Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 5. 10. 2007 7:39

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: jak se vyrovnat s nevěrou manžela

Koii a Fanny,
při čtení Vašich příspěvků se mi ježili všechny chlupy na těle. Možná se pletu, ale z vašich písmenek cítím přesně ten druh kdy začíná válka pohlaví, ono nežijeme v jeskyni, žijeme v jiné době, máme jinou inteligenci, jsou přesně argumenty řady feministek a pak zejména ublížených lidí. Nechci zde válku pohlaví, naopak hlásím se ke klidu zbraní.

Ono se za těch několik tisíc let zas tak moc nezměnilo. Pořád žijeme v jeskyních (byty a baráky), pořád máme rodinný krb (kamna a sporáky), pořád nosíme ty bylinky a mamuty (v zamněstnání dostaneme papírky -peníze - které v krámě za kus té flákoty a kupu bilinek směníme, objevujeme a rozšiřujeme svá teritoria (naše krásné a nezapomenutelné dovolené) a zkrášlujeme své jeskyně (nájezdy na supermárkety kde zkupujeme nábytek, obrazy a jiné předměty) .... ano změnilo se jedno a to, že naše jeskyně už není pro tlupu 20, 50, 100 soukmenovců, ale jen pro toho kdo přinese ten nejkrásnější flák mamuta, nebo nejkrásněji obšťastní ... Uzavřeli jsme se do své soukromé jeskyně kam nikoho nepustíme, tedy nám dokonce nastalo ono podivné a složité vzdělávání  tím, jak třeba správně být přitažlivou, děti již nežijí v oné symbioze kmene a přírody neboť jim zakazuje to či ono a pak... Kdysi dávno ona kmenová erotika (dodnes se v moha skupinách děje) zamezovala "NEVÉŔE", neboť žádná nemohla existovat....
Ano je pravda, že máme jinou inteligenci, zejména po vyhlášení obrovské myšlenky "Jsme páni tvorstva (vládci nad faunou a florou)". Nejsme páni ani vládci, jsme její součástí vesmíru, jen jsme pro jisté vlastnosti něco urychlili nebo spíš upravili, abychom měli pohodlnější jednodušší život. Dámy pořád žijeme v prvobytně pospolné společnosti na úrovni kmenů, jen jsme díky "jiné inteligenci" své kmeny rozpustili, roztrousili se po dalekém okolí, aby naše teritoria byla co největší apod. Pokud se jo moc  vyvyšujeme, tak nás matka příroda, pan vesmír hodí opravdu vždy nazpět, to jsou ony povodně, přírodní či průmyslové katasrofy a nebo i války. Když pak couráte válkou nebo katastrofou postiženou oblastí, jsou tam úplně jiné myšlenky, úplně jiná inteligence a názory. Přesně ty co jsme měli před 35 000 lety. Najednou jsme kmenem, tlupou společensky na jedné úrovni. Ale jakmile se oklepeme staneme se sami sobě vlky a hyenami.

Nechci zde dlouze psát snad nástin postačí. Dodám, že souhlasím s tím, že i ženy nemají absolutně čistý práh, ale kdo ho má? Ano je to krásná myšlenka "smažemeto" a jedeme dál. Ono to smazat nejde je to genetická informace tečka v našem fyzickém těle, která nejde jako v PC vzít a vymazat i když ani v PC se nějaká informace nevymaže. Je třeba tu informaci onu tečku zracovat a vyrovnat se stím, že muži byli jsou a budou lovci, kteří ano proto aby mohli lépe a radostněji lovit potřebují zbraně což jsou pro ně ony vozidla za miliony, jiné mužské hračky na které Vy dámi pak krásně se přilepíte:) Nevím ale tak to funguje a je. Je jen na nás všech jak s onou dnes definovanou zátěží dokážeme jako jedinci ai jako společnost praacovat!

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#102 5. 10. 2007 10:39

Koi
♥♥♥♥---

Pisateli, hezký souhrn dějin, ty jedna nesmazatelná genetická tečko:))))). Abys věděl i feministické řeči jsou pro mnoho žen ujeté.

Ono mi to spíš nesedlo jako názor k Attě, té tohle nyní nepřidá. Ta  spíš přemýšlý o labuťácích. Potřebuje trochu podržet a najít si model konání , který by  její rodině pomohl a zmírnil to špatné.

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#103 5. 10. 2007 13:17

Zrovna tady
♥♥♥♥---

atta napsal(a):

V momentě,kdy jsem přišla na nevěru mého muže,zhroutil se mi svět.Kolegyně v práci byla těsně po rozvodu a aby si zvýšila sebevědomí a přišla na jiné myšlenky,zaregistrovala se na všech možných seznamkách.Chodilo ji bezpočet nabídek i s tel.čísly a aby měla přehled,o každém dotyčném si psala do bloku poznámky,kde byli,jaké to bylo,apod....občas se pochlubila a dávala mi to přečíst.K mému zděšení tam figuroval i můj muž!Ptala jsem se,co to je za člověka.Prý chudák,kterému žena nerozumí,domáci puťka,nespolečenská...Muž podniká,takže má spoustu aktivit, dost času trávil pracovně mimo domov,takže noční návraty byly samozřejmostí.Teprve pak jsem pochopila,proč pozdní návraty a častý pobyt mimo domov.Udělala jsem to,co se nemá.Začala jsem trošku pátrat a v mobilu našla spousty ženských jmen i s nicky ze seznamek.Pak to byla maličkost.Zaregistrovala jsem se a začala se žen vyptávat.Většinou řekly.Pak jsem si začala psát s vlastním mužem já a vyptávala jsem se ho,jak to tak bývá, i na rodinu.Scénář stejný...žena hrozná,doma ho to ubíjí,potřebuje žít....nemusím říkat,jak mi bylo.Jednou jsem to už nevydržela a řekla mu,že vím všecho co komu o mně píše a s kolika ženama už spal...řval,že jsem hysterka,že si vymýšlím,že by něco tak ubohého,jako je seznamování přes internet neudělal,že si mám léčit žárlivost.V okamžiku,kdy jsem si myslela,že s tím skončil,slyším jak vrká něžná slovíčka do mobilu a dává si schůzku.Dodávám,že mužovi bude 55let!!Trápím se,trápím,ale řekla jsem si dost.Na internetu jsem se poznala s pánem,se kterým to vypadalo krásně,až romanticky do doby,než vyšly najevo i jeho nevěry.Takže muži nevěru mají zřejmě v genech,berou ji jako normální věc,jako něco,co patří k JEJICH životu.

Biologicky je to tak, že muži jsou "rozsévači".
Ale pořád velká většina se jich snaží "rozsévat" doma.

Nemůžeme zevšeobecňovat.

Také ne každá žena je nejšťastnější v kuchyni se zástěrou.
No vidíš a mně to docela baví a že bych byla pipka domácí? ...

Není tady

#104 5. 10. 2007 13:20

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Fanny5 napsal(a):

Koi, taky mám pocit, že si z toho chlapi udělali nějaké zaklínadlo, kterým se nechá omluvit jakékoli promiskuitní chování.
Copak vás pánové teprv předevčírem sklepali ze stromů, že se oháníte loveckými pudy? Je jasné, že je obrovský rozdíl mezi ženskými a mužskými pudy a pohnutkami, ale je nejde brát jako omluvu na každou nevěru. Myslím, že se od dob, kdy muži lovili a ženy v jeskyni udržovaly oheň, mnohé změnilo. Minimálně snad v inteligenci.

Nakonec ženy jsou také nevěrné, mělo by být tedy takové zaklínadlo i pro ně. Tím by se všechno omluvilo a vyřešilo a byl by klid a mír. No ne? To bych celkem ráda viděla, jak by takový podváděný muž podobnou omluvu přijal. "Promiň miláčku, ale to víš ...... ty pudy. Ale nezlobíš se viď, vždyť přece víš, že za to nemůžu!"

Nevěra je běžnou součástí života (jak se zdá), ale lovecké pudy jsou dost laciná výmluva. To je můj názor.

Ano máš pravdu je to výmluva. :-)

Chtělo by to konstatovat, že člověk je mix pudů, citů, tužeb, komplexů a potřeb.
Jestli je to muž či žena - to je tak jedno jak loňský sníh. :-)

Třeba když člověk vyzařuje pozitivní energii, že touží dát druhému lásku, věrnost, péči, humor, tak druhá strana odpoví.

Mně se moc líbí heslo Klokana - Co dáš, to dostaneš.
Tak to asi ve vesmíru funguje.

Není tady

#105 5. 10. 2007 13:24

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Zrovna tady napsal(a):

atta napsal(a):

V momentě,kdy jsem přišla na nevěru mého muže,zhroutil se mi svět.Kolegyně v práci byla těsně po rozvodu a aby si zvýšila sebevědomí a přišla na jiné myšlenky,zaregistrovala se na všech možných seznamkách.Chodilo ji bezpočet nabídek i s tel.čísly a aby měla přehled,o každém dotyčném si psala do bloku poznámky,kde byli,jaké to bylo,apod....občas se pochlubila a dávala mi to přečíst.K mému zděšení tam figuroval i můj muž!Ptala jsem se,co to je za člověka.Prý chudák,kterému žena nerozumí,domáci puťka,nespolečenská...Muž podniká,takže má spoustu aktivit, dost času trávil pracovně mimo domov,takže noční návraty byly samozřejmostí.Teprve pak jsem pochopila,proč pozdní návraty a častý pobyt mimo domov.Udělala jsem to,co se nemá.Začala jsem trošku pátrat a v mobilu našla spousty ženských jmen i s nicky ze seznamek.Pak to byla maličkost.Zaregistrovala jsem se a začala se žen vyptávat.Většinou řekly.Pak jsem si začala psát s vlastním mužem já a vyptávala jsem se ho,jak to tak bývá, i na rodinu.Scénář stejný...žena hrozná,doma ho to ubíjí,potřebuje žít....nemusím říkat,jak mi bylo.Jednou jsem to už nevydržela a řekla mu,že vím všecho co komu o mně píše a s kolika ženama už spal...řval,že jsem hysterka,že si vymýšlím,že by něco tak ubohého,jako je seznamování přes internet neudělal,že si mám léčit žárlivost.V okamžiku,kdy jsem si myslela,že s tím skončil,slyším jak vrká něžná slovíčka do mobilu a dává si schůzku.Dodávám,že mužovi bude 55let!!Trápím se,trápím,ale řekla jsem si dost.Na internetu jsem se poznala s pánem,se kterým to vypadalo krásně,až romanticky do doby,než vyšly najevo i jeho nevěry.Takže muži nevěru mají zřejmě v genech,berou ji jako normální věc,jako něco,co patří k JEJICH životu.

Biologicky je to tak, že muži jsou "rozsévači".
Ale pořád velká většina se jich snaží "rozsévat" doma.

Nemůžeme zevšeobecňovat.

Také ne každá žena je nejšťastnější v kuchyni se zástěrou.
No vidíš a mně to docela baví a že bych byla pipka domácí? ...

Když teď přiznám, že asi i jako mnoho dalších se bojím pohlavních nemocí,
tak tě to nepřekvapí.

Mně ti snad ani nevadí, že muži mají potřeby a i ženy jistě :-) - slédnout po*no - od soft
po hard :-) Flirt atd.
Nicméně nepochybují o tom, že existuje "gentlemanská dohoda" mezi partnery, že vlastně chráníme své zdravíčko a v tomto světě šišatém je těch breberek hodně.

Takže když si to ti partneři hezky poví :-), třeba se oběma stranám uleví.
Zodpovědnost je zodpovědnost. A i když muži nefilozofují tak jako my na babinetu,
nejsou to hlupáčci, kteří by své zdravíčko dávali všanc.

Každopádně se i říká, že čeho se člověk nejvíc bojí, to si přitahne.
Takže se těch PN už nebojím. :-)

Není tady

#106 5. 10. 2007 13:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A to zasa ja som toto nikdy so svojimi neverníkmi neriešila. Zistila som totiž jednu útešnú a veľmi jednoduchú vec: Aj tí najväčší k.revníci, ktorým nezáleží na tom druhom, majú radi SEBA. Zatiaľ najväčší "lovec", akého som doteraz stretla(alebo povedzme jeden z dvoch najväčších) sa mal tak rád, že chodil na pravidelné prehliadky, okrem kondómov(aspoň spočiatku, než sme sa stali "vzťahom") a ďalších opatrení. Aj mňa nútil starať sa o svoju čistotu a zdravie priam úzkostlivo lol - takže som bola chránená vďaka jeho SEBALÁSKE. Skoro ma dohnal na očkovanie proti papillomavíru... fuckyou

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#107 5. 10. 2007 13:53

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

A to zasa ja som toto nikdy so svojimi neverníkmi neriešila. Zistila som totiž jednu útešnú a veľmi jednoduchú vec: Aj tí najväčší k.revníci, ktorým nezáleží na tom druhom, majú radi SEBA. Zatiaľ najväčší "lovec", akého som doteraz stretla(alebo povedzme jeden z dvoch najväčších) sa mal tak rád, že chodil na pravidelné prehliadky, okrem kondómov(aspoň spočiatku, než sme sa stali "vzťahom") a ďalších opatrení. Aj mňa nútil starať sa o svoju čistotu a zdravie priam úzkostlivo lol - takže som bola chránená vďaka jeho SEBALÁSKE. Skoro ma dohnal na očkovanie proti papillomavíru... fuckyou

Na to prožívání ohledně mužského :-) sexu jsem se ptala muže,
se srdíčkem věrným.

Nikdo tě nenutí být s tím nestabilním :-)
Nikdo tě nenutí spát s kým nechceš, komu nevěříš.

Ženu nikdo nenutí, aby byla s mužem.

Vše je o svobodě. Je to na dobrovolné bázi.
A nic se neděje náhodou. Máme si to všechno hezky prožít.
Třeba pak si všimne toho muže s velkým M a nejenom to baliče, co to s ženami
pěkně koulí.

Není tady

#108 5. 10. 2007 13:54

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

Jéééééé muži se o sebe tak bojí.
Dobrá zpráva. :-)

Není tady

#109 6. 10. 2007 13:24

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Milý Pisateli big_smile,
tak k tomu Tvému předchozímu delšímu zamyšlení, ze kterého vybírám:

"vyrovnat se s tím, že muži byli jsou a budou lovci, kteří ano proto aby mohli lépe a radostněji lovit potřebují zbraně což jsou pro ně ony vozidla za miliony, jiné mužské hračky na které Vy dámi pak krásně se přilepíte:)."

Tak to trošku nabourám, jo? big_smile
Existuje (nejeden) druh zvířátka - konkrétně teď mám na mysli ptáčka, jehož samička si po oplodnění nějakým "průměrným" wink samečkem ponechá ve svém těle zárodek tak dlouho, dokud nenajde lepšího samečka!! Až pak donosí vajíčko.
Takže se nedá jenom planě opakovat něco o rozsévání atd., to jsou jen kusé informace z přírody, kterých jste si vy, muži, všimli a které vám, mužům vyhovují.... big_smile
(jak se vlastně říká typu chlapů, kteří mají názory přesně opačné k těm feministickým?)

A ta druhá Tvoje zmínka - o vozidlech..... No ta mi zní teda vyloženě "mužsky feministicky, čili tvrdě maskulinně" big_smile - protože jsem si poctivou prací vydělala na supr fáro a přestože jsem si to koupila především kvůli SVÝMU pohodlnýmu zadku, zaznamenala jsem dooost zvýšený zájem mužů, jejichž konverzace, zjišťující MOJE poměry, začíná: ježiš, jakou ta síla má spotřebu? big_smile wink Vůbec si nemyslím, že bych je tak intenzivně zajímala, kdybych se proháněla ve stodvacítce. big_smile

Takže Tvoje úvahy o lovcích, kterým je cosi dáno (chudáčkům) geneticky a sarkastické poznámky o vyčůraných ženách, které letí na boháče big_smile - ty teda dost pokulhávají...big_smile.
Nehledě na to, že jsi opomněl jednu skutečnost: dnes už netahají mamuty jen muži, dnes je ze zaměstnání taháme i my, ženy wink - nejsou ojedinělé případy, kdy těch mamutů dotáhneme víc, než náš partner. Na to zvýšení životní úrovně díky manželčině zaměstnání si mužská populace zvykla celkem bez problému, že? Ale kdybychom se chtěly, my, ženy, třeba v 90% případů vývojově přizpůsobit i v těch záležitostech oné ptačí samičky, joj, to by byl boj, nicht wahr???? wink big_smile
Měj se a ber příspěvek v legraci, joooo? tummenupp.

Upravil(a) Tercila (6. 10. 2007 13:25)

Není tady

#110 6. 10. 2007 21:39

tlapička
♥♥-----

Já teda na nějaký auta a chlapy v nich docela kašlu. My auto nemáme a ani po něm extra netoužím, leda když potřebuju někam dopravit, kde nejede autobus nebo vlak a to je hodně málo kdy. Můj manžel taky prohodil po tom co sem přišla na jeho nevěru a že se k ní chystal odejít," POTŘEBUJU K ŽIVOTU VÍC SEXU NEŽ MI MŮŽEŠ DÁT" Vysvětlili jsme si spoustu věcí, házeli po zemi talířema, ale trochu se to uklidnilo. Už se nám to docela dařilo vracet do vyjetých kolejí (ale lepších). Chtěl abych s ním jela do Prahy a tak i když mě nebylo zrovna nejlíp po zdravotní stránce, tak sem mu nic o bolestech neřekla a jela sem. Byl to pěkný výlet. No a druhý den měl nápad se podívat na net na reality, že by sme si mohli koupit barák pokud nám dají úvěr. Vyhnali jsme od počítače syna a já přišla do pokoje dřív než manžel. Viděla sem na liště, že mu přišla zpráva od NÍ. V klidu jsem mu to řekla a odešla do kuchyně a najivně jsem doufala že jí odpojí nebo že jí napíše že teď nemá čas. Čekala sem 20minut než si dopíší co si nestihli říct odpoledne. Pak mě zavolal ať jdu a já šla se sním koukat po baráčkách. Ve mě to vřelo, ale nechtěla sem to na sobě dát znát, protože by začal s tím, že pořád jen žárlím. Před spaním to na mě poznal a asi po 5 otázce co mi je? jsem mu to řekla a bylo zle, protože zase začínám. Říkala sem mu že mě to vadí, aby si s ní psal když nejsem doma. Nechápe proč. Mě zakázal k nám pouštět jednu mojí kámošku, protože si vjeli do vlasů, ale já nemám právo ani abych mu řekla co si nepřeju. Co vadí mě je jedno, důležitý je aby se nedělalo to co vadí jemu. Vám by nevadilo, kdyby si neustále dopisoval se svojí prý bejvalou milenkou, protože chce byt její přítel i nadále? A navíc když vy na něj čekáte?

Kdo si myslí,že dělá, co sám chce, dožije se dne, kdy pozná, že udělal, co nikdy nechtěl.

Není tady

#111 6. 10. 2007 22:09

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Tlapička: VADILO.

Není tady

#112 7. 10. 2007 8:05

Zrovna tady
♥♥♥♥---

tlapička napsal(a):

Já teda na nějaký auta a chlapy v nich docela kašlu. My auto nemáme a ani po něm extra netoužím, leda když potřebuju někam dopravit, kde nejede autobus nebo vlak a to je hodně málo kdy. Můj manžel taky prohodil po tom co sem přišla na jeho nevěru a že se k ní chystal odejít," POTŘEBUJU K ŽIVOTU VÍC SEXU NEŽ MI MŮŽEŠ DÁT" Vysvětlili jsme si spoustu věcí, házeli po zemi talířema, ale trochu se to uklidnilo. Už se nám to docela dařilo vracet do vyjetých kolejí (ale lepších). Chtěl abych s ním jela do Prahy a tak i když mě nebylo zrovna nejlíp po zdravotní stránce, tak sem mu nic o bolestech neřekla a jela sem. Byl to pěkný výlet. No a druhý den měl nápad se podívat na net na reality, že by sme si mohli koupit barák pokud nám dají úvěr. Vyhnali jsme od počítače syna a já přišla do pokoje dřív než manžel. Viděla sem na liště, že mu přišla zpráva od NÍ. V klidu jsem mu to řekla a odešla do kuchyně a najivně jsem doufala že jí odpojí nebo že jí napíše že teď nemá čas. Čekala sem 20minut než si dopíší co si nestihli říct odpoledne. Pak mě zavolal ať jdu a já šla se sním koukat po baráčkách. Ve mě to vřelo, ale nechtěla sem to na sobě dát znát, protože by začal s tím, že pořád jen žárlím. Před spaním to na mě poznal a asi po 5 otázce co mi je? jsem mu to řekla a bylo zle, protože zase začínám. Říkala sem mu že mě to vadí, aby si s ní psal když nejsem doma. Nechápe proč. Mě zakázal k nám pouštět jednu mojí kámošku, protože si vjeli do vlasů, ale já nemám právo ani abych mu řekla co si nepřeju. Co vadí mě je jedno, důležitý je aby se nedělalo to co vadí jemu. Vám by nevadilo, kdyby si neustále dopisoval se svojí prý bejvalou milenkou, protože chce byt její přítel i nadále? A navíc když vy na něj
čekáte?

Můj názor - snad ti trochu pomůže.

Co by mi vadilo?
Nenechala bys si zakázat kamarádku. :-)
Nečekala bych 20 minut, šla bych se po baráčcích podívat sama.
Pokud bych měla zdravotní problémy, řekla bych mu o nich.
A pokud by mi bylo hodně zle, nikam bych nejela.

Máš to těžké, to je jasné.
Už jsem to tu psala, někdy pomáhá, podívat se na sebe, své chování a pocity jakoby
seshora.
Máš svoji cestu, svůj život. Neplýtvej energii v "půtkách" s manželem.
Nemůžeš mu zakázat, aby si s ní psal.
Nicméně on ni nemá co zakazovat tvé kamarádky.

A hlavně nebyla bych tak snadno k mání a dostupná.
Psala jsem zde příspěvek a odkazy na kudlanku. Tam máš hodně rad.

Hezkou neděli a zkus to vše přijímat s lehkostí a s hlavou vzhůru.

Není tady

#113 7. 10. 2007 14:31

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Milá Tlapko, nedokážu Ti žádnou radou pomoct.
Můj manžel nedělá to, co ten Tvůj.
On totiž ví, že žádnou moji kamarádku mi zakázat nemůže. Naopak těm, které u nás zastihne, rád předvede, jak umí uvařit kafe big_smile Asi si vybírám kámošky podobného povahového "ražení", jako máme my oba.
Ale taky ví, že by si s bývalou milenkou napsal jen jednou. Od té doby by pro mě neexistoval.
To všechno ovšem záleží na tom, že o mě stojí. Kdyby o soužití se mnou nestál, vím moc dobře, že nějaké psaní bych mu zakázat a dokonce ani si vyprosit nemohla.
Jeden nápad bych měla: dej mu nějaký čas. Všichni máme nárok na chyby. Dala bych mu .... 2 roky.

Není tady

#114 8. 10. 2007 9:50

Koi
♥♥♥♥---

Tercila napsal(a):

Milá Tlapko, nedokážu Ti žádnou radou pomoct.
Můj manžel nedělá to, co ten Tvůj.
On totiž ví, že žádnou moji kamarádku mi zakázat nemůže. Naopak těm, které u nás zastihne, rád předvede, jak umí uvařit kafe big_smile Asi si vybírám kámošky podobného povahového "ražení", jako máme my oba.
Ale taky ví, že by si s bývalou milenkou napsal jen jednou. Od té doby by pro mě neexistoval.
To všechno ovšem záleží na tom, že o mě stojí. Kdyby o soužití se mnou nestál, vím moc dobře, že nějaké psaní bych mu zakázat a dokonce ani si vyprosit nemohla.
Jeden nápad bych měla: dej mu nějaký čas. Všichni máme nárok na chyby. Dala bych mu .... 2 roky.

Mám stejný problém jako Tlapička. Vypadá to, že mu snad na mě záleží, ale stejně (doufám bývalé) milence napíše. Ta věta je celá postavená na hlavu, kdyby mu na mě záleželo, tak ji nepíše!

Jeho telefon obcházím obloukem, takže to ani nezjistím, protože jinak se chová hezky. Jak můžeš napsat, že M  ví, kdyby milence napsal jen jednou, že by pro tebe přestal  existoval. Přeci ti to sám neřekne, jak jsi schopná se to dovědět.

Potřebuju dnes zase od vás vynadat, mám den blbec.dumbom

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#115 8. 10. 2007 10:09

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Koi, za copak chceš vynadat? S tím mobilem to děláš báječně, proč se taky zbytečně trápit, že? Pro tebe teď musí být nejdůležitější to, že se k tobě chová hezky, že je ti s ním dobře.
Tercila si trošku protiřečí. Přestal by pro ni existovat, přesto navrhuje dát dva roky času. Možná je to jen tím, že v té pozici není. Kdyby byla, věděla by, že to není tak jednoduché ....... ani jedno ani druhé. Dva roky času ...... to je opravdu vize psychicky zničující. Snad bych to možná poopravila. Ukončit to s tím, že si každý bude žít po svém, sám za sebe nový život a třeba je jednou ještě jejich cesty setkají.  Třeba taky ne ...... ona už nemusí mít zájem, může potkat nového člověka, který jí bude milovat a ona jeho.

Není tady

#116 8. 10. 2007 10:10

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Milý Pisateli big_smile,
tak k tomu Tvému předchozímu delšímu zamyšlení, ze kterého vybírám:

"vyrovnat se s tím, že muži byli jsou a budou lovci, kteří ano proto aby mohli lépe a radostněji lovit potřebují zbraně což jsou pro ně ony vozidla za miliony, jiné mužské hračky na které Vy dámi pak krásně se přilepíte:)."

Tak to trošku nabourám, jo? big_smile
Existuje (nejeden) druh zvířátka - konkrétně teď mám na mysli ptáčka, jehož samička si po oplodnění nějakým "průměrným" wink samečkem ponechá ve svém těle zárodek tak dlouho, dokud nenajde lepšího samečka!! Až pak donosí vajíčko.
Takže se nedá jenom planě opakovat něco o rozsévání atd., to jsou jen kusé informace z přírody, kterých jste si vy, muži, všimli a které vám, mužům vyhovují.... big_smile
(jak se vlastně říká typu chlapů, kteří mají názory přesně opačné k těm feministickým?)

A ta druhá Tvoje zmínka - o vozidlech..... No ta mi zní teda vyloženě "mužsky feministicky, čili tvrdě maskulinně" big_smile - protože jsem si poctivou prací vydělala na supr fáro a přestože jsem si to koupila především kvůli SVÝMU pohodlnýmu zadku, zaznamenala jsem dooost zvýšený zájem mužů, jejichž konverzace, zjišťující MOJE poměry, začíná: ježiš, jakou ta síla má spotřebu? big_smile wink Vůbec si nemyslím, že bych je tak intenzivně zajímala, kdybych se proháněla ve stodvacítce. big_smile

Takže Tvoje úvahy o lovcích, kterým je cosi dáno (chudáčkům) geneticky a sarkastické poznámky o vyčůraných ženách, které letí na boháče big_smile - ty teda dost pokulhávají...big_smile.
Nehledě na to, že jsi opomněl jednu skutečnost: dnes už netahají mamuty jen muži, dnes je ze zaměstnání taháme i my, ženy wink - nejsou ojedinělé případy, kdy těch mamutů dotáhneme víc, než náš partner. Na to zvýšení životní úrovně díky manželčině zaměstnání si mužská populace zvykla celkem bez problému, že? Ale kdybychom se chtěly, my, ženy, třeba v 90% případů vývojově přizpůsobit i v těch záležitostech oné ptačí samičky, joj, to by byl boj, nicht wahr???? wink big_smile
Měj se a ber příspěvek v legraci, joooo? tummenupp.

Ano i tohle je pohled na svět ve kterém žijeme. Já neříkám, ani netvrdím, že je to jediný správný  úhel pohledu. Víš matka příroda je občas trochu zvláštní, když ty ne mě tak tak já zas takto: "Jsou zvířata, kde se o potomka starají samci. Jsou skupiny zvířat, které žijí v harémovém společenství...

I stím autem ti dám za pravdu, dnes jsme tak svobodní, že mnoho žen má mužské zájmy a koníčky a naopak, takže i některé lepší autíčka než muži, ono záleží jak které ti jde ke kabelce, kozačkám, či kostýmku nebo jen k rukavičkám.

A propo vzhledem k tomu že svět občas dělá zvraty a dnes je moderní být vegetarián (ženy v dávném pravěku se staraly o pěstování zeleniny a sběru plodů, tak se ani dnes nedivím, že ženy nosí domů větší úlovek, neboť mamuti nejsou zrovna v móděsmile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#117 8. 10. 2007 10:34

Koi
♥♥♥♥---

Fanny, vynadat, nevím jak to popsat. Měla jsem blbý sen, už jsem toho v noci moc nenaspala a teď se trochu žeru  coby kdyby. Den blbec.

Na tyhle sebelítostivý moje nálady nejlépe funguje, když mi to někdo z vás nandá! A bez obalu, takové to nakopnutí. Pá

Není tady

#118 8. 10. 2007 10:38

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Tak to popiš. Co se ti zdálo a jaké, coby kdyby? Co tě žere? Konkrétně. Vypiš se z toho rozeberem to.

Není tady

#119 8. 10. 2007 10:43

HanB
♥♥-----

Ahoj Koi, den blbec mám už od včera večer. Dnes ráno jsem se koukla na www.horoskopy.cz, a tam je, že se trápím žárlivostí a přitom zbytečně - tak mi trochu stoupla nálada. Ovšem jen do chvíle, kdy jsem se podívala na jeho a na její znamení a oba tam mají, že budou příjemně pobaveni milovaným člověkem. Její manžel to být nemůže, když se rozvádějí - tak kdo asi?
No, nemá cenu o tom moc přemýšlet, pojďme dělat něco smysluplného a užívat si krásného podzimního dne. Nepřipouštět si co by kdyby a podobně. To fakt škodí jen nám.

Není tady

#120 8. 10. 2007 11:17

Koi
♥♥♥♥---

Prostě se mi zdálo, že muž jde za milenkou a já o tom vím, prostě sen, který mě vždy zaručeně probudí. A pak nemůžu usnout. V noci se těžko bráním blbým myšlenkám. Tento týden je to rok co jsem na to přišla. Tak se mi mlelo hlavou, jak dlouho ještě to bude trvat. Nyní si píší a asi občas scházejí, snad bez postele. Psala jsem že občas nevím, zda jsme např.dovče ve dvou nebo ve třech.

Prostě to trvá už dlouho a mě někdy přepadne blbá nálada a smutek. Nedokáže mi říci, že to ukončí, prý to vidím jinak než to opravdu je. Takže jsem už dlouho stále na stejném místě bez výrazného posunu k lepšímu nebo takové ty neuchopitelné důvěry.  Vím, že ta už nikdy nebude taková, ale alespoň nějakou si musím vybudovat v sobě sama a to se mi nedaří. Proto občas se mě to v hlavě vrací k nedořešenému vztahu s jeho přítelkyní.

Náš vztah není vyhrocen na rozvod, ale  já si musím najít náhradu za tu důvěru, abych se nevracela k tomu, že mi ublížil.  Když si tu přečtu něco ostřejšího, vždy se nějak vzpamatuju a ukončím si to v sobě tím, že to může být i horší, tak co vlastně chci. Prostě nevyspalá s blbou náladou. pa

Není tady

#121 8. 10. 2007 11:33

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Jo, tyhle probdělé noci jsou sv.ňa. Berou energii a dokážou pokazit celý den. Snům se asi neubráníš a manžel ti to moc neulehčuje, když pořád pokračuje v komunikaci s bývalou milenkou. Není žádný div, že tě to štve.
Možná zkusit si opravdu uvědomit, jak to tady holky hojně píší (a podle mne správně), že jste svobodné bytosti a že on si může žít život podle svého a ty nemáš právo mu přikazovat s kým si může psát a s kým ne, s kým se může scházet a s kým ne. Beztak žádné vztekání, nervování ani litování se mu v tom nezabrání.
Ty máš na druhou stranu možnost s ním být nebo s ním taky být nemusíš. Taky se můžeš scházet s kým chceš a chodit kam chceš. Tak se od něj trochu odpoutej, žij si ten svůj život trochu víc po svém, bez toho, abys se pořád zaobírala tím, jestli se s ní sejde nebo jí píše. Vždyť tvoje nálada a tvůj život je pořád hodně závislý na tom, co on dělá. Ovládej si svůj život sama.

Není tady

#122 8. 10. 2007 11:57

Salen
♥♥♥♥♥♥-

HanB .... my jsme fakt všechny střelené asi stejně :-) . Já jsem nikdy na žádné horoskopy nevěřila, zvlášt takové ty v časopisech nebo volně na netu, stejně tak jsem nevěřila kartářkám a vykladačům osudu. Jedině snad astrologii z přesného času narození jo. A teď, přesně jak píšeš, chodím na horoskopy na wahlgrenis - tam to nějak záhadně opravdu většinou sedí. A prvně si přečtu sebe a pak honem ty dva. A jak mají oba lásku a štěstí, už jsem z toho rozhozená :-).
Víš co .... zjistila jsem jednu věc a to fakt, že ten horoskop si přečte tisíc lidí v tom znamení a každý si ho vyloží k tomu svému problému, takže nakonec ta slova mohou mít pro každého člověka úplně jiný význam.
Už se raději snažím to nečíst.
A kartářky .... řekla bych že to je v dnešní době zlatý důl. Jen kolik znám osobně ženských, které k tomu zoufale utíkají a platí a platí. Sama jsem to taky dělala, když jsem byla úplně na dně. A předpověď nevyšla a já stejně zase znovu zaplatila té samé vykladačce. A ta mi k tomu napsala, že výklad platí jen pro tu danou chvíli, takže pokud pak něco udělám, čím změním chod věcí (no to je dost logické že se pořád něco mění), tak to vyjít nemusí. Nebo ti řekne, že si mohla danou kartu vyložit trochu jinak, že úspěšnost je tak 80%. No .... měla jsem si radši koupit nový boty :-). Ale naštěstí ty "schopné" vykladačky jsou i dobré psycholožky a pod rukama jim prošly stovky příběhů, takže často poradí i něco rozumného.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#123 8. 10. 2007 12:02

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Koi ..... je to těžké a bolí to moc, já vím. Ale opravdu se nedá dělat nic jiného, než přestat čekat až tvůj muž "dostane rozum" a začít měnit sama sebe a svůj přístup k životu. Ztráta té naší jistoty, že patříme k sobě a bude to tak pořád, to je tak těžký přijmout ...

Není tady

#124 8. 10. 2007 12:26

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Salen

nejsem kartářka :-) Občas vyložím.
A i horoskopy dělám. Zadarmo. Protože většinou to jsou moji přátelé
a často lidé v "nouzi".

Peníze beru za úplně něco jiného. :-)

Koi
je mi moc líto, že to teď máš tak těžké.
Zkus si přečíst příspěvky tady, ale dívej se na to s odstupem.
Na sebe a své pocity se také dívej s odstupem.

V klidu si sedni a projeď si váš vztah od začátku až k této křižovatce.
Uspokojoval tě?
Čeho se bojíš?
Proč ti vadí, že si on píše mailíky?

Jaké své sny by sis chtěla splnit - když pomineme současný vztah?

páček a nesmutni - venku je nádherný den a hlavně vše máš ve svých rukách - celý svůj
život. :-)

Upravil(a) Zrovna tady (8. 10. 2007 12:33)

Není tady

#125 8. 10. 2007 14:00

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Zrovna tady - a jakou máš úspěšnost ve vykládání? :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí