29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Však dobře, Adri, aspoň se netrápíš, ne? Lepší než překročit něco, co nechceš a pak se s tím špatně vyrovnávat a nějak si to obhájit Adri, srdíčko
Ty jsi bezvadná
To chce dlouhej čas, než člověk plně dozraje, aby se mohl řídit jenom moudře sám sebou. Intuice je dobrá rádkyně
Upravil(a) host eska (25. 7. 2007 13:36)
Není tady
Jak líbají černoši? Hm, nevim, esli je v silách sexyneta napsat povídku o tom, jak líbají černoši, a vůbec, proč si ženský myslí, že to černoši umí nějak extrovně? Jsme v "pocitech", je tu někdo, kdo se líbal s černochem? Ale o líbání vám něco napíšu.
Když jsme v 1980-tém odjížděly do Prahy na spartakiádu, nejely jsme všechny, co jsme nacvičovaly, a tak jsme se před odjezdem na nádraží loučily. Stály jsme ve dvou řadách, proti sobě, a tak jsme nějak postupovaly proti sobě, podávaly jsme si ruce, prohodily pár slov, některé se i objaly, nebo políbily, prostě takové milé "loučeníčko". No a najednou se ta jedna řada začla jaksi prodlužovat, začali si totiž do ní stoupat i nějací náhodní kolemjdoucí, kteří se prej chtěli taky líbat. Hezké, ne? Ani jsme je nevyhodily...
Upravil(a) LViktorka (25. 7. 2007 13:47)
Není tady
Mám zážitky + i -. Ten asi z těch nejmínusovějších je z nemocnice, kde mi umíral tatínek na rakovinu. Chtěl vidět svého kamaráda, tak jsme ho poprosili, jestli by nešel taťku navštívit. Táta už jen ležel, vidím ty jeho vyhublé ruce, propadlé tváře a velikánské oči plné lásky... Pak chtěl tomu kamarádovi podat ruku, natahoval tu svou hubeňoučkou pacičku a ten syčák mu svou ruku nepodal. Pořád vidím, jak tatínkovi pomalu pomalu ta jeho ruka klesala a ty oči plné zklamání... Dodneška jsem to nedokázala zkousnout a tomu "kamarádovi" odpustit... je to už skoro 20 let, ale jako by to bylo včera...
No a z těch + mezi nejsilnější patřilo, když se mi narodila dcera a já jí prvně viděla. Věděla jsem, že je to moje dítě, byla pro mě tak krásná a dokonalá... Prostě zázrak, který se asi ani nedá popsat slovy. A z nedávné doby první polibek mého současného partnera - bylo to naprosto úžasné - tak jak psal Nezval "vím jenom, že mě líbá tak, že ztrácím pod nohama půdu, má duše krouží jako pták, bez křídel, bez strachu a studu".
Není tady
host esko...dekuju
víš intuice...já prostě a jednoiduše někdy fakt JEN NEVIM...nedokážu to posoudit nejsem sto se na to podívat objektivně...nebo prostě z jiného úhlu...ne vždy...jen v určité situaci v jedné a té stejné....
a říct si no co...však jiní to taky dělají...není zrovna super ne?každej to máme jinak...ale pokud tím svým chování a jednáním nikomu neubližuju...VEDOME...tak se asi nic nedeje...jenže já právě nevím ani to zda to v dusledku neublíží mně samotné...a jsem zase na začátku....prostě nevím...a neřešit to nejde...když se chci hnout....
Není tady
Lviktorko ... o černoších jsem nezačala já ale byla to rakce na to že sexynet napsal že po noci strávené líbáním měli oba pusy nateklé jako černoši...to je neuvěřitelné fakt....
:
Není tady
jak se to tady překroutí
Není tady
Nevím, jestli ti rozumím :)ale člověk často neví před tím, než něco udělá, jak to dopadne. Já mám prostě pravidlo, že dokud to nezkusíš, tak to nevíš a když to pak bolí, tak si člověk nesmí stýskat a poučit se. Život je tak trošku pokus a omyl, ale musíme snažit přiblížit cíli. Poznat samy sebe a tak. A většinou, když tušíš, že to není dobrý, tak to moc dobře nedopadne. Protože tě vzdaluje od toho, co bys udělat mohla a doopravdy chtěla. Ale to všechno patří k životu.
Taky jsme si všimla těch černochů
Není tady
host esko děkuju... nic jsi mi sice NEVEDOMKY nepotvrdila
ale hezky jsi mi to rozebrala...
Není tady
adra napsal(a):
Lviktorko ...
o černoších jsem nezačala já ale byla to rakce na to že sexynet napsal že po noci strávené líbáním měli oba pusy nateklé jako černoši...to je neuvěřitelné fakt....
![]()
:
Překroutí se dost, něco k dobrému, něco ne...
A že je neuvěřitelné po líbání mít oteklé pusy??? No to si teda furt pamatuju z mládí, jak jsme si na to dávali ledy a alpu a co já vim co, aby to splasklo... Teď to na mně zkouší mé dcery, rozdrápané brady od vousů, herpesy a "gamby" jak napuštěné silikonem...snaží se o jakési originální výmluvy, třeba durhá nejmladší (18) mi jednou řekla, že otvírala u kamarádky skríňku a narazila si pusu, nejdřív jsem se usmívala, jakože však ať toho nechá, že vím o co jde, ale ona furt přidávala a přidávala, tak řikám: Pojď, a ukaž mi to v naší kuchyni, jak sis to narazila... ty ostatní dcery se už hihňaly za mými zády a ona úplně zpomaleně, tim "svinskym krokem" vyšlápla ke kuchyni, až ju ta prostřední "zachránila" a řiká: Nech toho, ty nevidíš, že to mamka ví, z čeho to máš? Tak jsme se potom eště hodinu řehnily a vykládaly navzájem, jak kerá k tomu přišla...
Není tady
No, to je dobře Já prostě píšu, jak to mám já
Když to mají všichni tak a nikdo si z toho vrásky nedělá, neznamená, že ty si z toho vrásky dělat nemůžeš a nebo že to máš dělat a nedělat si z toho vrásky
To je zas rozbor
njn
moje rady nad zlato
Není tady
LViktorka napsal(a):
adra napsal(a):
Lviktorko ...
o černoších jsem nezačala já ale byla to rakce na to že sexynet napsal že po noci strávené líbáním měli oba pusy nateklé jako černoši...to je neuvěřitelné fakt....
![]()
:
Překroutí se dost, něco k dobrému, něco ne...
A že je neuvěřitelné po líbání mít oteklé pusy??? No to si teda furt pamatuju z mládí, jak jsme si na to dávali ledy a alpu a co já vim co, aby to splasklo... Teď to na mně zkouší mé dcery, rozdrápané brady od vousů, herpesy a "gamby" jak napuštěné silikonem...snaží se o jakési originální výmluvy, třeba durhá nejmladší (18) mi jednou řekla, že otvírala u kamarádky skríňku a narazila si pusu, nejdřív jsem se usmívala, jakože však ať toho nechá, že vím o co jde, ale ona furt přidávala a přidávala, tak řikám: Pojď, a ukaž mi to v naší kuchyni, jak sis to narazila... ty ostatní dcery se už hihňaly za mými zády a ona úplně zpomaleně, tim "svinskym krokem" vyšlápla ke kuchyni, až ju ta prostřední "zachránila" a řiká: Nech toho, ty nevidíš, že to mamka ví, z čeho to máš? Tak jsme se potom eště hodinu řehnily a vykládaly navzájem, jak kerá k tomu přišla...
tak nevím ty vole viktorko jetli si ze mě děláš prču bo co ???????
ted jsem psala že je to neuvěřitelné jak se všechno překroutí .....ne že je neuvěřitelné mít nateklou pusu po líbání...
ono toho po TOM ostatně bývá nateklého víc
Upravil(a) adra (25. 7. 2007 14:28)
Není tady
Jaruna napsal(a):
... Pak chtěl tomu kamarádovi podat ruku, natahoval tu svou hubeňoučkou pacičku a ten syčák mu svou ruku nepodal. Pořád vidím, jak tatínkovi pomalu pomalu ta jeho ruka klesala a ty oči plné zklamání... Dodneška jsem to nedokázala zkousnout a tomu "kamarádovi" odpustit... je to už skoro 20 let, ale jako by to bylo včera...
Bolííí, taky pamatuju hubenučké ruce, chtěl ještě kreslit, neudržel tužku, přidržovala jsem mu ji zvrchu, kreslil takový dětský domeček, a ten komín namaloval zešikma, jak to dělají malé děti...přitom celý život maloval, olejovkama, nádherně...
![]()
... první polibek mého současného partnera - bylo to naprosto úžasné - tak jak psal Nezval "vím jenom, že mě líbá tak, že ztrácím pod nohama půdu, má duše krouží jako pták, bez křídel, bez strachu a studu".
Ach Bože, zase bych to chtěla...
To "oteklé" líbání
Tož sa mi ty quoty nepovedly, ale přijdu na to...
Upravil(a) LViktorka (25. 7. 2007 14:40)
Není tady
pro mě je takový ten krásný euforický pocit..láska...když miluješ a těšíš se, až ten někdo přijde..
a to je ono..svírá se mi žaludek, myslím jen na něj...wau:-) a ty oteklý pusy z líbání a dopíchanou bradu...ale to jsou věci, kterým nejde zabránit a člověk ani nechce, aby tomu bylo jinak..
nebo nervozita před těžkou zkouškou, třeba maturita a pak ten pocit úlevy...hotovo, dílo dokonáno:-)
Není tady
Ale jo, Adri, klídek, viděla jsem, jak jsem si to "sama překroutila", to o tom překrucování, ale však sranda musí byt, no ne?
No ale pozor!!! Po prvním sladkém líbání NEMÁ být oteklé kdeco...
Není tady
néééé po prvním líbání jen ta pusinka
až pak TO ostaní....whau...já mám šestinedelí po operaci...tak ještě 14 dní....
Není tady
adra napsal(a):
néééé po prvním líbání jen ta pusinka
![]()
až pak TO ostaní....whau...já mám šestinedelí po operaci...tak ještě 14 dní....
To muj Fil kometoval, ale mně napadlo, že kdyby ti třeba pusinkoval ten tvuj to, co ti operovali, třeba by ti to taky oteklo, chichi
Není tady
Pepiča, tady aoze, pepica, ič? Eče, pinkání,jo, maminka ekla pinkani, dala...
mači še, ič? Dala putinku... (to fil vysvětluje, co tam napsal...)
No to je gól, až teď jsem si všimla, že ty dva panáčci, co se líbou, tak ten co dostává pusku, tak se nejdřív mračí...
xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x x x x x x x xxx x x x xxx x xxxxxxxxxx
Upravil(a) LViktorka (25. 7. 2007 15:50)
Není tady
Tak já vám řeknu pozitivní pocit, jo? Ale nesmíte se smát.
V 18 jsem pro neshody odešla z domu, protloukla se dvěma maturitama a vysokou školou spolu s brigádama a bezplatným pečováním o tři malé děti, protloukala se všelijak, celkem bez povšimnutí příbuzenstva a oslav získala titul a našla dobrou práci a vlastní (!!!) maličký byt. Poprvé po 25 letech jsem měla pokoj sama pro sebe.
A ten báječný pocit byl, když jsem si vyřídila inkaso. Blbý, co... ale já se cítila tak úžasně dospělá...
Není tady
LViktorka napsal(a):
Jak líbají černoši? Hm, nevim, esli je v silách sexyneta napsat povídku o tom, jak líbají černoši, a vůbec, proč si ženský myslí, že to černoši umí nějak extrovně? Jsme v "pocitech", je tu někdo, kdo se líbal s černochem? Ale o líbání vám něco napíšu.
Mam za sebou libani s cernochem. Sice jen s jednim, takze se to neda brat jako smerodatny vzorek ale musim rict, ze pred nim ani po nem uz me nikdo lip nelibal. Bylo to takovy hebky a jemny. .
Jinak, co se tyce pocitu z urcitych situaci, tak mam taky jeden zazitek, ktery se mi prihodil davno. Po trech letech velkyho (nutno rict, ze moji vinou) trapeni, kdy jsem delala vsechno mozne i nemozne, abych se vyhrabla z toho srabu mi najednou vysvitlo slunce. Sama tomu rikam usvit po temne noci. A presne si pamatuju, kdy a kde se to stalo.
Jela jsem autobusem domu, bylo to v lednu, stala jsem uplne vzadu, mela jsem na sobe cernej kabat az na zem a na jedne nejmenovane zastavce mi najednou doslo, ze uz je to DOBRY. Ze vsechno zly, co se mi za tu dobu prihodilo, melo smysl a ze uz je to za mnou. Jako kdyz zlomite klacek naramne lehce i kdyz pred tim jste se ho snazili lamat tisickrat a neslo to. Presne v tu chvili jsem vedela, ze uz je to vsechno za mnou a ze konecne muzu jit dal. Po tomhle momente mi nastalo jedno z nejhezcich a nejsvobodnejsich obdobi v mem zivote. Paradoxem ale bylo, ze presne v tomhle stastnem obdobi jsem nemela vubec nic: prachy, chlapa, kamarady...a stejne jsem byla stastna. Dodneska si rikam, ze mi ty probreceny tri roky staly za tenhle pocit svobody a stesti.
Ted momentalne ale mam neuveritelny pocit strachu, trva to uz mesic a solidne mi z toho hrabe...chjo chjo. Tak jsem zvedava, co se z toho vyklube.
Není tady
Moje nejsilnější pocity nebo spíš pocity, kterých si nejvíc všímám, nesouvisí obvykle s něčím, co se stalo, ale co se teprve chystá. Několikrát se mi s různými lidmi, které jsem obvykle znala už nějakou dobu od vidění, stalo, že jsem najednou zpozorněla, jako by se ve filmu zpomalil záběr, jako by zmizel okolní svět, jako by mi někdo na chvíli sundal závoj z očí a já jsem věděla, že ten člověk pro mě něco má, že se děje něco významného.
Podobné to bylo i při seznamování s přítelem - potkali jsme se na inzerát a na první schůzce se mi nijak zvlášť nelíbil, jen jsem se, když jsme se loučili, cítila taková lehká a někde vzadu v hlavě mi blikalo, že tady se něco děje. Naplno jsme se do sebe zamilovali asi na čtvrté schůzce, přišlo to na oba zároveň - nejdřív jsme prochodili celé město (fakt jsme kroužili asi čtyři hodiny), pak jsme seděli v restauraci naproti sobě, drželi se za ruce a naprosto nepřítomně se usmívali. Já jsem ptom byla "akutně zamilovaná" asi pět nebo šest týdnů, byla jsem taková pozornější, všechny vjemy byly ostřejší, měla jsem dojem, že chodím centimetr nad zemí, a přitom jsem byla hluboce klidná, protože jsem věděla, že se děje něco velmi správného a významného...
Nepříjemné tušení se u mě dostavuje v podobě mrazení kolem žaludku - takový ten pocit, kdy stojíte těsně nad propastí, ještě jsme nezačali padat, ale právě vám došlo, že pod nohama nemáte pěvnou zem.
Taurus, pro mne coby adeptku na "future book of people´s lucky" jenom si vem slovník, jestli nerozumíš!!!, je to úžasný materiál : Černý kabát, nejmenovaná zastávka, "zlomený klacek", ...neměla jsem vůbec nic a i tak jsem byla šťastná...to určitě použiju. Dám ti podíly, chceš? Nebo viš co, piš ještě něco!!!.
Vy ostatní samozřejmě taky, víte to sami, když píšete, (prožíváte to znova), a pak to po sobě čtete, ( A PROŽÍVÁTE TO ZAS), a pak vám určitě dojde, že jste ještě komusi cosi dali, když nic, tak aspoň šanci na "cosi" si vzpomenout ...
Upravil(a) LViktorka (26. 7. 2007 1:41)
Není tady
Judit, nejsi tady, (už jsem zase sama, je pozdě)... ale už mě to tak nedeptá, jako zezačátku, když jsem potřebovala OKAMŽITÝ kontakt, musím se k tobě vrátit, moc moc škoda, že budu online až po... cca za opt.podm. až ve 20.30h., rozhodně musim "prohodit pár slov"...dik vám všem, kteří...prostě nemáte strach z toho, že vaše "psyché" bude jakkoliv zraněno...mockrát jsem měla pocit, že to lze, ale celý svůj život (skoro 48 let) jsem se učila, že to vlasně nejde, že jsme zranitelní jenom tolik, kolik svým útočníkům dovolíme...
Není tady
Vážení, jdu spát.
Vím, že moc pozdě, vzhledem k potřebám mého zaměstnavatele...(zdálo by se mi, že se nevyspim a nenaberu dostatečně sil...), na druhé straně jsem šťastná a "dobitá" energií, co jste zde rozdávali, ani možná netušíte jak. Dobrá, zítra budem pokračovat....
když budete chtít...............
Upravil(a) LViktorka (26. 7. 2007 1:43)
Není tady
Nevim, jestli to patri do tohoto vlakna... pocity.... vcera vecer jsem mela pocit, ze uz takhle dal nemuzu... nemuzu zit, kdyz nemam radost ze zivota. Sla jsem spat a prala jsem si, abych se neprobudila. Ale porad jsem tu.... a nevim, jestli je to dobre nebo spatne.
Není tady
venuše...ty se sebou pořád nic neděláš???
tuším že nejsi ted v čechách??
Není tady