 14:23

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Re: Prostituce?

No, jestli tě to potěší, tak mně je 48, takže žádné naivní mládí a muži, kteří chodí za prostitutkami se mi hnusí a považuji je za morálně a charakterově vadné. Takže já prostituci neschvaluji. Stejně tak je mi po*ný člověk, který bere sex jako nějaký sport nebo příjemně strávený volný čas a za tím účelem si hledá partnera. pro mě je sex bez lásky něco nemožného a lidi, kteří to berou jako spotřební zboží jsou mi hnusní.
A teď do mě!

Není tady

#52 31. 7. 2007 14:24

Nick3594
Host

Destinn napsal(a):

Jo a nevím, kde u mě vidíš ty majetnické sklony, jak si na ně přišla, prosím tě? Jenom proto, že si dělám nárok na sexuální život svého partnera? A to je divné? Tebe by nezajímala minulost člověka, kterého miluješ? nebyla bys zvědavá a bylo by ti to absolutně fuk?

Víš, mě je fuk, jestli předtím chodil z Katkou nebo Madlou. To zas vědět nepotřebuju. Teď je to pro mě skvělý člověk, který mě moc miluje a dělá pro mě co mi na očí vidí, je neskutečně milý a pozorný a jestli byl za tou prostitutkou nebo ne, to už zjišŤovat nebudu. Ale osobně si myslím, že ne. Nedokážu si ho tak představit, na to je moc nesmělý.

Ano, děláš si nárok. Ty totiž nemáš nárok absolutně vůbec na nic, protože partner není tvým majetkem. Pokud chce sexuálně žít s tebou a jen s tebou, je to jeho rozhodnutí a jeho svobodná volba. Nikoliv povinnost.

Ne, mě nezajímá minulost člověka, kterého  miluji. Protože to je archiv zanesený prachem, a abych řekla pravdu, nezajímá už mě ani včerejšek, minulý týden. Protože to je taky dějepis. Já žiju tady a teď. Ne nejsem zvědavá a je mi to úplně fuk. Pokud mi něco chce říci, O.K., pokud ne, taky O.K. Minulost je minulostí a řeším ji pouze v okamžiku, pokud má rušivé vlivy do přítomnosti. smile

#53 31. 7. 2007 14:30

Nick3594
Host

Ivano, je to tvůj názor, máš na něj právo. Máš to tak nastavené. Lidé jsou plni různých hodnocení a předsudků a zbytečně si tím komplikují život. Jsou zbytečně svázaní a říkají TO JÁ BYCH NIKDY...... Život však klade různé nástrahy.......

#54 31. 7. 2007 14:42

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

No, jestli tě to potěší, tak mně je 48, takže žádné naivní mládí a muži, kteří chodí za prostitutkami se mi hnusí a považuji je za morálně a charakterově vadné. Takže já prostituci neschvaluji. Stejně tak je mi po*ný člověk, který bere sex jako nějaký sport nebo příjemně strávený volný čas a za tím účelem si hledá partnera. pro mě je sex bez lásky něco nemožného a lidi, kteří to berou jako spotřební zboží jsou mi hnusní.
A teď do mě!

Ivano napsala si to moc hezky,plne s tebou souhlasim mam stejny nazor.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#55 31. 7. 2007 14:51

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

A já zase souhlasím se lvicí, která to moc hezky napsala smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#56 31. 7. 2007 14:55

Nick3594
Host

Pletete si lásku s emocemi. Sex s emocí, kterou nazýváte láska může být spojen a nemusí. Ani já sex bez citové vazby nevyhledávám, ale rozhodně neodsuzuji lidi, kteří to tak mají nastavené. Je rozhodně lepší, aby lidé ventilovali své vnitřní démony v nevěstinci, než aby je uzamykaly ve svém nitru a zbytečně si pak přivolávali různé psychické i fyzické problémy.
A ano, sex s milovanou osobou je mnohem lepší, protože tito lidé jsou na stejné či podobné vibrační hladině. Jsem zastánce toho, zkvalitňovat sex s jedním partnerem než stále vyhledávat nová a nová dobrodružství za účelem ukojení sexuálního pudu.

#57 31. 7. 2007 15:00

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Mě to také nic neříká (sex bez vztahu) ... ale někdy prostě, když musíš - tak musíš big_smile. Někdy to prožívám s láskou a někdy za účelem uspokojení (mluvím o sexu s jedním partnerem). A také si myslím, že pánové jsou na tom poněkud fyziologicky "hůř" mají ten sex většinou založený více pudově ! Pudověji než žena... od přirození - ehm, tedy od přírody big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#58 31. 7. 2007 15:13

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

destinn napsal(a):

Ahoj, mám takový dotaz.

Vím,že se to nemá a byla to velká chyba, protože mám brouka v hlavě, ale můj přítel zůstal přihlášen na mém pc a já sem mu tajně prošpekovala emailovou schránku.
Našla jsem různé maily od holek z doby, než jsme se poznali, ale ok, to beru.
Jen dopisování s jednou slečnou bylo takové zvláštní.
Píše jí, že rezervuje hotel blízko paláce flora, domlouvají se na schůzce a pak tam píše 2000 na hodinu, vše s ochranou.
???
TAkže šel za děvkou? Co si o tom mám myslet? Proboha proč? Dva týdny na to jsme se seznámili....

Destinn, proboha, proč řešíš co bylo před vaším seznámením? Maximálně by ses měla zajímat jestli je zdravej když si něco takového domlouval, ale jinak co bylo předtím je jen a jen jeho věc.

Není tady

#59 31. 7. 2007 15:21

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

Kaliku, už Woody Allen pravil, že onanie znamená mít sex s někým, koho nejvíc miluješ lol

lollollol tummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupp

Kiaro, supr, to se ti povedlo godlike godlike godlike godlike

Není tady

#60 31. 7. 2007 15:21

destinn
♥♥♥----

lvice napsal(a):

Pletete si lásku s emocemi. Sex s emocí, kterou nazýváte láska může být spojen a nemusí. Ani já sex bez citové vazby nevyhledávám, ale rozhodně neodsuzuji lidi, kteří to tak mají nastavené. Je rozhodně lepší, aby lidé ventilovali své vnitřní démony v nevěstinci, než aby je uzamykaly ve svém nitru a zbytečně si pak přivolávali různé psychické i fyzické problémy.
A ano, sex s milovanou osobou je mnohem lepší, protože tito lidé jsou na stejné či podobné vibrační hladině. Jsem zastánce toho, zkvalitňovat sex s jedním partnerem než stále vyhledávat nová a nová dobrodružství za účelem ukojení sexuálního pudu.

Víš, myslím, že můj přítel se chová dost monogamně a myslím, že je se mnou hodně šťastný, je to taková láska s velkým L. Láska, kdy si řekneš jo to je pro mě ten pravý, ten, který se ke mě perfektně hodí, takového člověka jsem vždycky hchtěla mít vedle sebe a pak se rozplýváš blahem nad tím, jaké máme štěstí, že jsme se potkali.
Proto mi logicky vyrazilo dech, co se MOŽNÁ stalo pár dní předtím, než jsem se poprvé potkali.(Že byl s prostitutkou) Protože takové představy jsem vůbec neměla o své lásce. ..
Loni v létě ( poznalu jsme se na podzim) jsem chodila (platonicky, pár pus, spíš takové dvoření, výlety, atd.) s jedním klukem, který byl na svůj věk hodně úspěšný, ambiciozní, hodně pohledný. Pak jsem ale někde na podobném internetovém foru narazila na to, že tam o foru o prostituci píše , že mladý ku**** jsou na nic, nejlepší ku**** jsou nad třicet. To mě tehdy utvrdilo v tom, že to opravdu není ten pravý. nemluvila jsem s ním o tom, nemluvila jsem s ním pak už o ničem, skončil u mě jako ta největší sketa a největší humus na světě. A nechápala jsem, hnusí se mi od té doby úplně nejvíc, už bych na něj nešáhla ani půlmetrovou tyčí.

Te´d jsem si přečetla většinou vaše celkem laxní příspěvky k prostituci, kterou berete v celku jako běžnou věc, nic, co by se mělo odsuzovat, nic nad čím bych se měla pozastavovat, ani když se týká kluka, s kterým chci opravdu být. Je to jen Minulost. Jako když si někdo v dětství kousal nehty, nebo v pubertě sahal spolužačkám na prsa, kouřil trávu na školních výletech a třeba si parkrát šlehnul něco ostřejšího- takový drobný prohřešek k pousmání. Taky minulost.

Sláb jenom ten kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl

Není tady

#61 31. 7. 2007 15:28

Nick3594
Host

Destinn, Destinn, ty to budeš mít v životě těžké..... No nic, přeji ti krásný vztah plný lásky a pohody ať už s tímto nebo s kterýmkoliv jiným partnerem.

#62 31. 7. 2007 15:30

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

destinn napsal(a):

Jo a nevím, kde u mě vidíš ty majetnické sklony, jak si na ně přišla, prosím tě? Jenom proto, že si dělám nárok na sexuální život svého partnera? A to je divné? Tebe by nezajímala minulost člověka, kterého miluješ? nebyla bys zvědavá a bylo by ti to absolutně fuk?

Víš, mě je fuk, jestli předtím chodil z Katkou nebo Madlou. To zas vědět nepotřebuju. Teď je to pro mě skvělý člověk, který mě moc miluje a dělá pro mě co mi na očí vidí, je neskutečně milý a pozorný a jestli byl za tou prostitutkou nebo ne, to už zjišŤovat nebudu. Ale osobně si myslím, že ne. Nedokážu si ho tak představit, na to je moc nesmělý.

Destinn, jestli je tvuj partner nesmělý, tak to v žádném případě neznamená že je neschopný si zaplatit holku na noc. Kdyby to udělal v době kdy jste spolu už chodili, tak si to třeba i řeš, ale v minulosti se mu šťourat mi nepřijde fér. Prostě neměl ženskou, nemohl najít tu pravou, tak si za fyzickou potřebu zaplatil, co je na tom?
Byla bys radši kdybys zjistila že chodil současně se třema holkama? Pochybuju.
Klidně se ho zeptej, jestli někdy kdy nouzi a za sex si zaplatil, ale vubec mu to nevyčítej, tehdy to s tebou nemělo nic společného. To byste si pomalu mohli dohadovat kdo mělv minulosti víc partnerů - něco takového nemá přece smysl.
A pokud máš strach aby tam nešel znova? – to záleží jen na tobě jestli bude mít potřebu sexuálního vybití jinde

Není tady

#63 31. 7. 2007 15:43

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

destinn napsal(a):

Víš, myslím, že můj přítel se chová dost monogamně a myslím, že je se mnou hodně šťastný, je to taková láska s velkým L. Láska, kdy si řekneš jo to je pro mě ten pravý, ten, který se ke mě perfektně hodí, takového člověka jsem vždycky hchtěla mít vedle sebe a pak se rozplýváš blahem nad tím, jaké máme štěstí, že jsme se potkali.
Proto mi logicky vyrazilo dech, co se MOŽNÁ stalo pár dní předtím, než jsem se poprvé potkali.(Že byl s prostitutkou) Protože takové představy jsem vůbec neměla o své lásce. ..

Destinn, na mě to působí tak, že sis prostě utvořila vlastní představu o tom jak má vypadat ta tvá láska a tvůj vysněný partner a snažíš se toho svého mermomocí do té představy napasovat... A ejhle, on tam zase až tak úplně nesedí!!! Nevím, ale s tímhle přístupem narazíš pokaždé na někoho, kdo něčím bude vybočovat z tvých představ... Navíc to, že tohle vůbec takhle tvrdošíjně stále řešíš mi moc nejde dohromady s tím, že je to Láska s velkým L. Promiň, ale takhle láska nevypadá...

Další co píšeš, že on je s tebou šťastný. Slyším dobře? ON? Ano, věřím tomu, že on je zatím s tebou šťastný, ale očividně ty o tom až tak úplně ze své strany přesvědčená nejseš...

Navíc sama přiznáváš, že celý tvůj problém je založen pouze na tvojí DOMNĚNCE... A pokud je to pravda, s tebou to opravdu nemá naprosto nic společného, bylo to "předtím"...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#64 31. 7. 2007 15:44

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

destinn, tak mě by zajímalo co by ti připadalo přijatelnější:
byl sám, měl silnou sexuální potřebu. Co měl podle tebe dělat? Dělat si to sám - dusit to v sobě a denně se sprchovat studenou vodou - sbalit kolegyni v práci?
já neříkám že mi to přijde jako skvělé řešení. U mého partnera by mě to asi taky trochu mrzelo, ale prosím tě buď trochu schovívavá. Co měl teda dělat?
To hlavní - nikomu neublížil! Přijde mi nefér ho odsuzovat jako morálně vadného.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#65 31. 7. 2007 15:48

Santala
♥♥♥♥♥♥-

destinn napsal(a):

lvice napsal(a):

Loni v létě ( poznalu jsme se na podzim) jsem chodila (platonicky, pár pus, spíš takové dvoření, výlety, atd.) s jedním klukem, který byl na svůj věk hodně úspěšný, ambiciozní, hodně pohledný. Pak jsem ale někde na podobném internetovém foru narazila na to, že tam o foru o prostituci píše , že mladý ku**** jsou na nic, nejlepší ku**** jsou nad třicet. To mě tehdy utvrdilo v tom, že to opravdu není ten pravý. nemluvila jsem s ním o tom, nemluvila jsem s ním pak už o ničem, skončil u mě jako ta největší sketa a největší humus na světě. A nechápala jsem, hnusí se mi od té doby úplně nejvíc, už bych na něj nešáhla ani půlmetrovou tyčí.

Te´d jsem si přečetla většinou vaše celkem laxní příspěvky k prostituci, kterou berete v celku jako běžnou věc, nic, co by se mělo odsuzovat, nic nad čím bych se měla pozastavovat, ani když se týká kluka, s kterým chci opravdu být. Je to jen Minulost. Jako když si někdo v dětství kousal nehty, nebo v pubertě sahal spolužačkám na prsa, kouřil trávu na školních výletech a třeba si parkrát šlehnul něco ostřejšího- takový drobný prohřešek k pousmání. Taky minulost.

Velká rada !

OČEKÁVÁNÍ A PŘEDSTAVY = PROBLÉMY !

Neočekávej, nemaluj si vzdušné zámky a ber,co ti život nabízí.pussa
Co se ti nelíbí, nech jinému pussa ( třeba mě gloria )

Upravil(a) Santala (31. 7. 2007 15:49)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#66 31. 7. 2007 15:56

Nick3594
Host

Santalo, krásně a jednoduše napsáno tummenupp. Že já toho musím vždycky tolik nakecat.... gloria

#67 31. 7. 2007 15:57

destinn
♥♥♥----

A kdo neočekává a kdo nemá představy? Kdo jen tupě přijímá, co "osud" přinese?

Není tady

#68 31. 7. 2007 16:02

Santala
♥♥♥♥♥♥-

destinn napsal(a):

A kdo neočekává a kdo nemá představy? Kdo jen tupě přijímá, co "osud" přinese?

Neee! Nech si sny.Každý z nás má sny  - ale ty sve sny,které si můžeš splnit ty sama smile

Ale, očekávání, že se někdo bude chovat tak, nebo tak - to budeš pořád jen zklamaná. - Mužský tomu říkaj "Do ženský a do melounu nevidíš" smile

Jestli se nedokážeš přenést přes myšlenku, že měl přítel prostitutku - Není to nic jiného, než tvé nenaplněné očekávání, jaký by měl tvůj přítel být.

Ale, ty píšeš, že je vlastně jinak super - tak si to užívej a pusť se svých přestav a očekání, jaký by měl být par

Není tady

#69 31. 7. 2007 16:04

destinn
♥♥♥----

Nic neočekávej, neměj žádné představy? To je přece blbost. Fantazie je to nejlepší co máme. Ale občas se z těch představ musí slevit.

Není tady

#70 31. 7. 2007 16:06

Santala
♥♥♥♥♥♥-

destinn napsal(a):

Nic neočekávej, neměj žádné představy? To je přece blbost. Fantazie je to nejlepší co máme. Ale občas se z těch představ musí slevit.

Fantazie a očkávání, jak se bude můj přítel chovat - vnímáš jako jedno a totéž ? va

Není tady

#71 31. 7. 2007 16:13

destinn
♥♥♥----

Santala napsal(a):

destinn napsal(a):

Fantazie a očkávání, jak se bude můj přítel chovat - vnímáš jako jedno a totéž ? va

Ne to mě, jen napadlo mé oblíbené usloví od Alberta Einsteina, o tom, že mít sny a fantazii je to nejlepší v životě.

jasně, že mám představy, ale celkem skromné. můj přítel moje představy už mnohokrát předčil v mnoha oblastech.Jen jeho zkušenost s placeným sexem mezi mými představami nikdy nebyla a nebude. Pochybuju, že by některá stála o to, aby její láska byla s někým, koho vojíždělo už třeba stovka všelijakejch ulisnejch chlapů. Ale byla to jeho volba, já mu to vyčítat nebudu, spíš je mi ho líto, že se dostal do takové situace, že byl k tomu "donucen". Protože je to skvělý člověk a nějakou ku**** v posteli si fakt nezaslouží.

Není tady

#72 31. 7. 2007 16:14

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Tak na příkladu :

S tímhle přístupem - netvrdím, že je špatný - jen jiný, než můj gloria

By sis měla dát inzerát, popřípadě se hned z kraje toho chlapa zeptat, jestli neměl v posteli žádnou děvku - myslím placenou lol
Vyhneš se tak zklamání z OČEKÁVÁNÍ , že tenhle můj "poklad" nikdy nikdy...

Pak jsou,ale dvě možnosti.
Buď ti típek řekne pravdu a to jak už jsem tady někde psala, je frajer godlike  storstark
A nebo, aby naplnil TVÁ OČEKÁVÁNÍ, ti neřekne pravdu a pravděpodobně ti začne kecat kdykoli bude mít pocit, že by tě zklamal = NENAPLNIL TVÁ OČEKÁVÁNÍ.
Protože z toho by mohl být problém a ty nemáme rádi nikdo a mužský v dlouhodobých vztazích speciálně neee reta pussa

Upravil(a) Santala (31. 7. 2007 16:19)

Není tady

#73 31. 7. 2007 16:16

Santala
♥♥♥♥♥♥-

destinn napsal(a):

Santala napsal(a):

destinn napsal(a):

Ne to mě, jen napadlo mé oblíbené usloví od Alberta Einsteina, o tom, že mít sny a fantazii je to nejlepší v životě.

jasně, že mám představy, ale celkem skromné. můj přítel moje představy už mnohokrát předčil v mnoha oblastech.Jen jeho zkušenost s placeným sexem mezi mými představami nikdy nebyla a nebude. Pochybuju, že by některá stála o to, aby její láska byla s někým, koho vojíždělo už třeba stovka všelijakejch ulisnejch chlapů. Ale byla to jeho volba, já mu to vyčítat nebudu, spíš je mi ho líto, že se dostal do takové situace, že byl k tomu "donucen". Protože je to skvělý člověk a nějakou ku**** v posteli si fakt nezaslouží.

Protože je to skvělý člověk a nějakou ku**** v posteli si fakt nezaslouží = tvá představa.

Já bych se s tebou vsadila o flašku šampusu, že si to moc užil gloria A nezaslouží zní jako by to měl za trest lol

Není tady

#74 31. 7. 2007 16:25

destinn
♥♥♥----

Santala napsal(a):

Tak na příkladu :

By sis měla dát inzerát, popřípadě se hned z kraje toho chlapa zeptat, jestli neměl v posteli žádnou děvku - myslím placenou lol
Vyhneš se ta zklamání z OČEKÁVÁNÍ , že tenhle můj "poklad" nikdy nikdy...

Buď ti típek řekne pravdu a to jak už jsem tady někde psala, je frajer godlike  storstark
A nebo aby naplnit TVÁ OČEKÁVÁNÍ  ti neřekne pravdu a pravděpodobně ti začne kecat kdykoli bude mít pocit, že by tě zklamal = NENAPLNIL TVÁ OČEKÁVÁNÍ.
Protože uz toho by mohl být problém a ty nemáme rádi nikdo a mužský v dlouhodobých vztazích speciáně neee reta pussa

Santal, já nestojím o kluka, který bude jen plnit má očekávání. Chodím s klukem , který je samostatný. Zaplatit si ku**** je taky znak samostatnosti, svým způsobem ano.

Ale jo, je tam ten náznak, že kdybych se mu o tom někdy zmínila s malou výčitkou, tak by mi poté mohl některé věci zastírat....

Ale je snad běžné, že když se do někoho zamiluješ, začneš s ním chodit, bydlet atd...tak si zrovna nepředstavuješ, že dotyčný oblejzal bordely, prodával heroin či vraždil vzácné mývaly pro výrobu kožichů.
Zvlášt když ti ten dotyčný sám od sebe aniž bych něco naznačovala plní všechny nejromantičtější představy, o kterých si ani nedoufala, že se můžou odehrávat někde jinde než jen před kamerami v hollywoodských ateliérech. pak tě tohle vážně překvapí.

Není tady

#75 31. 7. 2007 16:37

Santala
♥♥♥♥♥♥-

destinn napsal(a):

Santala napsal(a):

Tak na příkladu :

Vyhneš se ta zklamání z OČEKÁVÁNÍ , že tenhle můj "poklad" nikdy nikdy...

A nebo aby naplnit TVÁ OČEKÁVÁNÍ  ti neřekne pravdu a pravděpodobně ti začne kecat kdykoli bude mít pocit, že by tě zklamal = NENAPLNIL TVÁ OČEKÁVÁNÍ.
Protože uz toho by mohl být problém a ty nemáme rádi nikdo a mužský v dlouhodobých vztazích speciáně neee reta pussa

Santal, já nestojím o kluka, který bude jen plnit má očekávání. Chodím s klukem , který je samostatný. Zaplatit si ku**** je taky znak samostatnosti, svým způsobem ano.

Ale jo, je tam ten náznak, že kdybych se mu o tom někdy zmínila s malou výčitkou, tak by mi poté mohl některé věci zastírat....

Ale je snad běžné, že když se do někoho zamiluješ, začneš s ním chodit, bydlet atd...tak si zrovna nepředstavuješ, že dotyčný oblejzal bordely, prodával heroin či vraždil vzácné mývaly pro výrobu kožichů.
Zvlášt když ti ten dotyčný sám od sebe aniž bych něco naznačovala plní všechny nejromantičtější představy, o kterých si ani nedoufala, že se můžou odehrávat někde jinde než jen před kamerami v hollywoodských ateliérech. pak tě tohle vážně překvapí.

Mužský jsou herci a mají rádi publikum - dej mu ho a on ti dá mnohem víc par

Já mám teď romantika jako prase ( pořád mu říkám, že od těch svíček jednou něco musí chytit a že nemusí vařit večeři každý den lol,ale co vyváděl ještě minulý rok rodna sjuk Za to by se nemusel stydět kdejakej po*n lol Dvě, tři - tmavou, šikmookou..no, cestoval si po světě reta
Beru to tak, že z toho těžím smile Má zkušenosti a je úúúúúžasnej vissla gloria

Ale, představa, že tenhle můj princ by nikdy tohle, a tohle...to je blbost. Je to jen ( páni prominou ) mužský - zvědavý a musej si všechno vyzkoušet .gloria

Upravil(a) Santala (31. 7. 2007 16:39)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí