29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky poraďte, s jakou ohrádkou máte lepší zkušenosti?? Mě přijdou lepší ty dřevěný, ale jsem asi ovlivněná svým dětstvím, kdy ani jiný nebyly. Máte některá i tu plastovou síťovanou a jaká je, je to bezpečný pro mimčo a vydrží si tam hrát? děkuju
Není tady
Máme obě a ta dřevěná je mnohem lepší, taková bytelná, je z ní lepší výhled, ne přes nějakou síť. Vydržela už tři děti včetně nájezdů těch starších .
Výhoda síťované je ovšem ve snadném složení a převozu. Poměrně rychle se nám ale roztrhala - siť i ten horní rantl. Navíc potah toho rantlu je nastoprocent z PVC a prcek to samozřejmě ocucával. Možná už dneska používají jiný materiál, my ji kupovali asi před pěti lety :-(((.
Takže bych volila podle toho, jestli ji budeš často někam převážet, nebo ji postavíš na jedno místo a tam bude trvale stát. Protože dřevo je zkrátka dřevo.....
Jo a hrát si tam vydrží podle toho, kdy ho na ni zvykneš. Když už začne lézt a zkoumat okolí, je lepší ať zkoumá, ale ohrada se může vždycky hodit, když musíš odběhnout.
Není tady
Kdyz uz tak sitovana, me se mala ve drevene vecne otloukala. Mely jsme ji doma cca 14 dni a pak jsem poridila penovy koberec a je vyresino. Zadny votloukani a slecna ma svobodu pohybu, takze se i mene vzteka!
Není tady
Ahojky mi máme dřevěnou a nedám na ní dopustit, dá se i složit a Vanesska tam má hodně prostoru, takže můžu jen doporučit
Není tady
My jsme ohrádku nepoužívali,syn (nyní 2,5 r) byl volně v pokoji (pěnový koberec)-samozřejmě všechno nebezpečné pryč+rožky jsme zabezpečili a když bylo třeba,tak šel do postýlky (v přízemí měl postýlku právě na takové případy, kdy potřeboval být "ohraničený"). To bylo doporučení i dětské psycholožky,že je potřeba mít volný prostor.
Není tady