Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 26. 7. 2007 11:19

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Re: "nikdy"

BB napsal(a):

venuše napsal(a):

NIKDY se nerozvedu.... a uz jsem 2x. vissla

Venuše, pořád lepší být dobře rozvedená než špatně vdaná ... to lepší máš před sebou ... tuhle jsem četla, kolik % žen je v manželství týraných a co vůbec nepochopím, že vetšina z nich je týraná i v těhotenství a nejvíc ve druhé polovině .... Jak může muž vztáhnout ruku na těhotnou ? Snad jen proto, že je srač.. a  hojí si svoje komplexy na slabších ... 
Buď ráda, ať bylo co bylo........ teď už bude líp ..... par

Ja taky rada jsem... ze jsem se jich zbavila.... jen jsem ted uz tak dlouho sama, ze mi z toho zacina hrabat... sjuk

Není tady

#127 26. 7. 2007 11:31

BB
♥♥♥♥♥♥-

Venuše a to nemáš ve svém okolí žádné přátele? Přece tam žiješ už delší dobu ... není možné, abys žila v úplné izolaci ....  mad  ....

BB

Není tady

#128 26. 7. 2007 11:34

venuše
♥♥♥♥♥♥-

BB napsal(a):

Venuše a to nemáš ve svém okolí žádné přátele? Přece tam žiješ už delší dobu ... není možné, abys žila v úplné izolaci ....  mad  ....

Pratele? Dovedes si vubec predstavit, co to je diskriminace? Kolik lidi v Cechach se kamaradi treba s Ukrajinci? Tak asi tak je to tady. Cesi tu nejsou zadni.... bohuzel.

Není tady

#129 26. 7. 2007 11:37

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Co byste Vy dřív NIKDY a pak se "vám to stalo" - udělali jste to - at je to cokoliv...i třeba seskok z padáku kdy jste vlastně překonali sami sebe - to znamená v dobrém - nebo třeba jste provedli něco ošklivějšího, něco o čem jste si mysleli že to právě NIKDY neuděláte....

Dřív jsem si říkala, že tohle se mě nikdy stát nemůže, když třeba něco potkalo nějakou mojí kamarádku, a bum, do týdne, měsíce mi přistálo někde to samé, ten samý problém, prostě to stejné.

Nikdy, vážně nikdy nevolám ženatým.
A taky bych nikdy nechtěla, aby se někdo ženatý kvůli mě rozvedl (když už tak kvůli sobě). Nechci bourat ničí vztahy. A když si mě do života někdo připlete sám, je to jeho věc.
A jinak, jsou věci, které se v průběhu života mění. A slovo "nikdy" já moc nepoužívám,  nemám ho ráda, protože člověk fakt "nikdy" smile neví, co se kde stane, proč změní názor a tak vůbec.
Možná už jsem si na něco vzpomněla. Nikdy bych vědomě neublížila lidem, které mám ráda a kteří jsou součástí mého života. Člověk někdy nevědomky něco zkope, tak se pak má snažit to nějakým způsobem napravit a vyvarovat se toho příště.
No a kdybych třeba náhodou dostala do rukou kouzelný prsten a mohla mít jedno přání, tak bych si přála, aby na celém světě NIKDO NIKDY neublížoval dětem.

Upravil(a) Natynka (26. 7. 2007 11:49)

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#130 26. 7. 2007 11:43

ice
♥♥-----

"Pratele? Dovedes si vubec predstavit, co to je diskriminace? Kolik lidi v Cechach se kamaradi treba s Ukrajinci? Tak asi tak je to tady. Cesi tu nejsou zadni.... bohuzel."

venuse - ale to je vazne smutne... Ziji jiz 17 let v cizine a mam tady mnohem vic pratel a znamych, nez jsem kdy mela ve sve rodne zemi. Ver mi, ze vetsine lidi je putna jestli jsem cizinka nebo ufoun, chovaji se ke mne tak, jak ja se chovam k nim.

Není tady

#131 26. 7. 2007 11:46

venuše
♥♥♥♥♥♥-

ice napsal(a):

"Pratele? Dovedes si vubec predstavit, co to je diskriminace? Kolik lidi v Cechach se kamaradi treba s Ukrajinci? Tak asi tak je to tady. Cesi tu nejsou zadni.... bohuzel."

venuse - ale to je vazne smutne... Ziji jiz 17 let v cizine a mam tady mnohem vic pratel a znamych, nez jsem kdy mela ve sve rodne zemi. Ver mi, ze vetsine lidi je putna jestli jsem cizinka nebo ufoun, chovaji se ke mne tak, jak ja se chovam k nim.

No, pokud mas v cizine partnera, tak neni problem si udelat pratele... pres nej... kazdy te pak akceptuje. Horsi je to, kdyz jsi sama  a mas okolo sebe jen lidi s predsudkama.usch

Není tady

#132 26. 7. 2007 11:50

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

no ovšem, ty od nich očekáváš, že se k tobě budou chovat "jako k póvlu" a oni ti jen splňujou tvá očekávání... nedivim se...

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#133 26. 7. 2007 11:53

Nick3594
Host

Venuše, promiň, ale přijde mi, že stále hledáš fakta proč to nejde, místo toho, aby ses zamyslela a něco udělala pro to, aby to šlo. Já tedy nevím, žila jsem v cizině pouze jako au-pair 3 měsíce, samozřejmě se našli lidé, kteří nás považovali za "ubožáky", ale našla se spousta skvělých lidí, kteří nás brali úplně v pohodě. Zamysli se sama nad sebou, proč nemáš žádné přátele. Tím, že jsi Češka to fakt nebude......

#134 26. 7. 2007 11:55

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Jája napsal(a):

no ovšem, ty od nich očekáváš, že se k tobě budou chovat "jako k póvlu" a oni ti jen splňujou tvá očekávání... nedivim se...

Radsi toho nechame... kdo nezazil... nevi. kapitulation Ja uz neocekavam nic.... tenhle narod je mi ukradenej!

Není tady

#135 26. 7. 2007 11:58

venuše
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Venuše, promiň, ale přijde mi, že stále hledáš fakta proč to nejde, místo toho, aby ses zamyslela a něco udělala pro to, aby to šlo. Já tedy nevím, žila jsem v cizině pouze jako au-pair 3 měsíce, samozřejmě se našli lidé, kteří nás považovali za "ubožáky", ale našla se spousta skvělých lidí, kteří nás brali úplně v pohodě. Zamysli se sama nad sebou, proč nemáš žádné přátele. Tím, že jsi Češka to fakt nebude......

Jo, kdyz jsem tu byla 3 mesice, a nekdo me povazoval za "ubozaka", tak jsem si z toho taky nic nedelala, hodne lidi bylo "skvelych", ale to jsem je jeste nemela prokouknuty.... pretvarka je tady na kazdem kroku. Samozrejme se k tobe jako k aupairce chovaji hezky... protoze te potrebujou.

Upravil(a) venuše (26. 7. 2007 12:03)

Není tady

#136 26. 7. 2007 12:07

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Venuše, tak tam nebuď.

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#137 26. 7. 2007 12:12

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

tohle je zbytečná debata... venuši to vlastně vyhovuje... kdyby to chtěla jakkoliv změnit je to jen a pouze v jejich rukou....
holt už to nějak doklepe......

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#138 26. 7. 2007 12:59

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ahoj, pěkné téma Adro! pussa

mám těch nesplněných NIKDY fakt hrozně moc, vlastně celý můj život je o nich, a stále znovu a znovu si říkám, že už nikdy nebudu tak blbá/pitomá/naivní...., nikdy ze sebe nebudu dělat pitomce.... a nikdy mě nedostanou!... lol
Holt, su, jaká su.

..................
Sisinko, toho Paroubka ti fakt nezávidím. big_smile
..................
vše nej,i když opožděně, Lvice! hjarta

Není tady

#139 26. 7. 2007 13:20

majkafa
Host

venuše napsal(a):

Jája napsal(a):

Radsi toho nechame... kdo nezazil... nevi. kapitulation Ja uz neocekavam nic.... tenhle narod je mi ukradenej!

Zažila, vím. Taky jsem v "cizině", nemám partnera a mám spousty kamarádů, známých a i dobré přátele. Venuško, ty nedáš pokoj, viď? Kruciš, zakopej někam tu negativitu a vybal pozitivní myšlení. dumbompussa Nezapomínám, svíčka v ložnici často svítí. lol

#140 26. 7. 2007 13:24

majkafa
Host

Jája napsal(a):

tohle je zbytečná debata... venuši to vlastně vyhovuje... kdyby to chtěla jakkoliv změnit je to jen a pouze v jejich rukou....
holt už to nějak doklepe......

stoltstoltstolt

#141 26. 7. 2007 13:34

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

*

Upravil(a) Feuria (26. 7. 2007 13:35)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#142 26. 7. 2007 13:45

sisa70
♥♥♥♥♥--

poletucha napsal(a):

Ahoj, pěkné téma Adro! pussa

mám těch nesplněných NIKDY fakt hrozně moc, vlastně celý můj život je o nich, a stále znovu a znovu si říkám, že už nikdy nebudu tak blbá/pitomá/naivní...., nikdy ze sebe nebudu dělat pitomce.... a nikdy mě nedostanou!... lol
Holt, su, jaká su.

..................
Sisinko, toho Paroubka ti fakt nezávidím. big_smile
..................
vše nej,i když opožděně, Lvice! hjarta

... člověče nevim nevim, když on má teď  jinou.... grater lol

Zdravím tě Poletuško z dovolené! hjarta

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#143 26. 7. 2007 14:02

Nick3594
Host

Pol díky pussa.

Síso, mladá krásná blonďatá překladatelka lol. Silná konkurence wink.

#144 26. 7. 2007 14:14

sisa70
♥♥♥♥♥--

:

lvice napsal(a):

Pol díky pussa.

Síso, mladá krásná blonďatá překladatelka lol. Silná konkurence wink.

No jestli vona si holka jedna blonďatá taky někdy v minulosti neřekla "...tak toho nikdy..! " A teď ho má na hrbu.lol
Jinak když toto téma vezmu opravdu vážně, tak jsem si jednou při pohledu na ječící paní  s dítětem  řekla, že se takhle nikdy nebudu chovat k vlastním dětem...bohužel, párkrát mi to teda dost ujelo.

Jo a pak jsem si jako mladá holka řekla, že nebudu mít nikdy pr...ýho chlapa a navíc blonďatýho. Tak mám blonďatýho boubeláče za manžela a navíc musím říct, že mně tehle typ chlapů neskutečně rajcuje - teda až od určitýho věku stolt

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#145 26. 7. 2007 14:14

venuše
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

venuše napsal(a):

Jája napsal(a):

Zažila, vím. Taky jsem v "cizině", nemám partnera a mám spousty kamarádů, známých a i dobré přátele. Venuško, ty nedáš pokoj, viď? Kruciš, zakopej někam tu negativitu a vybal pozitivní myšlení. dumbompussa Nezapomínám, svíčka v ložnici často svítí. lol

Majkafo, diky za tu svicku.... i kdyz nepomaha... hjarta
Jeste naposledy k te cizine.... setkala ses jako Slovenka v Cechach s diskriminaci? A nejen to... je to i o mentalite a jistych zivotnich normach. Muzu te ujistit, ze tady jsou ty normy uplne prevracene naruby.

Není tady

#146 26. 7. 2007 14:16

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Ale zpet k tematu:

NIKDY uz bych nesla do ciziny! usch

Není tady

#147 26. 7. 2007 14:50

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Venuše napsala:

Majkafo, diky za tu svicku.... i kdyz nepomaha... hjarta

Venuše,
Majkafa k tobě s pomocí zapálené svíčky posílá pozitivní energii. Tak už ji k sobě (sakra) pusť !!! Zahřeje tě, povzbudí a pohladí! A stejně ji k tobě posílají všichni, kdo ti odpovídají, i když už je ta energie, pravda, někdy trochu posmutnělá.... hjarta

P.S. Tedy, to jsem ale patla, quoty, to je moje! smile

Upravil(a) Largo (26. 7. 2007 16:10)

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#148 26. 7. 2007 17:32

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Venuse, a kde jsi? V ktere zemi maji normy uplne prevracene naruby?

Není tady

#149 26. 7. 2007 18:11

Maxík
Host

tina napsal(a):

seskok padákem z letadla... bych řekla já... a až skočím, tak vám řeknu, jak je to doopravdy smile

To mi připadá divný ... jízda autem = jo, bo sedím v něm. Ale seskok s padákem, na padáku - ančto ho mám napřed na zádech (záložák na břiše) a po otevření na něm visím!!!

LViktorka napsal(a):

Hele, skočte z letadla tim padákem, a pak napište...I když... dcera řikala, že to její BP (=býv.přít.) udělal a popsal jako nepopsatelný, tak když jsem si někdy řikala, že tohle NIKDY, a taky, co jsem tady přečetla, tak jsem    a s i   po tom začla toužit...

No já skákal ... s padákem! A je to skvělý! A tandem by mi asi nic neříkal ...

#150 26. 7. 2007 18:20

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

venuše napsal(a):

Jo, kdyz jsem tu byla 3 mesice, a nekdo me povazoval za "ubozaka", tak jsem si z toho taky nic nedelala, hodne lidi bylo "skvelych", ale to jsem je jeste nemela prokouknuty.... pretvarka je tady na kazdem kroku. Samozrejme se k tobe jako k aupairce chovaji hezky... protoze te potrebujou.

To ale venuse neni vubec pravda, ze se k aupairkam chovaji hezky, protoze je potrebujou. Znam holky, co si prosly docela slusnym peklem, nez si nasly vhodnou rodinu...takze o tom to taky neni.

Upravil(a) taurus (26. 7. 2007 19:54)

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí