Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 7. 2007 11:50

Aknella
♥♥♥----

Kam vyrazit s přítelem?

Ahoj lidi, jak víte, ted jsou prázdniny. Mě je 19 a jsem přijatá na VŠ. Mému příteli je 21 a pracuje. Bohužel mu nějak nevyšlo, aby si letos mohl vzít dovolenou. Občas jedeme někam o víkednu, ale zajímalo by mě, jestli nemáte nějaké rady, kam s ním vyrazit jen tak po práci v Praze..jsme spolu 3 roky takže takový rady jako jít na zmrzlinu mi asi nebudou k ničemu:-)))ale díky za každou radu;)

Není tady

#2 21. 7. 2007 11:52

Jessie
♥♥♥♥♥--

Re: Kam vyrazit s přítelem?

Procházet památky - teda jestli už jste to nestihli a klasika všech zamilovaných (a jsou spolu jakkoliv dlouho) je zoo. Můžete se jít kouknout třeba na malou Tatu

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#3 21. 7. 2007 12:06

Aknella
♥♥♥----

No jo, ale jde o to, že jeho to nebaví...chodit po praze jako v centru a tak:-( no budu něco muset vymyslet..koupat se taky jít nemůžeme, protože jsem nastydlá:-(no a v takových vedrech se toho moc dělat nedáá.-)))

Není tady

#4 21. 7. 2007 13:51

vydrychka
♥♥-----

Co nějaká lehčí sportovní aktivita? Třeba minigolf, bowling, petanque, taky jsme párkrát byli. Nebo pro náročnější třeba koníci? Třeba na Dolton Ranči ve Svojeticích (za Říčanama) vezmou na vyjížďku i úplnýho začátečníka, kolega z práce tam jezdí se svojí přítelkyní, byl z toho úplně nadšenej. Dobrý je taky půjčit si loďku nebo šlapadlo. Napadá mě letní kino, nějaká výstava, koncert. Na jaře jsme byli s přítelem venčit psa v útulku na Zámkách, já tam občas chodím, tak jsem ho vzala s sebou, byla to docela legrace, pořád mě napomínal že toho psa zbytečně tahám a když jsem mu tu vlčačku půjčila, málem skončili ve Vltavě...Psy ale půjčujou jenom o víkendu. Nebo si zaplate vyhlídkovej let na Točný, maj tam i příjemný posezení kde se dá sledovat "letištní provoz". Chtěj za to cca 1500,-Kč, je to hodně, ale musí to být zážitek!

Není tady

#5 22. 7. 2007 11:46

DankaS
♥♥♥♥---

Zkuste třeba umělou stěnu. To by chlapa mohlo bavit. A i tebe.

Není tady

#6 22. 7. 2007 20:50

Zaba4
♥♥♥----
Místo: Pardubická kraj

Bobová dráha Prosek http://www.bobovadraha.cz/ , jedna jizda si to tak zkusit co to umi a tu dalsi si poradne uzit, myslim ze by to mohlo byt pekny odpolko.)) Ja jsem tam byla jednou a bylo to fakt super:)

Upravil(a) Zaba4 (22. 7. 2007 20:53)

Není tady

#7 22. 7. 2007 20:53

Zaba4
♥♥♥----
Místo: Pardubická kraj

A ještě mě napadlo....pořídit si třeba kroket (pro predstavu http://www.nejlevnejsisport.cz/kroket/) najit nekoho do party a chodit hrat, nebo mam osvedcene vzit spolecenskou hru typu Osadnici, Carcassone, Bang a jit si zahrat do hospudky k pivku, ale to je taky s prateli:)

Není tady

#8 23. 7. 2007 10:18

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

A co priroda, ta ho taky nebere? Divoka Sarka, Stromovka, Letna, Petrin... Nejaka vystava (jezis, ja to miluju), kino, divadlo... Nebo co treba motokary, bobova draha... Ted jsem koukala, ze v Troji postavili Trojskyho kone, uz se tesim, az se na nej pujdu mrknout smile!
Zajimava vystava je ted v Mestsky knihovne nebo v Manesovi (nahy baletky a baletaci - ale uz asi konci)... A co treba nejakej koncert? Kdyz mrknes na www.ticketpro.cz, tak tam se toho najde...

cool

Není tady

#9 23. 7. 2007 14:55

Pešta
♥♥♥♥---

zaba: super typ, díky

Není tady

#10 24. 7. 2007 7:00

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Ja jsem taky pro sport. Od te doby, co mame maleho, je se zabavou ve dvou konec, ale predtim jsme si uzivali tenis, rybareni (to ale v Praze nepujde...), obcas bowling, vylety, kino, posilovnu, bazen (v lete super!)...Moc mi to chybi. Vcera jsme nechali maleho chvili u tchanu a sli si zahrat tenis, sice jsem v tom vedru odpadla asi po pulhodine, ale skvele jsme si spolu uzili cas. hjarta

Není tady

#11 29. 7. 2007 16:40

Tia
♥♥♥♥---

A co takhle Križikova fontana? To je fakt super. To letni kino byl taky dobry napad. Pak me napada jeste nejaky divadlo, co letni shakepearovske slavnosti? Taky pritele furt taham po prochazkach, chlapy tohle ale fakt nebavi...bohuzel sad

Není tady

#12 15. 8. 2007 13:01

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Nebo výlet parníkem,taky nemá chybu....

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#13 3. 10. 2007 19:31

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

já preferuju pamatky a starou prahu   hjarta nebo Zkuz motokary http://www.kartland.cz/ fakt super zabava

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#14 1. 4. 2011 11:10

GabinaGabca
♥------

Já s přítelem chodím 4 roky a už třetím rokem pojedeme do kempu. Vloni jsme byli v kempu Bucek, je to kousek od Prahy, tam se nám moc líbilo, letos tam jedeme znovu. Zkuste ho také - kempování je super zábava, navíc kemp je dobře vybavený a zaměstnanci zábavní a přátelští, se vším rádi pomohou... A peněžně je to velmi přijatelná dovolená smile

Není tady

#15 24. 7. 2014 13:30

ketinka1
♥------

Ahoj, já bych zvolila dovolenou, jako pěkně strávený romantický prodloužený víkend :-). V ČR je spousta krásných míst na relaxaci, wellness, odpočinek :-). Mé oblíbené je například v Kunčicích pod Ondřejníkem, kolem oblasti je hodně památek, kulturních, turistických míst. Nejde se tam nudit. Navíc jezdíváme do penzionu ONDŘEJNÍK, kde je možnost wellness, zahrát si volejbal atd. Mají dokonce i wellness pobyty pro dva http://www.penzion-ondrejnik.cz/wellness-pobyty/. Těch penzionu je tam více, ale tenhle mi sednul.

Není tady

#16 17. 9. 2014 12:19

kia444
♥------

Jeee nebo není špatné vyjet někam za hranice...Slovinsko je blízko a můžu doporučit víkend pro dva v Lublani...byli jsme tam a moc jsme si to užili na to, že je to "Slovinsko" to tam žije. Nebo pokud hledáte vyloženě wellness, termální lázně tam jsou prý taky dobré http://www.relaxslovinsko.cz/termalni-lazne/.

Není tady

#17 18. 3. 2015 12:56

Danka55
♥------

my jsme ted po dlouhé době byli v divadle, a budeme asi chodit častěji.

Není tady

#18 31. 3. 2015 23:26

katuska1
♥------

A v jakém jste byli? a  na jakém představení?

Není tady

#19 1. 4. 2015 8:21

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

kia444 napsal(a):

Jeee nebo není špatné vyjet někam za hranice...Slovinsko je blízko a můžu doporučit víkend pro dva v Lublani...byli jsme tam a moc jsme si to užili na to, že je to "Slovinsko" to tam žije. Nebo pokud hledáte vyloženě wellness, termální lázně tam jsou prý taky dobré http://www.relaxslovinsko.cz/termalni-lazne/.

Slovinsko jako celek je nádherné, vřele doporučuje všem. Užijete si hor, moře, soutěsek vodopádů, krasových jeskyní, nádherných památek a báječného jídla. smile

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#20 1. 7. 2017 20:38

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

No pfujecky!!!

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#21 11. 8. 2017 9:21

Milos
♥------

Nedávno jsem sepsal kam se dá v Praze vyrazit a ani to moc nebude stát smile

https://www.autovylet.cz/co-delat-a-pod … u-v-praze/

Není tady

#22 16. 8. 2017 0:00

Michal.Novo
♥------

Co zkusit klasiku, jako je třeba výšlap na Petřín a zastávka cestou na zmrzlinu. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí