Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 7. 2007 2:15

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Gumove drevaky crocs

Ahoj! Zajimal by me vas nazor na jeden z poslednich hitu mody, gumove drevaky crocs, ktere ma na noze snad kazdy druhy clovek. Vidam je na kazdem kroku, dokonce i cele rodinky takto obute. Muj nazor je, ze kdyz to nosi vsichni, neni to vubec originalni, zvlast kdyz ten design je uplne stejny, akorat jina barva. Snazi se to sice napravit tim, ze si k botam muzete dokoupit ruzne odznacky, ktere se do der v botach daji pripevnit, ale moc to asi nepomuze. Nedavno jsem byla v Praze, a tam jsem ty boty videla poprve. Koukaly na me vsude - z nohou lidi i z regalu obchodu. A kdyz jsemse vratila zpatky sem (bydlim v Japonsku), tady uplne to same. Ja bych to na nohu nevzala nikdy, ale kazdy ma svuj vkus. Jen nechapu tyhle manie. V tomto pripade nadnarodni. Slysela jsem, ze ty botky sice nevypadaji nic extra, ale jsou super pohodlne. No ja nevim, v gumovych se prece musi potit noha? At je to jakkoliv, budu rada za vas nazor. Diky! smile

Není tady

#2 21. 7. 2007 9:54

kukusa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Humpolačka

Re: Gumove drevaky crocs

Sakuro tady je taky lidi hodne nosi. Taky mi pripadaj naprosto priserny, ale musim uznat, ze jsou super pohodlny! Nevlastnim je, protoze bych za tuhle hruzu nedala 40E, ale zkousela jsem si croksy svagrove a fakt jsou super pohodlne. Na doma musi byt fajn. Pry se v nich vubec nepoti. Taky koupila mini croksiky svoji skoro dvoulete dceri, na tom malem prteti jsou i hezke s takovyma kytickama a navic super prakticke!!! Nadruhou stranu jsem je taky videla na chlapovi v obleku a to bylo jak pest na voko! Ale zrejme si ten pan pripadal ohromne IN! lol

http://lilypie.com/pic/090312/7zB3.jpghttp://b3.lilypie.com/Bbt9p1/.png

http://lilypie.com/pic/081130/UxM5.jpghttp://bd.lilypie.com/DrzCp1/.png
kontrola u gyndr 16.3.

Není tady

#3 21. 7. 2007 11:43

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Mě sw vůbwc nelíbí a vyhodit tisícovku za "letní holinky"? Nikdy. Taky si myslím,že se v tom musí hrozně potit noha,ale byl tu náš známý a přítel mi říká:hele on má ty boty co se ti tak líbí lol
Prý jsou pohodlně a noha se vnich nepotí,ale tomu nemůžu věřit,vždyť je to guma!!!

Není tady

#4 17. 8. 2007 14:13

Aknella
♥♥♥----

No lidi, viděla jsem je i na Marešovi..ale jako upřímně..já si je zkoušela, jsou super pohodlný, ale nikdy bych nenosila boty unisex:-)))

Není tady

#5 17. 8. 2007 15:24

janísek
♥♥♥♥♥--

Holky, ty originál crocs nejsou z klasický gumy...je to nějakej "spešl" materiál, takže se nohy vážně nepotí...a jsou i lehounký... to se ale samozřejmě nedá říct o těch gumovejch napodobeninách...:-)
no, ale jinak s váma souhlasim...přijdou mi příšerný...

Není tady

#6 18. 8. 2007 11:48

Simon
♥♥♥♥---

už je mám doma, tedy spíš na noze smile u nás je nosí celá rodinka, já je nechtěla, ale přemluvili mě. Jsou to maximálně pohodlný boty a noha se v nich opravdu NEPOTÍ. Že nejsem originální, to vím, ale stejné to bylo například na jaře s balerínkama - taky je měla každá ženská.

Není tady

#7 21. 8. 2007 10:05

Jessie
♥♥♥♥♥--

Jsou to strašný boty, hlavně když jsem viděla docela roztomilej páreček mladých lidí, krásně oblečení, ale on měl zářivě zelené a ona oranžové crocsy - fakt pěst na oko.
Jinak balerínky dle mého názoru taky hrozný, ale pořád lepší než tohle.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#8 22. 8. 2007 11:07

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Jessie, mluvis mi z duse. Vubec tuhle "modu" nechapu. Na plaz dobry, ale do mesta jako normalni obuv??? Kdyz vidim celou rodinku takhle obutou, myslim si sve... Hlavne me prekvapilo, ze jsou docela i drahe. Stejne to za rok nikdo nebude nosit (doufam v to alespon).

Není tady

#9 24. 8. 2007 20:06

Jessie
♥♥♥♥♥--

Dneska jsem o nich četla speciální článek, kde vysvětlovali, co přesně je to za materiál a že noha se prý vůbec nepotí - docela bych tedy pochopila černé např. u barmana (pokud by to do toho konkrétního podniku nebylo jako pěst na oko) nebo psali, že spousta zahraničních škol je objednává jako součást povinné školní uniformy. To jo, ale žádné svítivky.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#10 26. 8. 2007 8:30

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mám ráda moderní věci, ale tyhle boty na mě působí vyloženě odpudivě.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#11 26. 8. 2007 14:43

Aknella
♥♥♥----

jako jo, třeba jako přezůvky do školy je to fajn, ale vidět kluka s holkou, jak se drží za ruce, a oba mají stejné boty, je děs:-)

Není tady

#12 26. 8. 2007 19:12

lenna
♥♥♥----

žná na noe působí odpudivě, ale já stojím 10 hodin na nohách a proo jsem je dostala od přítele k narozeninám. Když jsem je viděla, tak jsem byla v šoku, že tohle bych měla nosit, ale po půl roce na ně nedám dopustit, hlavně to musí být originálky, protože ty gumové šunty od ťamanů nebo Hypernovy či Kauflandu nemají nic materiálově společného s těmi co mám já, i když je pravda, že když jsem narazila na záručák s cenou, udělalo se mi mdlo.

Není tady

#13 26. 8. 2007 19:49

Aknella
♥♥♥----

no já taky stojím na nohách pořád a stačej mi žabky:-) já vím jsou asi jsou super pohodlný, ale prostě jsou hnusný:-)

Není tady

#14 7. 9. 2007 12:18

janísek
♥♥♥♥♥--

Není tady

#15 7. 9. 2007 14:39

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Gumove drevaky? Som mylne predpokladal, ze drevaky mozu byt len z dreva vahmm
Alebo je to nieco ako zelezne drievko z umelej hmoty? smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#16 7. 9. 2007 16:04

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mě tedy příjdou vyloženě po*ný

Není tady

#17 7. 9. 2007 16:42

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

No tak ta představa, že si koupím tyhle hrůzy např. v růžové barvě a nebude mi líto těch peněz (myslím, že jsem viděla cenu 1200,-) mě opravdu děsí!!! FUJ!!

Jo a dneska jsem potkala fakt hezkého chlapa (asi kolem 30-ti let) - krásný oblek, super sestřih... a měl na nohou oranžové (!) crocsy usch

Není tady

#18 7. 9. 2007 17:07

han
♥♥♥----

Tak to je fakt síla.Ale já jsem si pořídila bílý,nosím je k džínům a jsou fakt super!Pohodlný a krásně větraj.

Není tady

#19 9. 9. 2007 20:49

Aknella
♥♥♥----

no přesně .. jako vidět chlapa kterej je fakt super upravenej a pak ty šíleně výrazný boty..no bílá ještě jde, nebo takový ty hnědý či šedivý..ale ty křikravý barvy no usch

Není tady

#20 18. 9. 2007 19:07

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

skurt ...proti gustu....ale mě se to nelíbí..možná na zahrádku, až budu kropit záhony, tak nepohrdnu va

Není tady

#21 11. 12. 2007 22:48

geisha
♥♥♥♥---

no, jako ja jsem originalky nezkousela, jen kdesi prave v hypernove fake a musim rict, ze ac jsem potrebovala boty k vode a myslela jsem si, ze to budou lip drzici zabky, tak mi to vubec nesedelo. Sirokansky az hruza. Ale obecne mi vzhledove neva, akorat je ma kazdy...a novinka, kdesi jsem cetla o zimnich crocskach:D s teplou vlozkou uvnitr:-)

Není tady

#22 12. 12. 2007 21:59

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

Z počátku mi přišly dost hnusný, ale teď mi přijdou dost krásně hnusný a ty s tím beránkem jsou úlet big_smile Nicméně, bych tu letní variantu brala, protože se mi dost potí nohy a v normálních sandálech origo neorigo nic moc "vůně", takže bych riskla crocsíky, ale ta cena.. No, a ještě jsou dost široký, tak aby tam moje útlá nožka moc neplavala a rozhodně jdu do barvičky khaki nebo latté kafé big_smile

A jak vložil někdo výše odkaz na blesk... No, tak občas je zapotřebí někoho vyhodit z provozu big_smile

Není tady

#23 6. 6. 2008 14:19

Skřítulka
♥♥-----

tak koukám, je to skoro rok, co začala tato diskuse o Crocs, a pořád je vidím na nohou spousty lidí. Nejdřív jsem tuto módu taky moc nechápala, ale teď jsem si trochu pozjišťovala, z čeho jsou vyrobeny (že to není žádná guma), jak jsou univerzální a pohodlné, lehoučké... tummenupp A světe div se, když jsme je pozorovala na lidech (teď nedávno v pražské ZOO je měl každý třetí), nepříšly mi ošklivé, ale naopak docela hezké, pohodlné a veselé (samo k tomu musí být člověk vhodně oblečený - tak, jako by byl k sandálům, žádné superšaty nebo oblek).
A propos, je zde někdo z Ostravy, kdo mi poradí, kde všude a za kolik se dají pořídit - nebo pro začátek aspoň vyzkoušet žejo  rodna

http://mirino.kvalitne.cz./bar23.gif

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

Není tady

#24 2. 7. 2008 22:30

ajaE
♥♥♥♥♥--

Cauky.no ja se mohu s vami podelit o moje zkusenosti.uz z dalky jsou priserne,tak jsem si je taky koupila(no nedej za ne 3 euro)jsou opravdu pohodlne,na dovcu a pod.Ja je nosim na zahradu kdyz jdu zalevat,ta voda tak krasne vytece z tech direk a nohy jsou taky hned umyte,jsou priserne ale prakticke a krasne lehounke!!

Není tady

#25 3. 7. 2008 2:18

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

3 Euro?  Tak to asi nebudou original? No to je vcelku jedno, je to vse na jedno brdo a vse "made in China" smile. Ja jsem ted byla nucena zakoupit jeden par pro syna (vyplazla jsem za to 4000 jenu, coz je asi  700Kc), protoze si to prala tchyne - ze to je pry prakticke kdyz si treba s malym bude hrat na balkone nebo kdyz pojedou treba nakoupit na kole, do mesta mu to pry davat nebude. A ze pry se ted delaji i s masinkou Tomasem a ze to je roztomile. no tak jsem to pro jeji potrebu zakoupila, ale poprosila jsem ji, at mu to obouva, jen kdyz budou sami dva spolu, protoze ja ty boty opravdu nemam rada a nechci je obouvat ani malemu. Takze moje averze vuci botkam stale trva i po roce... to si radsi na nohu vemu zabky nebo jine sandale s jinym designem, ale kdyz se to nekomu libi, proc ne. Uz jsem si na to po tom roce zvykla, kdyz to ma nekdo na noze.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí