|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jáááááááááááá
. Jdu si pro ni dopajdat 
Feuria napsal(a):
mě moje tělo dává najevo, že chce kávu s mlékem
Kdo si dá se mnou?
Jáááá!
Mně moje tělo hlásí, že chce tělo Feurie :-)))) Kdo si dá se mnou? :-)
Není tady
Já ne 
pomóóóc - mě se chce zase omdlít

Není tady

To z té představy, jak Nikolas gurmánsky okusuje moje tělo
...

To bude tím, že jsem taková kost
... ale rozhodně né kost a kůže 
Upravil(a) Feuria (2. 8. 2007 12:17)
Není tady
No já nevím, ale na kosti není co okusovat, nebo jó? 
masíčko přeci 
Já jsem takové libové telecí
... (nebo už hovězí? 
Není tady
Feuria napsal(a):
masíčko přeci
Já jsem takové libové telecí... (nebo už hovězí?
Já si myslím, že jsi prostě k nakousnutí a hotovo! :-))
Akorát mám trošku obavy z toho, jak pořád z něčeho omdléváš? :-) (při chycení za ruku, při tom, když bych tě trochu kousl...)
Což jsou samozřejmě mimikry, jsem přesvědčen o tom, že jsi živá až až a namísto omdlévání jdeš věcem vstříc...
PS: ovšem pro případ opravdového zatočení hlavy a malátnosti tě určitě chytnu do náruče. Nemusíš se bát :-)
Není tady
Nicku, ženský vždycky dělají štráchy, čím více jsou nedobytnější, tím více podněcují mužovy lovecké touhy se kořisti zmocnit
. To víš, ženský taktiky
......
Mmch. už jsi druhý v pořadí zde na netu, co to zkouší a kdepák, Fe není lovná zvěř
.
... že prej druhý ... he, he ... číslo pět žije 
Když mě chlap přitahuje, tak umdlévám a padám do vodorovné polohy - takové horizontální vyjádření vertikální touhy 
Jo, ale stačí odborná manipulace (nějaké to kousnutí a tak) a pak se mrskám - to zase jo
... jsem prostě mrška

Upravil(a) Feuria (2. 8. 2007 13:56)
Není tady
lvice napsal(a):
Nicku, ženský vždycky dělají štráchy, čím více jsou nedobytnější, tím více podněcují mužovy lovecké touhy se kořisti zmocnit
. To víš, ženský taktiky
......
Mmch. už jsi druhý v pořadí zde na netu, co to zkouší a kdepák, Fe není lovná zvěř.
Mmch. já to vím :-)
A nejsem úplně lovec, jsem muž s otevřenou náručí a připraven chytit Fe za ruku, kdyby měla pocit, že se v Praze ztratí. To je podstatný rozdíl :-)
Neberu ženy jako lovecké trofeje, ale jako úžasné bytosti, s kterými je často velká radost plnit si vzájemně své fantazie :-)
Není tady
Fe, Nick už je pátý
? Nemám v tom přehled
. Informace..... informace
.
Je jedno jestli je druhý či pátý .... Nick je prostě jedinečný

Není tady
Každý jsme jedinečný 
Upravil(a) lvice (2. 8. 2007 14:05)
ja naturlich 
Není tady
Ale jsi Netule, obzvláště ty
. Jo a co je s tou tvojí ségrou prosím tě
?
Upravil(a) lvice (2. 8. 2007 14:47)
Feuria napsal(a):
ja naturlich
milá Fe, ty mi přijdeš často naprosto výjimečná!
To myslím vážně
(aniž bych při tom myslel na to, že jsi určitě k nakousnutí a skvělá ve všech polohách) :-)
Není tady
Jdi ty brepto

Není tady
Nicolasi, přemýšlel jsi již někdy o sexuologické poradně ? Možná bys to tam měl přesunout, aspoň přibyde nové téma 
Není tady
že by jsme v našem "vztahu" trochu pokročili a přesunuli se na sexuologickou 
Není tady