18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Praskla mi křečová íla a mám modřinu přes půl lýtka to mi je prosím 22 let! Taky občas v poslední době cítím zákuby v lýtkách. Myslíte, e mi stačí jen doplnit hořčík nebo draslík (nebo co to je na křeče) nebo jestli s tím má někdo zkuenosti, co mi pomůe!
Upravil(a) nice.Nani (24. 7. 2007 12:07)
Není tady
Myslím e je blbost "jen doplnit draslík" a poslouchat babské rady v tomto případě, a nejlepí bude utíkat co nejrychleji k lékaři a náhodou jetě nedostane trombózu. Prosímtě neblázni nečekej a jdi, obzvlá jestli uívá hormonální antikoncepci!!!
Není tady
Nice - jen blbni !!! Rychle k lékaři, tady asi babské rady nepomůou a ty můe mít velký problém !!!
Není tady
Nice to se mi taky občas stane, e mi praskne ilka na noze a pálí to jako čert, nejhorí to bylo, kdy ke mě zezadu přiel kamarád a podrazil mi v kolenou nohy, tím pádem mi rupla a taky byla mořina přes půl nohy... křečovité stahy mívám taky občas,a dost se mi dělají modřiny buď sami od sebe nebo třeba jen po lehkém stlačení nohy, take a něco zjistí, budu ráda.Jo a mě je 24. Jetě se zeptám...co dělá za práci a co maminka, jak je na tom s ílama?
Není tady
Na ilní problémy můu jen a jen doporučit Priessnitz ilní výivu. Jsem s ni spokojené s mamkou obě dvě a karedé íly se nám díky bohu u vyhýbají! Je mě jasné, e vystouplé íly, lteré má mamka x let nezmizí ze dne na den, ale je radost pozorovat krůčky k lepímu.
Není tady