Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 21. 7. 2007 22:10

pampeliška
♥♥-----

NÁLADOVOST

Mam dost problém se svojí náladovostí.Je mi 20,mam přítele (jsme spolu 7 měsíců) a poslední dobou sem strašně "nesnesitelná".Mam prostě šílený výkyvy nálad,popadně mě třeba že už to mezi náma nemá cenu apod. a za hodinu sem ten nejzamilovanější člověk na světě.Takhle to je posledních pár tejdnů kvůli každý kravině,prostě mi uplně přeskočí a začnu šíleně vyšilovat...Za chvíli je to ale zas v pohodě,nálada se mi srovná.Přítel z toho začíná bejt na nervy,vyčítám mu hlouposti a dost se hádáme...grater Teď ode mě kvůli jedný scéně odjel.Měl tu spát,měla sem udělanou večeři,měl to bejt krásnej večer...ale bohužel moje nálada,moje naštvání na něj (ani ale nevim,kvůli čemu!!!) to prostě podělalo. Nikdy nevim,jak se budu cítit,když se máme sejít.Někdy ho vůbec nechci vidět.Už se normálně začínám bát.Nerozumim tomu,nemam vysvětlení.Přitom takhle "hnusně" se chovám jenom k němu!!! Přemejšlim,jestli to nemůže bejt třeba nevyhovující antikoncepcí (to člověku hormonama zamíchá dost,ne??) Beru Jeanine,neměla bych zkusit změnit na jinou?? Taky sem přemejšlela nad psychologem.Třeba by mi dokázal pomoct a moje chování mi objasnt,třeba bych se pak změnila.

Jsem už zoufalá,nevim,co s tim.Nevim,jak se tomu vyvarovat.Nemáte nějakou radu?? Jste někdy náladové??? Jak proti tomu bojujete?? Já musim začít bojovat,jinak asi náš vztah půjde do kytek sad grater

Není tady

#2 21. 7. 2007 22:36

samba
♥♥-----

Re: NÁLADOVOST

Ahoj Pampeliško... neni na tebe přítel třeba až moc hodnej? že ti to leze na nervy? proč jste se ted pohádali? Já jsem taky brala jeanine cca tři roky, ale musim říct, že jsem to celkově snášela v pohodě. Ale je to samozřejmě individuání. Jak dlouho jí bereš? Může to být tím..
Nebo nemáte s přítelem nějaké problémy? Neštve tě na něm něco?

Není tady

#3 21. 7. 2007 22:51

pampeliška
♥♥-----

Jeanine beru rok a půl... Jimak s přítelem to clkem klape,on na mě byl hodnej vždycky,ale v poslední době to už takový neni (já se mu ale nedivim,taky bych na sebe bejt v jeho kůži nebyla po tom všem tak hodná jako na začátku...) Zdá se mi ale že máme posl. dobou nějak problém v komunikaci. Zezačátku sme si povídali hodně,teď strašně málo a mě to chybí.Je to jako kdyby se mezi náma vytvořila zeď a já nevim co s tim.Dneska sem mu to říkala,tak mi tim argumentoval:
1-a o čem si teda chceš povídat??? (jak mu mam vysvětlit,že holka potřebuje pocit blízkosti a souznění,kterej je vyvolanej právě komunikací?? když sem mu řekla,že to nejde nahodit téma-tak teď se budem bavit o tom a o tom,jo??-tak to nechápal a řek že si teda mam nejdřív srovnat v hlavě co mu vůbec vyčítám...Cítim se tou absencí tkovho toho blízkýho povídání hrozně vnitřně neuspokojená)
2-vytáčí mě jeho takovej necit pro věc...třeba se něco děje,člověk by čekal že zareaguje nějak k tý situaci,ale on začne mluvit uplně jakoby zcesty...já mu třeba něco povídám,on mi odpoví krátkým "hm" a źačne mluvit o naprosto odlišný věci...(když sem mu to dneska říkala,tak on mi odvětil,že mi naslouchá vždycky)

To je pak rozhovor jak když se neslyšíme.Já ani nevim,jak mam zformulovat to,co mě štve.Jsou to ty body vejš,ale když se o tom bavíme spolu,nějak mi uplně dochází řeč...

Není tady

#4 21. 7. 2007 23:11

samba
♥♥-----

No jo, tak to asi ta tvoje podrážděnost pramení z toho... Možná už je pryč ta počáteční zamilovanost a teď se vybarvuje v pravym světle..  Jestli bereš prášky rok a půl, tak by to už asi vliv mít nemělo, tyhle výkyvy nálad bývají spíš ze začátku užívání. I když taky nevim, nejsem oborník smile
Řekla jsi to vlastně sama, že se cítíš vnitřně neuspokojená, což se ti vůbec nedivim.. naprosto rozumim tomu, co píšeš. Takhle to má asi většina ženskejch, že potřebujou cítit to blízký povídání a porozumění ze strany chlapa. Otázka je, jak ho tomu naslouchání naučit. To asi ani nejde. Myslim si, že pokud jsou dva lidi tzv. na stejný vlně, tak si stále maji co říct a vzájemně si naslouchaji, prostě si rozumějí.. Třeba tenhle přítel prostě neni to pravý ořechový. Chápu, že tohle asi slyšet nechceš, ale napadá mě to..

Není tady

#5 21. 7. 2007 23:21

pampeliška
♥♥-----

Právě že nad tim dost přemejšlim,jestli se to třeba časem změní,nebo jestli to bude pořád to samý...Prožívám hroznej rozpor.Jestli tohle dělám já tou náladovostí nebo jestli to všechno je tim neporozuměním.Já si nedovedu představit že bych byla bez něj...
On vůbec nechápe,jak tak najednou zničehonic můžu tu náladu změnit.Jenže mě prostě stačí třeba to,jak na něco odpoví,přijde mi někdy jak malej butter Já se na něco snažim zavést řeč a on se vůbec nechytá,jako kdyby mezi náma byla zeď....on asi nechápe že mam potřebu řešit city a tak,jemu to přijde jako blbost,doslova mi řek-já s tebou nebudu řešit takový kraviny,jako kdyby nebyly důležitější věci.... sad Ale zase někdy je to skvělý a propovídáme spolu celej večer-jenže to bohužel neni tak často... sad

Není tady

#6 21. 7. 2007 23:30

samba
♥♥-----

Pampeliško, to asi bude tim, že jsi prostě nespokojená...  Jinak si to vysvětlit nedovedu, jedině, že bys měla třeba nějaký zdravotní potíže, který by způsobovaly tvojí náladovost. Ale to si nemyslim. Prostě máte problém v komunikaci a tebe to zcela pochopitelně štve. Sama si to třeba ani neuvědomuješ a pak se to projeví tim, že na něj z ničeho nic vyjedeš. Ale neklaď vinu jenom sobě. Z toho, co píšeš se mi zdá, že tvůj přítel se moc nesnaží s tebou nějak víc, hlouběji komunikovat. Ale to je špatně. To by měl.. Jenomže nevim, jak to změnit. Jedině si o tom promluvit, říct mu to, co jsi tady napsala, co tě štve. Ale pokud to "v sobě nemá", tak ho tomu naslouchání nenaučíš žádnym způsobem. To musí chtít a cítit on sám.. Holt je v tomhle trochu natvrdlej asi..

Není tady

#7 21. 7. 2007 23:38

pampeliška
♥♥-----

On mi někdy přijde v tomhle natvrdlej fakt dost hmm .Nenapadá mě nic jinýho,než vždycky po tom,co se zachová tak,že mě to popudí,mu to říct...Nevim.Zkusim něco udělat se sebou.Třeba že na něj teď budu 2 měsíce fakt hodná-na zkoušku jestli to změní i jeho.Uvidim.Možná mu nakonec dám zapravdu,náš vztah se opravdu změní k lepšímu a bude to vyřešený-potvrdí se,že chyba byla ve mně.Jestli to bude tak,že se budu snažit jen já...tak to asi budem muset zkončit grater Já jiný řešení teď asi nevidim.Jinak to teď asi nepůjde...??

Není tady

#8 21. 7. 2007 23:47

samba
♥♥-----

To děláš dobře, že mu říkáš, co tě zrovna naštve. Nemá cenu to v sobě dusit a on by se měl taky zamyslet nad sebou, proč se vlastně naštváváš. Můžeš to zkusit bejt na něj "hodná", ale přesně jak říkáš, on se musí taky snažit, jinak je to na pytel. Otázka je, jestli si taky on uvědomuje, že ta komunikace mezi váma neni úplně ok. Protože pokud ne, tak to budeš mít těžký. A je dost možný, že se budeš snažit zbytečně. Nemyslim si, že by chyba byla jenom v tobě. Chyba je určitě i v něm, ale to si on musí uvědomit. Nemůžeš to všechno odřít sama přece.. Rozhodně ale stojí za pokus s tím něco dělat, řešit to. Tak si o tom pokecejte, řekni mu to, co píšeš sem...

Není tady

#9 21. 7. 2007 23:53

pampeliška
♥♥-----

Právě že doteď sem mu to neříkala,ale určitě začnu...asi to bude lepší,možná,že se to pak zlepší... No psycholog teda padá,díky tobě vidim,že nejsem uplně na hlavu dumbom
Říkám si,že třeba příel mojí snahu ocení a taky do toho vztahu něco zainvestuje par Ale pomalu k tomu všemu začínám bejt "apatická",trvá iž to tak 6 tejdnů a mě dochízí síly...asi je nejvyšší čas s tim něco dělat roll

Není tady

#10 22. 7. 2007 0:27

samba
♥♥-----

Psycholog určitě neni třeba smile  Musíte to mezi sebou vyřešit a vyjasnit. Halvně o tom MLUVIT!!! to je základ! Pokud o tebe stojí a pokud vůbec za něco stojí, tak tvojí snahu ocení a bude se snažit taky! Jinak ti ty síly fakt dojdou a pak se možná bude hodit ten psycholog, až se z toho zcvokneš smile  Držím palce, hlavně měj napaměti, že otevřená komunikace je základ!!!!! Pokud máš v tom druhém tu správnou důvěru, kterou by mezi sebou dva lidi (partneři) měli mít, tak to nemůže být zas tak veliký problém říct mu všechno narovinu. Hlavně to děláte sami pro sebe, pro prosperitu vašeho vztahu!

Není tady

#11 22. 7. 2007 0:30

pampeliška
♥♥-----

sambo dík moc za podporu....budu se snažit to dát do kupy...je to "jenom" komunikace roll No,jenom,no.... Kdyby byl někdo náladovej jako já,budu ráda za další reakce tongue

Není tady

#12 22. 7. 2007 11:16

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

samba napsal(a):

Psycholog určitě neni třeba smile  Musíte to mezi sebou vyřešit a vyjasnit. Halvně o tom MLUVIT!!! to je základ! Pokud o tebe stojí a pokud vůbec za něco stojí, tak tvojí snahu ocení a bude se snažit taky! Jinak ti ty síly fakt dojdou a pak se možná bude hodit ten psycholog, až se z toho zcvokneš smile  Držím palce, hlavně měj napaměti, že otevřená komunikace je základ!!!!! Pokud máš v tom druhém tu správnou důvěru, kterou by mezi sebou dva lidi (partneři) měli mít, tak to nemůže být zas tak veliký problém říct mu všechno narovinu. Hlavně to děláte sami pro sebe, pro prosperitu vašeho vztahu!

Ja si nemyslim, ze by psycholog byl tak spatnej napad, prece k psychologovi nechodim jen proto, ze jsem nejak "porouchana". Myslim, ze probelm s komunikaci je naprosto typicky ukol pro psychologa. Sama rikas, ze kdyz mu rikas, co ti vadi, tak te v podstate neslysi, resp.nechape, CO mu to vlastne rikas. Kazdy tak nejak mluvite jinou reci. No a dobry psycholog vlastne funguje jako takovy tlumocnik z tvojstiny do jehostiny big_smile

Není tady

#13 23. 7. 2007 8:26

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

pampeliška napsal(a):

Jeanine beru rok a půl... Jimak s přítelem to clkem klape,on na mě byl hodnej vždycky,ale v poslední době to už takový neni (já se mu ale nedivim,taky bych na sebe bejt v jeho kůži nebyla po tom všem tak hodná jako na začátku...) Zdá se mi ale že máme posl. dobou nějak problém v komunikaci. Zezačátku sme si povídali hodně,teď strašně málo a mě to chybí.Je to jako kdyby se mezi náma vytvořila zeď a já nevim co s tim.Dneska sem mu to říkala,tak mi tim argumentoval:
1-a o čem si teda chceš povídat??? (jak mu mam vysvětlit,že holka potřebuje pocit blízkosti a souznění,kterej je vyvolanej právě komunikací?? když sem mu řekla,že to nejde nahodit téma-tak teď se budem bavit o tom a o tom,jo??-tak to nechápal a řek že si teda mam nejdřív srovnat v hlavě co mu vůbec vyčítám...Cítim se tou absencí tkovho toho blízkýho povídání hrozně vnitřně neuspokojená)
2-vytáčí mě jeho takovej necit pro věc...třeba se něco děje,člověk by čekal že zareaguje nějak k tý situaci,ale on začne mluvit uplně jakoby zcesty...já mu třeba něco povídám,on mi odpoví krátkým "hm" a źačne mluvit o naprosto odlišný věci...(když sem mu to dneska říkala,tak on mi odvětil,že mi naslouchá vždycky)

To je pak rozhovor jak když se neslyšíme.Já ani nevim,jak mam zformulovat to,co mě štve.Jsou to ty body vejš,ale když se o tom bavíme spolu,nějak mi uplně dochází řeč...

Pampeliško, když ty fakt nevíš, co chceš. Ber chlapy tak, že jsou v otázce komunikace jednodušší (to bez urážky, myslím to asi tak, jako že třeba ženy jsou zase jednodušší v otázce např. couvání...neznám moc žen, který zacouvaj´ bez potíží...prostě tenhle smysl nám ženám chybí. Taky není divu, tisíciletí lovili mamuty a to museli bejt pěkně potichu nebo číhali na nepřítele, taky potichu. Kdyby žvanili, to by tlupa nepřežila dlouho ...to my ženský jsme breptaly věčně v jeskyni nebo při sběru plodů a hlídaly tak náladu a vůbec stav v tlupě, kdo je spokojenej, nemocnej/zdravej...taky by bez toho tlupa nepřežila ... prostě - každej má svůj úkol. Chlapi nemaj´důvod přehnaně mluvit a když nechají mluvit ženu a ještě k tomu poslouchají (!), tak to může bejt ženská šťastná.) ... Co blbneš, sakra? ... On přece projevil upřímnej zájem, že se s tebou bude bavit. Pak jsi byla na tahu ty s tím, o čem se budete bavit... to byla tvoje neschopnost, že ses neuměla vymáčknout ... (jestli se bavit nechceš, tak ho nepruď)... Ad 2) Když ti chlap nerozumí ve věci, která je pro tebe důležitá, nedělá ti to schválně. Jen to chápe jinak, jako podružnou věc. ... Je zas na tobě, jestli mu zvládneš vysvětlit, že pro tebe jde o věc klíčovou. Nečekej, že chlap bude považovat za důležitý stejný věci jako ty.
A jinak - nejsi náhodou Ryba? ... jedna plave nahoře, druhá dole, jedna doleva, druhá doprava, jedna se plácá v blátě u dna, jedna si plave v klidu v čistý nádherný vodě ... jednou jsi nejzamilovanější na světě, za pět minut si říkáš, že to nemá smysl ... Já se s těmi mými Rybami učím žít už víc než tři desetiletí a řeknu ti - někdy to je dřina wink Drž se. Doporučila bych ti třeba nějakou knížku o partnerský komunikaci, vypadáš na chytrou holku, možná by ti něco dalo třeba od Alana a Barbary Peasových - Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše nebo Proč muži lžou a ženy neumějí číst v mapách (nebo tak nějak, přesně si názvy nepamatuju, ale knihkupci nebo knihovníci obvykle poradí ... je tam pěkně na příbězích formulovaný, jak odlišná je psychika ženy a muže. Jeho nepředěláš, ale sebe můžeš. Můžeš líp pochopit, jak s ním komunikovat a tím můžeš pomoct oběma...jestli tedy chceš.)

Upravil(a) Eva36 (23. 7. 2007 8:29)

Není tady

#14 23. 7. 2007 14:19

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Eva 36: jo, ty knihy od nich jsou skvělý, ale řekni mi, proč to vždycky vyjde tak, že chlap je prostě takovej a ženská se jakoby přizpůsobuje? Není to určitě schválnost pana Pease big_smile , možná to je tím, že chlapi tak moc neřeší, co a proč děláme my ženy a že jim něco z toho nějak vadí... Mají jednodušší mylšení, nerejpaj se v tom... Já četla Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách a zdálo se mi, že začínám chlapům rozumět, ale ono je dost těžký to aplikovat v praxi a pak člověk bouchne jako třeba Pampeliška.
Nebo já big_smile
A co se týče antikoncepce - já osobně jí brala víc než 6 let, s přestávkama, ale bez ní je mi prostě mnohem líp, už to můžu po těch letech srovnat a bez antikoncepce nejsem náladová, zpruzená, nic. Pohoda.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#15 23. 7. 2007 14:37

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

ADFka2: No prostě - a kdo ti řekl, že svět je spravedlivej? wink ... já ti nevím, taky se občas takhle ptám - proč se ženský maj´ furt přizpůsobovat? Proč? Proč? Proč? ... než najde člověk odpověď, tak promrhá spoustu času. Když se přizpůsobí (aspoň maličko, neříkám, že se má vnitřně znásilnit), tak si tu spoustu času může nakonec užít ... nemysli si, já si taky s přítelem vjedu do vlasů (tedy já vjíždím a on mě irituje svým ledovým klidem...naštěstí jsme ve fázi, kdy se pak oba brzy zklidníme a zasmějeme a doufám, že to vydrží)...taky si říkám, proč zas já? ... taky bouchám...jé a jak! .... ale že on je kliďas, tak to docela ustává... i když vím, že se mám krotit. Ne kvůli němu, ale že mi to vadí v mým životě. Že i kdyby jeho nebylo, měla bych problém s mojí náladovostí a výbušností s někým jiným (i kdyby to měl bejt třeba brácha nebo moje babička).... asi fakt k nám přicházejí takoví partneři, skrz který se můžeme něco naučit (když ovšem vnímáme)... Já třeba tu svoji náladovost vidím jako dost problém. Můj problém. Nevím, jestli za tím jsou hormony nebo co .... nebo to rybí znamení ... zčásti jsem se se sebou smířila a pomohlo mi, když si za to tak nenadávám, zčásti se už umím krotit (i když přítel někdy nevěří asi svým očím, jemu to asi jako moc ukrocený nepřijde smile ... ale jak říkám, je kliďas (což ale zas neznamená, že si dá s.át na hlavu).... A jinak máš pravdu - chlapi neřešej´, nerejpou se v ničem...ono proč taky? Já se tohle od nich snažím naučit.... Styl - mám problém. Je to fakt můj problém nebo problém např. kolegyně, kterou nesnáším? Můžu ho ovlivnit? Pokud ne, přestávám se v tom rejpat (nepomůžu ničemu, tak je to ztráta času, energie...). Pokud ano, vyřeším ho. Nejde řešit? ... tak ho nerejpu ... je to zbytečný....zbytečný.... je to hodně o smíření se. Taky neumím dodnes pochopit chování některých lidí, ale asi tady jsou, abychom my "jiní" viděli, jací nebýt ... nebo nevím ... od tý doby, co to vidím takhle, tak se rejpu míň a míň ... dřív jsem si říkala, jak může bejt někdo takovej? (Třeba naše sousedka - chtěla po svý starý tetě, která ji odkázala dům, v němž bydleli, tržní nájemný....babce bylo osmdesát a dala jí celej ten barák, sousedka byla žena dobře situovaného a nelakomého podnikatele ...to mi hlava nebere....to je humáč....)...

Není tady

#16 23. 7. 2007 14:44

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Eva36: mně třeba občas pomůže se potejrat četbou nebo shlédnutím nějakýho videa ze zemí, kde mají lidi skutečný problémy - ano, je to asi hnusný zneužít cizí neštěstí, ale psychicky mi to pomáhá, uvědomím si, že řeším totální kraviny, že na světě je kupa lidí, který by dali nevímco za to, aby měli moje problémy... Nemám hlad, mám kde spát, co jíst, mám práci, mám přítele, jsem zdravá... Nestačí nám to, jsme sobci. Zhejčkaný blahobytem. Takhle si třeba seřazuju svůj žebříček hodnot já. A vždycky, vždycky se musím sama sobě smát. Blbý je jen to, že to člověk rychle zapomene...

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#17 23. 7. 2007 14:52

Blanche
♥♥-----

Tak náladovost znám moc dobře. Mám stejný problém.Celý den jsem v pohodě a pak stačí nějaká maličkost (neposlouchá mě, s něčím mi nepomůže atd.) a já mám hned zkažený den a začnu přemýšlet spíš negativně. Taky mě to pěkně štvalo, že jsem tak paličatá a kvůli drobnosti dokážu zkazit náladu mě i partnerovi. Zbavit se toho nejde, ale jde to usměrnit. Já jsem se naučila to, že si vzpomenu, jak mě to pak bude druhý den mrzet, že jsem zkazila večer a snažím se to přejít a zbavit se toho vzteku. Ještě mi pomáhá to, že o tom s partnerem mluvíme a rozebíráme to. Docela se to zklidnilo. Ale je pravda, že si to dovolím třeba jen u někoho.

Není tady

#18 23. 7. 2007 15:08

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Jo, to mi taky pomáhá...víš, třeba teď - kolegyně manžel má rakovinu....tak tomu říkám problém...ne ty kraviny, kterejma se já někdy zabejvám....horší je, že já se někdy nezabejvám ničím konkrétním, jen mi je třeba smutno (bez příčiny, nikdy jsem nepřišla na nějaký spouštěč), je mi tak hrozně smutno, že "vím", že nic nemá smysl, cenu atd., jsem k ničemu .... no a to mi třeba před hodinou bylo úžasně, tak moc úžasně, že bych mohla skály lámat....no tak to nevím, co to znamená ?... asi to rybí znamení ...jj, to je holt kříž smile (se tomu směju, beru to jako třeba menzes...pravidelně přichází, s tím trošku křeče apod....a zas odchází....patří to ke mně)...

Není tady

#19 1. 8. 2007 18:16

pampeliška
♥♥-----

Omlouvám se,že jsem tu nebyla tak dlouho...K tomu znamení-jsem váha.To taky neni nijak šťastný,nedokážu se pro nic rozhodnout big_smile mad Jinak taky dík za tipy na literaturu.Asi si něco přečtu...je ale fakt,že člověk ty knížky čte a říká si,jak se teď už určitě se všim vypořádá,jenže pak má problém a na chytrý rady si v tu chvíli nevzpomene mad Každopádně sme to už začli řešit,zdá se mi,že zatim se to zlepšuje..Snažíme si naslouchat vzájemně,já se snažim nebejt na něj hnusná kvůli kravině.. roll Kéž by to tak šlo dál...

Není tady

#20 3. 8. 2007 18:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

stolt Ja mám kamošku, ktorá akoby si sama šliapala po šťastí : hneď niečo chce, keď sa jej to splní, chce presný opak, potom plače, že predsa len nemá to pôvodné... Nešťastná povaha, tiež Váha... Ale tým necchem povedať, že VŠETKY Váhy sú také - to určite nie...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#21 9. 8. 2007 22:03

pampeliška
♥♥-----

Selima napsal(a):

stolt Ja mám kamošku, ktorá akoby si sama šliapala po šťastí : hneď niečo chce, keď sa jej to splní, chce presný opak, potom plače, že predsa len nemá to pôvodné... Nešťastná povaha, tiež Váha... Ale tým necchem povedať, že VŠETKY Váhy sú také - to určite nie...

tak tohle odněkud znám vissla no snažim se s tim bojovat,člověk si to musí uvědomit,pak to celkem jde... cool Ale povahovej rys je to fakt blbej

Není tady

#22 10. 8. 2007 7:18

HB
♥♥♥♥♥--

no, ja jsem Ryba a naladova jsem od prirody (a kdyz to na me prijde, tak to davam vsem pekne sezrat...hmm ) ale jeste nedavno jsem byla dost hubena a vykyvy nalad u me ovlivnovala i hladina cukru v krvi...stacilo nejakou dobu nejist a ja byla uplne zoufala, ze je vsechno spatne a nic nema cenu...a pritom mi ke stesti chybela jen kosticka cokolady...lol

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí