6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ktory idiot vymyslel nazov "Gumove drevaky"?
To je ako "zelezne drievko z umelej hmoty".
Není tady
No presne staly 2.99,samo ze to nejsou orginaly,ale to me nejukuje,na zahradu jsou prima,takove spravne osklive zadveracky.
Není tady
Já tomu říkám zahradní galoše - povýšili to na módu. Dřív je prodávali v Bauhausech, ještě jsme se smáli, že si je může obout snad jen úchyl :-)) No vidíte a dnes je to hit. Já bych je nechtěla ani zadarmo :-)
Není tady
Crocsy (mluvím o Crocsech, nikoli gumových fejkách od Vietví) většinou lidi děsně pomlouvaj, dokud je nezkusí.
Jelikož jsou z pryskyřice, nohy se v nich nepotí a navíc mají antibakteriální úpravu.
Jsou ergonomické a při chůzi jemně masírují chodidlo, nohy mě nebolí ani po celodenním lítání po městě. Dělají dobře na páteř a záda, protože tlumí krok (resp. náraz paty). Jsou strašně lehký, mají 17gramů, takže člověk fakt chodí jak bos.
Já Crocsy miluju, obouvám je co nejčastěji. Jejich vzhled mě neuráží a je mi i jedno co si kdo myslí, stejně lidi většinou závidí a nechápou jak "někdo může dát ty prachy za kus gumy". A přitom to říkaj lidi, co si paří hnáty v nekvalitních botách za stejnou cenu, ne-li vyšší..
Není tady
Jo a taky na nich oceňuju, že mám schovanou a přitom luftující nohu, i když nemám zrovna perfektní pedikůru. Obdivuju sebevědomí některých lidí třeba s oprýskaným lakem nebo přerostlými nehty, kteří nosí vietnamky, střevíce a prostě otevřené boty
(nebo třeba někdo má nohy i upravený a čistý, ale stejně hnusný.. )
Není tady
Teprve teď jsem objevila diskuzi, jsem asi ignorant ,ale loni jsem si jich na nikom nevšimla. Že se jmenují takhle, crocsy, jsem nevěděla ještě před minutou. Od letošního června jsem je potkala na spoustě lidí, nějak mě to nenapadlo hodnotit a soudit. Na táboře je měla jedna moje spoluvedoucí, tak jsem je důkladně prozkoumala, hodili se do vody atd. To jsem si řekla že můžou být fajn, ale rychle na ně pak zase zapomněla, kupovat si je mě nenapadlo. Cenu jsem nezkoumala, vídám je u vietnamců za 300 +-, ve Sportech přes litra. To se asi pozná originál, že!! Že je nosí x lidí mi je/bylo fuk.
Když jsem se po táboře vrátila dom, čekali na mě v křiklavě žluté (myslím, že ty od vietnamců) v chodbě. Skorotchýně si všimla, že mi odešly pantofle na doma do věčných lovišť, a pořídila mi tyhle. To mě docela pobavilo, pač jsem na ně zrovna právě před nedávnem narazila. Venku s nima nechodím, jen doma, na boso i v ponožkách, noha se v nich nepotí (ani v těchlech od vietnamců!!), je fakt že mi pantofel na noze moc dlouho nevydrží, kdykoli si sednu atd. tak je zouvám, takže dlouhodobé nošení na noze ozkoušeno nemám..ale jsou ok, fakt lehký, nevím o nic, dá se zapomenout, že je na noze máte..
Není tady
Mám je už 5 let na zahradě a pleju v nich. To je vše. Na normální nošení to nechci. Má to každý. Původně bota vymyšlená pro americké rybáře,aby se jim na mokré lodi nesmekaly nohy.
Ano jsou prodyšné, lekhé a já nevím ještě jaké. Ale když vídím každou druhou holku co je má a ještě v tom ty panáčky
Není tady
No, mne se taky hnusí, hlavně proto,že je má "každý". Na zahradu a k vodě bych je brala. Alespoň už vím, co to je, nechápala jsem lidi kolem a ty šílené barvy!
Není tady
Fidorka napsal(a):
Crocsy (mluvím o Crocsech, nikoli gumových fejkách od Vietví) většinou lidi děsně pomlouvaj, dokud je nezkusí.
Jelikož jsou z pryskyřice, nohy se v nich nepotí a navíc mají antibakteriální úpravu.
Jsou ergonomické a při chůzi jemně masírují chodidlo, nohy mě nebolí ani po celodenním lítání po městě. Dělají dobře na páteř a záda, protože tlumí krok (resp. náraz paty). Jsou strašně lehký, mají 17gramů, takže člověk fakt chodí jak bos.
Já Crocsy miluju, obouvám je co nejčastěji. Jejich vzhled mě neuráží a je mi i jedno co si kdo myslí, stejně lidi většinou závidí a nechápou jak "někdo může dát ty prachy za kus gumy". A přitom to říkaj lidi, co si paří hnáty v nekvalitních botách za stejnou cenu, ne-li vyšší..
pod to se podepíšu
jo a větčina lidí co je hanila tak měla kopie od ťamanů
Není tady
Taky se mi ani trochu nelíbí. Určitě jsou pohodlný a zdravý - to jsou ale bavlněný tepláky nebo župan taky a taky je nenosím mezi lidi. Připadala bych si v těch botách jako Šmoula. Jde mi o čistě estetické hledisko. U malých dětí nebo na pláži či na zahradě to ještě jakžtakž chápu. Ale do města? Nikdy.
Mimochodem na Wikipedii je o nich článek a nepíšou tam nic o tom, že by tyhle boty byly vyvinuty pro rybáře. Píšou tam toto: Originally developed as a spa shoe, the first model, the Crocs Beach, was unveiled in November 2002 at the Ft. Lauderdale Boat Show, selling out the 200 pairs produced at that time. Chápu to jako boty do lázní.
Není tady
Já už četla, že byly původně vyrobený pro rybáře, pro veslaře...
Není tady
Ladie napsal(a):
Já už četla, že byly původně vyrobený pro rybáře, pro veslaře...
Jo, tak teď teprve mě napadlo podívat se přímo na jejich stránky Originally, Crocs™ Shoes were intended as a boating/outdoor shoe because of its slip-resistant, non-marking sole.
Není tady
bloncka napsal(a):
Taky se mi ani trochu nelíbí. Určitě jsou pohodlný a zdravý - to jsou ale bavlněný tepláky nebo župan taky a taky je nenosím mezi lidi. Připadala bych si v těch botách jako Šmoula. Jde mi o čistě estetické hledisko. U malých dětí nebo na pláži či na zahradě to ještě jakžtakž chápu. Ale do města? Nikdy.
Co je pohodlnýho a zdravýho na županu nebo teplákách?
A dovol mi to převést na sukni a 80% žen, které do ní nemají výstavní nohy:
Taky se mi ani trochu nelíbí. Určitě jsou pohodlný a zdravý - to jsou ale bavlněný tepláky nebo župan taky a taky je nenosím mezi lidi. Připadala bych si v té sukni jako Šmoula. Jde mi o čistě estetické hledisko. U malých dětí nebo na pláži či na zahradě to ještě jakžtakž chápu. Ale do města? Nikdy.
Zaslouží si sukně tolik pozornosti a jedovatosti?
Mimochodem všimla jsem si, že Crocsy nosí spousta lékařů a zdrav. personálu - zjistili totiž, že jsou ještě pohodlnější, než zdravotní obuv.
Upravil(a) Fidorka (21. 8. 2008 8:08)
Není tady
To jo, Fidorko, jako pracovní obuv do práce taky chápu.Já taky nechodím v přezůvkách ven
Ne, mě je fuk, a´t si každý nosí třeba raketu s hvězdičkami a k tomu mávátko, každého věc .Máme svobodu a je to dobře, že není už šedivá uniformita. Jen mi příjde úsměvné, že najaký modni guru vyhlásí něco jako modu a pak polovina světa chce být děsně in, jenže pak zjistíš, že to má každý druhý a originalita je v pérdeli, pane hrábě
Není tady
Klubko napsal(a):
To jo, Fidorko, jako pracovní obuv do práce taky chápu.Já taky nechodím v přezůvkách ven
Ne, mě je fuk, a´t si každý nosí třeba raketu s hvězdičkami a k tomu mávátko, každého věc .Máme svobodu a je to dobře, že není už šedivá uniformita. Jen mi příjde úsměvné, že najaký modni guru vyhlásí něco jako modu a pak polovina světa chce být děsně in, jenže pak zjistíš, že to má každý druhý a originalita je v pérdeli, pane hrábě
Já pochybuju že je někdo nosí z tohohle důvodu, ostatně mohla bys mi říct kterej guru to vypustil do světa?
To mi víc vadí loňská a letošní kolekce letních bot, klasika zcela vymizela a nakrámě jsou jen balerínky a kulatý úzký špičky, vyšší platformy, každá druhá v tom pajdá jak po obrně, ale hlavně že je IN a originalita je tamtéž, co ty tolik nenáviděné crocsy
Není tady
Fidorko, kde vidíš jedovatost? Nenapsala jsem, že jsou hnusné, po*né, takové či makové - nejsem arbitr. Napsala jsem, že mně se nelíbí. To je můj subjektivní názor a Ty ho těžko změníš. Nechápu, co Tě vyprovokovalo k takové reakci, vždyť Tobě je přece jedno, co si kdo myslí, ne?
Fidorka napsal(a):
..je mi i jedno co si kdo myslí, stejně lidi většinou závidí a nechápou jak "někdo může dát ty prachy za kus gumy". A přitom to říkaj lidi, co si paří hnáty v nekvalitních botách za stejnou cenu, ne-li vyšší..
Vidíš ten rozdíl? Ty zobecňuješ, píšeš o druhých, zatímco já píšu jen o sobě a svých pocitech, svých teplákách a svém županu. Tvoje sukně a nohy neřeším
Není tady
Fidorko, proč napadáš názor těch, které jsou slušné, jen mají opačný názor? Bloncka má docela rozumný názor. Říká, že rozumí, že jsou zdravé a pohodlné, ale že by je do města nevzala. Co se ti na tom nelíbí? Ať si každý nosí co chce, ale tyhle boty jsou opravdu jak pěst na oko. A nosit je jen proto, abych zakryla špatnou pedikůru??
Není tady
Já mám klasické croc Cayman, myslela jsem si, že jsou to nejpohodlnější boty na světě, teď jsem si koupila crocs Mary jane a ty jsou ještě mnohem lepší a dají se nosit i do města nejen na ven, protože jsou podstatně užší, víc tvarované a navíc mají ještě jeden úzký pásek přes nárt. A jsou to nejpohodlnější boty, co jsem kdy měla
Není tady
crocsy maji spoustu barev i modelů..stačí kouknout na web. Našla jsem stránky, které se věnují botám crocs -nepovolená reklama
Upravil(a) AndreaP. (6. 4. 2011 10:56)
Není tady
nepovolená reklama
Upravil(a) Ronja (26. 5. 2011 19:25)
Není tady
milca3 napsal(a):
nepovolená reklama
No aspon tu nepovolenou reklamu trochu znicim! Uplne stejne crocsky, ktere tento web nabizi za 1080 jsem koupila malemu k mori za mnohem nizsi cenu a to za 810. Takze da se koupit i levneji, jenom poradne hledat.
Upravil(a) Ronja (26. 5. 2011 19:26)
Není tady
Ahoj, crocsy mám už druhým rokem a jsem z nich nadšená. Musíte je prostě zkusit, než je odsoudíte. Jsou pohodlné, lehké a praktické. Není jim co vytknout. I když investujete, peníze se vám záhy vrátí službou a trvanlivostí. Vřele všem doporučuju. Já jsem je koupila na reklama Mají i kamennou prodejnu v Kravařích u Hlučína, kde si je můžete vyzkoušet.
Upravil(a) mala.popelka (10. 2. 2012 15:47)
Není tady
Mně se teda crocsy také vzhledově nijak zvlášť nelíbí. Ale před několika lety jsem si je pořídila, potřebovala jsem tenkrát boty do lodi a do vody, co by ale šlo i na sucho, a mně vadí kecky nebo sandále, když se nacucají vodou a dovnitř se dostne bláto. Musím uznat, že co crocsy ztrácí na vzhledu, to dohání praktická stránka. Jsou opravdu pohodlné, dají se nosit s páskem na patě nebo bez, dobře tvarované, omývatelné, rychle uschnou... Do města a do práce bych si je také nevzala, kvůli tomu vzhledu, ale na zahradu a na vodu, proč ne Viděla jsem, že croscy nosí i lékaři v nemocnicích nebo lákárnice, přijde mi to jako dobrá volba.
Není tady