Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 25. 7. 2007 16:23

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Re: hledani partnera po tricitce

Matali smile
to já nejsem psychologocká poradna a to předem upozorňoju. Podle mě, tak za prvé, když víš , že ten vztah ztroskotal na špatných základech, už máš to nejhorší za sebou. Už přemýšlíš nad sebou a dokážeš identifikovat, kde se stala chyba.

Zkus si najít najaké přítele, co to budou pomáhat v začítcích a zkus nějaké ty semináře a nebo psychologa, aby ti pomohli rozkličovat ty problémy, co máš z dětsví a obavy, že si nenajdeš dobrého partnera. Zařid co nejlépe ten rozchod , ať tím děti netrpí a snaž se být v klidu smile Ono to půjde smile
Máš tady celej babinet smile
Víš, je mi fakt líto, v jaké ses ocitla situaci sad

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#27 25. 7. 2007 20:09

Matali
♥♥♥♥---
Místo: Teplice

Děkuji ti host esko za rady,babinet mi hodně pomáhá,holky mi jsou tu oporou,ale skutečné přátelé je pro mě docela problém najít,je to ještě složitější v tom,že jsme si nadělali dluhy a jenom,že jsme spolu tak to tak nějak zvládáme,když budu sama nezvládnu to a zas přecházet hned do jiného vztahu je pro mě problém.Vyrůstala jsem jen s mamkou vlastně bez otce,ten mi umřel když mi bylo devět,myslím,že je to také trochu tím,že nemám tátu,proto mám asi problémy  ve vztazích.S mamkou bohužel také nemám zrovna dobrý vztah,ta zase v podstatě svůj život vzdala je dlouholetá alkoholička a teď je to tak daleko,že už má cirhozu jater a šance,že se jí zregenerují vlastně není.Raději budu končit,vypadá to jako scénář špatnýho filmu.

https://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/6wM9E24.jpghttps://lb1f.lilypie.com/6wM9p2.png

https://lbyf.lilypie.com/FXs9p2.png

Není tady

#28 26. 7. 2007 10:18

Zet
♥♥♥♥♥♥-

jenik napsal(a):

Omlouvam se, jiz jsem to zalozil v Zivot po nevere, ale sem se asi hodi vice:
Je opravdu tak tezke, nalezt vyhovujiciho partnera po tricitce?
Nekteri tvrdi, ze uz je to prebrane,  take clovek je uz mene ohebny, a trochu narocnejsi, mene ustupny.
Na pokolikate se Vam to podarilo? Jste/nejste spokojeni?

Ježiš Jeníku nestraš - já doufám, že to jde  va musíííí wink, praktické zkušenosti ovšem nemám.... přiležitostí je asi méně, a každý už je trochu zvyklý na svůj styl života, ale určitě to jde tummenupp .... prostě musí wink

Není tady

#29 26. 7. 2007 11:02

Nick3594
Host

Jeníku, koukni na Paroubka s Topolánkem. Jak vidno, jde to i po padesátce lol wink.

#30 26. 7. 2007 11:48

majkafa
Host

zápo*ná napsal(a):

Mám dojem, že hledání partnera po třicítce je zatížené strachem "musím". Do té doby člověk ani moc nehledal, byl otevřený všemu možnému, měl pocit výběru... Věkovou hranici 30 beru jako orientační, spíš to chápu jako otázku hledání nového vztahu poté, co jeden zkrachoval, v dalším životním období... A myslím si, že ženy to mají určitě mnohem těžší, protože právě tohle "musím" nad nimi visí (ať přiznané, nebo popírané) z důvodu biologického - nemládneme, konkurence dorůstá... A ač sama považuju období po 30 za skvělé, protože už snad konečně vím, kdo jsem, okolí (potenciální partneři) nás berou vždycky nejdřív podle vzhledu :-( Naštěstí ne všichni a taky věřím na "vyzařování" = spokojený člověk vypadá dobře.
Takže bych to neviděla nijak tragicky, a už vůbec ne v případě muže, ti jdou vždycky "na odbyt" (promiňte, prosím :-)) líp.

A já nemusím, nemusím! lol Děti jsem vychovala, povinnosti jsem splnila, lol a teď už si budu jenom užívat. lol

#31 26. 7. 2007 11:55

Nick3594
Host

Majko, to se tak někdo má lol lol

#32 26. 7. 2007 12:01

majkafa
Host

Zjistila jsem, že otázka v názvu by mala být ještě specifikovaná, protože je jiné hledání partnera po třicítce, když už mám děti, když už jsou třeba i dospělé, nebo když děti ještě nemám.
Když je nemám, vybírám také potencionálního otce - matku, kdežto když děti už mám, je to trošku jinak. Já jsem "volná", děti dospělé, biologické hodiny už netikají, lol mám svůj byt, finančne to taky není nejhorší, takže nejsem ničím "tlačena", můžu řádně a dlooouho vybírat. lol A užívat si při tom vybírání, hledání, čekání na toho pravého krásného života. A to taky dělám. big_smile

#33 26. 7. 2007 12:32

majkafa
Host

Zjistila jsem, že otázka v názvu by mala být ještě specifikovaná, protože je jiné hledání partnera po třicítce, když už mám děti, když už jsou třeba i dospělé, nebo když děti ještě nemám.
Když je nemám, vybírám také potencionálního otce - matku, kdežto když děti už mám, je to trošku jinak. Já jsem "volná", děti dospělé, biologické hodiny už netikají, lol mám svůj byt, finančne to taky není nejhorší, takže nejsem ničím "tlačena", můžu řádně a dlooouho vybírat. lol A užívat si při tom vybírání, hledání, čekání na toho pravého krásného života. A to taky dělám. big_smile

#34 26. 7. 2007 12:33

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Majkafo - to máš dobrý smile a co tahle. Je mi 30, dítě malého andílka mám, žádné odrostlé. Volná jsem - za pár měsíců budu i papírově. A koho budu hledat ??? - jednak potencionálního biologické otce pro další dítě, kt. bych si přála a jednak i kamaráda pro stávající dítě, a ještě k tomu hledat chlapa pro sebe dumbom to už je vážně nadlidský úkol lol. Ale já se momentálně cítím tak, že hledat nemusím a nehledám a.....no říkám si, že biologicky mám na toho sourozence holt ještě pár let čas.....

Matali -to máš fakt zamotany hmm, nejprve si musíš asi udělat pořádek sama v sobě. A teď se hlavně sousdředit na mimi v bříšku. Přeji klidné těhotenství a to, aby jsi našla své zázemí - neboť je tak strašně důležité !!!!!! Drž se wink

Není tady

#35 26. 7. 2007 12:37

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Budu asi bita, ale nechápu termín "hledání muže" a´t už po třicítce, padesátce, či kdy.....

Jsem asi jiná, ale nikdy jsem nikoho "nehledala". Leda si vzpomínám..... -- maminku v prvomájovém průvodu, kde se mi cca 4leté ztratila.A to vlastně jsem také nehledala....jen stála a bulila.  Jo mám to !! Psa !!... ten se mi darebák ztratil, zdrhnul a toho jsem skutečně a usilovně HLEDALA. lol
Jo a v tom průvodě si mě našla maminka !!
Tak jako ke mně přišli všichni muži mého života. Přijdou a jsou tu! ( tedy po jenom - většinou smile) Něčekaně, neplánovaně, a dokonce to někdy vypadá, že i nevhod !big_smile Kdo ví?!

A termín "přebraní muži"???? To mi také připadá jako probírání zlevněného zboží, kde mohu vybírat z počátku z velkého velkého množství. .....hm....ale i tak....

Celá ta filozofie je mi cizí. Ale přece jen si to dovoluji napsat, páč je třeba na tom někdo podobně jako já .............!?

Není tady

#36 26. 7. 2007 12:40

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

zápo*ná napsal(a):

Ahoj, odpovídala jsem na "nevěře", ale aby náhodou jeník o něco nepřišel, píšu to i sem ;-)

Mám dojem, že hledání partnera po třicítce je zatížené strachem "musím". Do té doby člověk ani moc nehledal, byl otevřený všemu možnému, měl pocit výběru... Věkovou hranici 30 beru jako orientační, spíš to chápu jako otázku hledání nového vztahu poté, co jeden zkrachoval, v dalším životním období... A myslím si, že ženy to mají určitě mnohem těžší, protože právě tohle "musím" nad nimi visí (ať přiznané, nebo popírané) z důvodu biologického - nemládneme, konkurence dorůstá... A ač sama považuju období po 30 za skvělé, protože už snad konečně vím, kdo jsem, okolí (potenciální partneři) nás berou vždycky nejdřív podle vzhledu :-( Naštěstí ne všichni a taky věřím na "vyzařování" = spokojený člověk vypadá dobře.
Takže bych to neviděla nijak tragicky, a už vůbec ne v případě muže, ti jdou vždycky "na odbyt" (promiňte, prosím :-)) líp.

Každé období je skvělé a život začíná ve 30, že? :-)
- už nemusíš být na pokoji se spolubydlícím, máš svůj vlastní byt nebo aspon podnájem
- máš práci a své koníčky
- víš, co chceš v posteli a dokonce to umíš svým partnerkám (partnerům) jasně říct
- nemusíš si hrát na chytráka, protože víš, že to není důležitý
- máš svoje nedostatky, ale už to nepovažujež za mindráky. Pokud to nějaký potenciální protějšek považuje za nedostatky, at jde o dům dál. Zbytečná ztráta času.
- a dalších 30 věcí...

PS: Když jsem na tiskové konferenci ohlásil svůj rozvod, napsala mi kamarádka: vítej zpět na trhu :-)
Takže Jeníku a další, vítejte zpět :-)

Není tady

#37 26. 7. 2007 12:59

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Matali napsal(a):

Děkuji ti host esko za rady....Raději budu končit,vypadá to jako scénář špatnýho filmu.

Matali smile
Máš to fakt složitý sad To snad ani nejsou rady, to co ti píšu, já nevím, co bych dělala. Ale určitě existují způsoby, i bez okamžitý výměny partnera za partnera.

Zvlášť , když máš ty dětičky smile to musí jít smile držím palečky..
hjarta

Majko, tys to napsala tak, že jsme právě zatoužila, aby moje děti byly už velké a to ještě žádný nemám big_smile

Wiki smile
Přeci jenom ta filozofie hledání je tak trošku v přeneseném významu. Ty jsi třeba nikdy nenašla drobnou minci na zemi a nebo zatoulanýho pejska, nenašla jsi houby nebo borůvky a maliny, ztracenou věc, kterou jsi už dlouho myslela, že už ji ani nemáš? Nic z toho?
Dva lidé se potkají, sejdou na společné cestě a nebo na křížovatce, ale prostě nebyli spolu a pak spolu jsou, což se dá nazvat najitím.

Nicolasi, nemohl by jsi místo dalších třicet věcí napsat konkrétně, abych věděla, čemu že se přibližuju?
smile jinak hezky a dobře jsi to napsal smile jako tradičně smile

Upravil(a) host eska (26. 7. 2007 13:05)

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#38 26. 7. 2007 13:27

majkafa
Host

Wiki to "hledání muže" máš správně v uvozovkách. Já taky "nehledám". Však on si mne nějakej "najde". lol Já si jenom krásně žiju. big_smile

#39 26. 7. 2007 13:33

majkafa
Host

host eska napsal(a):

Majko, tys to napsala tak, že jsme právě zatoužila, aby moje děti byly už velké a to ještě žádný nemám big_smile

hostesko, víš, vy to teď máte takové otočené oproti naší generaci. My jsme si nejdříve "splnili povinnosti" , t.j. vychovali děti, partneři si našli někoho "lepšího" , hlavně mladšího a vrhají se do nové rodiny. A my si teď užíváme. Já si krásně užívám, těším se ze svých skvělých dětí, jsem ráda, že tady snad budu ještě spousty let, abych jim mohla, když budou chtít, poradit, abych si jich hoooodně let užila, abych si hodně let užila vnoučátek, abych cestovala, poznávala, učila se, bavila se, potkávala skvělé lidi. Vaše generace si nejdříve užívá a pak? Kdoví, co bude pak?
Jsem ráda, že to mám takhle, neboť si svých dětí užiju hoooodně dlouho. Kdybych je měla ve čtyřiceti, byl by ten čas mnohem kratší. Jsem ráda za to, jak to mám. big_smile Díky.

#40 26. 7. 2007 13:52

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

host eska napsal(a):

Matali napsal(a):

Děkuji ti host esko za rady....Raději budu končit,vypadá to jako scénář špatnýho filmu.

Matali smile
Máš to fakt složitý sad To snad ani nejsou rady, to co ti píšu, já nevím, co bych dělala. Ale určitě existují způsoby, i bez okamžitý výměny partnera za partnera.

Zvlášť , když máš ty dětičky smile to musí jít smile držím palečky..
hjarta

Wiki smile
Přeci jenom ta filozofie hledání je tak trošku v přeneseném významu. Ty jsi třeba nikdy nenašla drobnou minci na zemi a nebo zatoulanýho pejska, nenašla jsi houby nebo borůvky a maliny, ztracenou věc, kterou jsi už dlouho myslela, že už ji ani nemáš? Nic z toho?
Dva lidé se potkají, sejdou na společné cestě a nebo na křížovatce, ale prostě nebyli spolu a pak spolu jsou, což se dá nazvat najitím.

Nicolasi, nemohl by jsi místo dalších třicet věcí napsat konkrétně, abych věděla, čemu že se přibližuju?
smile jinak hezky a dobře jsi to napsal smile jako tradičně smile

Hostesko !!! přesně o tom píšu : něco přijde (někdo), potkáme se, něco se mi připlete do cesty..................nádhera. Najdu To, Ale nehledám TO ! A už vůbec ne cíleně. Ano - pomyslím si: "to by bylo fajn, kdyby tady rostly borůvky"

Není tady

#41 26. 7. 2007 21:32

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Nicolas napsal(a):

zápo*ná napsal(a):

Ahoj, odpovídala jsem na "nevěře", ale aby náhodou jeník o něco nepřišel, píšu to i sem ;-)

Každé období je skvělé a život začíná ve 30, že? :-)
- už nemusíš být na pokoji se spolubydlícím, máš svůj vlastní byt nebo aspon podnájem
- máš práci a své koníčky
- víš, co chceš v posteli a dokonce to umíš svým partnerkám (partnerům) jasně říct
- nemusíš si hrát na chytráka, protože víš, že to není důležitý
- máš svoje nedostatky, ale už to nepovažujež za mindráky. Pokud to nějaký potenciální protějšek považuje za nedostatky, at jde o dům dál. Zbytečná ztráta času.
- a dalších 30 věcí...

PS: Když jsem na tiskové konferenci ohlásil svůj rozvod, napsala mi kamarádka: vítej zpět na trhu :-)
Takže Jeníku a další, vítejte zpět :-)

Nicolasi, moc hezky řečeno tummenupp

Není tady

#42 26. 7. 2007 22:20

evca1
♥♥♥♥---

Moje babička mi  řekla,když jsem se rozvedla před dvěma lety, že už na mě zbyl jen ten póvl. Tak jsem jí na to odpověděla, jestli tím myslela i mě. lol Byla to velice rázná a tvrdá žena, ale měla jsem jí ráda, bohužel před pár měsíci zemřela.

Není tady

#43 26. 7. 2007 22:59

Hanka1
♥♥♥----
Místo: Brno

Jeníku, to, na co jsi tu narazil, je hodně podobné tomu, co řeším ve fóru "mezilidské vztahy - namlouvání a chození". Bylo mi 29..., jsem svobodná, bezdětná a žádný "vhodný" chlap na obzoru a já panikařím. 30 je sice jenom číslo, ale... sad  Člověk nějak znejistí..., příležitostí je méně a nezadaných taky. A já začínám pomalu ale jistě slyšet nějaké to tikání...Je sice ještě hodně slabé, ale...vissla prací už přehlušit nejde. Dovoluji si podotknout, že muži to v tomto mají rozhodně jednodušší. NEMUSÍ NIKAM SPĚCHAT...dudlik  Takže za mě říkám, že chlapi ve třiceti jsou Ti nejlepší. Většina již dozrála a konečně mají taky touhu se usazovat (někteří). Takže žádné strachy...wink

Není tady

#44 26. 7. 2007 23:44

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

po 30 přece teprve začíná ten pravý život, a ženy okolo 30 jsou ty nej  wink  wink zkušené ale stále ještě mladé

Není tady

#45 27. 7. 2007 8:39

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Já mám už více, než 30let (43) a myslím, že už bych těžko hledala partnera, ani nevím kde? Určitě bych ale nehledala za každou cenu, čím více člověk chce, tím míň se daří.

Není tady

#46 27. 7. 2007 10:58

Hanka1
♥♥♥----
Místo: Brno

PetrHl napsal(a):

po 30 přece teprve začíná ten pravý život, a ženy okolo 30 jsou ty nej  wink  wink zkušené ale stále ještě mladé

Jééé, tak to jsem potřebovala slyšet pussa

Není tady

#47 27. 7. 2007 11:58

jenik
♥♥♥♥---

No je tu jeste jedno zamysleni. Mnoho lidi rika, ze ten pravy je 2,3,... partner.
Neni to take tim, ze proste ac clovek chce nebo ne, je to za urcitou dobu 'vice mene' stejne.
Jen pri prvnim pokusu clovek nevi, tape, a proto hleda (take ma jeste dostatek casu) jiny vztah, 2,3,atd ...
Ale samozrejme, nekdo to zkousi neustale a veri neustale, nekdo opravdu najde, to co chce, nekdo slapne z blata do louze, atd..

Není tady

#48 27. 7. 2007 21:19

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Jeníku - já bych řekla, že ty další vztahy jsou trvanlivnější, protože člověk do nich jde už poučený, zkušenější, mnohdy i po zklamání z předchozího vztahu, takže jednak je člověk schopen (měl by být...) si kvalitního vztahu více vážit, už ví co opravdu chce a co mu nevyhovovalo, umí si asi i lépe vybrat, a ano i asi ví, že nakonec to může dopadnout stejně......ale nemusí....Ale více bych sázela na tu zkušenost z předešlých vztahů... Hlavní je si asi uvědomit, že ta nádherná zamilovanost rodna je sice úžasná, ale jednoho krásného dne přijde chca nechca běžný život, a nelze jen na ní stavět opravdový dlouhodobý vztah, protože ten je založen hlavně na obrovské toleranci, přátelství mezi partnery a taky na jejich snaze pro ten vztah něco udělat - a nenechat ho umřít na mrvém bodě...(ovšem to není vůbec jednoduchý.... ) a pochopitelně na lásce !!!
(p.s.já osobně si prvního vážného vztahu vážila moc, nerozdíl od manžela hmm -  ale já jsem divná roll lol)

Není tady

#49 28. 7. 2007 8:50

Matali
♥♥♥♥---
Místo: Teplice

Ahojky všem,Zet a hostesko,děkuju za podporu.Naštěstí jsou dny kdy to nevidím tak černě a život je docela hezký...,mám krásnýho kluka a těším se na druhý.Jen láska mi chybí...pocit,že jsem pro někoho krásná a přitažlivá.PetrH to fakt hezky napsal.S mým přítelem to teďka celkem jde bavíme se jako kamarádi,ale občas si neodpustí nějakou poznámku a já také,já na rozdíl od něj nikoho nehledám,on chodí v noci na chat a prý hledá flirt,prý mě má rád,nechce mě opustit v téhle situaci,ale více se k sobě přiblížit nám prostě nejde.
Majkafo tady nezbývá než závidět....

https://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/6wM9E24.jpghttps://lb1f.lilypie.com/6wM9p2.png

https://lbyf.lilypie.com/FXs9p2.png

Není tady

#50 30. 7. 2007 16:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

majkafa napsal(a):

Majka, ako to vieš? Keď nie si v tej situácii? Prečo podsúvaš KAŽDÉMU/KAŽDEJ bezdetnému a bezdetnej, že hľadajú potenciálenho otca a matku? Existuje nejaká povinnosť mať deti? Daná zákonom alebo inak? Mala by som o tom asi niečo vedieť.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí