|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Koi!
Máme asi opravdu hodně společného trápení.
Chtěla bych se omluvit lidem, které mé vyprávění přivedlo na myšlenku, že je můj manžel hajzl a já ukřivděný chudák. Nic takového sem tím nemyslela. Prostě se zamiloval a teď v tom lítá, protože jsem na to přišla. Asi jí má ještě v hlavě i když ona ho prý nijak jinak než kamaráda nebere, jenže se s tím asi neumí vyrovnat a neví co se mnou. Pořád mi připomíná, že mu stejně už věřit nebudu a vůbec netuší jak moc si přeju na všechno zapomenout. Ale je to těžký, když si s ní píše i když jsem doma. Chvílema mi připadá, že nechce nic měnit (ve vztahu ke mě), kolikrát mi řekne, že by nejrači odešel někam do lesa kde by byl sám. Je toho asi na něj hodně, ale to na mě taky. Ani já nebyla 100% ve všem, taky mám spoustu chyb a nám prostě chyběla mezi sebou komunikace. Když sem mu říkala, třeba, že s kamarádkou jedu na ples (pomáhat jí do šatny), řekl ať si jedu a po návratu mi řekl, že myslel, že ten den strávíme spolu (nepamatuju si to přesně doslova). Jak mám vědět co myslí když říká něco jiného? On si taky vyložil jinak než já myslela, když jsem mu oznámila, že mu přišla od ní zpráva (na počítač), já chtěla aby jí odpojil a nebo napsal, že nemůže a on si myslel, že chci aby jí odepisoval a hold to trvalo trochu dýl, myslel, že už jsem se přez to přenesla.
Včera jsem byla celý den v práci a přemýšlela jak dál. Přišel za mnou a pohádali jsme se. Potom mi došlo, že máte všichni pravdu, že mu nemůžu nic zakazovat, že na to nemám právo. Ale ani on mi nemůže nic zakázat. Napsala sem mu omluvnou sms. Dneska sem přišla domu a on u počítače, hned se omluvil, že si s ní píše(abych to věděla) a jestli chci řekne mi o čem. Řekla sem mu že mi je to jedno ať si dělá co chce (asi se urazil). Já samo nechtěla nic vědět a šla sem si po svém a světe div se VÁŽNĚ MI TO BYLO JEDNO a byla sem úplně klidná (že bych to konečně pochopila?) Musím se na všechno dívat zezhora jak napsala Fanny5 pro Koi. A jsem ráda že si můžu vaše rady a názory přečíst, hodně mi to dává a jak Koi řekla jsou to ty správný facky. Díky vám všem. Už jsem klidnější ať to dopadne jak to dopadne. Jeho názory neovlivním, ale můj život si musím žít já a nekazit si ho nějakým přemýšlením typu co kdyby. Musím na sobě pracovat.
Není tady

Tlapičko, proč se manžela dovoluješ, jestli můžeš jít pomoct kamarádce na ples? M se zřejmě tebou snaží manipulovat. Proto ti vyčetl, že si myslel, že strávíte den spolu, až po té, co jsi se vrátila. Zřejmě sis potom dělala výčitky, že on chtěl být s tebou a ty jsi šla pryč. Nesmysl. Kdyby to měl opravdu v úmyslu, řekl by ti to předem, že má s tebou nějaký plán. Chtěl jen, abys se cítila špatně, že jsi šla po svém.
Nevím, čím jsi mu při té včerejší hádce ublížila, že mu posíláš omluvné SMSky, ale dělá to na mne dojem, že ze sebe děláš takovou rohožku. On si z tebe dělá hromosvod svých nálad.
Tvůj manžel nejspíš je momentálně rozhozený, ale to jsou ale jen jeho špatné pocity. Snaž se nic si z jeho špatných nálad nic nedělat, neptat se ho, proč se tváří tak nebo tak, neřeš s kým si píše, co ho žere. A když bude mít nutkavou potřebu ti o tom vykládat, řekni mu, že je to jeho věc, že tě to nezajímá. Což už jsi i správně zkusila.
Snaž se udržet si pohodu bez závislosti na jeho náladách. Trošku se odpoutej, ať nejsi na něm tolik závislá. Jde to. Fakt, ale ze začátku to dá práci změnit myšlení.
Taky se snažím pořád na sobě pracovat, abych už nedělala chyby jako dřív.
Není tady
Koi:
Jeho telefon obcházím obloukem, takže to ani nezjistím, protože jinak se chová hezky. Jak můžeš napsat, že M ví, kdyby milence napsal jen jednou, že by pro tebe přestal existoval. Přeci ti to sám neřekne, jak jsi schopná se to dovědět.
Aha, to mě nenapadlo, že to bude chtít ještě dodatek: jak to ví? Já jsem ženská od huby, víš... Takže mi nedělá problém stanovit, kam až kdo může zajít a kam ne. Dávám šanci: budu se chovat tak a tak, souhlasíš? Ne? Tak to vyřešíme jinak. Nenapadlo mě, že bych mohla tolerovat nějaké jeho psaní si s "kamarádkou". Pokud si s ní chce psát, může se k ní odstěhovat a vyjde ho to levněji
. (Navíc on je strašně línej na psaní...)
Jo, na to popisované esemeskování si manželů babineťaček valí oči i on. Považuje to za hrubost těžkého kalibru. Mozek nám to fakt nebere.
Manžel nepěstuje kamarády, nemá svoji rodinu. Pouze pracovní vztahy a s těmi lidmi si nepíše. A není blb, aby nějaké ženské psal přede mnou. Ale protože se známe přes 20 let, znám jeho chování jednak já a jednak on ví, že mám nejen 6. smysl, ale i dalších aspoň 5
(myšleno do jedenácti), abych mu na něco přišla.
A taky už ví, že bych dokázala žít sama - přesně tak, jak jenom já chci.
Určitě každého potká v životě nějaká ta křižovatka, ale dávat si fotky milenky do společných v domácím PC, psát SMS milence před manželkou... nevím, to už je trošku "někdě indě".
Upravil(a) Tercila (8. 10. 2007 22:57)
Není tady
Tercilo:
Nevím, ale trošku s tebou nesouhlasím v myšlence, že za 20. let znám svého manžela. Jistě jsou jisté příznaky a jisté předtuchy existují, ale i tak. Nesouhlasím s tímto tvrzením. Neznám sám sebe a občas jsem překvapený sám ze sebe co mohu, kam mohu a klik toho mohu a to se znám už 49 let. Víš taky jsem si říkal, že znám po 19 leteém manželství svou bývalou a pak jsem byl tak překvapený NEMILE, že se z toho probírám ještě dnes. Nicméně gratuluj si k 99 smyslu, nepřeji ti nic zlého, ale jakmile dojde ke zkratu /kohokoli a kdekoli/ pak nastanou takové divi a změny, že se diví i ti nezkušenější.
Není tady
Salen
dle kyvadla 86%,
dle sdělení od těch potřebných ještě vyšší. :-)
Náhodou jsem se k těm kartám jednou dostala, pak to šlo samo.
Spíš se ale věnuji astrologii, bylinkám, léčitelství - to spíše teoreticky.
Pořád si ale připadám jak na začátku.
V duchovnu to totiž často tak je. A hlavně narozdíl od Pandorry ještě
neumím šetřit a hospodařit se svojí energií. A občas mi dělá problém
být (nejen v kartách) nad věcí. Zvlášť když "pomáhám" svým nejbližším.
Čeká mě ještě hodně práce, ale já tuto práci miluji. :-)
Hezký den a jsem ráda, že už jsi pozitivně naladěná.
PS: Přej muži ať je šťastný, podívej se na vše z tohoto úhlu.
Zároveň se z toho raduj, že se takto díváš.
Asi to vypadá zvláštně - takto černé na bílé, ale hodně věcí jinak uvidíš
Naplń se touhou a spatříš jehom iluzi,
zbav se touhy a pochopíš neuvěřitelná tajemství všech věcí.
Upravil(a) Zrovna tady (9. 10. 2007 7:43)
Není tady
Tercila: Mě asi nedocvakla jedna důležitá věc ohledně telefonů. Muž 14 dní v měsíci slouží a když zrovna ne je na tel. kvůli kolegům. Takže u nás se s telefonem i spí. Proto ty jsi schopná lépe rozeznat vyšší aktivity okolo telefonu, pokud ho většina lidí odkládá doma jako já, že ho nemohu ráno najít
))))
Jinak máš pravdu, že reakce a chování hodně napoví, proto jsem na to také přišla. pa
Není tady

Zrovna tady napsal(a):
Na to prožívání ohledně mužského :-) sexu jsem se ptala muže,
se srdíčkem věrným.
Nikdo tě nenutí být s tím nestabilním :-)
Nikdo tě nenutí spát s kým nechceš, komu nevěříš.
Ženu nikdo nenutí, aby byla s mužem.
Vše je o svobodě. Je to na dobrovolné bázi.
A nic se neděje náhodou. Máme si to všechno hezky prožít.
Třeba pak si všimne toho muže s velkým M a nejenom to baliče, co to s ženami
pěkně koulí.
Ja som napísala, že ma niekto NÚTIL?
Dúfam, že nie, lebo to nie je pravda. Ja som bola aj s vernými, aj s neverníkmi, ale vždy to bolo pre ich kvlaity, a vždy som ich brala takých, akí sú(boli). Neriešila som ich vernosť, mala som dosť roboty s tou svojou... Dúfam, že to nevyznelo, že tu nariekam nad mužskou prelietavosťou! Lebo síce sa ňou nenadchýnam, ale beriem ju ako životný fakt(ako aj občasnú, hoci redšiu, ženskú prelietavosť). Keďže chvalabohu zatiaľ je z čoho vyberať, každá si môže vybrať medzi prelietavcom a sukničkárom - horšie je, keď sa zo zarytého moralistu a verného mužíčka stane sukničkár... Ale taký je život.
Není tady

Salen napsal(a):
Zrovna tady - a jakou máš úspěšnost ve vykládání? :-)
"Úspešnosť" je pdoľa mňa blbosť. Môj učiteľ Tarotu, ktorého si veľmi vážim, hovorí, že on nevykladá karty štýlom "14. decembra Vás zrazí auto a na budúci rok sa vydáte", ale skôr pomáha tej osobe orientovať sa v neprehľadnej situácii(niekedy aj v sebe samej) a získať informácie, ktoré by boli inak nedostupné(napríklad o vzťahu muža k nej). Odmieta vykladať na vzťah k tretím osobám, odmieta prepdovedať budúcnosť v horeuvedenom štýle a odmieta otázky typu "Vydám sa?" Podľa neho je správna formulácia otázky "Čo mám a môžem urobiť, aby som sa vydala"? Prípadne: "Čo je pre mňa lepšie - vydať sa, alebo nevydať?"
Není tady

Pisatel napsal(a):
Tercilo:
Nevím, ale trošku s tebou nesouhlasím v myšlence, že za 20. let znám svého manžela. Jistě jsou jisté příznaky a jisté předtuchy existují, ale i tak. Nesouhlasím s tímto tvrzením. Neznám sám sebe a občas jsem překvapený sám ze sebe co mohu, kam mohu a klik toho mohu a to se znám už 49 let. Víš taky jsem si říkal, že znám po 19 leteém manželství svou bývalou a pak jsem byl tak překvapený NEMILE, že se z toho probírám ještě dnes. Nicméně gratuluj si k 99 smyslu, nepřeji ti nic zlého, ale jakmile dojde ke zkratu /kohokoli a kdekoli/ pak nastanou takové divi a změny, že se diví i ti nezkušenější.

Není tady
Selimo
Sama víš, že muže zdobí činy ne řečičky.
I když bude mít plnou pusu řečí o věrnosti, tak často skutek utek.
Máš zajímavé příspěvky
pa
Upravil(a) Zrovna tady (9. 10. 2007 16:39)
Není tady
Zrovna tady napsal(a):
Selimo
Sama víš, že muže zdobí činy ne řečičky.
I když bude mít plnou pusu řečí o věrnosti, tak často skutek utek.
Máš zajímavé příspěvky
pa
Víš "Zrovna tady" dlouho, moc dlouho se zabývám filozoficky o podstatu "věrnosti". Bohužel nebo bohudík je to jediná myšlenka, které jsem věrný, byť jsem nedošel dál, že věrnost je stejně pomíjivá jako štěstí
nebo 
Jen asi blázen slibuje věrnost až za hrob. A řeknu ti, že sice jednu osobu znám co tohle říkala, nicméně pro mnohé pak byl šok, když se došlo ke zjištění že má 22 letou dceru. Ale to sem nepatří, jen opravdu bych chtěl říci že věrnost je věcí ve vývoji a mění se s časem, prostorem, poznáním apod. Takže dámy asi Vás zklamu, ale zahoďte pojem věrnost spíš nastavte tvář a tělo dobrému, kvalitnímu souznění, které se vyvíjí a mění denně, stjně jako jiné požitky (Občas nemohu pivo, ale dám si gin:))
Není tady
Jojo, Pisateli, rozumím Ti , neboj... Nikdy nikoho neznáme tak dokonale, abychom mohli říct "znám ho na 100% ". To ne. A to jsem ani v příspěvku neuvedla, pokud vím.
Ale určité předpoklady pro odhad vývoje jednání už za ty roky jsou, to zas jo. Jinak moje poznámka o tom, že ho znám, v žádném případě neznamenala, že bych si tím pádem myslela, že mě "neopustí", naopak, ta poznámka znamená, že vím, jakým způsobem to jeho "opuštění" může přijít. 
Myslela jsem to tak, že ho znám natolik, abych věděla, že nějaké esemeskování jiné ženě prostě neuznává - nebylo to myšleno tak, že to jednou neudělá. Psala jsem o současnosti.
O zkratech mi moc psát nemusíš, neboť moji rodiče se rozvedli po 28 letech manželství a pamatuji si moc dobře, jak moje máma říkávala: "28 let s ním žiju a neznám ho"...
Takže Pisateli a Selimo
, nebojte se toho, že bych měla růžové vidiny
, ale co vím, to vím.
Upravil(a) Tercila (9. 10. 2007 23:31)
Není tady
Pisatel
A ti kteří o věrnosti nemluví, jsou často svým způsobem věrni- oddaní - dosadit x dle
vlastní libovůle.
Podle třeba i těch horoskopů často vidím - resp. si myslím, že vidím dost.
Někdo to má nastaveno, že se platonicky zamilovává, ale tělo dá pouze jednomu.
Někdo tělo nechá "cestovat", ale srdce ...
Je mnoho variant.
Nejsem zrovna nenáročná, líbí se mi, když člověk miluje svojí duší, srdce, tělem jednu bytost. Pro mě to je ideál. A jsou to moje pocity, které spousta lidí nepochopí.
Jde o energii - sexuální energie - se kterou se dá pracovat, usměrňovat, rozvíjet.
Někdy se stane, že prostě člověka může přitahovat i někdo mimo ten manž. rámec.
No a pak co s tím. Energie se dá "hodit" na manžela/manželku nebo jít za tím dalším.
Avšak ta platonika má něco do sebe 
A dost dobře je možné, že po x letech manželství budu psát stejně jako ty stejný názor.
Mně to nevadí, teď mám ty svoje hezké pocity.
Počítej však, že na Babinetu - se svým názorem budeš respektován, ne však
akceptován
Upravil(a) Zrovna tady (10. 10. 2007 8:31)
Není tady
Pisateli
gin brrrrrrrrrrr
pivo ee
ovocné a zeleninové štávy - ňam ňam - kdykoliv a kdekoliv 
Upravil(a) Zrovna tady (10. 10. 2007 8:26)
Není tady
Zrovna tady napsal(a):
Pisateli
gin brrrrrrrrrrr
pivo ee
ovocné a zeleninové štávy - ňam ňam - kdykoliv a kdekoliv
No tak přemíra "zdraví" škodí
na něco "umřít musíš, jinak bys byla problém pro ministra zdravotnictví, práce a soc. věcí a místního rozvoje. Nevím zda by ti funus a všechno okolo nenechali zaplatit neboť jít do penálu zdravá jejejich ostuda.
No já mohu tu "zdravou šťávu", třeba rajčatovou, ale raději jí rozředím vodkou 
Není tady
Zrovna tady napsal(a):
Pisatel
A ti kteří o věrnosti nemluví, jsou často svým způsobem věrni- oddaní - dosadit x dle
vlastní libovůle.
Podle třeba i těch horoskopů často vidím - resp. si myslím, že vidím dost.
Někdo to má nastaveno, že se platonicky zamilovává, ale tělo dá pouze jednomu.
Někdo tělo nechá "cestovat", ale srdce ...
Je mnoho variant.
Nejsem zrovna nenáročná, líbí se mi, když člověk miluje svojí duší, srdce, tělem jednu bytost. Pro mě to je ideál. A jsou to moje pocity, které spousta lidí nepochopí.
Jde o energii - sexuální energie - se kterou se dá pracovat, usměrňovat, rozvíjet.
Někdy se stane, že prostě člověka může přitahovat i někdo mimo ten manž. rámec.
No a pak co s tím. Energie se dá "hodit" na manžela/manželku nebo jít za tím dalším.
Avšak ta platonika má něco do sebe
A dost dobře je možné, že po x letech manželství budu psát stejně jako ty stejný názor.
Mně to nevadí, teď mám ty svoje hezké pocity.
Počítej však, že na Babinetu - se svým názorem budeš respektován, ne však
akceptován
Ale nehodlám být respektován nebo akceptován, to je můj problém, že vytrvale trvám na něčem. Jistá 20 letá služba se na mě podepsala nicméně je to věcí každého ze zdejších přítomných /současných i budoucích/ jak se k názoru postaví. A když jim pomůže pak mě to potěší, nicméně na mé rozumy, názory a chování si copyrait ani jiné nároky nečiním. 
Není tady
Pisateli
ty jsi čertík z krabičky.
To víš, že tvé názory jsou moudré a hezké.
Je přece fajn - i ve vztazích s přáteli, rodinou, manželem -
že každá osobnost má své názory, pocity.
A je na těch dvou, popř. více :-) když to respektují.
Třeba ráda chodím do divadla. Můj muž o to nestojí.
Tak já si jdu s kamarádkou nebo mamčou. A on pak pro nás přijede
a odveze nás domů a ještě pohlídá malou.
A zase on si jede třeba na chaloupku a někdy tam jedu i já anebo ne.
Kdybychom se nutili, tak by docházelo k třenicím z jeho strany - Štír
nebo podvolení ale trpitelství z mé strany - Panny
Takže jsme si to dohodli a i v mnoha dalších oblastech.
Tomu jsem se naučila od mužů. :-) Zařídit si to po svém a dohodnout se.
My ženy se -bohužel- chceme zavděčit a často se to pro nám samotným
obrátí.
Chce to trochu chlapské povahy do jingové složky žen.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Zrovna tady napsal(a):
Pisateli
gin brrrrrrrrrrr
pivo ee
ovocné a zeleninové štávy - ňam ňam - kdykoliv a kdekolivNo tak přemíra "zdraví" škodí
na něco "umřít musíš, jinak bys byla problém pro ministra zdravotnictví, práce a soc. věcí a místního rozvoje. Nevím zda by ti funus a všechno okolo nenechali zaplatit neboť jít do penálu zdravá jejejich ostuda.
No já mohu tu "zdravou šťávu", třeba rajčatovou, ale raději jí rozředím vodkou
JO jo přesně takto to říká můj muž.
Ráda bych umřela v posteli ve spánku.
Ale prý i hezkou smrt si musí člověk zasloužit.
Tak se o to víc snažím.
BTW alkohol mi nikdy nechutnal, nedá se s tím nic dělat.
Z nouze cnost.
Není tady
Ale nehodlám být respektován nebo akceptován, to je můj problém, že vytrvale trvám na něčem.
To je proč má Panna ráda Štíra a ne třeba Blížence 
Není tady
Zrovna tady napsal(a):
Pisateli
ty jsi čertík z krabičky.
To víš, že tvé názory jsou moudré a hezké.
Je přece fajn - i ve vztazích s přáteli, rodinou, manželem -
že každá osobnost má své názory, pocity.
A je na těch dvou, popř. více :-) když to respektují.
Třeba ráda chodím do divadla. Můj muž o to nestojí.
Tak já si jdu s kamarádkou nebo mamčou. A on pak pro nás přijede
a odveze nás domů a ještě pohlídá malou.
A zase on si jede třeba na chaloupku a někdy tam jedu i já anebo ne.
Kdybychom se nutili, tak by docházelo k třenicím z jeho strany - Štír
nebo podvolení ale trpitelství z mé strany - Panny
Takže jsme si to dohodli a i v mnoha dalších oblastech.
Tomu jsem se naučila od mužů. :-) Zařídit si to po svém a dohodnout se.
My ženy se -bohužel- chceme zavděčit a často se to pro nám samotným
obrátí.
Chce to trochu chlapské povahy do jingové složky žen.
Tys krásně kápla posledními třemi větami na 500stovku hřebík /kristovský z jeho ukřižování/
To by si mělo mnoho žen odtud přímo tím kristovským hřebem zatlouct do myšlenek!
A jinak mohu jak chaloupku tak dívadlo, kino či koncert Pražského jara a nebo Lord of Dance (17.3.2008 jsou opět v Praze) už se chystám. Jak to zaslechne Pan tak mě požene pro lístky Posledně byla nadšená tak, že dodnes o tom, už nyní naše babička,básní:-)
No alkohol mohu ale jako kůň dám své 3 a jdu alkohol je lék zvlášť když je podáván z rukou doktroa a tím jsem takže jsem sám sobě léčitelem. Nicméně mé pozvání na jablečný /zde nikoli ocet/ platí
Není tady
Pan je babičkou?
A že o tom nepsala nebo asi mi to uteklo.
Není tady

Ja uznávam vernosť a nemám vcelku väčšie problémy ani s mojou fyzickou vernosťou, ale od partnera skôr očakávam iný druh vernosti - 1 a predovšetkým, SÁM SEBE a svojim zásadám 2, a pre mňa kľúčové SVOJMU SLOVU a SVOJIM VYRIEKNUTÝM SĽUBOM... 3, (neviem, či to je vernosť, ale možno istý druh) SPOĽAHLIVOSŤ a až niekde potom vzadu sa tacká požiadavka fyzickej vernosti. Bohužiaľ, niekedy je s fyzickou neverou spojené aj klamanie, neplnenie sľubov, celková nespoľahlivosť - a to mne osobne vadí oveľa viac ako nejaké "zasúvanie". Ale zasa ani verný človek, na ktorého sa môžem spoľahnúť v jedinom - že je absolútne nespoľahlivý - u mňa nemá šance...
Není tady

Zrovna tady napsal(a):
Ale nehodlám být respektován nebo akceptován, to je můj problém, že vytrvale trvám na něčem.
To je proč má Panna ráda Štíra a ne třeba Blížence
Hovor za seba
... Ja mám slabosť pre Blížencov, mám v tom znamneí veľ akamošiek(aj nejakého kamoša) a 2 významných frajerov... A Škorpión? Jeden kamarát, povedzme, ale inak
...
Není tady

Zrovna tady napsal(a):
Pan je babičkou?
Písala... ale tak inotajne.
Není tady
Selima napsal(a):
Zrovna tady napsal(a):
Pan je babičkou?
Písala... ale tak inotajne.
Takže Pan - blahopřeji 

Není tady