Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 30. 7. 2007 16:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: hledani partnera po tricitce

Podľa mňa má každá fáza v živote niečo do seba a najhoršie, čo sa dá urobiť, je vybrať si z nej len tie negatíva a týrať sa nimi. Potom prípadne spätne si trieskať hlavu, aké to bolo pekné roll , len ja som si to nevedel/a vychutnať... Všekto má niečo do seba a všetko je na niečo dobré. Len žiť minulosťou alebo budúcnosťou je na ho... houby. Nech žije prítomnosť! rock

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#52 3. 8. 2007 12:30

Nick3594
Host

#53 3. 8. 2007 12:32

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

To je teda kus tongue celej můj neboštík Alois tongue big_smile
No, já moc dobrodružná nejsem, i když jsem pro každou špatnost ....
Užívám si dost dobrodružství v reálném životě.

Upravil(a) Feuria (3. 8. 2007 12:33)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#54 3. 8. 2007 12:35

Nick3594
Host

To není nabídka pro tebe reta. Ty jsi zadaná tongue. Ty už jsi někoho přivedla do hrobu lol? Maryša gloria lol

#55 3. 8. 2007 12:39

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já říkám neboštík - svým ex tongue (ale moc jich není) a jsou živý až až - všichni už se i stačili rozmnožit big_smile

Není tady

#56 3. 8. 2007 13:01

Nick3594
Host

To jsi měla hezkého ex rodna

#57 3. 8. 2007 13:27

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

jenik napsal(a):

No je tu jeste jedno zamysleni. Mnoho lidi rika, ze ten pravy je 2,3,... partner.
Neni to take tim, ze proste ac clovek chce nebo ne, je to za urcitou dobu 'vice mene' stejne.
Jen pri prvnim pokusu clovek nevi, tape, a proto hleda (take ma jeste dostatek casu) jiny vztah, 2,3,atd ...
Ale samozrejme, nekdo to zkousi neustale a veri neustale, nekdo opravdu najde, to co chce, nekdo slapne z blata do louze, atd..

Jeniku to podle mne vubec neni o tom kolikátý ten "pravý" partner je. Někdo má toho prvního jako pravého, někdo zase neni spokojen ani s tim dvacátým. Důležité je jak se ti dva spolu citi i po vice než roce od seznameni, jake maji hodnoty, jestli jsou schopni pro toho druhého v něčem ustoupit, najít pochopení pro nedokonalost, jestli jsou schopni řešit problémy a neshody dumbom (ty jsou všude ať chceš nebo ne).
Jsou ženy které hledají prince na bílém koni a muzi kteri zase dokud nebudou mit zenu, ktera je v kuchyni jako kucharka, v posteli jako ku.va, v domacnosti jako uklizecka a k detem jako učitelka z mateřské školy, tak nebudou spokojeni ani s tim dvacatym partnerem a budou stale "hledat".
Normální člověk je jen s každým ukončeným vztahem zkušenějsi, ale diky tomu se ten výběr možného nového partnera dost zužuje. A největší šance že někoho najdeš je, když chodíš mezi lidi ale nehledáš.

Není tady

#58 3. 8. 2007 13:28

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

hezké k hezkému, že........... smile

Není tady

#59 3. 8. 2007 13:33

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

lvice napsal(a):

To jo - vždy jsem měla modelovské typy - 190/90 ... za to teď mám takového mého prdlouše big_smile
Ona krása není vše !

Není tady

#60 3. 8. 2007 13:35

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

lvice napsal(a):

tak teď jsme jako kráska a zvíře va ale tak nevím, kdo z nás dvou je to zvíře va lol

Není tady

#61 3. 8. 2007 13:39

Nick3594
Host

Po všech těch peripetiích už hledám krásu duše smile. Samozřejmě, že Quasimodo by mě asi nezaujal big_smile, ale co s modelama usch. Já raději chlapa, který mi dojde nakoupit a když budu nemocná, tak mi uvaří čajík s citronem smile. Není nad prdlouše tummenupp!
Já bych řekla že ty jsi 2 v jednom lol (kráska+ zvíře) big_smile.

#62 3. 8. 2007 13:40

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Fe, no, vypadáš na tom avatarovi nějak ježaťe lol

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#63 3. 8. 2007 13:40

Nick3594
Host

A samozřejmě máš pravdu, vrána k vráně sedá, aneb rovný rovného si hledá big_smile....... hmm

#64 3. 8. 2007 13:43

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Feuria napsal(a):

PetrHl napsal(a):

lvice napsal(a):

tak teď jsme jako kráska a zvíře va ale tak nevím, kdo z nás dvou je to zvíře va lol

¨lollollollollol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí