29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Koi - úplně mě zamrazilo, že jde o moji kamarádku (myslím tí srdeční záležitost tvého manžela), ale ona má kraťoučké černé vlasy :-).
Ze své zkušenosti mohu říct, že pokud jí stále píše a navštěvje, nebude to jen tak. Ukončit milenecký vztah, nespat spolu a převést to na kolej "kamarád - kamarádka"...to je z říše pohádek, tak to v životě snad ani nefunguje.
Lituji, že to píšu, ale taková je moje zkušenost. Všude kolem mě, teď mám namysli několik ženatých kamarádů a známých, kteří doma sekají dobrotu, ale pořád to bokem táhnou dál.
Není tady
Ale Kuki, ja si myslím, že sa dá previesť to aj na kamarátstvo(mne sa to podarilo, aj keď postupne a časom), hoci zrejme je to dosť vzácne. Ale nie nemožné.
Není tady
Selima napsal(a):
Niekedy je najúčinnejší boj zložiť ruky do lona - a nerobiť nič, len nechať veci, aby sa vyvŕbili samy. Ja sama mám zhubné sklony "riadiť zemeguľu" minimálne pokiaľ ide o môj život a len ťažko sa zmierujem s vecami, ktoré neviem nijakovsky ovplyniť... Ale učím sa - a zlepšujem
.
Pod to bych se podepsala. Ale že mi to dala, přijít na tuhle pravdu. Bohužel zřejmě pozdě. :-( Tedy pozdě pro náš vztah. Ne pro mě.
Není tady
Koi,
"Mám čekat, že to on sám zvládne a dojde mu co mi dělá...."
Tak tohle rozhodně NE! Na nic nečekej a v nejbližší době nakvač do solárka, na masáže, zajdi s kámoškama a hlavně s kamarády na kafčo, zajeď si do Olympie koupit ale něco hóóóódně drahýho a moderního (já to tak občas dělám, aniž bych manžela podezírala z nevěry, fakt). Ty si to totiž ve svých letech zasloužíš!!!
Jo, mimochodem, nevěřila bych, jak zamává s partnerem, když se vrátí pozdě večer domů a manželka tam není . Zkus to. Nějak se osamostatni.
A s nějakou milenkou se nazahazuj, je to ubožačka. Tvoji touhu ji ťafnout sice chápu, ale je dost pravděpodobné, že se Ti naschvál vysměje, a ty přece cítíš sama, že je na Tvém choti, aby vztah s ní ukončil pro Tvé kvality. A pokud ty kvality neuzná, není Tě hoden. Když nás někdo opouští, uvolňuje tím místo někomu lepšímu.
Kašli na něj i na ni, soustřeď se na sebe, maximálně na děti. Naordinuj si radost z toho, že jsi dobře oblečená, že máš bezva kolegy v práci a že Tě nebolí zuby .
To se mi to kecá... Ale moc Ti držím palce.
Není tady
Dnes jsem tady poprvé a nemůžu se odtrhnout od čtení příspěvků. Mám skoro jedenáctiletou dceru a týden před porodem, jsem se s jejím otcem rozešla. Nebyla v tom nevěra, ale hodnoty o kterých tady píšete. Byť mi v té době bylo 23, rozhodla jsem se radši zůstat sama sebou, navzdory problémům, které budu muset zvládat. Spousta mých přátel a blízkých to nechápala, ale já věděla, že by mi vzal moje "já" a naimplantoval tam hybrid. Teď, když bilancuji, vím, že jsem udělala dobře pro dceru i sebe. Pár let mu trvalo, než se se svojí ješitností srovnal a teď, pravda po deseti letech, je skvělý otec, a to se 4 roky neviděli,protože měl pocit, že mi tím ublíží a já budu litovat. NE,NE,NE! Dceři jsem, když se ptala na tátu, říkala jen to nejlepší, aby si nemyslela, že ji nemá rád a když chtěla, prohlížely jsme fotky i videa, kde byli spolu. Celé 4 tyto roky mého pěstění vztahu dcery a otce,bez otce, měly za následek, že se ozval, v což jsem už nedoufala, a teď k němu jezdí, je šťastná, a já taky. Ale proč to všechno píšu...rozešla jsem se s ním v době, kdy jsem ho měla velmi ráda, ale umlátil by moje JÁ, takže VŠEM doporučuji - aby si sebe vážily a neměly strach ukázat, že v sobě mají silného člověka...a věřte, že ho tam máme všechny, víc než jsme schopné si připustit. Přeju všem "víru a harmonii v duši"- zní to komicky, ale jen zní.
Není tady
Taky nevěřím na kamarádství ženy a muže po tom co prožili cosi milostného, určitě ne dlouhodobě. Myslím, že s ní manžel nyní nespí, nevím zda se políbí nebo obejmou, ale do jejich vlasů jsem se již dlouho nezamotala. To byla tenkrát síla, když přišel z práce, dal mi pusu, já měla ruku okolo jeho krku a namotala jsem si "naši blondýnu" na prsty.
Včera jsme měli takový rozhovor o nás, v klidu, oči jsem sice měla vlhké, ale nebulila jsem. Božínku jakou Vy máte pravdu s tím, že nereagovat. Narazili jsme na to proč ji píše, když jsme spolu, že mi to prostě vadí a nevím s kým tam je nebo si přeje být(dovolená, kola,mejdan).No dozvěděla jsem se, že ty hezké chvíle pak tím zkazím já. Nic jsem na to neřekla, protože jsem v tu chvíli myslela na slova od Vás. To je tak hrozný paradox, on si s ní píše, když si myslím, že je to mezi námi hezký a když jsem to řekla, proč to děla tak se dovím, že ty hezké chvíle tímhle kazím. Což je na závěr pravdu i dkyž krutá.
Dostali jsme se i trochu hloub do minulosti, krize je asi příliš silné slovo, ale ne tolik vzdálené od reality rok dva zpátky. Možná pro ty co máte menší děti poučné. Když vás robátka přestanou tolik potřebovat,dostavíte a doděláte barák zjistíte že máte více času na sebe. Já to brala tak, že budeme něco podnikat a vypadneme. Pak vám dojde, že už vás manžel nechytí okolo pasu, neplácne jen tak na zadek, kromě sexu o který jsem si taky musela říci sama téměř žádný kontakt. Přišlo mi pak líto, že na návštěvě sousedku chytí okolo pasu a já se doprošuju. Když to trvá déle a jste nevyslyšeny je to pro ženskou ponižující. Jemu to prostě tak nepřipadalo. Prý jsem byla naštvaná. Jenže já v sobě tak moc dlouho nic netutlam a svoje přání mu sdělím, je otázka zda jsou vyslyšena.
Když já to vidím daleko jednodušeji, ještě to jednou zkusit si dokázat, že zbalí ženskou. Tahle určitě není jen blbá blondýna a má tu výhodu milenky, která bere jen to hezké a víc snad nechce.
Závěr je, že jsem mu řekla, že sice nechci aby si s ní psal nebo alespoň v pracovní době a do našich volných chvil ji prostě netahal. Někteří chlapi jsou strašní slaboši, když neumí uzavřít nějakou kapitolu svého života. Asi mu budu muset věřit, když říká, že všechno bude zase dobrý. Já už chci dnes )))))
PS: kadeřník - jsem na just opižlaná nakrátko ( i když jsem po tom delší dobu toužila a prý mi to sedne) ))))
solarko - vrátila jsem se z Chorvatska a po solárku bych již patřila na jiný světadíl))
oblečení - minule to bylo 3 700,-, to bych nestíhala unosit )))))
Není tady
Koi - ale hýčkej se, rozmazluj. Je to malá náplast a funguje. Rozsviť v sobě světýlko a občas hoď očkem kolem sebe - pro vlastní potěšení, ne abys ho trestala.
Dobře vím, že nejde neřešit a je těžké naskočit na vlastní kolej. Mě pomáhalo mít vlastní malé cíle. Co bude večer dobrého k jídlu, co si koupit pro malé potěšení (kytka v květináči, časopis). Snažila jsem se myslet do budoucnosti v řádu hodin, abych přežila tu nejistotu. Co bude za měsíc - to mě taky zajímalo a nejradši bych ten čas přeskakovala, aby už to bylo za mnou, ale ono to nejde urychlit. Tak jsem se musela snažit fungovat po hodinách. A kupodivu, dnes jsem naživu docela pěkně :-)
Není tady
Jsem teď hrozně prázdná bez žádného vnitřního náboje. Přitom mě každý zná jako uchechtanou ženskou, co si dělá srandičky sama ze sebe. Teď to prostě nejde a mě to hrozně štve, v noci když se probudím, tak neusnu. Dnes jsem si říkala, že si musím snad pro nějakou piluli dojít. V noci mě pak napadá jedno a to samé a nejsem zatím schopná to přemoci.
Není tady
Jo, to je přesně o tom, dělat si radost a užívat si drobnosti, které jsme dřív jen tak míjely.
Včera jsem si užila báječný večer s lidmi, které jsem neviděla cca rok. V podstatě to byli samí chlapi (vyjma jedné dvou kamarádek), kteří mi celý večer říkali, jak jsem báječná, skvělá, krásná, chytrá a že se mám "na toho hajzla vykašlat, protože jednou hajzl, vždycky hajzl a normální chlap tohle ženský v těhotenství neudělá". Škoda, že všichni jsou momentálně zadaní. :-( :-) Jo, a malinké dítě prý není vůbec žádný handicap. Jeden z těch kamarádů říkal, že je mu strašně líto, že jsme se minuli (má teď přítelkyni, s kterou chce založit rodinu), protože jsem se mu vždycky moc líbila, obdivoval mě a Vašíka bere jako přednost. :-)
Musím říct, že mi to vlilo optimismus do žil a zase se mi aspoň trošičku zvedlo sebevědomí. ¨
Když jsem přijela domů, lehla jsem si do postele vedle svého manžela a říkala si, že ho vlastně nechci. Že chci jen vyhrát. Mám přeci sakra na lepšího chlapa a on příjde. Nechám tomu ještě čas do 30.9. a pak mu pravděpodobně řeknu, že nechci, aby u nás přespával. Nechám ho jít za jeho štěstím, nebudu mu komplikovat život. Nechci jeho soucit. Nechci se o něj dělit. Chci lásku se vším všudy, protože si ji zasloužím. Já přeci nejsem vinná, abych se musela každý den bičovat a přemáhat. Nechce mě, tak ať mě nechce. Příjde jiný a lepší. Že jo?
Hrozný obrat, co? Možná jen momentální stav, ale i za ten díky. Jsem jako na houpačce. Ale včera se mi zase trochu otevřely oči. Sakra, vždyť já jsem opravdu báječná ženská!!! On ztratí víc než já - mě.
Včera, než jsem šla na tu akci, tak jsem se s manželem vyspala. Jen proto, abych si dokázala, že to dokážu. Bylo to po technické stránce fajn, ale po citové absolutní nic. Už to asi neudělám.
Není tady
Nabu - no konečně!! chvilku v tomhle stavu vydrž, ať načerpáš síly. Tohle je to, o čem mluvím - pomůže ti jedině chlap. A nemyslím sex. Ale otevře ti oči někdo jiný, kdo tě vidí jako žádoucí a nikoli chudinku. Spadnou ty příslovečné šupiny a vidíš, co jsi dřív neviděla...ale ještě máš kus před sebou. Teď znáš svou cenu, nebo aspoň poznáváš a nedrtíš ten život násilím. Jenže získat tenhle nadhled je hrozně těžké. Važ si toho!
Koi - mluvíš i o mě. Nepoznával mě nikdo - kamarádky, rodiče, děti, dokonce i manžel přede mnou klečel a prosil "buď zas taková jako dřív, ty to přece zvládneš". Ale já nemohla, všechno mě vevnitř bolelo a myslela jsem, že se rozpadnu a už se nikdy nezasměju, nebudu se radovat a nezamiluju se.
A světe div se, ono to přešlo a já jsem zase JÁ.
Právě mám na hlavě ulítlou kreaci a těším se na víkend s dcerou v zahraničí. A jedu tam navštívit přítele...
Není tady
Nabuko
Není tady
Nabuko tak ať ti ten pocit vydrží co nejdýl, ideální je setrvalý vztah, celou dobu je to to otm že muži odcházejí a přicházejí, ale ty máš pořád svoji cenu, hodnotu a NIKDO ti ji nevezme, vo tom to je Můžeš ho milovat, ale pokud tě přestane oceňovat? Můžeš mu jednou dvakrát pokusit připomenout, že ty jsi ta pravá, pokud to neocení, musí o dům dál. Milovat ho můžeš, ale zároveň se smířit, že on nemiluje tebe. Proč z toho dělat drámo. Popsalas to naprosto trefně a pánbůhzaplať, že se nelituješ.
http://www.super.cz/vztahy/17599-milenk … tvory.html
Není tady
Měla jsem pro ně pochopení. Pro ženy zamilované do ženatých nebo zadaných mužů. Dokud mi jedna taková nezkřížila cestu.
Reklama:
Zastávala jsem se jich. Říkala jsem o nich, že za to nemůžou. Byly oklamány, svedeny, podvedeny, byla jim nakukána spousta nesmyslů o nic nechápajících manželkách, dávno skončených manželstvích, která se udržují jenom kvůli dětem, o blížícím se rozvodu a o tom, že dotyčný nikdy nic podobného s nikým jiným nezažil.
Chvíli jsem měla pochopení i pro milenku svého partnera. Nejen to, dokonce jsem k ní pociťovala soucit! Vážně, bylo mi jí líto, protože jsem tušila, že se trápí, a věděla, že toho, koho chce, tedy mého partnera, nikdy nebude mít tak, jak by ráda - tedy jako svého partnera a pouze pro sebe. Protože jsme s partnerem měli malou postelovou krizi, brala jsem jeho nevěru jako jakési východisko z nouze, které jsem byla ochotná i schopná odpustit bez toho, abych ho několik následujících let mořila výčitkami.
Byla jsem tolerantní a velkorysá. Ostatně - nechtěl ode mě odcházet. Chtěl si jen zaflirtovat a užít si obdivu zamilované slečny. Stejně jako spousta jiných ženatých nebo zadaných mužů. Avšak slečna nebyla jenom zamilovaná. Slečna byla a stále je také hodně vytrvalá a zarputilá.
Krátký život?
Není sama. S milenkami, které rozbíjejí trvalé vztahy, jako kdyby se roztrhl pytel. Každou chvíli se nějaká taková objeví v médiích, pokud si zrovna začala vztah s někým mediálně známým, a sděluje nám, jak je její milenec báječný a jak si spolu dokonale rozumí. Mediálně známý milenec obvykle reaguje podobně. Je báječná, skvěle si spolu rozumí.
Dospělému a psychicky zralému člověku nad tím zůstává rozum stát. Po třech měsících známosti je naprosto předčasné mluvit o neopakovatelném duševním souznění a porozumění. Mluvit se dá maximálně o hormonech, feromonech nebo chemických procesech v mozku, které ono „neopakovatelné duševní souznění“ způsobují.
Zatímco okolí lituje opuštěnou manželku s dětmi, rozhořčuje se, jak ona může odvést otce od rodiny, milenka a nevěrný manžel se snaží udělat z nouze ctnost. Omlouvají se slovy, že život je příliš krátký, aby ho člověk prožil s někým, s kým žít nechce, případně že tohle je ta pravá láska a pravá láska že se nikdy nemá nechat utéct...
Jestliže o pravé lásce po několika týdnech známosti mluví adolescent navazující první vztahy, dá se to pochopit. Najde-li pravou lásku padesátiletý muž v náručí třicetileté ženy a to po několika setkáních, nabízí se nutně otázka, jestli se mu trochu nepletou pojmy. Odpověď zní: pletou. A hodně. Milenecká dvojice stavící své štěstí na úkor někoho jiného špatně chápe význam slova zodpovědnost.
„Pochop to,“ snažil se mě přesvědčit jeden dávný kamarád, který vysvětloval, proč po osmi letech vztahu opouští přítelkyni s roční dcerou. „Už k ní necítím to, co jsem k ní cítil kdysi. Kdybych s ní zůstal, zachoval bych se nezodpovědně, protože bych předstíral něco, co není. Takhle to bude takové čistější. Samozřejmě se o ni i o dceru postarám.“
Triky a taktiky
Samozřejmě. Vždycky (nebo skoro vždycky) říkají, že se postarají. Jsou přece čestní a zodpovědní. Milenky dodávají, že nikdy nebudou bránit styku svého nového partnera s jeho rodinou. Nic jiného ani slíbit nemohou. Chtějí ho získat a tomu podřizují všechno své úsilí. Musí vypadat lépe než jeho partnerka a tím nemyslíme pouze fyzický vzhled. Když dají najevo pochopení a lásku, jsou na dobré cestě, aby dosáhly vytouženého cíle.
K pochopení je třeba přidat smysl pro humor, zejména pro humor toho, koho chtějí získat, dále dostatek bezprostřednosti a bezstarostnosti, což je něco, co partnerka s dětmi ani při nejlepší vůli nemůže ve stejné míře mít, schopnost přizpůsobit se jeho cílům a plánům a to s dostatečným obdivem (na vlastní cíle a plány je času dost, ty přijdou na řadu, až bude jejich), a když to pořád nestačí, není od věci ukázat trochu patosu a teatrálnosti, kterým dávají najevo, že jejich milenec dělá chybu, když se pořád nemůže rozhodnout.
Milenky ničitelky bývají také zdatné citové vyděračky. Ta „moje“ lkala do telefonu, vyčítala, jak je to pro ni hrozné vidět ho se mnou a navíc při projevech něžnosti, dramaticky mu líčila, jak si nemůže pomoci, že je to silnější než ona, že by se s ním přestala vídat, ale ‚fakt to nejde, zbláznila bych se‘, a psala mu přihlouplé zamilované říkanky typu „...cesta je trnitá, chtěla bych vás, básníka, malíře, cyklistu - ááách“.
Třiatřicetiletá Hanka, matka pětiletých dvojčat, má s milenkou ničitelkou také zkušenosti. Ty nejhorší. „Zprvu jsem si myslela, že jde o takzvaný nezávazný poměr,“ říká. „O občasnou bokovku, kvůli které se muži nerozvádějí a která ani o ženatého chlapíka se dvěma dětmi nestojí. Bohužel o něj stála. Vzbudila v něm dojem, že je její ideál a že ona je zase ideál jeho.
Můj bývalý jednoho dne přišel s banálními řečmi, že se k sobě nehodíme, že si ani trochu nerozumíme a že takhle to bude pro všechny lepší. Tím myslel sebe a ji. Pro mě to lepší nebylo a pro naše děti už vůbec ne. Než se objevila, měli jsme hezký vztah. Ušli jsme spolu kus cesty, naučili jsme se v průběhu let respektovat toho druhého i s jeho chybami a on přijde s tím, že si nerozumíme, jenom proto, že má permanentní erekci. Nevěru bych pochopila, ale že s tou ženou odešel, když dětem nebyly ještě ani čtyři roky, a zmařil všechnu práci, kterou jsme do vztahu dali, nepochopím nikdy.“
Proč ho vlastně chtějí?
Důvod č. 1: Jsou zamilované. Ovšem není to láska, co k němu pociťují, láska vzniká až tehdy, kdy jsou partneři schopni vidět se ve skutečném světle, což bývá v rozmezí čtyř měsíců až roku. Mluvit v období zamilovanosti o tom jediném pravém je přinejmenším naivní.
Důvod č. 2: Nemůžou ho mít. Pravda, je to hodně špatný a slabý důvod odloudit někomu partnera kvůli tomu, že je nedostupný, avšak každý psycholog vám potvrdí, že nedostupnost je silným lákadlem. Čím více se nám někdo vzdaluje, tím víc po něm toužíme. Jakmile ho získáme, je po napětí, po kouzlu a po úsilí.
Důvod č. 3: Když ne ony, vy také ne. Některé ženy vidí v každé jiné ženě svoji potenciální sokyni, vůči které je třeba se nějak vymezit a se kterou je nutné bojovat. Když taková milenka zjistí, že ji milenec chce pouze jako milenku, může se rozzlobit a začít mu ničit život, aby se pomstila.
Milenky ničitelky totiž dokáží zničit partnerský vztah i tehdy, když muže, o něhož usilují, nakonec nezískají. Pokud vám nějaká milenka odloudila partnera, útěchou vám budiž, že si uvázala na krk muže, který o zodpovědnosti umí akorát mluvit, plete si pojmy a významy slov a který má víc chyb než předností. Nebojte se. Brzy to zjistí.
Není tady
ahoj Nabuko, jsi jak na houpačce, já to znám, žiji tak oficíalně rok a rok v co jsem to netušila.Stala jsem se manželovou milenkou, má mě rád, s milenkou začíná mít problémy, výčitky. Jak to bude dál nikdo neví, ale já vím, že si žiji po svém, sice stále se snažím získat manžela domů, ale to musí chtít sám.Ty se drž, užívej si to co cítíš, nejsi sama je nás víc i já stále chci vyhrát .Pokud ty začneš v sebe věřit uvidíš , že to zvládneš, ale je to dlouhá cesta. Já loni bojovala, odešel a chtěl s milenkou žít, nikdy neodešel, že by si odstěhoval věci, stále je má doma má doma zadní vrátka.Pouze začal žít se mnou a sní.Ted jsem se s osudem s mířila a on se pomalu vrací, zda se vrátí a opustí milenku nevím, snad někdy, ale to už já možná ho nebudu chtít, zůstane sám.Ale co mě těší a mám krásný pocit, že mě řekl, že za ty 2 roky co není se mnou a courá se, zjistil že mě má moc rád, ale nedokáže se stále rozhodnout. Manžel, že si našel milenku mám na tom vinu i sama, ale díky milence jsem se změnila a vidím vše jinak.Jenomže mě je 49 let , manželovi 52 žijem jako manželé 28 let, máme moc společnýho, které nemůžem jen tak hodit někam, prostě to nejde.Tak proto tak žijem.Ale ty jsi mladá, tak nečekej a žij. Ahoj Eva
Není tady
...Nabuko konečně si přišla na to jakou máš cenu - gratuluju
Není tady
Salen napsal(a):
Měla jsem pro ně pochopení. .... Brzy to zjistí.
Salen - moc hezké
Není tady
Pre Salen
Ďakujem moc za tento príspevok. Je dokonalý.
Vystihuje všetko to, čo človek po zrade prežíva.
Manželstvo nie je o zamilovanosti, ale o každodennej zodpovednosti, úcte a dôvere. Toto sú piliere na ktorých stojí
dobré manželstvo alebo partnerský vzťah.
Není tady
Když jsem přijela domů, lehla jsem si do postele vedle svého manžela a říkala si, že ho vlastně nechci. Že chci jen vyhrát. Mám přeci sakra na lepšího chlapa a on příjde. Nechám tomu ještě čas do 30.9. a pak mu pravděpodobně řeknu, že nechci, aby u nás přespával. Nechám ho jít za jeho štěstím, nebudu mu komplikovat život. Nechci jeho soucit. Nechci se o něj dělit. Chci lásku se vším všudy, protože si ji zasloužím. Já přeci nejsem vinná, abych se musela každý den bičovat a přemáhat. Nechce mě, tak ať mě nechce. Příjde jiný a lepší. Že jo?
Týýýý brďo, Nabuko!! Tak teprve k tomuto Ti gratuluji!! To je poznání, viď?
Není tady
PS: kadeřník - jsem na just opižlaná nakrátko ( i když jsem po tom delší dobu toužila a prý mi to sedne) ))))
solarko - vrátila jsem se z Chorvatska a po solárku bych již patřila na jiný světadíl))
oblečení - minule to bylo 3 700,-, to bych nestíhala unosit )))))
Koi, to Ti vůbec nevěřím!! Ženská dokáže unosit i 20 000
Tak dobře, solárko ne, ale masáž od hezkého maséra Ti neublíží
A teď vážně: všechno zvládneš, neboj!!
Není tady
Emanuela: jsi velmi rozumná, že jsi dokázala nechat muži zadní vrátka. Nevím jak u vás, ale ono když to celé ty roky funguje bez zásadních problému, tak ty prožitky nejdou vymazat. Všichni se k tomu při sešlostech vrací, smějí se tomu a to je to dlouhodobé spojení dvou lidí.
Manžel sice ode mě neodešel, i když mi řekl, že jestli chci odejde (bydlel by sám, ona je vdaná),aby mě netrápil. Nějak mu nedocvaklo, že by stačilo, abych se netrápila zredukovat jeho vztah k jeho blondýně. Velmi se omlouvám za to slovo vám ostatním, ale já nevím jak se jmenuje.
Jestli o něj stojíš a víš, že to s tou jeho milenkou není již tak žhavé, navrhni mu ve vhodnou chvíli výlet, jen na pár hodin. Otoč role, ať utíká on od ní a chodí randit zase s tebou. Z pár hodin se může časem stát celý den.
Znám paní asi v tvém věku, dokonce se s ním manžel rozvedl, ale po 2 letech se vrátil a žijí spolu.
Jsme teď 3 dny doma bez dětí, tak jsem si říkala udělám si hezký večer, umordovala jsem psa venku, vytahala podzimní blbiny a naházela to na stůl a zapálila si krb. Myslela jsem,že si budu sama se sebou a divte se muž přišel i nezvykle brzo domů. Já byla tedy mrtvá, protože jsem už dýl nespala celou noc. Tulil se jak kotě. Ve 2 v noci jsem si vzala poprvé za život piluli na spaní( pro tu jsem si musela včera dojít k doktorovi) a dnes mi bylo ráno lépe. Prostě jsem 4 hodiny za tmy nepřemýšlela coby kdyby.
Za chvíli budu mít narozky, jestli se mě optá co chci ani nevím jestli je vhodné mu říci, aby to ukončil, že by to byl nejhezčí dárek, budu se k tomu slovně před ním vracet, stejně na to nic konkrétního neodpoví, tak ani nevím, zda se o tom zmiňovat. Byl by to takový dar nedar, ani bych nevěděla, jestli jsem byla tou radostí obdarovaná. Asi je to blbost, že jo?
Tercila: tak já těch 16300,- nějak ještě zlikviduji, to nebude taková dřina )))))))
Není tady
Nabuko, jsi skvělá. Mám přítelkyni, která se pro svou lásku rozvedla, vzdala všeho, věřila, že bude navždy jeho jediná. Manželovi nechala byt, odstěhovala se k němu a teď nemá kam jít. Našel si novou oběť a nabízí přátelství. Kéž by byla tak silná, jako Ty.
Není tady
Milá Koi, před několika dny jsem poslala svůj příběh sem - je možná podobný tomu tvému.
Já bych to s tím dárkem takhle raději nedělala. Mám obavu, že to, co připadá nám důležité, oni tak neberou.
S manželem teď posledních 14 dní prožíváme období "po odhalení", se svou láskou na dálku denně komunikuje, ale asi mu to nepřijde jako problém, takže se občas dostaneme do různých diskusí, naposledy dnes ráno při cestě do práce, kdy plánoval novou koupelnu v našem domě. Řekla jsem mu, v klidu, že ať se nezlobí, ale v této situaci prostě nemohu plánovat takové projekty. Jeho reakce byla: "Takže kvůli naší situaci se prostě zastaví svět?"
Vůbec nechápu, co si myslí, že se děje? V noci jsem nespala, napsala mu dopis, který jsem mu pak nedala, probrečela jsem aspoň 5 kapesníků. Ráno mne naše na gauči a: "Proč spíš tady?" - "No, nemohla jsem spát..." - "Aha, já taky ne...." - a tím debata skončila.
Tak já bych si přála k narozeninám úplně něco jiného. Už jen proto, aby viděl - jestli mu to dojde, že máš v hlavě také něco jiného než váš vztah.
Není tady
koi - zatím si vedeš dobře, jen tak dál!
Určitě mu neříkej, že nejhezčí dárek by bylo, kdyby to ukončil. On to určitě ví. Pro Tebe je důležité, aby to ukončil dobrovolně a sám od sebe. Věř mi, pro budoucnost takové rozhodnutí má větší cenu než kdyby to ukončil jen protože si to Ty přeješ.
Opravdu neřeš vztah jeho k ní, drsně řečeno - do toho Ti nic není. Ty jedině můžeš řešit vztah vás dvou - Tebe a Tvého manžela. Takže k narozkám si můžeš přát, aby se nadále k Tobě choval tak a tak - můžeš mu to i sepsat (např. jendou denně Ti volal, jednou týdně připravil romantický večer plný překvápek, když jste spolu aby se Ti plně věnoval, aby ... dosaď si sama co bys ve vztahu s ním chtěla a teď Ti to chybí a může toho být víc. To si můžeš přát.
Jinak Tě taky vítám do klubu Řešitelek, které se snaží být vždy hybatelkami situací. Věř mi že ta situace, ve které se zrovna teď nacházíš Ty byla pro mě školou nic nedělat, nic neřešit, ať řeší ten, kdo to způsobil (manžel)- Nechat čas plynout a nechat to celé nějak dopadnout, necpat všude svojí vůli. Dobrá škola ... to jsem do té doby neuměla.
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
koi - zatím si vedeš dobře, jen tak dál!
Určitě mu neříkej, že nejhezčí dárek by bylo, kdyby to ukončil. On to určitě ví. Pro Tebe je důležité, aby to ukončil dobrovolně a sám od sebe. Věř mi, pro budoucnost takové rozhodnutí má větší cenu než kdyby to ukončil jen protože si to Ty přeješ.
Opravdu neřeš vztah jeho k ní, drsně řečeno - do toho Ti nic není. Ty jedině můžeš řešit vztah vás dvou - Tebe a Tvého manžela. Takže k narozkám si můžeš přát, aby se nadále k Tobě choval tak a tak - můžeš mu to i sepsat (např. jendou denně Ti volal, jednou týdně připravil romantický večer plný překvápek, když jste spolu aby se Ti plně věnoval, aby ... dosaď si sama co bys ve vztahu s ním chtěla a teď Ti to chybí a může toho být víc. To si můžeš přát.
Jinak Tě taky vítám do klubu Řešitelek, které se snaží být vždy hybatelkami situací. Věř mi že ta situace, ve které se zrovna teď nacházíš Ty byla pro mě školou nic nedělat, nic neřešit, ať řeší ten, kdo to způsobil (manžel)- Nechat čas plynout a nechat to celé nějak dopadnout, necpat všude svojí vůli. Dobrá škola ... to jsem do té doby neuměla.
Koi, poslouchej Vanilku, je to jediná cesta k úspěchu. :-) Já to začala dělat snad konečně až teď (a to ještě tak napůl ;-)) a spoustu jsem toho mezitím zbytečně pokazila.
Není tady