3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Přečetla jsem si tady vechny články a přitom jsem si vzpomněla na pocity, které jsem proívala. Na pocit krásného buení srdce, kdy jsem poprvé uviděla svého BM, na nepopsatelné těstí, které se nedá popsat , kdy se nám narodily dcery, na jejich první krůčky, slova, na společné intimní chvíle.Naproti tomu se často vzpomenu na stranou bolest uvnitř, kdy mi manel řekl pak po 16 letech, e mě nemiluje,mám si ít svůj ivot a odeel. A pak na pocity při zjitění, e mi před odchodem vzal vechny společné úspory, měl milenku ji 4 měsíce,lhal a neřekl pravdu.Proívala jsem stranou duevní bolest a zklamání.
Dnes u ani ty patné vzpomínky tak nebolí a doufám, e ty nějaké krásné pocity mám jetě před sebou.
Není tady
:dumbom:Taky se s vámi podělím o negativní pocity,ani jsem nemusela dlouho přemýlet.Táhne se to se mnou ji několik let,teď u je,zapla pánbůh líp.
Bylo to v době kdy jsem byla jetě vdaná za svého ex,a ten pocit je strach.ílený a nezvladatelný strach,e mě přizabije.:(Pamatuji si,jak jsem leela,oči dokořán,napicované ui,kdy uslyím klíče v zámku.Jetě dnes poznám podle délky jízdy výtahu,ve kterém patře právě zastavil.Knedlík v krku,sevřený aludek,buení srdce,takové pocity jsem zaívala denně po jeho odpol.směně,protoe v noci nemáte kam utéct,e jo.Kdy u jsem z toho strachu začala před jeho příchodem zvracet,na nátlak rodiny jsem se rozhodla jít na psychiatrii.byla z toho nemocenská skoro celý rok,a doporučení doktorky,okamitě se od něj izolovat.Dnes u jsem rozvedená,ale vidím-li nějakého opilce na ulici,vdy mě napadne,chudák doma ena.Přitom to tak vůbec nemusí být,jen já jsem u asi "postiená"na vdy.I takové negat.pocity vás můou ovládat.Bohuel.
Není tady
Lidičky, jste báječní. Proijte si to, prosím, vrate se k těm vzpomínkám, kdy jsou tady, určitě jsou důleité. A vy, co se dostanete díky čtení s někým do "rezonance", plačte, těte se, prosím, "puste to ven... " nevim, já myslím, e tady slova nejsou moc platná, jenom s e t o c í t í . . .
Díky vám se teď taky hodně soustředím na "dolování v pocitech z minulosti", je to fakt náročné, ale moc krásné, co řikáte?
Není tady
Alixo,mě to taky nevadí,e se to připomnělo...dokud to vylézá,tak je jasný,e to není jetě zahojený,ale bude čím dál líp...a jsem ráda,e jste si vzpomněly i na to krásné...
A teď troku jinak...moje pocity ze včerejka (no vlastně asi tak za celý týden zpětně).
BM se chce ke mě vrátit. 4 měsíce po rozvodu. Má neschopenku, take má čas přemýlet. Vyboural se na motorce, má zlomenou klíční kost. Má vycházky, take chodí ke mě na kafe. A já občas večer k němu. Prý je astný, e se s ním vůbec bavím. Včera si mě přitáhl k sobě, objal, chtěl pusu, dostal ale jen takovou tu "sesterskou", co teda zrovna nemyslel. Ale co já? Necítila jsem vůbec nic. Prostě nic. Vechno co jsem k němu cítila těch necelých 14 let manelství, vechno je pryč. Vypařilo se to. Necítím vztek, necítím nenávist, necítím lásku, ani ádnou náklonnost, netěím se na něj. Kdy přijde k nám, ani mi to moc nevadí, uvařím mu kafe.... Nějak necítím nic. Teď se prostě karta obrátila: já ho nechci a on kvůli mě brečí, nemůe spát, myslí na mě, miluje mě, uvědomil si, co rozvodem ztratil, najednou je sám, nemá nikoho, kdo by mu pomohl. A tak o pomoc poádal bývalou manelku - mě. Mě, se kterou se rozvedl, protoe ji u nechtěl, přestal ji mít rád, u s ní ít nechtěl. A najednou by byl astný, kdybysme byli zase spolu. A já mu pomáhám. Se picnu
Je mi ho líto. To je to jediný, co k němu cítím. Včera jsem ho tedy objala, jak chtěl, a zkoumala, co to se mnou dělá... a ono váně nic, vůbec nic. Jako bych objala cizího člověka.
Není tady
Re AlixaZS> Chce se po rozvodu vratit? Nejak se karta otocila, ze?
Nastava tento stav casto? Co myslite? Stalo se to uz nekomu take?
Není tady
Alix i a nic neřekne...se to musím dozvědět a tady
Ti musím písnout sz...teda to jsou věci... a ty ho objala jooooo
kdyby na mě sáhl, bych měla pocit, e mě snad utknul had....brrrr
Není tady
jenik napsal(a):
Re AlixaZS> Chce se po rozvodu vratit? Nejak se karta otocila, ze?
Nastava tento stav casto? Co myslite? Stalo se to uz nekomu take?
To ví, e se to stává...oni maj nejdřív pocit, e je rodina brzdí v rozletu a e na ně někde čeká bůh ví jaké těstí....a pak by se vraceli....
Můj první bm, otec mého dítěte o nás taky nestál, vymetal disky, bary a my jsme mu byli něják na obtí...ale u před rozvodem se chtěl vracet, při rozvodu kdy se nás kadého zvlá ptali, jestli souhlasíme s rozvodem, tak na mně koukal, v očích slzy a čekal co odpovím, jestli si to nerozmyslím....a to u jsem ila se svým současným m. a teď co tjistil, e jsem sama, tak to zase zkouí
pozvání na večeři, včera si byl pro synka, e ho vezme do Hradce na safari a chtěl, a jedu s nimi
asi zase zjistil, e jeho ivot bez nás nemá smysl...jak říká
Není tady
Před týdnem při oslavě mých třicátých narozenin jsem dostala kytici třiceti krásných růí a můj přítel poklekl u grilu a přede vemi mě poádal o ruku. Nebylo to jako z románu, nekonaly se prstýnky, ale vidím, jak klečí v trávě a v jeho očích se lesknou uhlíky z ohýnku a to jsou pocity k nezaplacení. Jo a dobrá zpáva je, e si to pamatoval i druhý den
potvurkapodivna napsal(a):
Před týdnem při oslavě mých třicátých narozenin jsem dostala kytici třiceti krásných růí a můj přítel poklekl u grilu a přede vemi mě poádal o ruku. Nebylo to jako z románu, nekonaly se prstýnky, ale vidím, jak klečí v trávě a v jeho očích se lesknou uhlíky z ohýnku a to jsou pocity k nezaplacení. Jo a dobrá zpáva je, e si to pamatoval i druhý den
Jééééé to je romantika jak blázen....ten je ale milej.....nemá bráchu ????
Není tady
Nebo tátu...... kterej ho tohle vechno naučil????
Není tady
Mně je 30...já tátu nechci...to u je na mně moc starý....já chci bráchu....
Není tady
No vak já ti ho ale neberu! Jsem si myslela, e se hezky sestersky rozdělíme!
Na mně by byl brácha moc velkej cucák.............
Není tady
tak jo...ty tátu, já bráchu
A co kdy nemá bráchu, jen ségru
Není tady
Pavli!!!!!Čtyři dohody!!!!Nevytvářej domněnky!!!! Pak se má někam dohrabat....
bazalko....sorry
chci toho bráchu...čekám....
Není tady
Hurá, myslím, e jste se domluvily...
Ty lesknoucí se uhlíky z ohýnku v očích a gril mi připoměly, jak nejstarí dcera a její spoluáci slavili na naí (tehdy jetě byla nae) zahradě maturitu. Zničili sice trávník i s pivoňkama, pes byl "přebuřtovanej" z toho, co jim popadalo, já jsem byla hóóódně společensky unavená z toho, jak jsem si musela s kadým připíjet... 28 "skorodospěláků " právě odmaturujivích (jak to má kurnik být???), to není jenom tak. Byla jsem v takové divné pochmurné situaci, na pracáku, chodila jsem do rekvalifikačního kurzu na ití, abych měla "papíry", nebyla jsem si jista, jestli uivím rodinu...ale oni, jak z nich srelo to mládí a bezstarostnost, jak tam juchali, vzpomínali, salvy smíchu, tak mě úplně vrátili zpět a já na chvíli zapoměla, e u jsem dospělá. Pořád jsem běhala do domku pro nějaké chleby, hořčice, tácky, ubrousky, později u jim byly dobré i zbytky buřtguláe a čočkové omáčky...(jak se jen zalizovali!), aj soused policajt přiel buzerovat cosi o nočním klidu, tak jsme ho ukecali, e je to poprvé a naposled. Děcka se potom trochu ztiily, v půl třetí v noci jsme jetě li do nonstopky pro basu piva a povídali jsme si a do rána...
No jo, jenome zlatíčka ly domů spat a já jsem la na svůj slavnej icí kurz. Nemohla jsem se probrat, tolik piva jsem v ivotě nevypila a u asi nikdy nevypiju (maturuje se přece jenom "dvakrát", e jo?), nemohla jsem najít taku, střihy, jehly, pravítko s ryskou - vidím to jako dnes, jak zbytek selosti hledal po celém baráku pravítko s ryskou!, kdosi se dokonce zeptal: A co to je?,... no, popisovat, ajk se mi asi soustředilo
na nějaké "ití průramku" a pod. je zřejmě zbytečné...bylo to krásné, a chce se říct: ...bylo toho málo...
Upravil(a) LViktorka (29. 7. 2007 15:12)
Není tady
Tátu má a docela feáka a pak jen dvě mladí ségry
Je to zlatíčko, ale museli jsme se k tomu horko těko dopracovat
Hurá, hurá hurá!
A je taky takovej romantik?? nebo je to výhradně tvoje práce?
Není tady
No já nevím, mě o ruku jetě neádal
A do kélu..........zas vím prd
Není tady
jak to, e nemá bráchu
co budu dělat
Kolik e je jeho otci
Není tady
bazalko, vidí já nic nevytvářela, já to prostě tuila
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kolik e je jeho otci