29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pomalu se rozhlížíme, jakou koupit dětskou židličku, a ráda bych znala vaše názory - asi by měla být polohovací, + jakou značku byste mi doporučily? děkuju za každou radu
Není tady
My jsme pořídily tuhle: http://detsky-nabytek.sbazar.cz/nove-zb … 43174.html a jsme s ní max. spokojený. Zatím tam nedávám ten pult, protože má dost často hlavičku dolů (zkoumá popruhy) a mít tam ještě pult, tak by se asi nenajedl. Ale jinak je dobrá - doporučuji.
Není tady
My máme taky Babypoint Fábulu, je super . Malej je v ní rád, rád si v ní i hraje, když mamka vaří, tak vaříme prostě spolu
Je dobrý, že je omyvatelná, dobře skladná a polohovatelná, má i hrací pultík zvlášť a košík na věci - já tam mám bryndoše a ubrousky. Pultík se dá dát celý pryč, takže si v tom Tobi občas jen tak vegetí, kouká na mě a baští sůši, pokud jimi ovšem nekrmí psa
Myslím, že je ta cena super, já jí mám tedy za 2500.
Není tady
Díky, holky, ta vypadá moc dobře, jenom ta cena - čekala jsem, že jsou židličky levnější no nic, jestli mi neporadíte nějakou stejně krásnou a levnou, tak jdu do ní
Není tady
Mnoho maminek se nás shodlo, že co do ceny a kvality u nás jasně zvítězila židlička Antilop od Ikea. Je jednoduchá, celoomyvatelná, stabilní (vyhrála dokonce nějaký spotřebitelský test jakožto nejstabilnější židlička na trhu) a velmi levná, myslím, že je do pětistovky
Není tady
Nojo, holky, ale ta ikeácká židlička není polohovatelná, tak nevím... Od jakýho věku jste tu ikeáckou používaly?
Není tady
Taky máme tu ikeáckou a stála tuším čtyři stovky ;-). Nedám na ni dopustit, je opravdu perfektně stabilní a omyvatelná. Děcka v ní byla od té doby, co začala sama sedět.
Není tady