29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj! Zajimal by me vas nazor na jeden z poslednich hitu mody, gumove drevaky crocs, ktere ma na noze snad kazdy druhy clovek. Vidam je na kazdem kroku, dokonce i cele rodinky takto obute. Muj nazor je, ze kdyz to nosi vsichni, neni to vubec originalni, zvlast kdyz ten design je uplne stejny, akorat jina barva. Snazi se to sice napravit tim, ze si k botam muzete dokoupit ruzne odznacky, ktere se do der v botach daji pripevnit, ale moc to asi nepomuze. Nedavno jsem byla v Praze, a tam jsem ty boty videla poprve. Koukaly na me vsude - z nohou lidi i z regalu obchodu. A kdyz jsemse vratila zpatky sem (bydlim v Japonsku), tady uplne to same. Ja bych to na nohu nevzala nikdy, ale kazdy ma svuj vkus. Jen nechapu tyhle manie. V tomto pripade nadnarodni. Slysela jsem, ze ty botky sice nevypadaji nic extra, ale jsou super pohodlne. No ja nevim, v gumovych se prece musi potit noha? At je to jakkoliv, budu rada za vas nazor. Diky!
Není tady
Sakuro tady je taky lidi hodne nosi. Taky mi pripadaj naprosto priserny, ale musim uznat, ze jsou super pohodlny! Nevlastnim je, protoze bych za tuhle hruzu nedala 40E, ale zkousela jsem si croksy svagrove a fakt jsou super pohodlne. Na doma musi byt fajn. Pry se v nich vubec nepoti. Taky koupila mini croksiky svoji skoro dvoulete dceri, na tom malem prteti jsou i hezke s takovyma kytickama a navic super prakticke!!! Nadruhou stranu jsem je taky videla na chlapovi v obleku a to bylo jak pest na voko! Ale zrejme si ten pan pripadal ohromne IN!
Není tady
Mě sw vůbwc nelíbí a vyhodit tisícovku za "letní holinky"? Nikdy. Taky si myslím,že se v tom musí hrozně potit noha,ale byl tu náš známý a přítel mi říká:hele on má ty boty co se ti tak líbí
Prý jsou pohodlně a noha se vnich nepotí,ale tomu nemůžu věřit,vždyť je to guma!!!
Není tady
No lidi, viděla jsem je i na Marešovi..ale jako upřímně..já si je zkoušela, jsou super pohodlný, ale nikdy bych nenosila boty unisex:-)))
Není tady
Holky, ty originál crocs nejsou z klasický gumy...je to nějakej "spešl" materiál, takže se nohy vážně nepotí...a jsou i lehounký... to se ale samozřejmě nedá říct o těch gumovejch napodobeninách...:-)
no, ale jinak s váma souhlasim...přijdou mi příšerný...
Není tady
už je mám doma, tedy spíš na noze u nás je nosí celá rodinka, já je nechtěla, ale přemluvili mě. Jsou to maximálně pohodlný boty a noha se v nich opravdu NEPOTÍ. Že nejsem originální, to vím, ale stejné to bylo například na jaře s balerínkama - taky je měla každá ženská.
Není tady
Jsou to strašný boty, hlavně když jsem viděla docela roztomilej páreček mladých lidí, krásně oblečení, ale on měl zářivě zelené a ona oranžové crocsy - fakt pěst na oko.
Jinak balerínky dle mého názoru taky hrozný, ale pořád lepší než tohle.
Není tady
Jessie, mluvis mi z duse. Vubec tuhle "modu" nechapu. Na plaz dobry, ale do mesta jako normalni obuv??? Kdyz vidim celou rodinku takhle obutou, myslim si sve... Hlavne me prekvapilo, ze jsou docela i drahe. Stejne to za rok nikdo nebude nosit (doufam v to alespon).
Není tady
Dneska jsem o nich četla speciální článek, kde vysvětlovali, co přesně je to za materiál a že noha se prý vůbec nepotí - docela bych tedy pochopila černé např. u barmana (pokud by to do toho konkrétního podniku nebylo jako pěst na oko) nebo psali, že spousta zahraničních škol je objednává jako součást povinné školní uniformy. To jo, ale žádné svítivky.
Není tady
Mám ráda moderní věci, ale tyhle boty na mě působí vyloženě odpudivě.
Není tady
jako jo, třeba jako přezůvky do školy je to fajn, ale vidět kluka s holkou, jak se drží za ruce, a oba mají stejné boty, je děs:-)
Není tady
žná na noe působí odpudivě, ale já stojím 10 hodin na nohách a proo jsem je dostala od přítele k narozeninám. Když jsem je viděla, tak jsem byla v šoku, že tohle bych měla nosit, ale po půl roce na ně nedám dopustit, hlavně to musí být originálky, protože ty gumové šunty od ťamanů nebo Hypernovy či Kauflandu nemají nic materiálově společného s těmi co mám já, i když je pravda, že když jsem narazila na záručák s cenou, udělalo se mi mdlo.
Není tady
no já taky stojím na nohách pořád a stačej mi žabky:-) já vím jsou asi jsou super pohodlný, ale prostě jsou hnusný:-)
Není tady
Gumove drevaky? Som mylne predpokladal, ze drevaky mozu byt len z dreva
Alebo je to nieco ako zelezne drievko z umelej hmoty?
Není tady
No tak ta představa, že si koupím tyhle hrůzy např. v růžové barvě a nebude mi líto těch peněz (myslím, že jsem viděla cenu 1200,-) mě opravdu děsí!!! FUJ!!
Jo a dneska jsem potkala fakt hezkého chlapa (asi kolem 30-ti let) - krásný oblek, super sestřih... a měl na nohou oranžové (!) crocsy
Není tady
Tak to je fakt síla.Ale já jsem si pořídila bílý,nosím je k džínům a jsou fakt super!Pohodlný a krásně větraj.
Není tady
no přesně .. jako vidět chlapa kterej je fakt super upravenej a pak ty šíleně výrazný boty..no bílá ještě jde, nebo takový ty hnědý či šedivý..ale ty křikravý barvy no
Není tady
...proti gustu....ale mě se to nelíbí..možná na zahrádku, až budu kropit záhony, tak nepohrdnu
Není tady
no, jako ja jsem originalky nezkousela, jen kdesi prave v hypernove fake a musim rict, ze ac jsem potrebovala boty k vode a myslela jsem si, ze to budou lip drzici zabky, tak mi to vubec nesedelo. Sirokansky az hruza. Ale obecne mi vzhledove neva, akorat je ma kazdy...a novinka, kdesi jsem cetla o zimnich crocskach:D s teplou vlozkou uvnitr:-)
Není tady
Z počátku mi přišly dost hnusný, ale teď mi přijdou dost krásně hnusný a ty s tím beránkem jsou úlet Nicméně, bych tu letní variantu brala, protože se mi dost potí nohy a v normálních sandálech origo neorigo nic moc "vůně", takže bych riskla crocsíky, ale ta cena.. No, a ještě jsou dost široký, tak aby tam moje útlá nožka moc neplavala a rozhodně jdu do barvičky khaki nebo latté kafé
A jak vložil někdo výše odkaz na blesk... No, tak občas je zapotřebí někoho vyhodit z provozu
Není tady
tak koukám, je to skoro rok, co začala tato diskuse o Crocs, a pořád je vidím na nohou spousty lidí. Nejdřív jsem tuto módu taky moc nechápala, ale teď jsem si trochu pozjišťovala, z čeho jsou vyrobeny (že to není žádná guma), jak jsou univerzální a pohodlné, lehoučké... A světe div se, když jsme je pozorovala na lidech (teď nedávno v pražské ZOO je měl každý třetí), nepříšly mi ošklivé, ale naopak docela hezké, pohodlné a veselé (samo k tomu musí být člověk vhodně oblečený - tak, jako by byl k sandálům, žádné superšaty nebo oblek).
A propos, je zde někdo z Ostravy, kdo mi poradí, kde všude a za kolik se dají pořídit - nebo pro začátek aspoň vyzkoušet žejo
Není tady
Cauky.no ja se mohu s vami podelit o moje zkusenosti.uz z dalky jsou priserne,tak jsem si je taky koupila(no nedej za ne 3 euro)jsou opravdu pohodlne,na dovcu a pod.Ja je nosim na zahradu kdyz jdu zalevat,ta voda tak krasne vytece z tech direk a nohy jsou taky hned umyte,jsou priserne ale prakticke a krasne lehounke!!
Není tady
3 Euro? Tak to asi nebudou original? No to je vcelku jedno, je to vse na jedno brdo a vse "made in China" . Ja jsem ted byla nucena zakoupit jeden par pro syna (vyplazla jsem za to 4000 jenu, coz je asi 700Kc), protoze si to prala tchyne - ze to je pry prakticke kdyz si treba s malym bude hrat na balkone nebo kdyz pojedou treba nakoupit na kole, do mesta mu to pry davat nebude. A ze pry se ted delaji i s masinkou Tomasem a ze to je roztomile. no tak jsem to pro jeji potrebu zakoupila, ale poprosila jsem ji, at mu to obouva, jen kdyz budou sami dva spolu, protoze ja ty boty opravdu nemam rada a nechci je obouvat ani malemu. Takze moje averze vuci botkam stale trva i po roce... to si radsi na nohu vemu zabky nebo jine sandale s jinym designem, ale kdyz se to nekomu libi, proc ne. Uz jsem si na to po tom roce zvykla, kdyz to ma nekdo na noze.
Není tady