19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Prosím o zkuenosti: Marek si od první chvilky oblíbil ávičku od HAMI, mrkev/jablko, pak i kombinaci s banánem. tyhle dvě Jsou od 4. a 6. měsíce, jemu je u skoro 8. Mohla bych mu je dávat tak jak jsou a neředit, protoe na lahvičce se o tom nic nepíe nebo je lepí ředit, z hlediska ledvin aby se třeba nezatěovaly. Já ředím 1:1 nebo i víc. Děkuju
Není tady
No já tyhle a podobné ávičky přidávala malému do čaje, teda hodně čaje a troku ávičky na ochucení. Připadá mi, e ty ávy jsou zbytečně husté a přeslazené a hrůza. Samotné bych je nedávala. A je fakt, e dodnes synovi (a to jsou mu 3 roky) čaj nesladím, pije hořký - někdy právě s nějakou ávičkou.
Není tady
Včera psali na Seznamu, e ředit, protoe můou způsobit překyselení aludku, ale nevím u kde jsem to četla!
Není tady
já to ředím tak 1:3 - 1:5 . Neředěné bych to určitě nepodávala, to bych do něj z tekutin nedostala u nic jiného.
Není tady