|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
BB - upřímnou soustrast 
Není tady
Tedy já jsem L V I C E grrrrrrrrr, žádná Ivice
. Hrdá na to jsem
Prostě šelma šelmovitá
. To jsem celá já

Vašíku, díky.
BB,
Povíme si to za nějakej pátek 
Nety, kdepák, ten mě jen fotí na ostro
.

Takhle ušatej?? 

Se plíží chorvatskejma stepima??? 

Není tady
BB napsal(a):
Teda, vy mě děsíte, včera jsem musela služebně něco řešit v našem Bronxu a hlavou mi blesklo : s tímhle teda nikdy
... snad mě to nepotká ...
... a já jsem několikrát nahlas řekla, že bych nikdy nemohla mít nic s Paroubkem

Není tady
A jak to dopadlo, Siso?? 

Není tady
Je, tak to já řekla taky - že bych na to nikdy nešáhla. A asi ani s Paroubkovou. Tedy asi určitě stoprocentně jistě tutově !!!! 
Není tady
vašek napsal(a):
host eska napsal(a):
Vaškovi já už psát nikdy nebudu
Jak se máš?![]()
Je Kozoroh takovej, jak se tady píše?Jak to ?? Kozorozi jsou fajn
Jde to dělám co se dá
všichni kecaj, je to o lidech né znamení!!!
Vášo, ty jsi kozoroh????
Ja taky
!

Není tady
vašek napsal(a):
ne je to lvice :-) l jako lodyha :-)
No to je bájo, mně ten buzer nevyšel, takže určitě už NIKDY NIKOHO nebudu komandovat. Adie, asi tady nemám co dělat...
Není tady
adra napsal(a):
Maxíku: no ona ta čeština je tak překrásná....takže třeba.... seskok z letadla padákem....tak je to správně?
Už je to o kousek lepší, ale ještě to není úplně ono!
Nejsem teda žádnej lingvista, ale cítím to takhle: ... z letadla s padákem ... Aspoň takhle jsem to měl v reálu zamlada!
Slvinka napsal(a):
vašek napsal(a):
host eska napsal(a):
Vaškovi já už psát nikdy nebudu
Jak se máš?![]()
Je Kozoroh takovej, jak se tady píše?Jak to ?? Kozorozi jsou fajn
Jde to dělám co se dá
všichni kecaj, je to o lidech né znamení!!!Vášo, ty jsi kozoroh????
Ja taky!
jasně ten nejlepčí, ikdyž BM si to nemyslí 

Není tady
Hele, skočte z letadla tim padákem, a pak napište...I když... dcera řikala, že to její BP (=býv.přít.) udělal a popsal jako nepopsatelný, tak když jsem si někdy řikala, že tohle NIKDY, a taky, co jsem tady přečetla, tak jsem a s i po tom začla toužit...
Není tady
LViktorka napsal(a):
Hele, skočte z letadla tim padákem, a pak napište...I když... dcera řikala, že to její BP (=býv.přít.) udělal a popsal jako nepopsatelný, tak když jsem si někdy řikala, že tohle NIKDY, a taky, co jsem tady přečetla, tak jsem a s i po tom začla toužit...
Seskok s padákem je PECKA !!!! Zkoušela jsem to v tandemu a manža si ze mně dělal srandu že se " přilepíš na chlapa a hópneš " .... fakt skvělej zážitek ..... moc se mi to líbilo a CHCI znova ! Teprve při volném pádu si člověk uvědomí, jak je ten vzduch hustej .... a ta hloubka je tak hluboká, že člověk ani nemá závrať ...... nádhera .... !
Není tady
Ženský kozorožky jsou super
, ale chlapa KOROZOHA - už NIKDY
!!! (pokud se s tím, co mám doma někdy rozejdu, ale spíš ho
)
Není tady
Jééé,Fe,kdepak je želva???Že by ji kočka sežrala? 
Tak seskok padákem bych si i zkusila.... uvidíme, třeba jednou na stará kolena 
Viktorko - ahojky
, tak do toho jdi a dej pak vědět....
Kozoroh - no pár jich znám (chlapů) a naprosto nejdou zapsat do jedný škatulky..... jeden ten nej chlap na světě - můj děda
, ale taky můj vlastní otec na baterky
......
Hezký den
Není tady
NIKDY se nerozvedu.... a uz jsem 2x. 
Není tady
venuše napsal(a):
NIKDY se nerozvedu.... a uz jsem 2x.
Venuše, pořád lepší být dobře rozvedená než špatně vdaná ... to lepší máš před sebou ... tuhle jsem četla, kolik % žen je v manželství týraných a co vůbec nepochopím, že vetšina z nich je týraná i v těhotenství a nejvíc ve druhé polovině .... Jak může muž vztáhnout ruku na těhotnou ? Snad jen proto, že je srač.. a hojí si svoje komplexy na slabších ...
Buď ráda, ať bylo co bylo........ teď už bude líp ..... 
Není tady