Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#151 26. 7. 2007 18:34

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Re: "nikdy"

to venuse:
jinak bych se jeste rada zeptala, jestli je na tom state, kde zijes neco dobryho (co se lidi tyce)? Jeste jsem te nezazila, ze bys napsala neco pozitivniho o lidech, co v tom state ziji. Kdyz to po tobe tak ctu, tak je to tam sama pretvarka a predsudky. Ale stejne mam pocit, ze nejvic predsudku mas ty...nepripada mi, ze bys tam tem lidem dala moc sanci.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#152 26. 7. 2007 19:08

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kdo z vás si už kolikrát řekl, už NIKDY, NIKDY nebudu Venuši odpovídat a přesvědčovat ji, posílat energii, peníze, šeky, vzdušné polibky, pozitivní vibrouše apod....protože je to zbytečné neb ona je tak skálopevně přesvědčena o svém negativním osudu a nesvobodě své vůle cokoli změnit, že to prostě nemá cenu???

A přesto to udělal??? :-))))

PS: To je vtip. Jsem psychopat a nemyslím to vážně.
PS2: Venuše, kočko jedna moje zlatá. Já tě fakt miluju!! Tvé argumenty, tvoji výdrž, tvoji asertivitu a tvoji energii a sílu, která nás dokáže přesvědčit o tom, že to máš fakt těžký a že s tím nejde nic udělat.
Já ti věřím! A jsi dokonalá v tom co děláš, protože to děláš dobře :-) Možná, že to nevíš a zní to nelogicky, ale rozesmáváš mě. A to je velký dar, za který ti děkuji! :-)

Není tady

#153 26. 7. 2007 19:18

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Tak tak Nikousku, svata pravda. Ale dovolim si zpet k tematu. Ja jsem si vzdycky rikala a verila, ze ja nikdy nebudu mit potrebu predstirat orgasmus. A ejhle! Nikdy nerikej nikdy!

Není tady

#154 26. 7. 2007 19:33

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Nikdy si neobleču růžovou barvu! Nikdy nebudu předstírat orgasmus! Nikdy si nepořídím kočku! Nikdy nebudu kouřit (naštěstí minulost)! Nikdy nepojedu na dovolenou s tchýní! ... Ježiš, toho by bylo...

Není tady

#155 26. 7. 2007 20:07

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

...nikdy nebudu mit znamost na jednu noc, nikdy nezacnu jist znovu maso (po letech vegetarianstvi), nikdy nebudu soucasti takove blbosti jako myspace a nebudu si vytvaret profil.....

Není tady

#156 26. 7. 2007 20:13

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

sunyata napsal(a):

Tak tak Nikousku, svata pravda. Ale dovolim si zpet k tematu. Ja jsem si vzdycky rikala a verila, ze ja nikdy nebudu mit potrebu predstirat orgasmus. A ejhle! Nikdy nerikej nikdy!

Sunyato, nemohla bys upřesnit, co tě k tomu vedlo? Já jsem zatím ve stadiu "nikdy bych nepředstírala" big_smile a neumím si představit, co by mě mohlo přesvědčit, abych to změnila rodna

Není tady

#157 26. 7. 2007 20:45

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

Kubulo, no nejak jsem to taky neplanovala, to mi ver. Proste stalo se. Ten den jsem byla nejak unavena a ne moc extra orgasticka a asi uz jsem to chtela mit za sebou. Zni to asi divne, vid?

Není tady

#158 26. 7. 2007 20:51

Maxík
Host

Nikdy, ale opravdu nikdy, nebudu posílat svého vysoce postaveného šéfa do pr....!

#159 26. 7. 2007 21:06

venuše
♥♥♥♥♥♥-

taurus napsal(a):

to venuse:
jinak bych se jeste rada zeptala, jestli je na tom state, kde zijes neco dobryho (co se lidi tyce)? Jeste jsem te nezazila, ze bys napsala neco pozitivniho o lidech, co v tom state ziji. Kdyz to po tobe tak ctu, tak je to tam sama pretvarka a predsudky. Ale stejne mam pocit, ze nejvic predsudku mas ty...nepripada mi, ze bys tam tem lidem dala moc sanci.

Sanci jsem jim dala.... ale uz NIKDY nedam! A pozitivniho o nich nemuzu napsat NIC...

Tech par Cechu, co tu znam, si mysli to same.... proto se taky skoro kazdej vraci na stary kolena do Cech. Proc myslis, ze by se jinak vraceli?

Jeste jedna otazecka: ty se kamaradis treba s Vietnamcema? Tak hnusne jako se chovaji nekteri Cesi k nim.... dobre to znam.... poznala jsem to na vlastni kuzi. Od ty doby nedam dopustit na jakoukoli narodnostni mensinu.

Není tady

#160 26. 7. 2007 21:08

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

Možná, že to nevíš a zní to nelogicky, ale rozesmáváš mě. A to je velký dar, za který ti děkuji! :-)

Jen se smej... mas k tomu jeden hodne dobrej duvod.... muzes bejt stastnej, ze nejsi v my kuzi.

Pa

Není tady

#161 26. 7. 2007 21:44

taurus
♥♥♥♥♥♥-

venuše napsal(a):

Jeste jedna otazecka: ty se kamaradis treba s Vietnamcema? Tak hnusne jako se chovaji nekteri Cesi k nim.... dobre to znam.... poznala jsem to na vlastni kuzi. Od ty doby nedam dopustit na jakoukoli narodnostni mensinu.

Napsala jsi to naprosto presne: "nekteri", to znamena, ze ne vsichni. Proto si myslim, ze i tam kde zijes se urcite najdou lidi, kteri te nebudou diskriminovat nebo soudit.
Stejne si myslim, ze to tam tak strasny nebude, protoze kdyby to fakt byla takova hruza, tak odejdes. Vim, jmenovala jsi tu duvody, proc nechces odejit ale to neznamena, ze nemuzes odejit...

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#162 26. 7. 2007 23:50

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

sunyata napsal(a):

Kubulo, no nejak jsem to taky neplanovala, to mi ver. Proste stalo se. Ten den jsem byla nejak unavena a ne moc extra orgasticka a asi uz jsem to chtela mit za sebou. Zni to asi divne, vid?

Ani ne.... ta únava mě nějak nenapadla. Já když jsem takhle orvaná, tak bych do toho asi vůbec nešla lol No zřejmě je potřeba mého manžela politovat a tvému pogratulovat lol  lol lol

Není tady

#163 26. 7. 2007 23:55

venuše
♥♥♥♥♥♥-

taurus napsal(a):

Stejne si myslim, ze to tam tak strasny nebude, protoze kdyby to fakt byla takova hruza, tak odejdes. Vim, jmenovala jsi tu duvody, proc nechces odejit ale to neznamena, ze nemuzes odejit...

Proto jsem radsi doma a ne mezi lidma... protoze to hruza je.... doma jsem v bezpeci. Nepujdu s detma bydlet v Cesku nekam pod most jen proto, ze me tu ti idioti diskriminujou. Ale kdybych byla sama, tak bych pod ten most i sla....

Není tady

#164 27. 7. 2007 2:12

taurus
♥♥♥♥♥♥-

venuše napsal(a):

Proto jsem radsi doma a ne mezi lidma... protoze to hruza je.... doma jsem v bezpeci. Nepujdu s detma bydlet v Cesku nekam pod most jen proto, ze me tu ti idioti diskriminujou. Ale kdybych byla sama, tak bych pod ten most i sla....

Taky reseni.

Není tady

#165 27. 7. 2007 10:37

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

sunyata napsal(a):

PS: co je na tom divneho, ze jsi unavena a zrovna ne moc extra orgasticka a chtela jsi to mit uz za sebou?

Ja taky občas předstiram orgasmus... :-)

Napada me jen, ze to je lez, ale tahle je pro me osobne snesitelna. I kdyz me partnerky klidne rekly, ze nejsou nejak ve sve kuzi a ze se ten vecer neudelaji a ze se chteji radsi tulit. Tak jsme se misto orgasmu tulili.

Není tady

#166 27. 7. 2007 10:43

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

no jo jen otevřu net...je tu NICOLAS tonguetonguetongue

NICOLAS TOPOLANEK...tak to NIKDY.....reta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#167 27. 7. 2007 10:47

x52658
Host

I ty opice...tobě se líbí Topolánek,jen to přiznej a takhle se ho snažíš přivolat.... lollolretapussa

#168 27. 7. 2007 10:48

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

venuše napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Možná, že to nevíš a zní to nelogicky, ale rozesmáváš mě. A to je velký dar, za který ti děkuji! :-)

Jen se smej... mas k tomu jeden hodne dobrej duvod.... muzes bejt stastnej, ze nejsi v my kuzi.

Pa

Zlato, můj důvod je to, ze mam psychickou poruchu. Ne ten, ze nejsem v tvé kůži.
Samozřejmě, že nejsem v tvé kůži a nezažívám například to, že tě mlátí dřevěnou holí a zavírají tě do sklepa, seberou ti pas, znásilní tvé děti a nedávají ti ani napít.
Je mi upřímně líto, že jsi přivázaná okovy k místu, kde ted žiješ a nemůžeš se vrátit či odjet do jiné země.
Pokud si to jen trošku budeš přát, napiš mi a já zajistím skrze Amnesty International či pár známých z podsvětí, aby tě osvobodili a dovezli již příští týden do ČR nebo aspon na Slovensko. To myslím naprosto vážně.

PS: kromě hysterického smíchu nad tvojí asertivitou tě upřímě lituji, opravdu. To se nevylučuje. Pa opět za pár měsíců...(pokud ovšem nenapíšeš, že přijímáš nabídku, abych tě doručil zpět do ČR).

Není tady

#169 27. 7. 2007 10:54

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

bazalko...a víš že skutečně jo...že se mi ten člověk líbí  smilesmile
myslela jsem to ale tak že jméno Nicolas Topolánek zní - aspon mě - příšerně....Ofšem taková
Adra Topolánková...to už je nářez lol lol lol lol big_smilebig_smilebig_smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#170 27. 7. 2007 10:56

x52658
Host

Náááhodoooouuuu...jo Topolánek jako zjev není k zahození,ovšem to co do něj vlezlo,to je síla(duše,mozek ego...) grater

#171 27. 7. 2007 10:56

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Venuše,...myslím, že reakce Nicolase, který se tomu už umí jen smát (ač hystericky smile ) mi zde přijde jediná správná.

Venuše, budu tvrdá, jsi jediný člověk na babi co mě fakt děsně vytáčí, díky ti, jsi moje úžasné zrcadlo, taky se umím tak krásně vymlouvat, když něco nechci udělat a stavět si vlastní hranice, které mi určí jen moje hlava. Bravo!
Doufám, že se k tomu očistnému smíchu jednou dostanu.

Není tady

#172 27. 7. 2007 11:43

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Nicolasi, na Slovensko ju neposielaj, prosím! dumbom My tu máme dosť negatívcov!!!! grater

Ak chceš nájsť poklad, musíš na tenký ľad. rodna

Není tady

#173 27. 7. 2007 11:57

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

venuše napsal(a):

Jája napsal(a):

no ovšem, ty od nich očekáváš, že se k tobě budou chovat "jako k póvlu" a oni ti jen splňujou tvá očekávání... nedivim se...

Radsi toho nechame... kdo nezazil... nevi. kapitulation Ja uz neocekavam nic.... tenhle narod je mi ukradenej!

Venuše, všude, v každé zemi na světě jsou lidé špatní ale i ti dobří

Není tady

#174 27. 7. 2007 12:48

Petuna
♥♥♥♥♥--

Venuše kde žiješ?

Není tady

#175 27. 7. 2007 12:49

BB
♥♥♥♥♥♥-

Ano a Vietnamci si v naší zemi v klidu rochní a kašlou na naše názory a diskriminaci ....

Venuše, diskriminaci máš asi v hlavě ty sama .... a nikdo jiný než ty ji odtud nevydoluje .....  sjuk

BB

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí