3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Dobrou a klidnou noc, ty silná osobnosti
Není tady
Ja vim, zabenky moje... a dik
Není tady
a fakt je uplnek?
Není tady
Me uplnek naopak skvele vyhovuje.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
a fakt je uplnek?
Aaaaaano.
Není tady
Sakra!
Není tady
Ale ne, Hir, jestli je ti prijemnej, tak ti ho preju. Ja taky miluju napr. dest, kdyz lije, a v kaluzich se delaj bubliny, sumi to, a lidi, co nemaj destniky, maj mokry vlasy a saty... povazuju to za "bozi sprchu", ze Buh smyva z lidi spinu ze sveta..., kdyz muzu, vzdycky "se tam jdu koupat"...
A pak mam tak nadherne kudrnaty vlasy...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
....kdyz muzu, vzdycky "se tam jdu koupat"...
Je prima Viktorko ze myslis na tyhle krasny veci.
Kdyz jsem byla mala tancovala jsem v desti....ale vlasy se me nezvlnily ,mam je jako hrebiky.
Není tady
Kdyz jsem byla mala?...
Ja jsem tomu na chut prisla uz jako adolescent... rada jsem chodila v desti (v lete), kaluzama, bez bot (zula jsem si je), kdyz v lete prsi, vsecko "mokre" je teple (napr. rybniky, ale i louze), a je mi to straaasne prijemne, ja vim, ze lidi, kdyz me videj, si musej myslet, ze jsem cvok, ale... kdyby to aspon jeden, co me videl a za toho cvoka povazoval, zkusil, byla bych stastna. Protoze je to proste nadherny... a prijemny. Ale nevim, jestli to jeste nekdo krome mne vi...
Není tady
Mám bývalú kolegyňu, ktorá v dadi zásadne chodí do práce peo... inak pouíva MHD. A bez dádnika, smaozrejme.... take asi nebdue jediná. Ja som suchomilec, ale kalu občas bosky prejdme. Vôbec dos vežža chodím naboso a potom má mnohy ako pastará Indiánka.
Ja si okrem otho občas žahnem v kostole na zem a dívam sa nahor. Musím tam by sama, aby som nedesila veriacich, ale robím to... milujem to. Asi ako ty kalue. Alebo si na lúke žahnem do trávy a dívam sa na oblohu, na mraky a ich tvary.... (keď neprí
).
Není tady
No, niektori sme troska blazni, nie? Ale tak pekne, prijemne!
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Hele, lidicky, jdete se podivat z okna... Vidite mesic? Asik je uplnek, nebo jak se to "cesky" rekne. Slovensky "spln". Ja ho vidim na obloze vlevo... Sviti silene! A vypada jako smutnej ksichtik...
Ja vim, Pajko, ze to musim vydrzet, ale kdyz je to tak tuuuuze tezky, kurnik!![]()
Aj tak dik...
já bych úplňky úplně zruila, působí an mně íleně
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Ale ne, Hir, jestli je ti prijemnej, tak ti ho preju. Ja taky miluju napr. dest, kdyz lije, a v kaluzich se delaj bubliny, sumi to, a lidi, co nemaj destniky, maj mokry vlasy a saty... povazuju to za "bozi sprchu", ze Buh smyva z lidi spinu ze sveta..., kdyz muzu, vzdycky "se tam jdu koupat"...
taky mám ráda, kdy prí, ale jetě víc tu dobu, ne začne
Není tady
Mně úplněk navadí a miluju letní teplej dé, to v něm taky budu chodit bez detníku a budu si tu sprchu uívat, vlasy budu mít taky kudrnatý :-) to je super, popsat se to nedá, ale kdo to má rád jako já, ví, o čem mluvím
Není tady
Milujte se navzájem, ale nečiňte si z lásky pouta.
Nech je láska spí mořem, vlnícím se mezi břehy vaich duí.
Plňte si vzájemně číe, ale nepijte z jediné.
Zpívejte, tančete a radujte se spolu, ale dopřejte jden druhému, aby byl sám,
právě tak, jak jsou samy struny loutny, i kdy se vechny zachvívají stejnou melodií.
Dávejte si svá srdce, ale ne proto, abyste si je vzájemně svěřovali do opatrování.
A stůjte při sobě, ale ne příli blízko sebe,
nebo i pilíře chrámu stojí odděleně
a dub neroste ve stínu cypřie, ani cypři ve stínu dubu.
Chalíl Dibrán
Prorok
Sel, tak to jsi dobrá, já bych si v kostele na zem nelehla, i kdy mě kapku láká to zkusit ..
Není tady
holky, vy máte kudrnatý vlasy ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
holky, vy máte kudrnatý vlasy ?
Jo, Pavli, mám kudrnaty vlasy, ne úplně jako beránek, ale mám, dělají mi prstýnky. Ale tak blbě, e vypadám pořád jako rozcuchaná a holkám v práci se to líbí, mně moc ne.
Není tady
jo tak, take vlnitý, tak to jo. to je jiná, jak kudrnatý. s vlnitýma vlasma znám dost lidí, s kudrnatýma snad jen dva, proto jsem byla překvapená. u jsem se divila, e se ti daří je tak rovnat.
Oli, asi kadej chceme to, co nemáme. mně se taky vlní a skoro celej ivot se je snaím rovnat, ten, kdo má rovný by zas bral ty vlnitý
Upravil(a) PPavlaa (16. 7. 2011 8:51)
Není tady
No, mne se zvlnej v desti, vetsinou mam uplne kratke vlasy, ale kdyz j mam trosku delsi, tak se mi z destovky udelaji uplny "prstynky", je to podle me princip jako barometr, vlas zvlhne = zvlni se...
A teply letni klidny desticek je "nam"
Dekuju vam za vcerejsek, jak jste me povzbudily... Ja myslela, ze snad prasknu, musela jsem si nechat radio pustene na noc, porad jsem slysela venku nekoho rvat...
... brrrr, to byla strasna noc
Není tady
A ja si je nenarovnavam, ale mam je strasne jemne, tak to vypada, jako bych jich mela malo... a zavidim tem, co maji huste silne vlasy...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
A ja si je nenarovnavam, ale mam je strasne jemne, tak to vypada, jako bych jich mela malo... a zavidim tem, co maji huste silne vlasy...
Já je mám dlouhý a docela hustý, krátký mi dají moc práce na udrování, dlouhý jsou pohodlnějí. Narovnávat to nemá moc cenu, stačí vlhkej vzduch a mám vlnky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jo tak, take vlnitý, tak to jo. to je jiná, jak kudrnatý. s vlnitýma vlasma znám dost lidí, s kudrnatýma snad jen dva, proto jsem byla překvapená. u jsem se divila, e se ti daří je tak rovnat.
Oli, asi kadej chceme to, co nemáme. mně se taky vlní a skoro celej ivot se je snaím rovnat, ten, kdo má rovný by zas bral ty vlnitý
Já mám rovný a vdycky jsem chtěla kudrnatý. Kdy mi bylo 15 dávala jsem si natáčky, dneska beru ty rovný, jsou moje. Mám kamarádku a ta má úplně kudrnatý vlasy jako černouek, od dtství si je rovnala a pak okolo dvaceti let to vyřeila tím, e si hlavu celou oholila
Upravil(a) mariposa (16. 7. 2011 13:03)
Není tady
Taky miluju dé, to je moje, ta vůně, detník nenosím, je tak báječné zmoknout
Není tady
Pavli, mně dvě kadeřnice řekly, e mám vlasy kudrnatý, prý ne vlnitý, ale kudrnatý. Tak to nevím, ale asi tak, některý mám jen vlnitý a některý kudrnatý, prostě totálně na houby. Ale zase lepí takový ne ádný.
Není tady