29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Podľa mňa má každá fáza v živote niečo do seba a najhoršie, čo sa dá urobiť, je vybrať si z nej len tie negatíva a týrať sa nimi. Potom prípadne spätne si trieskať hlavu, aké to bolo pekné , len ja som si to nevedel/a vychutnať... Všekto má niečo do seba a všetko je na niečo dobré. Len žiť minulosťou alebo budúcnosťou je na ho... houby. Nech žije prítomnosť!
Není tady
To je teda kus celej můj neboštík Alois
No, já moc dobrodružná nejsem, i když jsem pro každou špatnost ....
Užívám si dost dobrodružství v reálném životě.
Upravil(a) Feuria (3. 8. 2007 12:33)
Není tady
To není nabídka pro tebe . Ty jsi zadaná
. Ty už jsi někoho přivedla do hrobu
? Maryša
Já říkám neboštík - svým ex (ale moc jich není) a jsou živý až až - všichni už se i stačili rozmnožit
Není tady
To jsi měla hezkého ex
jenik napsal(a):
No je tu jeste jedno zamysleni. Mnoho lidi rika, ze ten pravy je 2,3,... partner.
Neni to take tim, ze proste ac clovek chce nebo ne, je to za urcitou dobu 'vice mene' stejne.
Jen pri prvnim pokusu clovek nevi, tape, a proto hleda (take ma jeste dostatek casu) jiny vztah, 2,3,atd ...
Ale samozrejme, nekdo to zkousi neustale a veri neustale, nekdo opravdu najde, to co chce, nekdo slapne z blata do louze, atd..
Jeniku to podle mne vubec neni o tom kolikátý ten "pravý" partner je. Někdo má toho prvního jako pravého, někdo zase neni spokojen ani s tim dvacátým. Důležité je jak se ti dva spolu citi i po vice než roce od seznameni, jake maji hodnoty, jestli jsou schopni pro toho druhého v něčem ustoupit, najít pochopení pro nedokonalost, jestli jsou schopni řešit problémy a neshody (ty jsou všude ať chceš nebo ne).
Jsou ženy které hledají prince na bílém koni a muzi kteri zase dokud nebudou mit zenu, ktera je v kuchyni jako kucharka, v posteli jako ku.va, v domacnosti jako uklizecka a k detem jako učitelka z mateřské školy, tak nebudou spokojeni ani s tim dvacatym partnerem a budou stale "hledat".
Normální člověk je jen s každým ukončeným vztahem zkušenějsi, ale diky tomu se ten výběr možného nového partnera dost zužuje. A největší šance že někoho najdeš je, když chodíš mezi lidi ale nehledáš.
Není tady
lvice napsal(a):
To jsi měla hezkého ex
hezké k hezkému, že...........
Není tady
lvice napsal(a):
To jsi měla hezkého ex
To jo - vždy jsem měla modelovské typy - 190/90 ... za to teď mám takového mého prdlouše
Ona krása není vše !
Není tady
PetrHl napsal(a):
lvice napsal(a):
To jsi měla hezkého ex
tak teď jsme jako kráska a zvíře ale tak nevím, kdo z nás dvou je to zvíře
Není tady
Po všech těch peripetiích už hledám krásu duše . Samozřejmě, že Quasimodo by mě asi nezaujal
, ale co s modelama
. Já raději chlapa, který mi dojde nakoupit a když budu nemocná, tak mi uvaří čajík s citronem
. Není nad prdlouše
!
Já bych řekla že ty jsi 2 v jednom (kráska+ zvíře)
.
Fe, no, vypadáš na tom avatarovi nějak ježaťe
Není tady
A samozřejmě máš pravdu, vrána k vráně sedá, aneb rovný rovného si hledá .......
Feuria napsal(a):
PetrHl napsal(a):
lvice napsal(a):
To jsi měla hezkého ex
tak teď jsme jako kráska a zvíře
ale tak nevím, kdo z nás dvou je to zvíře
![]()
¨
Není tady