29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Santala napsal(a):
" Nikdy bych neměla dva najednou" - no a vida
haha to znam,ale moc k smichu mi teda neni.
Není tady
adra napsal(a):
... i třeba seskok z padáku ...
Z padáku se neskáče ...! Lepší je z letadla, z vrtulníku ... nemluvě o tom, že to ani nejde!
lvice napsal(a):
A já mám dnes narozeniny, tak šup šup s gratulacemi. To je dobré
![]()
Lev zdraví lvici!
Vše nej ... a posílám ti vtípek:
Jde zajic lesem a krici: "Prefikl jsem lvici!" Potka vlka a vlk na to: "Hele, zajici, zmlkni. Chces, aby to uslysel lev? A krome toho ti stejne nikdo neuveri!"
Zajic bezi dal a krici: "Prefikl jsem lvici! Prefikl jsem lvici!" Potka medveda a medved: "Zajici, zavri klapacku. Lev to uslysi, nasere se a problemy budeme mit vsichni! A krome toho ti stejne nikdo neuveri!"
A zajic jakoby nic: "Prefikl jsem lvici! Prefikl jsem lvici! Prefikl jsem lvici!!!"
Nahle se objevil lev. Rozzureny na nejvyssi miru honi zajice. Honi ho a zajic nahle skocil do stareho trouchniveho kmene. Lev za nim, ale se zasekl. Zajic obchazi lva, blizi se k nemu odzadu, rozhlizi se kolem, rozepina poklopec a rika: "No do pr..., tak tohle uz mi opravdu nikdo neuveri ..."
Já jsem asi velká výjimka, neboť žádné nikdy ( a že jsem jich v životě vyslovila!) se mi nevrátilo. Teď momentálně říkám - Už nikdy žádného chlapa! Tak jsem zvědavá, zda mi tedy osud nějakého předhodí - ale řekla bych, že NIKDY!
Není tady
Ivano , taky způsob jak ho přivolat
Jája napsal(a):
ahoj Zet
no BM NIKDY jsem sem radši nepsala... těch bylo...
když ho teď použije tak mi už bliká v hlavě světýlko, že tohle přesně udělá
Jaji - ahoj , no alespoň už ho máš dokonale přečtenýho
Není tady
Ahoj, Adro!
Tady máš jedno hezký "never say never":
Byli jsme v Roháčích a švagruše vyprávěla, jak si měsíc předtím vymkla na Fagaraši kotník, protože už byla unavená, chtěla moc být na místě noclehu a jak spěchala, ujelo jí to...no a já na to, že to mně by se teda nestalo....já bych nikdy takhle neletěla, jsouc na vysokých horách, páč zdraví je přednější a blablabla....no....omluvila jsem se jí hned ten následující večer.... po namáhavý tůře...taky jsem užuž chtela být v chatě a ujela mi noha na moréně nevyvrkla jsem si nic, ale hned jsem svoje NIKDY pěkně odvolala
Ale jedno NIKDY jsem dodržela do puntíku: že nebudu vychovávat moje děti tak, jak to dělala moje máma - a taky že ne. V životě mi nikdo neřek, že jsem, nebo dělám něco jako ona
Není tady
Max:
Upravil(a) LViktorka (24. 7. 2007 23:45)
Není tady
Feuria napsal(a):
Jo, jo never say never !
Já říkala: Hubenej chlap - nikdy ! být blondýnou - nikdy ! nevěra - nikdy ! - odpustit nevěru - nikdy ! být nevěrná - nikdy ! ženatej - nikdy ! atd. atd. ... už to neříkám
Fe, tak tady mi mluvíš z duše.... jen tou blondýnou mě udělala příroda a nevím co s tím Slovo nikdy jsem vymazala ze slovníku
Není tady
Jo, tak jsem na řadě: je pozdě. Dostala jsem se opět do fáze-nyní je můj čas, jsem můra, žiju. NIKDY by mě nenapadlo, že se může psát o svých nejtemnějších stránkách duše. NIKDY bych to nepřipustila! a přeciž to tady skoro denně dělám. Bŕŕŕ...
No a jdu udělat nový vlákno...
Upravil(a) LViktorka (25. 7. 2007 0:39)
Není tady
něco "lehčího" - musím mít vždy sladěno všechn o barvy....kabelku, boty,tirko a nejlíp i pásek....nikdy bych si nemohla vzít zelený boty a modrý triko....
včera jsem měla růžové tričko a červený botasky!!!! ale žiju:-)))
Maxíku: no ona ta čeština je tak překrásná....takže třeba.... seskok z letadla padákem....tak je to správně?
Upravil(a) adra (25. 7. 2007 7:19)
Není tady
Marie N napsal(a):
Feuria napsal(a):
Jo, jo never say never !
Já říkala: Hubenej chlap - nikdy ! být blondýnou - nikdy ! nevěra - nikdy ! - odpustit nevěru - nikdy ! být nevěrná - nikdy ! ženatej - nikdy ! atd. atd. ... už to neříkámFe, tak tady mi mluvíš z duše.... jen tou blondýnou mě udělala příroda a nevím co s tím
Slovo nikdy jsem vymazala ze slovníku
já jsem bruneta a říkala jsem, nikdy bych si kvůli chlapovi nezměnila barvu vlasů ... bejvalej byl na blondýny (chemický-nechemický) - tak jsem jednou strčila hlavu do peroxidu
Jemu se to hrozně líbilo, ale já se cítila jak
jako blondýna jsem nestála za moc
Takže jsem se zase přebarvila.
Po našem rozchodu (vlastně během něj) si nabrnkl odbarvenou cikorku (o kterou by si přeci neopřel ani kolo - nikdy
Není tady
Ahoj všichni,
moc Vám děkuji za gratulace a krásná přáníčka, kytky , auto si vyzvednu dodatečně
a Maxíku, ten vtip je starý, leč stále dobrý
Vzpomínám si, že jsem sestře před 3 lety tvrdila: NIKDY nebudu šťastná, dokud nebudu mít přítele, dítě a rodinu a nikdy bych nemohla mít vztah se ženatým chlapem. Chm
Jéééé Lvice fše nejlepčí k narozeninám
Není tady
Fe, kuju
adra napsal(a):
něco "lehčího" - musím mít vždy sladěno všechn o barvy....kabelku, boty,tirko a nejlíp i pásek....nikdy bych si nemohla vzít zelený boty a modrý triko....
včera jsem měla růžové tričko a červený botasky!!!!ale žiju:-)))
Fakt žiješ?????Taky to musím teda zkusit...já jsem si včera MUSELA koupit řůžový náušnice,protože jsem neměla odpovídající barvu....
ahojky bazalko:-))))
Není tady
Janina08 napsal(a):
Santala napsal(a):
" Nikdy bych neměla dva najednou" - no a vida
haha to znam,ale moc k smichu mi teda neni.
jako dva na jednou....v sobě??? ....
Není tady
Big Mac
bazalka napsal(a):
A ještě k těm nikdy-nakvákala jsem toho dost,samozřejmě,jak jinak,se to vždycky splnilo...Myslíte,že když teď budu vyřvávat,že nikdy:nebudu štíhlá,nebudu mít diplom,nebudu umět to či ono,nebudou mé děti v zahaničí na významných postech....tak se to taky splní????
Jé to mě taky napadlo ... ale co když se jak na potvoru zrovna todlencto splní
Není tady
Lidí, já si mobil nikdy nepořídím
No a něco smutnějšího, nikdy nepřekročím svoji hrdost, ha ha ha Kdepak jsi byla, potvůrko moje, když jsem psala 4 smsku ženáčovi, proč se se mnou nebaví?
VŠECHNO NEJLEPŠÍ LVICE
Není tady
Hostesko, díky
jsem si právě vzpoměla:
NIKDY se nerozvedu
Není tady
Feuria napsal(a):
nikdy už nevlezu na babinet
jsi mě předběhla
Není tady