|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

to venuse:
jinak bych se jeste rada zeptala, jestli je na tom state, kde zijes neco dobryho (co se lidi tyce)? Jeste jsem te nezazila, ze bys napsala neco pozitivniho o lidech, co v tom state ziji. Kdyz to po tobe tak ctu, tak je to tam sama pretvarka a predsudky. Ale stejne mam pocit, ze nejvic predsudku mas ty...nepripada mi, ze bys tam tem lidem dala moc sanci.
Není tady
Kdo z vás si už kolikrát řekl, už NIKDY, NIKDY nebudu Venuši odpovídat a přesvědčovat ji, posílat energii, peníze, šeky, vzdušné polibky, pozitivní vibrouše apod....protože je to zbytečné neb ona je tak skálopevně přesvědčena o svém negativním osudu a nesvobodě své vůle cokoli změnit, že to prostě nemá cenu???
A přesto to udělal??? :-))))
PS: To je vtip. Jsem psychopat a nemyslím to vážně.
PS2: Venuše, kočko jedna moje zlatá. Já tě fakt miluju!! Tvé argumenty, tvoji výdrž, tvoji asertivitu a tvoji energii a sílu, která nás dokáže přesvědčit o tom, že to máš fakt těžký a že s tím nejde nic udělat.
Já ti věřím! A jsi dokonalá v tom co děláš, protože to děláš dobře :-) Možná, že to nevíš a zní to nelogicky, ale rozesmáváš mě. A to je velký dar, za který ti děkuji! :-)
Není tady
Tak tak Nikousku, svata pravda. Ale dovolim si zpet k tematu. Ja jsem si vzdycky rikala a verila, ze ja nikdy nebudu mit potrebu predstirat orgasmus. A ejhle! Nikdy nerikej nikdy!
Není tady
Nikdy si neobleču růžovou barvu! Nikdy nebudu předstírat orgasmus! Nikdy si nepořídím kočku! Nikdy nebudu kouřit (naštěstí minulost)! Nikdy nepojedu na dovolenou s tchýní! ... Ježiš, toho by bylo...
Není tady
...nikdy nebudu mit znamost na jednu noc, nikdy nezacnu jist znovu maso (po letech vegetarianstvi), nikdy nebudu soucasti takove blbosti jako myspace a nebudu si vytvaret profil.....
Není tady
sunyata napsal(a):
Tak tak Nikousku, svata pravda. Ale dovolim si zpet k tematu. Ja jsem si vzdycky rikala a verila, ze ja nikdy nebudu mit potrebu predstirat orgasmus. A ejhle! Nikdy nerikej nikdy!
Sunyato, nemohla bys upřesnit, co tě k tomu vedlo? Já jsem zatím ve stadiu "nikdy bych nepředstírala"
a neumím si představit, co by mě mohlo přesvědčit, abych to změnila 
Není tady
Kubulo, no nejak jsem to taky neplanovala, to mi ver. Proste stalo se. Ten den jsem byla nejak unavena a ne moc extra orgasticka a asi uz jsem to chtela mit za sebou. Zni to asi divne, vid?
Není tady
Nikdy, ale opravdu nikdy, nebudu posílat svého vysoce postaveného šéfa do pr....!
taurus napsal(a):
to venuse:
jinak bych se jeste rada zeptala, jestli je na tom state, kde zijes neco dobryho (co se lidi tyce)? Jeste jsem te nezazila, ze bys napsala neco pozitivniho o lidech, co v tom state ziji. Kdyz to po tobe tak ctu, tak je to tam sama pretvarka a predsudky. Ale stejne mam pocit, ze nejvic predsudku mas ty...nepripada mi, ze bys tam tem lidem dala moc sanci.
Sanci jsem jim dala.... ale uz NIKDY nedam! A pozitivniho o nich nemuzu napsat NIC...
Tech par Cechu, co tu znam, si mysli to same.... proto se taky skoro kazdej vraci na stary kolena do Cech. Proc myslis, ze by se jinak vraceli?
Jeste jedna otazecka: ty se kamaradis treba s Vietnamcema? Tak hnusne jako se chovaji nekteri Cesi k nim.... dobre to znam.... poznala jsem to na vlastni kuzi. Od ty doby nedam dopustit na jakoukoli narodnostni mensinu.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Možná, že to nevíš a zní to nelogicky, ale rozesmáváš mě. A to je velký dar, za který ti děkuji! :-)
Jen se smej... mas k tomu jeden hodne dobrej duvod.... muzes bejt stastnej, ze nejsi v my kuzi.
Pa
Není tady

venuše napsal(a):
Jeste jedna otazecka: ty se kamaradis treba s Vietnamcema? Tak hnusne jako se chovaji nekteri Cesi k nim.... dobre to znam.... poznala jsem to na vlastni kuzi. Od ty doby nedam dopustit na jakoukoli narodnostni mensinu.
Napsala jsi to naprosto presne: "nekteri", to znamena, ze ne vsichni. Proto si myslim, ze i tam kde zijes se urcite najdou lidi, kteri te nebudou diskriminovat nebo soudit.
Stejne si myslim, ze to tam tak strasny nebude, protoze kdyby to fakt byla takova hruza, tak odejdes. Vim, jmenovala jsi tu duvody, proc nechces odejit ale to neznamena, ze nemuzes odejit...
Není tady
sunyata napsal(a):
Kubulo, no nejak jsem to taky neplanovala, to mi ver. Proste stalo se. Ten den jsem byla nejak unavena a ne moc extra orgasticka a asi uz jsem to chtela mit za sebou. Zni to asi divne, vid?
Ani ne.... ta únava mě nějak nenapadla. Já když jsem takhle orvaná, tak bych do toho asi vůbec nešla
No zřejmě je potřeba mého manžela politovat a tvému pogratulovat

Není tady
taurus napsal(a):
Stejne si myslim, ze to tam tak strasny nebude, protoze kdyby to fakt byla takova hruza, tak odejdes. Vim, jmenovala jsi tu duvody, proc nechces odejit ale to neznamena, ze nemuzes odejit...
Proto jsem radsi doma a ne mezi lidma... protoze to hruza je.... doma jsem v bezpeci. Nepujdu s detma bydlet v Cesku nekam pod most jen proto, ze me tu ti idioti diskriminujou. Ale kdybych byla sama, tak bych pod ten most i sla....
Není tady

venuše napsal(a):
Proto jsem radsi doma a ne mezi lidma... protoze to hruza je.... doma jsem v bezpeci. Nepujdu s detma bydlet v Cesku nekam pod most jen proto, ze me tu ti idioti diskriminujou. Ale kdybych byla sama, tak bych pod ten most i sla....
Taky reseni.
Není tady
sunyata napsal(a):
PS: co je na tom divneho, ze jsi unavena a zrovna ne moc extra orgasticka a chtela jsi to mit uz za sebou?
Ja taky občas předstiram orgasmus... :-)
Napada me jen, ze to je lez, ale tahle je pro me osobne snesitelna. I kdyz me partnerky klidne rekly, ze nejsou nejak ve sve kuzi a ze se ten vecer neudelaji a ze se chteji radsi tulit. Tak jsme se misto orgasmu tulili.
Není tady
no jo jen otevřu net...je tu NICOLAS 

NICOLAS TOPOLANEK...tak to NIKDY.....
Není tady
I ty opice...tobě se líbí Topolánek,jen to přiznej a takhle se ho snažíš přivolat.... 

venuše napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Možná, že to nevíš a zní to nelogicky, ale rozesmáváš mě. A to je velký dar, za který ti děkuji! :-)
Jen se smej... mas k tomu jeden hodne dobrej duvod.... muzes bejt stastnej, ze nejsi v my kuzi.
Pa
Zlato, můj důvod je to, ze mam psychickou poruchu. Ne ten, ze nejsem v tvé kůži.
Samozřejmě, že nejsem v tvé kůži a nezažívám například to, že tě mlátí dřevěnou holí a zavírají tě do sklepa, seberou ti pas, znásilní tvé děti a nedávají ti ani napít.
Je mi upřímně líto, že jsi přivázaná okovy k místu, kde ted žiješ a nemůžeš se vrátit či odjet do jiné země.
Pokud si to jen trošku budeš přát, napiš mi a já zajistím skrze Amnesty International či pár známých z podsvětí, aby tě osvobodili a dovezli již příští týden do ČR nebo aspon na Slovensko. To myslím naprosto vážně.
PS: kromě hysterického smíchu nad tvojí asertivitou tě upřímě lituji, opravdu. To se nevylučuje. Pa opět za pár měsíců...(pokud ovšem nenapíšeš, že přijímáš nabídku, abych tě doručil zpět do ČR).
Není tady
bazalko...a víš že skutečně jo...že se mi ten člověk líbí 
myslela jsem to ale tak že jméno Nicolas Topolánek zní - aspon mě - příšerně....Ofšem taková
Adra Topolánková...to už je nářez

Není tady
Náááhodoooouuuu...jo Topolánek jako zjev není k zahození,ovšem to co do něj vlezlo,to je síla(duše,mozek ego...) 
Venuše,...myslím, že reakce Nicolase, který se tomu už umí jen smát (ač hystericky
) mi zde přijde jediná správná.
Venuše, budu tvrdá, jsi jediný člověk na babi co mě fakt děsně vytáčí, díky ti, jsi moje úžasné zrcadlo, taky se umím tak krásně vymlouvat, když něco nechci udělat a stavět si vlastní hranice, které mi určí jen moje hlava. Bravo!
Doufám, že se k tomu očistnému smíchu jednou dostanu.
Není tady
Nicolasi, na Slovensko ju neposielaj, prosím!
My tu máme dosť negatívcov!!!! 

Není tady

venuše napsal(a):
Jája napsal(a):
no ovšem, ty od nich očekáváš, že se k tobě budou chovat "jako k póvlu" a oni ti jen splňujou tvá očekávání... nedivim se...
Radsi toho nechame... kdo nezazil... nevi.
Ja uz neocekavam nic.... tenhle narod je mi ukradenej!
Venuše, všude, v každé zemi na světě jsou lidé špatní ale i ti dobří
Není tady
Ano a Vietnamci si v naší zemi v klidu rochní a kašlou na naše názory a diskriminaci ....
Venuše, diskriminaci máš asi v hlavě ty sama .... a nikdo jiný než ty ji odtud nevydoluje ..... 
Není tady