29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nikdy už nevlezu na babinet
Není tady
Santala napsal(a):
Otázkou je, co je morálka ?
To neni zase tak moc tezky povedet - ja verim tomu, ze kazdy clovek PRESNE vi, co je dobre, a co je spatne (z pohledu toho konkrentiho cloveka).
Kazdy to citime. Malokdo ale opravdu dela jen ty "dobre" veci. (a ani to neni vzdy zcela jasne, co je dobre, a co ne)
Takze ma definice moralky je nedelat to, co uvnitr citim, ze je "spatné"
Není tady
Adři zdravím,
takže BM - nikdy by mi nebyl nevěrný, nikdy by se se mnou nerozvedl...
současný přítel-když už jsem si tím jednou prošla tak mi přeci nemůže být nikdy nevěrný a když bude tak ho vykopnu a už s ním nebudu chtít mít nic společnýho a nikdy bych mu to neodpustila, nikdy bych nedokázala žít s člověkem co mi byl nevěrný.................. a žiju
nikdy nebudu závislá na cigaretách, to se mi přeci nemůže stát kor když jsem začala hulit ve 30, mám přeci už rozum ne
nikdy bych se už po druhé nevdala a neměla děti...tak tohle jediné se mi ještě nesplnilo
Není tady
Slovo NIKDY nemám ve svém slovníku
Pupínky mám z manželského slibu
Kdo ho vymyslel, to byl vtipálek
Upravil(a) lvice (24. 7. 2007 13:21)
sexynet napsal(a):
Santala napsal(a):
To neni zase tak moc tezky povedet - ja verim tomu, ze kazdy clovek PRESNE vi, co je dobre, a co je spatne (z pohledu toho konkrentiho cloveka).
Kazdy to citime. Malokdo ale opravdu dela jen ty "dobre" veci. (a ani to neni vzdy zcela jasne, co je dobre, a co ne)
Takze ma definice moralky je nedelat to, co uvnitr citim, ze je "spatné"
a ani to neni vzdy zcela jasne, co je dobre, a co ne) - NO prááávě
Není tady
Santala napsal(a):
To je dobrá otázka ....
Já bych se držela slova - neubližovat. Neubližovat svému okolí - lidem, zvířatům, přírodě - všemu ... a hlavně neubližovat sobě.
A jsme někde úplně jinde než u obligátního - nedělat to, co je špatné - protože to, co je špatné, vnímáme každý jinak.
PS: Pozdě - ale v podstatě se dobíráme k tomu samému
Upravil(a) Míša Kulička (24. 7. 2007 14:03)
Není tady
Leni07 - s těma cigaretama to mám přesně - začala jsem ve 30ti a předtím taky NIKDY
sexynet: tvoje definice morálky se mi moc líbí to si uložím ....
Není tady
A já mám dnes narozeniny, tak šup šup s gratulacemi. To je dobré
lvice napsal(a):
![]()
Všechno nej
Není tady
Jé Míšo, ňam ňam, už jen z toho pohledu mám 3 kila nahoře . A kuju
Tak tedy VSE NEJ
ps: klicky si vyzvedni v redakci Babinetu, u administratora.
Není tady
Nikdy bych nemohla mit nic se zadanym chlapem...byl to jen ulet na jednu noc ale do nikdy to ma hodne daleko
Nikdy bych nemohla mit preci spatny vztah se svoji mamkou...nakonec byl tak spatnej, ze jsem musela sbalit kufry a plachnout pred ni
Nikdy bych nevzala cigaro do pusy...taky poruseno
Vecne dietarky znaji: nikdy uz nebudu jist to ci ono chachacha...odrikaneho chleba nejvetsi krajic ci jak se to rika.
A nedavno jsem neprozretelne prohlasila, ze tetovani fakt jako NIKDY, tak pak dam vedet jak to dopadlo:)
Není tady
A já nikdy používám a nikdy mi nevadí, že to poruším, většinou k tomu bývá důvod, takže nikdy neříkej nikdy Jo a myslím, že ho budu používat dál, prostě ho mám normálně ve slovníku
Není tady
Lvíčku
moc moc gratuluji k narozeninám a přeji Ti at se Ti plní co si přeješ, at máš krásnou tu svoji cestičku a at jsi šťatná:-))))
posílám velikou kytici růží-slevem-ne obrazem...neumím vkládat obrázky :-(((((
Není tady
tak třeba loni - NIKDY se nebudu bavit se lvicí - a jde to a není to špatný, a dokonce jí i pošlu
a
k narozeninám
pak pár postelových NIKDY už taky padlo - a ještěže tak
NIKDY mladšího - to padlo, ale jenom proto, abych se ujistila, že fakt ne
NIKDY cigarety - jednou za rok pokaždý ujedu
NIKDY neuhodím dítě - pár výchovných ten starší už schytal, ale nic ostrého, kdyby sem náhodou chodil někdo ze sociálky...
NIKDY po*no - teď mi nevadí
NIKDY nebudu jíst ořechy - teď už jím všechny kromě vlašských (ale ty teda fakt nikdy - brrr)
po brigádě u McD - už NIKDY sem nezajdu - a třeba zrovna včera jsme si tam dávali zmrzku
a takových ještě je - třeba si vzpomenu a ještě něco napíšu...
Upravil(a) tina (24. 7. 2007 14:39)
Není tady
Jejej...
Nikdy stejne stareho chlapa
Nikdy bych nechodila s tim, co kamaradka (nikdy bych ji ho neprebrala)
Nikdy nebudu kourit
No jo no...
Není tady
Nikdy nevstoupíš dvakrát do stejné řeky jsem postupem času změnila na : dávám ještě jednu šanci neboť každý se může v životě změnit.....,ale třikrát stejnou chybu už udělá jen debil......
a později jsem do této řeky vstoupila ještě 3x takže suma sumárum jsem DEBIL (ale nelituji toho)
Říkala jsem, že nikdy ženatý chlap....No a stalo se-dnes jsme manželé.
Ale za co dám ruku do ohně za sebe je: Manželé mých kamarádek (i kdyby byl sebehezčí....) a nikdy nezačnu pít alkohol (myslím ve velkém) a kouřit.
Není tady
Somaia napsal(a):
Nikdy nevstoupíš dvakrát do stejné řeky jsem postupem času změnila na : dávám ještě jednu šanci neboť každý se může v životě změnit.....,ale třikrát stejnou chybu už udělá jen debil......
a později jsem do této řeky vstoupila ještě 3x takže suma sumárum jsem DEBIL (ale nelituji toho)
pobavila jsi mě
Není tady
lvice napsal(a):
![]()
Všechno nejlepšíííí Lvice !!!!!!!
Upravil(a) lueta (24. 7. 2007 16:10)
Není tady
Santala napsal(a):
Somaia napsal(a):
pobavila jsi mě
To mě tedy taky a jak....
Lvice,všechno nej a brzy to mimi ....
A ještě k těm nikdy-nakvákala jsem toho dost,samozřejmě,jak jinak,se to vždycky splnilo...Myslíte,že když teď budu vyřvávat,že nikdy:nebudu štíhlá,nebudu mít diplom,nebudu umět to či ono,nebudou mé děti v zahaničí na významných postech....tak se to taky splní????
Jééé Bazalko, tak to se taky přidávám - nikdy nebudu hubená .
Lvice - vše nej nej nej a splnění všech přání
Není tady
lvice napsal(a):
![]()
vše nejlepší
Upravil(a) PetrHl (24. 7. 2007 17:08)
Není tady
Já tedy ZATÍM dodržuji tak nějak ty své "zásady", ani to slovo "nikdy" moc nepoužívám. Porušila jsem jen jednou. A to když mi byl BM poprvé nevěrný. Vždycky jsem mu tvrdila, že když mě podvede, už NIKDY s ním nechci nic mít. No, a porušila jsem. Byli jsme spolu pak ještě dva roky. Podvedl mě pak podruhé, rozvedl se se mnou....no a teď necelé čtyři měsíce po rozvodu chce zpátky, prý mi dokáže, že to teď myslí vážně, počká rok, dva, tři, deset, počká si, až já mu zase uvěřím. Že bych se taky někdy zařadila k těm debilům, jak píše Somaia? Takže neříkám nikdy "už nikdy".
Lvice, všechno nejlepší k narozeninám (já jsem taky Lvice
)
Není tady