Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#276 2. 8. 2007 15:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: "nikdy"

Nety napsal(a):

Nicolasi, přemýšlel jsi již někdy o sexuologické poradně ? Možná bys to tam měl přesunout, aspoň přibyde nové téma cool

Neposielaj ho preč! dumbom grater kapitulation

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#277 2. 8. 2007 15:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne sa N. páči vo všetkých jeho polohách gloria

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#278 2. 8. 2007 15:31

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Feuria napsal(a):

va ... že prej druhý ... he, he ... číslo pět žije big_smile
Když mě chlap přitahuje, tak umdlévám a padám do vodorovné polohy - takové horizontální vyjádření  vertikální touhy big_smile
Jo, ale stačí odborná manipulace (nějaké to kousnutí a tak) a pak se mrskám - to zase jo big_smile ... jsem prostě mrška rodna big_smile

Hele, Feurinko, ty to nemáš ráda svisle ???? tedy jako svý tělo v poloze svislé, jinak předpokládám že všechno raději kolmo napříčsmile reta

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#279 3. 8. 2007 7:16

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

I svisle, ty sYsle lol  big_smile jenom né ovysle  va big_smile

Upravil(a) Feuria (3. 8. 2007 7:17)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí