Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 10. 10. 2007 13:49

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: jak se vyrovnat s nevěrou manžela

Zrovna tady napsal(a):

Selima napsal(a):

Zrovna tady napsal(a):

Pan je babičkou?roll

A že o tom nepsala nebo asi mi to uteklo.

stolt Písala... ale tak inotajne.

Takže Pan - blahopřeji tummenuppstorstark

Už dlouho a ještě dlouhooo jí bude, pokud mám informace připravuje se na prababičkování (ale ona to ještě nevísmile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#152 15. 10. 2007 9:05

tlapička
♥♥-----

Tak jsem "oslavila" narozeniny. Manžel mě obdaroval už 2dny před, když mi oznámil, že už nemůže dál a musí odejít,protože si lezem na nervy a jsme psych. na dně. Každou větu kterou řeknu si vykládá jako útok na něj za to že zradil. V pátek šel do školy, jestli ho vemou (dálkově si dodělat maturu) a pak rovnou do práce. Čekala sem, že napíše SMS jestli ho vzali, marně. Večer přišel z práce, zeptal se dcery jestli mu koupila svačinu co jí napsal a šel k počítači. Tím mi mělo dojít, že ho vzali. V sobotu jel ráno zase do školy, já měla narozeniny a dcera (13) mi chtěla upéct dort. Abych jí nepřekážela a aby to mohlo být pro mě překvapení, sem jela na výstavu nábytku (sama). Říkala sem si,že až se M vrátí ze školy bude hladovej a unavenej, takže až se vrátím budem moct něco podniknout. Přijela sem domu, prý chvíli po něm a protože byl unavenej tak relaxoval do večera u počítače s přestávkou na jídlo. Nechtěla sem se vnucovat. Dcera potom udělala ještě chlebíčky (moc se jí to všechno povedlo). Nezapoměl jí podotknout, že k jeho narozeninám mu takový chlebíčky nikdy neudělala. (Nikdy nechtěl narozeniny slavit a navíc je má o letních prázdninách a to jsou děti většinou pryč).Bylo jí to líto. Potom se šel vykoupat a spát. Nevzal si ani jeden. To byla má oslava narozenin. V neděli ráno jsem podotkla, že je dceři líto, že ani jeden chlebíček neochutnal. Pohádali jsme se, zase to vzal jako útok. Prý sme mu nenabídli a nenaložili jsme mu. Myslel, že jsou jenom pro mě (3 ohromný talíře) Vždycky si bral a ani nečekal jestli někdo nemá přijít. Když jsem si otvírala lahev tak jsem na něj z kuchyně volala do pokoje jestli chce taky, neodpověděl. Když byl ve vaně tak sem se ptala jestli chce pár chlebíčků přinést, taky neodpověděl. Nevěděla sem jestli schválně a nechtěla sem po tom pátrat,abych se nevnucovala. Jo zapoměla sem říct, že mi koupil krásnou kytičku. Mezi dveřma při příchodu domu mi řekl, že jí mám v kuchyni ve váze,když sem nebyla doma když on přišel a že nechce kapat aby mi jí předal (mohl jí předat i s vázou, ale o to nejde.) Dal mi pusu a šel k počítači.
Asi bude opravdu lepší když odejde. Chce pracovat v Praze a když bude mít volno tak prý přijede, nebo si může vzít nějaký melouch ať je víc peněz (když teď budem žít odděleně tak nevím jak to finančně zvládnem, doteť jsme žili od výplaty k výplatě). Potom mi řekl, že neví jestlibude mít odvahu sem jezdit, kvůli lidem, že mu budou dávat na jevo že se vykašlal na rodinu. Tak si asi mám vybrat. A nebo je rozhodnutej se na nás úplně vykašlat a nechce to říct rovnou. Rozvádět se nechce, co kdyby se to mezi námi zlepšilo. A nebo je to proto, kdyby mu to v Praze nevyšlo tak aby se měl kam vrátit?????????????  A ještě k tomu mému osamocenému výletu: prý neví jestli je to z mé hlavy a nebo jestli se řídím vašema radama a dokazuju mu že ho k životu nepotřebuju, ale myslel si a těšil se, že něco v tu sobotu podnikneme. Proto asi seděl do večera u počítače, asi jsem měla u toho počítače sedět s ním, to by byla teprve zábava koukat na hru která mi vůbec nic neříká a nelíbí se mi. Až si to přečte (navštěvuje tyto stránky a čte si co jsem zase o něm napsala), tak bude zase říkat, že z něj dělám hajzla a ze sebe ukřivděnou chudinku. Ale to není pravda, mám právo říct co si myslím a není tady ani slůvko nepravdy.

Kdo si myslí,že dělá, co sám chce, dožije se dne, kdy pozná, že udělal, co nikdy nechtěl.

Není tady

#153 15. 10. 2007 9:27

Vanda
Host

Tlapičko, to, co píšeš, známe všechny - ty drobnosti, co bolí. Ale někdy si je vytváříme jen my samy, a pak bolí - muži opravdu uvažují jinak, my od nich něco čekáme, oni to nepochopí a my jsme zklamané a rozbolavěné, že nesplnili naše očekávání. Možná jsi měla říct narovinu, že bys ráda to a to na narozeniny, výlet, společné posezení s dcerou, vínem a chlebíčky...možná on čekal, tys čekala, oboustranné zklamání. Neuvažovali jste o nějakém psychologovi, který by vás naučil spolu komunikovat, viděl by víc do vašeho vztahu a pomohl napravit skřípoty, dokud je možnost? Pak bys nemusela psát manželovi přes Babinet, nebo to tak aspoň chápu já, že to byl dopis taky pro něho. Budu ti držet palce.

#154 15. 10. 2007 9:54

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Vanda napsal(a):

Tlapičko, to, co píšeš, známe všechny - ty drobnosti, co bolí. Ale někdy si je vytváříme jen my samy, a pak bolí - muži opravdu uvažují jinak, my od nich něco čekáme, oni to nepochopí a my jsme zklamané a rozbolavěné, že nesplnili naše očekávání. Možná jsi měla říct narovinu, že bys ráda to a to na narozeniny, výlet, společné posezení s dcerou, vínem a chlebíčky...možná on čekal, tys čekala, oboustranné zklamání. Neuvažovali jste o nějakém psychologovi, který by vás naučil spolu komunikovat, viděl by víc do vašeho vztahu a pomohl napravit skřípoty, dokud je možnost? Pak bys nemusela psát manželovi přes Babinet, nebo to tak aspoň chápu já, že to byl dopis taky pro něho. Budu ti držet palce.

Vando, souhlas s tím že skřípe komunikace. Bohužel podle mě komunikace na obou stranách.
Trochu mužského pohledu na celou věc. Říkám mužského zemského. A vím proč to říkám, tedy píši. My muži ve své racionalitě máme rádi jakýsi pořádek a hlavně volnost ve všem co děláme. Bohužel současná moderní doba zahnala muže někam do kouta a odebrala jim možnost se realizovat. Zejména různá ženská hnutí zasadila mužské části hodně ran. Emancipace žen se projevila především tím, že ženy dostaly ro rukou informace, které pak trousí všude možně a prosazují je silou buldoka. Bohužel u ženy se stane přesně to, že nějakou informaci si přečte a bez toho aby s ní byla stotožněna ji použije, tu situiaci tím vyvolanou nezvládne a pak se rozjede onen kolotoč oněch mužských výčitek  no vidíš to máš z tech tvých časopisů a podívej se jak jsi bl... a kam to ten svět spěje když budete dělat takové koniny. Mužská ješitnost jistého ovlivňování partnerky existoval a existuje. Bohužel místo toho aby ženy použili své zbraně, čistě ženské tak vyrazí do útoku stylem nevhodným a odradí muže od jakéhokoli sebevzdělávání. Muže je třeba k sebevzdělání ve vztahu jemně dokopat.
A teď jak to vidím já. Dost často se účastním různých kurzů týkající se duchovna a ezoteriky. Na těchto kurzech převládají ženy a muže aby člověk hledal. Na 5-7 žen jeden muž. Kde je chyba? Chyba podle mě je v tom, že mnoho žen pořád předhazuje muži jeho neschopnost se postarat o rodinu, zejména po materiální stránce a jakej je lemp, že soudka Vonásková už má DVD a plazmovku a hele už má novej klobouk a ty kozačky má za 30 000,- Kč.. Holky tímto opravdu zadíte muže do stavu kdy vám večer bude u Tv spát,v postely budete mít spící mrtvolu, neboť vy tomu trochu přispějete tím, že dokud ty kazyčky mít nebudu tak sex nebude. Naopak měli by jste muže přitáhnout  k duchovnímu poznání tím, že netřeba materiálna, ale že ono krásno je i v tom, že pojedeme na výlet jak sama řekla Vanda. To není rozmazlování muže, jen nastavení jeho systému rozhodování má buď jít za milenkou, do hospody a nebo koukat na bednu a nebo jet na výlet. Při výletu sním prohodit slova o nějakém kurzu třeba o nových přístupech k sexu, na to muži slyší  a pak už .. Ono je to složité. a na dlouhé psaní ale zkuste přitáhnout muže k poznání že není jen milenka a hospoda a ryby a hokej, ano jdi na hokej ale pojď semnou na tuhle školičku ohledně masáží zad když víš že mě tak bolí... (Mám ještě víc napovědětsmile )

Není tady

#155 15. 10. 2007 10:31

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Milý pane Tlapičko :-),
je dobře že si sem chodíte číst, protože komunikace s manželkou je podle všeho ve vašem manželství velký problém.
Kdyby vaše žena nenapsala, že jste spolu 20 let, typovala bych podle popisovaných projevů velmi nezralou dvojici - rozbíjení talířů, trucování u počítače, nad chlebíčky, schválnosti a zlomyslnosti .... Ale vaše žena zároveň píše, že nejste zlý ani špatný a má snahu zapomenout na to špatné co se stalo a zkusit to znovu a lépe. A co vy?

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#156 16. 10. 2007 22:34

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Jo tak pan Tlapička čte babinet? tummenupp To je super.
Takže taky něco přidám:
To by si můj manžel mohl zkusit, dělat xichty o mých narozeninách a udělat divadlo s chlebíčkama. To by udělal jen jednou big_smile winkdumbom
My na babinetu sice nevíme, kolik toho paní Tlapičková dokáže spořádat, když pan manžel tedy počítal s tím, že 3 talíře jsou jen pro ni, ale... big_smile. (Kde zůstala v té chvíli ona proklamovaná mužská logika?? Že jste si myslel, že jsou jen pro oslavenkyni - to je trošku nedůvěryhodné vysvětlení pro ignorování dceřina výrobku)  wink

No ale vážně. Pane Tlapičko, vzít rozum do hrsti, to je jediné, co může vztah zachránit. Ono období "vzdoru" chvíli trvá, ale u fajn člověka by nemělo být dlouhé.

Není tady

#157 16. 10. 2007 22:39

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

K Pisateli:
Takže ono je to vlastně tak, že pokud žena naznačí, že by ráda DVD, tak to muže vlastně přiměje si jít lehnout na gauč?? A  "l-o-g-i-k-a" je kde ?
Když mi manžel naznačí, že by rád večeřel, jdu vařit a ne si lehnout na gauč. big_smile (Teda sebekriticky uznávám, že ne vždy) big_smile
Bóžínku, já jsem se dnes nasmála big_smile tummenupp
Ale chápu Tě, ráda Tvé příspěvky čtu, jsou zajímavé. smile

Upravil(a) Tercila (16. 10. 2007 22:41)

Není tady

#158 17. 10. 2007 7:29

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Jo tak pan Tlapička čte babinet? tummenupp To je super.
Takže taky něco přidám:
To by si můj manžel mohl zkusit, dělat xichty o mých narozeninách a udělat divadlo s chlebíčkama. To by udělal jen jednou big_smile winkdumbom
My na babinetu sice nevíme, kolik toho paní Tlapičková dokáže spořádat, když pan manžel tedy počítal s tím, že 3 talíře jsou jen pro ni, ale... big_smile. (Kde zůstala v té chvíli ona proklamovaná mužská logika?? Že jste si myslel, že jsou jen pro oslavenkyni - to je trošku nedůvěryhodné vysvětlení pro ignorování dceřina výrobku)  wink

No ale vážně. Pane Tlapičko, vzít rozum do hrsti, to je jediné, co může vztah zachránit. Ono období "vzdoru" chvíli trvá, ale u fajn člověka by nemělo být dlouhé.

Ty Terci, promiň, že nebudu vtipnej, ale za svůj kratičký život jsem prošel okolo mnoho problémů a okolo mnoha profesí. a promiň dnes jsem se zas po ránu zasmál já. Už jsi někdy viděla mužskou logiku u vaření? Já krom profesionálních kuchařů nidky. Možná jsou vyjímky, ale ty bych možná spočítal na prstech jedné ruky. Nouze a služební cesty mě naučili a taky moje máti vařit /jen se poptej že v tomto nekecám třeba Pan/ Neříkám, že umím, ale když se ui mě objeví Pan a ještě jedna osoba tak nevím kolik třeba těch brambor mám oloupat... Ty mužská logika tady s ohledem na historicko - pracovní vývoj je úplně mimo. Tady u mužů logiku nehledej:)

Není tady

#159 17. 10. 2007 7:43

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

K Pisateli:
Takže ono je to vlastně tak, že pokud žena naznačí, že by ráda DVD, tak to muže vlastně přiměje si jít lehnout na gauč?? A  "l-o-g-i-k-a" je kde ?
Když mi manžel naznačí, že by rád večeřel, jdu vařit a ne si lehnout na gauč. big_smile (Teda sebekriticky uznávám, že ne vždy) big_smile
Bóžínku, já jsem se dnes nasmála big_smile tummenupp
Ale chápu Tě, ráda Tvé příspěvky čtu, jsou zajímavé. smile

Asi jsme si neporozumněli. Ale to je můj problém, neboť mám rychlejší mozek než prsty na klávesnici.sad Pokud narážíš na můj příspěvek o dva či tři příspěvky níže, tak mi především šlo o to, aby jste zapojily muže do přijímání duchovna a tím je přimněly k prociťování postojů a stavů, o kterých vy tak rády debatujete tak dlouuuuhoooooo /viz např. reklama na jakousi rýži/. Abys  a další pochopily lépe. Na půl je to z vyprávění na půl je to z vlastní zkušenosti. Na jakémsi ezoterickém kurzu se objevil takový zajímavý mladý muž. V jistém slova smyslu mě překvapil tím jak se projevoval. Dělal si poznámky o všem a měl tisíce dotazů a poznámek. Zápisky si tvořil v jakékoli pozici. Důvěrně jsem si ho pojmenoval Kish o onom slavném novinářismile Na jiném kurzu z něho vylezlo, že je jakýci strojní inžinýr a že už tu moderní technologii nezvládá a že hledá něco co mu upraví "vnitřek" co mu pomůže tu jasnou logiku a strohost překonat. Nedávno se objevil zas na nějakém kurzu a protože byl krátce po zaměstnání jeho chování bylo přwesně strojní a technické. Po 24 hodinách z něj vyzařovala ona zemitá mužská energie, kterou jinak vůbec ze sebe nevydává.  Holky oprvdu mi jde o to, že muži se dnes dostali do situace, kdy jsou vláčeni situací, kdy pracovní vytížení je tak namáhavé a tak vysilující, že po 8-10 hodinách je to na mašli. Tedy doma z většiny zklamou a pak jde jedna chyba za druhou. žena netuší co se děje,. Muž zjistivší, že není mužem nechce doma zklamat atak jde zjišťovat a hledat, aby se doma neztrapnil a ten kolotoč je zde. A právě Vy ženy můžete neboť jste krkem hlavy domácnosti s ním správně točit a usměrňovat. Vím je zde i kousek nadsázky a zkratky, ale veřím ve vaši intuici a pochopení .)godlike

Není tady

#160 17. 10. 2007 11:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisatel napsal(a):

Ty Terci, promiň, že nebudu vtipnej, ale za svůj kratičký život jsem prošel okolo mnoho problémů a okolo mnoha profesí. a promiň dnes jsem se zas po ránu zasmál já. Už jsi někdy viděla mužskou logiku u vaření? Já krom profesionálních kuchařů nidky. Možná jsou vyjímky, ale ty bych možná spočítal na prstech jedné ruky. Nouze a služební cesty mě naučili a taky moje máti vařit /jen se poptej že v tomto nekecám třeba Pan/ Neříkám, že umím, ale když se ui mě objeví Pan a ještě jedna osoba tak nevím kolik třeba těch brambor mám oloupat... Ty mužská logika tady s ohledem na historicko - pracovní vývoj je úplně mimo. Tady u mužů logiku nehledej:)

Áno. obaja moji "významnejší" exi varili rovnako dobre, ak nie lepšie ako ja.... a aj logickejšie, možno.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#161 17. 10. 2007 12:44

sisa70
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

Vando, souhlas s tím že skřípe komunikace. Bohužel podle mě komunikace na obou stranách.
Trochu mužského pohledu na celou věc. Říkám mužského zemského. A vím proč to říkám, tedy píši. My muži ve své racionalitě máme rádi jakýsi pořádek a hlavně volnost ve všem co děláme. Bohužel současná moderní doba zahnala muže někam do kouta a odebrala jim možnost se realizovat. Zejména různá ženská hnutí zasadila mužské části hodně ran. Emancipace žen se projevila především tím, že ženy dostaly ro rukou informace, které pak trousí všude možně a prosazují je silou buldoka. Bohužel u ženy se stane přesně to, že nějakou informaci si přečte a bez toho aby s ní byla stotožněna ji použije, tu situiaci tím vyvolanou nezvládne a pak se rozjede onen kolotoč oněch mužských výčitek  no vidíš to máš z tech tvých časopisů a podívej se jak jsi bl... a kam to ten svět spěje když budete dělat takové koniny. Mužská ješitnost jistého ovlivňování partnerky existoval a existuje. Bohužel místo toho aby ženy použili své zbraně, čistě ženské tak vyrazí do útoku stylem nevhodným a odradí muže od jakéhokoli sebevzdělávání. Muže je třeba k sebevzdělání ve vztahu jemně dokopat.)

Tak tohle mě opravdu zajímá a jsem ráda, že to píše muž.
Měla jsem poslední dobou potřebu spoustu informací z oblasti "duchovna" předat, sdělit svému muži.  Sice jsem se obávala , že mě odbude, že ho to nezajímá, ale musím říct, že úplně žasnu,jaké má můj ,dle mého názoru, materialisticky zaměřený muž, názory. Má jasno ve věcech, ke kterým jsem se já musela pracně dobrat ..... strašně dobře se mi s ním teď diskutuje o globálních tématech  - vzah muž a žena... v tom si bezvadně rozumíme. Jen to trochu vázne na tom, co se týká jen nás dvou. Víme oba, že má(me) určité problémy, kterým by se dalo pomoci, ale on se z nějakého důvodu pomoci brání. .Tak např. nabídnout mu účast na nějakém kurzu týkajícího se sexu - mine se to účinkem a bude na mně koukat jak na šílence. Myslím, že by si k tomu měl dojít sám, nějak se s tím vnitřně srovnat.
Vhodné užití ženských zbraní je pro mě teď velkým úkolem, protože jsem kdysi byla spíš buldozer. Ale já u svého muže cítím, že ho to zajímá, chce se dozvědět víc, jen to musí být jeho volba.
Jsem hrozně netrpělivá, nejraději bych všechno hned, ale je pravda, že je zajímavé sledovat, jak se muž, kterého znám tak dlouho, pomaloučku mění....

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#162 17. 10. 2007 13:00

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

sisa70 napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Trochu mužského pohledu na celou věc. Říkám mužského zemského. A vím proč to říkám, tedy píši. My muži ve své racionalitě máme rádi jakýsi pořádek a hlavně volnost ve všem co děláme. Bohužel současná moderní doba zahnala muže někam do kouta a odebrala jim možnost se realizovat. Zejména různá ženská hnutí zasadila mužské části hodně ran. Emancipace žen se projevila především tím, že ženy dostaly ro rukou informace, které pak trousí všude možně a prosazují je silou buldoka. Bohužel u ženy se stane přesně to, že nějakou informaci si přečte a bez toho aby s ní byla stotožněna ji použije, tu situiaci tím vyvolanou nezvládne a pak se rozjede onen kolotoč oněch mužských výčitek  no vidíš to máš z tech tvých časopisů a podívej se jak jsi bl... a kam to ten svět spěje když budete dělat takové koniny. Mužská ješitnost jistého ovlivňování partnerky existoval a existuje. Bohužel místo toho aby ženy použili své zbraně, čistě ženské tak vyrazí do útoku stylem nevhodným a odradí muže od jakéhokoli sebevzdělávání. Muže je třeba k sebevzdělání ve vztahu jemně dokopat.)

Tak tohle mě opravdu zajímá a jsem ráda, že to píše muž.
Měla jsem poslední dobou potřebu spoustu informací z oblasti "duchovna" předat, sdělit svému muži.  Sice jsem se obávala , že mě odbude, že ho to nezajímá, ale musím říct, že úplně žasnu,jaké má můj ,dle mého názoru, materialisticky zaměřený muž, názory. Má jasno ve věcech, ke kterým jsem se já musela pracně dobrat ..... strašně dobře se mi s ním teď diskutuje o globálních tématech  - vzah muž a žena... v tom si bezvadně rozumíme. Jen to trochu vázne na tom, co se týká jen nás dvou. Víme oba, že má(me) určité problémy, kterým by se dalo pomoci, ale on se z nějakého důvodu pomoci brání. .Tak např. nabídnout mu účast na nějakém kurzu týkajícího se sexu - mine se to účinkem a bude na mně koukat jak na šílence. Myslím, že by si k tomu měl dojít sám, nějak se s tím vnitřně srovnat.
Vhodné užití ženských zbraní je pro mě teď velkým úkolem, protože jsem kdysi byla spíš buldozer. Ale já u svého muže cítím, že ho to zajímá, chce se dozvědět víc, jen to musí být jeho volba.
Jsem hrozně netrpělivá, nejraději bych všechno hned, ale je pravda, že je zajímavé sledovat, jak se muž, kterého znám tak dlouho, pomaloučku mění....

Bravóóó´A blahopře ji ti. Je zajímavé, že tvůj muž se "brání" sexu tedy nějakých těch kurzů. Zkus e pídit v jeho minulosti co se událo, že tuto velice intimní a osobní stránku nepřijímá.
Siso, když bys zabrousila na stránky x.caro najdeš tam zajímavý článeček od ní o tantře a o kurzu masaže lingamu a jóni. Jen pro zajímavost a pro tvou podporu dodám, že na tomto kurzu byly dva páry každý na jiné straně polarity. Jeden /hlavně on/ to bral jako grupensex kurz/ a druhý zejména z její strany jako věco co bylo a je zakázáno dělat  natož pak "veřejně". Na závěr pak oba hodnotili kurz jako poučný a možný. Zkus e pídit co je blokem že enchce na "sexuální vzdělání".

Není tady

#163 17. 10. 2007 13:33

sisa70
♥♥♥♥♥--

... abych byla upřímná ... já si neumím představit, že bych na kurzy tantrického milování šla se svým mužem. On je to samorost, který nemá rád "poučky" všeho druhu. Rád si na věci přichází sám....
Pro začátek by , myslím, stačilo, kdyby si připustil, že stávající stav se dá ovlivnit. Pojmenovat to, navštívit lékaře...aj.
Je to  zajímavé, v začátku našeho vztahu byl on ten dominantní "samec"lol s přemírou nápadů - já se tehdy od něj naučila spoustu věcí, teď se  jen veze.... i když je kolem nás tolik zajímavých věcí a podnětů wink
Tím si nechci stěžovat, můj muž se za poslední dobu hodně změnil, a i když spolu nejsme tak moc fyzicky, nějak víc souzníme mentálně.
Pro mně je to vlastně taková dobrodružná cesta a já věřím, že to zvládnu.

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#164 17. 10. 2007 13:35

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

sisa70 napsal(a):

... abych byla upřímná ... já si neumím představit, že bych na kurzy tantrického milování šla se svým mužem. On je to samorost, který nemá rád "poučky" všeho druhu. Rád si na věci přichází sám....
Pro začátek by , myslím, stačilo, kdyby si připustil, že stávající stav se dá ovlivnit. Pojmenovat to, navštívit lékaře...aj.
Je to  zajímavé, v začátku našeho vztahu byl on ten dominantní "samec"lol s přemírou nápadů - já se tehdy od něj naučila spoustu věcí, teď se  jen veze.... i když je kolem nás tolik zajímavých věcí a podnětů wink
Tím si nechci stěžovat, můj muž se za poslední dobu hodně změnil, a i když spolu nejsme tak moc fyzicky, nějak víc souzníme mentálně.
Pro mně je to vlastně taková dobrodružná cesta a já věřím, že to zvládnu.

Budu ti držet palce a pokud mě neco napdne tak poradit. Myslím, že k doktorovi to není. Naopak nějakou tu tantrickou masáž třeba se jí nauč ty a uděla mu jí a pak...

Není tady

#165 17. 10. 2007 13:41

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Siso,
klid. Všechno musí vzejít od něho, ty můžeš jen "nabízet", on sám musí vědět, na co je a na co není připravený....
S tantrou bych na něj vůbec nechodila. Spíš s kinezkou nebo konstalacemi.... nejdřív je potřeba najít CO blok způsobilo a pak je možné ho ROZPOUŠTĚT....
Pomalu..v klidu...bez křeče a nátlaku...však ty dobře víš, jak na to smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#166 17. 10. 2007 13:54

sisa70
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Siso,
klid. Všechno musí vzejít od něho, ty můžeš jen "nabízet", on sám musí vědět, na co je a na co není připravený....
S tantrou bych na něj vůbec nechodila. Spíš s kinezkou nebo konstalacemi.... nejdřív je potřeba najít CO blok způsobilo a pak je možné ho ROZPOUŠTĚT....

Pan, je to přesně tak, jak píšeš.  A je to taky o mé netrpělivosti..... ale já tu mrchu jednu už celkem zvládám (někdy)smile
Pisateli, dík.

Jednu dobu jsem uvažovala o tom, jak bezstarostné by  bylo žít s ženou - teď si myslím, že by to bylo jak číst telefonní seznam .
To život s chlapem, to je četba dobrodružný literatury s hororovými prvky, ale má to šŤávu !

Není tady

#167 17. 10. 2007 14:04

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

sisa70 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Siso,

Pan, je to přesně tak, jak píšeš.  A je to taky o mé netrpělivosti..... ale já tu mrchu jednu už celkem zvládám (někdy)smile
Pisateli, dík.

Jednu dobu jsem uvažovala o tom, jak bezstarostné by  bylo žít s ženou - teď si myslím, že by to bylo jak číst telefonní seznam .
To život s chlapem, to je četba dobrodružný literatury s hororovými prvky, ale má to šŤávu !

není zač. A přijemně jsi mě překvapila apotěšila hlavně že život se ženou je telefonní seznam a s mužem je to dobrodružství to si muím poznamenat a trousit to dál:-)

Není tady

#168 17. 10. 2007 14:09

sisa70
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

sisa70 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Siso,

Pisateli, dík.

není zač. A přijemně jsi mě překvapila apotěšila hlavně že život se ženou je telefonní seznam a s mužem je to dobrodružství to si muím poznamenat a trousit to dál:-)

.... to mně tak napadlo mimochodem, ale s ženskou jsem zatím tongue nežila tak to neber moc vážně big_smile

Není tady

#169 17. 10. 2007 14:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ale áno, Siso, mala som podobnú dilemu a došla som k podobnému záveru... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#170 17. 10. 2007 14:16

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

sisa70 napsal(a):

Pisatel napsal(a):

sisa70 napsal(a):

Pisateli, dík.

.... to mně tak napadlo mimochodem, ale s ženskou jsem zatím tongue nežila tak to neber moc vážně big_smile

Jistě, ale myšlenka je to zajímavá, neboť v jisté blízké podobě jsem to tuhle zaslhl ve vlaku při cestě domu. Nechtěl jsem věřit uším ale je to krásné. tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí