|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
ahojky, chtěla jsem se zeptat, jak to doma děláte. Dáváte mimi příkrmy kupované nebo jen po domácku dělané nebo to kombinujete. Já bych upřednostňovala kupované, ale počkám si na vaše odpovědi. díky
Není tady
No malej mi jiné než kupované nechtěl zezačátku ,ale to bylo to přecházení takže jsme kupovali takové ty malé skleničky od Hippu...to šlo i cenově a hlavně se to dalo časem měnit myslím příchutě..napřed nějak jen tu první lžičku to byla mrkev a brambor mám pocit ,ale on potom nejvíc miloval brokolicovou a špenátovou-prostě ty příšerně zelené
No jenže rostl a víc papal takže jsem doma začla vyvařovat a baštil domácí..upřímně hlavně kvůli financím neutáhli bychom to....je pravda bylo to za trest vyvařovat různé chuťové variace a mixovat a do kelímků a do mrazáku ale dalo se to bez větších problémů...
Miloval to a ještě dnes (3roky) si nejvíc pochutná na těchhle "humusech" takové ty husté zeleninové kaše a když mu koupím nějakou kupovanou je schopnej sníst i 3 jak mu to chutná
No a čeká mě to ještě jednou:dudlik:
Není tady

Zatím jen kupuji a to díky tomu, jak jsem četla test MF DNES
Malýmu to šmakuje, nemusím se s tím patlat a docela dost i cestujem, takže my to tak vyhovuje, ale už se těším, až mu budu vařit
Zatím jí i kupovaný přesnídávky, ovoce mnou nastrouhané zatím plive, lump 
Není tady
Začala jsem kupovanýma a pak postupně okolo 9. měsíce jsem mu začala vařit. Teď kupovaného sní jen na zahnání nejhoršího hladu, pokud vůbec a pak už to nechce.
Není tady
Stránky: 1