29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vybírám novou myčku, váhám mezi AEG Intensiv AA a myčkou Bosch, tam mám na výběr 3 typy - 46M42, 46M12, 47M72. Máte někdo zkušenosti s některou z nich nebo kterou byste doporučili??? Poraďte prosím, rozmýšlím snad měsíc a pořád nevím kterou... Předem moc díky
Není tady
Podle mě je lepší AEG, firma Bosch je lepší na nářadí do dílny.
Není tady
Ze zkušenosti mohu poradit - vyber si tu, která má program na mytí jen jednoho koše. Zůstali jsme sami a naplnit celou myčku je trochu problém, poloviční program nemá.
Není tady
tak to ja zas vaham mezi AEG a Whirpool, mela jsem vybranou whirpool,ktera ma prave i ten polovicni program a pani v obchode mi rikala,ze whirpool tak dlouho nevydrzi,tak ja nevim, myslela jsem,ze je to dobra znacka,protoze v jinem obchode mi ji naopak doporucili
Není tady
Koupila jsem si Whirpool a po dvou letech mi u ní odešlo čerpadlo.Opravář říkal,že do nich montují levné díly,které nic nevydrží.A že nejsem jediná,která s tím měla problém.Teď mám čerpadlo nové a šlape jako hodinky,tak jsem zvědavá jak dlouho a co odejde potom.Na to že tato značka není zrovna nejlevnější,tak co potom ty levné?
Není tady
mám elektrolux 8 let a bez problémů naprosto doporučuji mám pračku stejné zn.také stejnou dobu a bez probl.sousedi mají bosche tři roky a samý problém nejhorší je, že jim to smrdí protože jim tam zůstává dole voda a tak pokud ji po umytí nevyberou než to znova zapnou tak jim to smrdí servisák jim řekl, že tato zn. má možná dobré nářadí ale ne bílou techniku tak nevím. mě řekli, že to je dobrá investice do elektrol., že to je taková lepší průměrná třída takový střed já jsem ,a le spokojená
Není tady
Ahojky všichni mám doma už 2 nebo 3 roky myčku AEG 40850 švagrová má AEG 4v 1 sérta AEG intensive, a kámoška si taky koupila AEG typ přesně nevím a všichni jsme náramě spokojení spotřeba a kvalita je v pohodě jsou velice tiché a ani jedna jsme s ní neměli problém. Když jsme ji kupovali tak nám ji prodával pán, který se zároveň zabývá opravami myček a ten nás zrazoval hlavně od Wirpool neboť oni sice za solidní cenu nabízejí hodně funkcí, ale jsou hodně poruchové, a navíc náhradní díly nejsou mezisebou kompaktabilní takže když ti po 3 letech odejde čerpadlo tak ho budou mít problém vyměnit neboť myčky které budou v prodeji budou mít již jiný typ a starý nebude k sehnání. Kaže u mě 100% vede AEG rozumný kompromis cena x kvalita. K vánocum se se sourozenci chystáme složit a koupit ji i našim :-)
Není tady
Já mám spoustu let Bosch a jsem spokojená - funguje bez jakékoli opravy.
Máma má AEG a taky je naprosto spokojená.
Takže se těžko radí, hlavně že je nějaká :-))) bez myčky už ai den!
Není tady