Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 22. 7. 2007 18:49

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 3756

Telefon partnera

Po různých příspěvcích tady mám pocit, že jsem na světě osamocená  bezohledná bestie a koza která manželovi do mobilu leze. Ne proto abych objevovala, ale prostě si někdy zavolám z toho co je po ruce, když přijde sms tak si ji přečtu a vyřídím mu co v ní je ( pokud není u telefonu). Totéž a klidně dělá i on. A nechápu od čeho je tak úzký vztah-manželství  spojením dvou lidí když bych se měla štítit a obávat  a nakonec se cítit vinná tím že jsem právě v mobilu objevila nevěru. Není to sand bezohlednost jeho že by mně nechal stopy? Že se nevěry dopustil? 
Podotýkám , že stejně si čteme i dopisy, přečte je ten kdo je doma první. Můj muž s odkonce naposeld podepsal když si mně vzal, od té doby vše vyřizuju a podepisuju já za něj.
Přijde mi naprosto šílená věta kterou tu často vidím : Neměla jsi mu lézt do soukromí.
Jeho soukromí je přece i moje soukromí . Nebo jsem poslední kdo si myslí že se chováme normálně?


Mája

Není tady

 

#2 22. 7. 2007 21:07

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Telefon partnera

Myslím, že zrovna tak, jako jste dvě bytosti, tak existují i soukromí vás obou. Nebo snad muže zajímá, co Ti píše kamarádka o svém novém objevu a Tebe zpráva  z práce, že jim prasklo potrubí...? Znám lidi, co mají společnou i mailovou adresu. Přijde mi to kapku nenormální. Je jistě chvályhodné, snad i příkladné, že nemáte co skrývat a že to tímto způsobem dáváte jeden druhému a světu tak okatě najevo. Za sebe dodávám, že mně by to nevyhovovalo, ani kdybych co skrývat neměla. Jednou totiž zákonitě nastane situace, kdy jeden o druhém nebudete hned vědět všechno...a průser bude na světě. Ten druhý se bude cítit odstrčen, podveden, opomenut...a nemusí přitom vůbec jít o něco zásadního! Stalo se i mně. Měla jsem chu jet na hrob táty. Je to kousek.  Vše by bylo v pořádku. Kdybych si to nechala pro sebe. Ale nebylo co skrývat. Nebo bylo? Po příjezdu domů jsem si poslechla přednášku na téma - vždycky jsme si přece řekli, kam se ten druhý chystá a na hřbitov chodili zásadně společně! Bůhví, kdes byla, cos tam dělala a nechápu, co jsi tím chtěla dokázat. Po takové palbě zvažujete každou větu, nebo říct prostě...já měla čas a Tys byl v práci...a kdybych Ti to neřekla, ani to nevíš...vám přijde přízemní. Jsem snad natolik svéprávná, abych šla za předky na hřbitov sama. Nebo nejsem...?

Není tady

 

#3 22. 7. 2007 21:36

sexynet
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 18. 7. 2007
Příspěvky: 1234

Re: Telefon partnera

Nevylučuji ani v nejmenším tak ideální vztah, že je v něm vše společné. Pískal bych si, kdybych takový měl...  V tom problém nevidím.

Mě osobně by jako problém přišlo zvedání telefonu mou ženou, pokud mi volají např. firemní zákazníci, potřebující řešit ihned nějaký problém. Ti by asi nebyli potěšeni.

Takže nevidím problém důvěry, jako problém ryze technického rázu. Mobil používám téměř výhradně na neodkladné záležitosti, jinak bych se bez něj úplně obešel, a lidé, kteří na něj volají, očekávají, že jim ihned pomohu.

Stejně tak naopak, neumím si dost dobře představit situaci, kdy na "mobil" přijde SMS od kamarádky mé ženy, že na ni čeká na smluveném místě, s tím, že já jí to můžu maximálně tak zapískat z okna.

Prostě - a se dívá, když jí zajímá výpis SMS a hovorů, ale a ho nepoužívá. Je to podle mého nesmírně kontraproduktivní. Mobil je dle mého prostě od toho, že teď HNED potřebuju mluvit s tím, komu volám. Vytáčí mne i záznamníky smile

Není tady

 

#4 22. 7. 2007 21:39

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 1987

Re: Telefon partnera

Nejsi jediná. My si taky vyměňujeme mobily. Máme různé typy - různé hry - a s chutí se navzájem předháníme, kdo víc nahraje. ( ale, že bych v té době prolouskla mobil, to zas ne ) Občas je to i tak, že manžel jede do práce s mým mobilem a doma nechává svůj. Je to úplně jedno, protože máme čísla navzájem přesměrovaná. Když to jeden nebere, přesměruje se to k druhému. (Tchána to jeden čas dost deptalo, pořád si přepisoval v mobilu čísla lol ). Dopisy si bez dovolení neotvíráme, ale pokud mi něco přijde a nejsem dýl doma, chci, aby ho manžel otevřel a přečetl mi ho do telefonu. A naopak. Sms si navzájem čteme - tedy přečteme ji tomu druhému - když je zajímavá, jinak nám jsou tak nějak volné. Ale když vařím a pípá mi v obýváku mobil, hulákám na manžela, aby mi ji přečetl, abych tam nemusela chodit. Občas přečte, občas donese mobil. Podle toho, co dělá. Mailové adresy máme každý svoje, ale účet jeden, takže vždy jeden z nás stáhne všechny. Navzájem se upozorňujeme, že tomu druhému přišla pošta.
Dřív jsme to takhle neměli, nějak jsme k tomu dospěli časem a defakto i leností. rodna

Myslím, že i tak, kdyby jeden z nás chtěl mít tajnosti, je spousta možností, jak je zachovat aby o nich ten druhý nevěděl. smile


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

 

#5 23. 7. 2007 8:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: Telefon partnera

Májo, já myslím, že ani v sebelepším vztahu není nutné, aby ten druhý "všechno" věděl - a tím zrovna nemyslím šmírování nevěrných partnerů, ale spíš to, že když si půjčím partnerův telefon, tak ho použiju, ale současně si ani nevzpomenu na to, že bych ho při té příležitosti měla prolustrovat pod záminkou "co kdyby". Mně spíš přijde jako projev důvěry to, že tomu druhému nehrabu v telefonu, nečtu dopisy atd. bez jeho souhlasu. Vy s tím zjevně souhlasíte, takže žádný problém, ale někdy může naprosto nevinné, ovšem pro druhého partnera neznámé, číslo v mobilu rozpoutat docela slušnou corridu a na druhou stranu případná nevěra praskne i jinak, než přes telefon. Mimoto myslím, že pokud někdo "zanechává stopy", buď je totálně naivní, nebo tiše předpokládá, že sice bude odhalen, ale může toho druhého napadnout, že kdyby nešmíroval, nic by se vlastně nestalo.


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#6 23. 7. 2007 8:21

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Telefon partnera

My jsme rodina, ve které si do mobilu vzájemně nelezeme a ani poštu si vzájemně neotvíráme. Nemyslím tím jenom mne a manžela, ale i naše děti. (Když jsem ještě žila u rodičů, taky mi poštu neotvírali.)
Jak tak o tom přemýšlím,tak jsem zjistila, že za celé ty roky, co máme všichni mobily, jsem si nikdy nepotřebovala půjčit manželův (nebo dětí) mobil a ani oni můj. Máme přece každý svůj (my dospělí soukromý i firemní) tak na co?

Upravil(a) Bety (23. 7. 2007 8:24)


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#7 23. 7. 2007 9:08

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 3756

Re: Telefon partnera

Neměla jsem na mysli nutnost všechno vědět, ale něajk mi nejde pochopit proč  by měl být manželův mobil jeho tajným soukromím........... to je vše. Já mu v telefonu samozřejmě nepročítám cíleně zprávy co komu poslal a které mu přišly, ale  připadala bych si jako pitomec kdyby mu zapípala sms a já mu nesla telefon na dvůr s tím : přečti si to , mᚠzprávu.......... mně se to netýká, nebo se bála podívat čí jméno je na displeji když vyzvání...

U nás když by se řeklo : vem si to, je to tvůj telefon . tak by to mělo nádech věty :služku ti dělat nebudu........


Mája

Není tady

 

#8 23. 7. 2007 10:57

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Telefon partnera

Bude to asi hodně individuální, protože zvonění a zvuky SMS každý svého telefonu poznáme, takže těch druhých si prostě nevšímáme, natož abych někomu telefon donášela nebo někdo jiný mně! Pokud chceme být na příjmu, (např. já když "děti" (dospělé) jsou někde a mám pocit že by něco mohly potřebovat a podobně)  telefon si bereme i do zahrady, pokud ne, tak holt ten dotyčný musí vydržet až se ozveme...nejsem otrok  mobilu abych byla vždy a všude každému k dispozici... a mám za to, že když někdo píše či volá mně, tak chce abych to četla či slyšela já a ne můj manžel. Druhé straně to také nemusí být příjemné že dávám číst jejich SMS někomu jinému. Když si píšu s kamarádkou tak vůbec nejsem zvědavá aby si to četl její manžel i když jsou to obyčejné věci.
Jenže tohle si musí každý doma určit tak, jak to vyhovuje jemu...nám to vyhovuje takhle a někomu zas jinak.


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#9 23. 7. 2007 11:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: Telefon partnera

Tak telefon jsem tak maximálně donesla dětem do vany ("Mááámííí - to je děsně důležitýýý!"), když měly období, že tam téměř bydlely (proboha - ne najednou :-)).
Myslím, májo, že nerozlišuješ "soukromí" a "tajné soukromí". Pokud chce někdo něco utajit, tak to utají, kdybys mu stokrát četla poštu nebo prohlížela mobil, ale jak píše Bety - občas ani manželovi, ani dětem není nic do toho, s kým zrovna komunikuju. Když nic jiného, tak jsou opravdu věci, třeba mezi kámoškama, které nemusí znát celá moje rodina a zrovna tak to platí pro ty ostatní její členy vůči mně.
Jinak - jestli se někomu prolátne nevěra přes mobil, tak je to buď totální naivka ("mně se to stát nemůže"), totální frajer ("mně je to fuk") nebo srabík, který doufá, že se to provalí a on bude moci partnera nařknout, že kdyby mu nešmíroval mobil, nic by se nestalo. Ostatně průse.. podobného druhu nakonec prasknou (skoro) vždycky, ani ta "kontrola" nemusí být.


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#10 23. 7. 2007 14:48

Ladie
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 18. 1. 2007
Příspěvky: 2242

Re: Telefon partnera

Mě by ani nenapadlo, abych partnerovi lezla do mobilu nebo mu otevírala poštu. Nejde o to, že bychom si nějak přehnaně chránili soukromí, ale přijde mi to prostě normální. Na druhou stranu - pokud ho poprosím (nebo on mě), abych mu zprávu nebo dopis přečetla, tak to udělám, ale určitě ne v té chvíli, kdy o tom neví.

Není tady

 

#11 23. 7. 2007 14:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Telefon partnera

Májajája napsal(a):

Po různých příspěvcích tady mám pocit, že jsem na světě osamocená  bezohledná bestie a koza která manželovi do mobilu leze. Ne proto abych objevovala, ale prostě si někdy zavolám z toho co je po ruce, když přijde sms tak si ji přečtu a vyřídím mu co v ní je ( pokud není u telefonu). Totéž a klidně dělá i on. A nechápu od čeho je tak úzký vztah-manželství  spojením dvou lidí když bych se měla štítit a obávat  a nakonec se cítit vinná tím že jsem právě v mobilu objevila nevěru. Není to sand bezohlednost jeho že by mně nechal stopy? Že se nevěry dopustil? 
Podotýkám , že stejně si čteme i dopisy, přečte je ten kdo je doma první. Můj muž s odkonce naposeld podepsal když si mně vzal, od té doby vše vyřizuju a podepisuju já za něj.
Přijde mi naprosto šílená věta kterou tu často vidím : Neměla jsi mu lézt do soukromí.
Jeho soukromí je přece i moje soukromí . Nebo jsem poslední kdo si myslí že se chováme normálně?

To je individuálne, ale mňa napr. doma učili, že ani poštu nemá nikomu otvára rodinný príslušník(a samo ani číta), len ten, komu je to určené. Nie je to automatika. Keď chcem, aby si priatež/manžel/príbuzný niečo v mojom mobile prečítal, podám mu ho, ale inak si nikto netrúfne doňho ís. Keď niekomu(jedno komu) zvoní mobil, keď je vedža, donesiem mu ho, ale nedvíham, nečítam a neriešim. Ale ja som možno mimoriadne háklivá, lebo napr. neznesiem ani otvorené dvere na záchode(tobôž prítomnos niekoho iného, ani za zástenou) a ak niekomu ponúknem spoločnú sprchu so mnou, je to výraz maximálnej dôvery a každý to tak berie. Na tanečkoch a na plavárni sa musím v spoločných sprchách prispôsobi, ale aj tak sa snažím o max. súkromie a zatínam zuby. Som proste taká...


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#12 23. 7. 2007 15:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Telefon partnera

Májajája napsal(a):

Neměla jsem na mysli nutnost všechno vědět, ale něajk mi nejde pochopit proč  by měl být manželův mobil jeho tajným soukromím........... to je vše. Já mu v telefonu samozřejmě nepročítám cíleně zprávy co komu poslal a které mu přišly, ale  připadala bych si jako pitomec kdyby mu zapípala sms a já mu nesla telefon na dvůr s tím : přečti si to , mᚠzprávu.......... mně se to netýká, nebo se bála podívat čí jméno je na displeji když vyzvání...

U nás když by se řeklo : vem si to, je to tvůj telefon . tak by to mělo nádech věty :služku ti dělat nebudu........

Nie TAJNÝM, ale proste súkromím. Ja mám skrátka dos silnú potrebu súkromia a chápem žiudí, ktorí to majú nastavené podobne. Mám kamošku, čo nemá problém ani v unisexných sprchách, ja neznášam, keď ma pri sprchovaní pozorujú trebárs aj ženy roll . Pritom som chodievala na nuda pláž, ale to bolo akosi iné... A mobil je moje súkromie. Nikdy som nikomu do mobilu neliezla, ani mame(ak ma nepožiada, aby som jej niečo prenastavila), ani nikomu inému.
Páčilo sa mi, že ex - keď sa raz technikcým nedopatrením nabúral do môjho e-mailu - hneď mi to referoval a ja som ho musela upokojova, že veď tam nemám žiadne tajnosti - a ani som nemala. Ale mal z toho zlý pocit... A ja som mu zsa neliezla do mobilu a keď si raz jeho syn požičal mobil a začal z neho predčítava staré SMS-ky, nepáčilo sa mi to a bola som rada, keď ho ex zastavil(a vyzeral dos rozhodený, ale to som neriešila-vedela som, že majú s bývalou búrlivý rozchod, netajila sa, že ho chce spä...). 
Ja považujem za nádherný prejav dôvery, keď dostanem jednorazové povolenie - alebo výzvu, ak chcete - pozrie si mail či mobil partnera, ale neberiem to ako automatiku. Automatikou je pre mňa naopak rešpektovanie súkromia. Som naňho háklivá(hoci väčšinou vôbec nemám čo taji a aj 80% z toho, čo by sa prípadne dalo zataji, je fakticky neškodné).


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#13 23. 7. 2007 15:15

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 7512

Re: Telefon partnera

Já tedy neotevřu jeho dopis i když je to reklama, pro mne je směrodatné, že je tam jeho adresa. Pokud by byl někde na cestách, zavolám mu a řeknu - přišlo ti to a to a pokud to chce přečíst, přečtu.....
Znám jeho mobil - y, piny mobilů.... Potřebuju-li běžně je používám, proč ne, klidně se podívám jaké nové hry má, ale nikdy bych si nedovolila číst jeho sms. Když mu zvoní, nechám ho zvonit, případně donesu, nezvedám jej, protože každý už dnes ví, že ten dotyčný třeba právě teď jej zvednout nemůže, tak zavolá později. Nedívám se kdy kam volal nebo psal, ani nevím jak mi má uloženou, nezajímá mne to, je to jeho území.
Znám hesla do pc, hesla na meily, i jeho heslo na babinet, do icq.... on zná všechna moje hesla... Já můžu kdykoli k jeho pc, on kdykoli k mému, proč ne, já mu stáhnu meily, on mně, proč ne, ale neotevřem je ani jeden.... Pokud uznám za vhodné, že by to vědět měl, ukážu... Pokud se zeptám co mu píše ten  ten řekne mi to..... Pokud chce meil přečíst, přečtu...
Není to ale kvůli tomu, že bych se snad bála nějakého objevu, i když ve chvíli, kdy dávám prádlo do pračky nešacuju ani kapsy, je mi jedno co tam kdo má, má si to vyndat....
Netýká se to jen partnera, tak se prostě chovám ke všem i k dětem. Jsem asi divná, ale pokud mi někdo nepožádá, do ničeho nelezu.
Respektuji právo na soukromí a tím je pro mne i pošta, mobil, pc, maily..... ale i skříň s oblečením, šuplíky a tak.... Jsem asi divná matka, ale nikdy jsem ani neotevřela deníček dcery.... ani mobily dětí

Není tady

 

#14 23. 7. 2007 15:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Telefon partnera

Si Super, cilka, nemôžem si a adoptova??? pussa tummenupp


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#15 23. 7. 2007 15:19

Daniela S.
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 26. 11. 2006
Příspěvky: 914

Re: Telefon partnera

Rodiče to mají taky tak, kvůli vlastní lenosti a technické negramotnosti nejmenovaného člena. On by si tu poštu sám ani nestáhl, takže ji mají společnou. Přátele mají společné a jinak tam chodí jen přihlášky na kongresy atd. SMS si předčítají, pokud se týkají obou. Mobil mají jeden prostě proto, že dva jsou zbytečné (mají pevný telefon a vyhovuje jim).
Tak jak bylo řečeno, já, jelikož zatím nemám 40letý vztah, dávám jednorázové autorizace, "když to zvoní a já jsem v kuchyni s rukama od mouky". Stejně tak když je potřeba něco vyřešit v mém e-mailu, prozradím heslo - a poté ho změním. Ale jak říkám, to jsou jen několikaleté vztahy. Myslím, že Mája je úplně normální, prostě nemají co schovávat. Kdyby měli, dotyčný by se podle toho zařídil.

Není tady

 

#16 23. 7. 2007 15:24

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 7512

Re: Telefon partnera

Selima, dočetla jsem co píšeš..... mám radost, už jsem si myslela, že jsem vadná.... zvl᚝ po té, co ke mně přišel kus, co byl na šacování zvyklý....nebo na scény když neřekl kdo mu volal...

Není tady

 

#17 23. 7. 2007 15:33

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: Telefon partnera

cilka: Nepřijdeš mi vadná, taky takhle doma fungujeme. Ale jako matku mě zaujalo to, žes nikdy nečetla ani deník dcery....Tak to já se přiznám, že já jo... moje dcera je jinak zamlklá, nic moc nesděluje a přitom na ní někdy vidím, že nad něčím hloubá, možná se i trápí...tak jsem to jednou otevřela...a pak nenápadně zavedla řeč na podobný téma ... jinak jsem fakt nepřišla na způsob, jak s ní promluvit (a o čem taky, že ...) ... Jak to dělᚠs dětma? Svěřují se ti? ... já si říkám, jestli nejsem já špatná máma, když ta holka moje spíš mlčí .... tedy ona mluví o běžných věcech, to jo, ale ne třeba o tom, když jsme odcházely od jejího táty, ne o klukách ve škole, neptá se na měsíčky atp. ... tohle si nějak řeší sama ... (se vlastně nemám co divit, byla jsem to samý).... dneska už její deníček nehledám, řekla jsem jí jasně, že za mnou může přijít, kdyby potřebovala...ale nejde....tak snad nemá žádný vážný problém a ty měsíčky už asi probraly s holkama nesčetněkrát ....

Ale jinak - parterovi jsem už několikrát vyprala nejen vizitku, ale i zapalovače, drobné .... taky nešacuju, jeho mobil je pro mě cizí, stejně tak můj pro něj ... nezdviháme si je, nečteme. Když zvoní a on je třeba na dvoře, houknu na něj, že mu zvoní mobil a třeba mu ho donesu nebo se ptá, kdo volá a nechce to brát ... Dopis bych mu otevřela jedině, kdyby to po mně sám chtěl, protože by třeba byl delší dobu mimo domov a nemohl ho číst sám .... mně by se taky nelíbilo, kdyby mi otvíral dopisy, maily apod. ... ale každý to má jinak. Jde o to se v tom páru shodnout.

Není tady

 

#18 23. 7. 2007 15:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Telefon partnera

yikes Nebra, položi a beža preč!!! Ja som mala kadekoho a kadečo, ale nikdy nikoho, kto by sa ešte PRIZNAL, že sa mi hrabe vo veciach... No, vlastne bývalý(9 rokov spolužitia) mal taký špruch, že keď sa mu môžem hraba v trenírkach, tak sa snáď môžem hraba aj v taške, ale vysvetlila som mu, že na OBOJE potrebujem jeho súhlas. A keď mi raz vtrhol na záchod(oni mali kúpežňu a záchod spojené a nemali od miesntosti kžúč kvôli plynovému bojleru), už nikdy sa to neodvážil zopakova, lebo vedel, že by som odišla. Bez srandy. K istým pochodom rozhodne divákov nepotrebujem. A do istých vecí sa mi nikto hraba nebude, kým mu to nedovolím. Howgh! styrka


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#19 23. 7. 2007 15:40

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 7512

Re: Telefon partnera

asi tak... jde o shodu...

s dětma jsem to prostě měla od mala nastavené tak, že tohle je mé uzemí a tohle zase tvé a bez výslovného souhlasu tam prostě nevlezem, s dcerou jsem na to musela prostě být co chvíli jasnovidka, protože o sobě taky nikdy nemluvila. prostě jsem se musela správně zeptat a později asi usoudila, že se se mnou dá, tak se i ptala nebo přišla se svěřit. Ale základ asi byl v tom správně se zeptat a správně odpovědět. (mockrát jsem se za kecy co jsem vedla úplně styděla, ale prostě dostala co chtěla vědět, v jazyku kterému rozuměla a s podporou mámy - jsem netušila, čeho jsem schopná smile )

Není tady

 

#20 23. 7. 2007 15:44

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: Telefon partnera

Sel.: To mi připomíná, že jsem jednou z psychoterapie měla takovej můj obrázek v kabelce...ležel mi tam asi tři dny... a jednou v hádce na mě manžel vyjel (podezíral mě zbytečně z nevěry), že prej - kdo je ten chlap, co ho mám nakreslenýho na tom papíře???? .... big_smile ... ten chlap byla moje kámoška (jednak nejsem zdatnej kreslíř, jednak kámoška je dost silná a ostříhaná na ježka) .... když mi docvaklo, že mi musel lézt v kabelce, tak jsem se málem poblinkala....

Není tady

 

#21 23. 7. 2007 15:46

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: Telefon partnera

cilka: Jseš dobrá...no, mám se co učit...

Není tady

 

#22 23. 7. 2007 15:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Telefon partnera

Moja matka, ktorá mi o.i. vtĺkala rešpektovanie súkromia, mi to onehdy s žadovým xichtom povedala: "Videla som ti tam leža otvorené pri postlei také pozvanie - prečo si nešla???" Som myslela, že ma zavrú za matkovraždu!!! Bývam s našimi(už snáď nie dlho) a mama si robí poobednú siestu v mojej posteli - nemá vlasntú izbu, spáva v obývačke a "U teba je tam chladnejšie a aj tichšie!" - ale že ju to podža jej úvah oprávňuje lustrova mi poštu, považujem za vrchol. O nič nešlo, ale upozornila som ju, že mohla nájs aj horšie veci... a s rovnakým varovaním ju učím klopa na dvere(otec už klope, ona každý 4. krát) -"Mama, aby si raz neuvidela niečo, čo nerozdýchaš! Som žena pri isle v najlepších rokoch a telo si žádá své!" Vyrazila som jej dych a odvtedy sa snaží nezabudnú... wink

Upravil(a) Selima (23. 7. 2007 15:52)


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#23 23. 7. 2007 15:54

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 7512

Re: Telefon partnera

Eva36: nejsem dobrá, jen jsem si pamatovala svoji mámu....

kabelky jsou taky dobrý.... když do ní někoho pro něco pošlu, protože jsem líná a nechce se mi zvedat, přinese mi celou kabelku. Tuhle mi ji kluk donesl na zahradu, já ji tam pak zapomněla, dva dny jsem ji hledala jak idiot, je dozelena a položená v trávě pod stromem byla neviditelná. Když už jsem byla úplně zoufalá, ve stylu - kam jsem to zas dala - tak jsem tu běhala po pozemku jak idiot s klukovým mobilem v ruce a čekala odkud budu zvonit smile Byla jsem i dílně... opravdu jsem byla zoufalá.....

Není tady

 

#24 23. 7. 2007 16:33

x56325
Host

Re: Telefon partnera

TAk tohle téma mě fakt pobavilo. Není to tak dávno, co jsme měli doma málem rozvod, protože příteli došla SMS, a on díky své vrozené lenosti po mě chtěl, abych mu ji přečetla. A ejhle, nestačila jsem se divit, když mu tak nějaká sexuální dračice líčila způsoby, kterými ho přivede do extáze.  Nooo... v extázi jsem z toho byla spíš já.  Měla jsem tou dobou celkem nervy v kýblu, a prostě jsem to nevydejchala. Takže od té doby: mobil mu maximálně podám, maily mě nezajímají, i když heslo znám, pouze ty kapsy před praním šacuju. To je zase pozůstatek z dob, kdy jsem prala tátovi. Coby náruživý kutil měl v kase vždycky nějaký ten šroubek nebo hřebík, případně klíč nebo kleštičky.  Takže jsem na to drahou polovici důrazně upozornila, aby mi to  případně  neotloukal o hlavu.
Můj drahoušek na oplátku neleze do mé pošty ani do mobilu, a když potřebuje něco, co mám v kabelce, stejně jako u Cilky obdržím kabelku celou.
Je to fakt o tom, jak to má kdo nastavený, ale mě osobně by se nelíbilo, kdyby mi někdo lustroval co si píšu s kamarádkama. I když jsou to jenom neškodný plky, stejně nestojím o to, aby je četl někdo jiný než adresát.

 

#25 23. 7. 2007 19:17

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 3756

Re: Telefon partnera

Doma jsem taky byla naučená cizí dopisy nerozbalovat a nečíst.
Já nemám pocit že tím že používám manželův telefon a čtu korespondenci bych něco lustrovala, když nad tím tak přemýšlím, je tohodně proto že muž je na "organizační" věci pohodlný a háže to na mně.Asi proto mi to prostě nepřijde nemorální ani divné.
Jednou jsem ale cizí dopis vyhrabala a přečetla, bylo to v době kdy se řešil rodiný problém se švagrem  a já jsem neměla pocit že je jeiná možnost jak zjistit co "protivník" zamýšlí a jak se vyhrocená situace vyvíjí.  To co jsem se dočetla bylo pro mně o dost větší sprchou než jsem si kdy uměla představit, a okamžitě posunulo moje jednání jiným směrem.  Nebyla jsem na to pyšná, a vzalo mi to hodně sebeúcty a sebezpytování, ale teď časem vím, že jsem to udělat musela a že jsem tím zachránila střechu nad hlavou celé rodině...

A případ pro pobavení kdy se mi potvrdilo že i neotevírání cizí pošty  může vést ke katastrofě: smile
Kamarádka zásadně  pečuje o děti ale o finanční zajištění a úřadování se jí stará manžel. Je ovšem vědec a velice často cestuje i na dlouhou dobu pryč. Podotýkám, oba vysokoškoláci dumbomdumbom ............
takže on zase jednou odjel do zahraničí na konferenci  a domů chodili kvanta dopisů  .manželka ve svém stereotypu se ani nedívala odkud, bylo tam jeho jméno, tak to zásadně neotevírala. Načež u dveří zazvonili  lidé a ptali se kde mají vodoměr, ona v domění že  si chtějí zapisovat stav jim ještě odjela autem , a oni vodoměr odpojili a nechali ji a 4 děti  dalších 14 dnů čekat na manžela, který otevřel dopisy a dočetl se že platbu na vodu  neposlal (poslal na jiný účet) ....... a ona byla maximálně naštvaná na VaK - jak  SI TO MOHLI DOVOLIT!!!!!!  Stále utvrzená v tom že manželovi se do pošty neleze.

A naopak  jsem právě minulý týden slyšela že u známých zazvonil telefon, manželka to zvedla a dozvěděla se, že její muž už rok neplatí alimenty. No vzhledem k tomu že netušíla že by měli jiné než společné děti tak byla dost v šoku a taky dost zuřila........ než se zjistilo že alimenty dluží člověk se stejným jménem a datem narození ale z jiného konce republiky ......  usch


Mája

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů