Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 7. 2007 9:38

x256987
Host

Nativní horoskop online

Pro všechny, koho to zajímá, dávám odkaz jednak na výpočet nativního horoskopu (velmi přesné, zadává se čas i místo narození a opravdu to z velké části sedí),

http://stary.astromat.cz/index.php?mb=1&pm=1

jednak odkaz na numerologický výpočet   http://wwwbrno.cz/numerologie/default.asp

#2 20. 7. 2007 12:35

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nativní horoskop online

To jsou zajímavé stránky, znám je. Avšak je nutno to brát opravdu jen jako automat.
Něco jako  "Jáchyme, hoď  ho do stroje".
Nemá to osobní výpověď, není tam vhled, intuice, jen suchá matematika.
Pro začátek dobrý. Ale jako skutečný horoskop-nebrat.
Navíc je nutno přesně zadat čas ve správném formátu, (odlišit letní a středoevropský čas, dřív byl i zimní čas...).

Není tady

#3 20. 7. 2007 16:18

x256987
Host

Jen na vysvětlenou: dávala jsem to téma na Těhotenství - Narodili se, a už je tady big_smile  Oba dva odkazy jsem tuším získala tady, takže kruh se uzavírá a kdo si informace chce najít, ten si je najít bude muset big_smile

#4 23. 7. 2007 22:46

Bea
♥♥♥♥---

Horoskopům na netu nevěřím tady z těchto stránek mi vyšel určitý rok že byl pro mne v životě nejštastnejší a přitom v tom roce jsem měla autonehodu a život od tý doby je pro mne horší a horší.Mohla bych pokračovat....

Není tady

#5 24. 7. 2007 8:59

LViktorka
♥♥♥♥♥--

Ahojky zvědavci. Astrologie je zajímavá a počíst si v takové "prognóze" může být zábavné, zvl᚝ ty pozitivní věci.

Není tady

#6 24. 7. 2007 11:05

Somaia
Host

Bea napsal(a):

Horoskopům na netu nevěřím tady z těchto stránek mi vyšel určitý rok že byl pro mne v životě nejštastnejší a přitom v tom roce jsem měla autonehodu a život od tý doby je pro mne horší a horší.Mohla bych pokračovat....

Beo výše uvedené stránky nejsou žádné "rádoby předpovědi" uveřejňované na internetu, o kterých se tady ani nechci rozepisovat. Tady však jde o velmi dobrý odborný počin, který je oceňován i astrology profesionály  kladně. Pokud znᚠsvůj datum, hodinu a místo narození, tak velmi snadno a rychle obdržíš  konkrétní radix a  informace, které jsou také sice dost obecné proti tomu, když s tebou konzultuje horoskop profesionál, ale jaskousi základní vypovídací hodnotu mají.

Případní zájemci se proto nemusí bát nahlédnout nebo se nechat odradit,není to žádné šarlatánství, ale dobře zpracované matematické výpočty.

#7 24. 7. 2007 11:17

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

mě docela zarazil můj šastný rok 2005, je to rok, kdy odešel a opět se vrátil BM.... rok kterej jsem prakticky probrečela.... ale zase na druhou stranu - neni štěstí, že se to stalo?

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#8 28. 7. 2007 21:31

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Já jen nevím, jestli mám pro výpočet udávat příjmení rodné, nebo současné........  vycházejí mi dost rozdílné věci big_smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#9 11. 8. 2007 16:26

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Já jsem si přečetla horoskop pro sebe, muže a syna a musím říct že na nás sedí jako ulitý. A vzhledem k tomu že matka neví kdy jsem se narodila, ale říkala že mezi pátou a sednou, když jsem změnila čas, opravdu na mně jedna ta doba seděla jako ušitá......

Mája

Není tady

#10 29. 8. 2007 13:39

host eska
♥♥♥♥♥♥-

fyziognomie

Tělesná konstituce není silná. Má silnou konstituci a disponuje až do vysokého věku množstvím energie. 
no, některé věty my tam nedávají moc smysl smile

a toto je taky zajímavé

smrt

K úmrtí dojde v nemocnici, smrt může nastat v důsledku drogové závislosti nebo vyčerpávající nemoci.
Takže když nepůjdu do nemocnice, tak nikdy neumřu? big_smile big_smile
Ne, to byl vtip:)

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#11 29. 8. 2007 14:10

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Horoskopy nejsou k smíchu. Leda tak pro ignoranty a pokušitele osudu, jakým jsem byl taky. - Už jsem vystřízlivěl. Jen mě to stálo pár let života, moc nervů, asi tak -6kg na váze, zkušenost s kouřením a opětovným odvyknutím...
Jednu naši kamarádku jsme znali (to nám bylo tak 20) zamilovanou, ale taky věčně uplakanou. Dnes je zcela jiná, přestože stále se svým původním klukem. Dnes jen září pohodou a vyrovnaností. - A to díky horoskopům a numerologii. Už ho nechce předělávat (jako kdysi), prostě se jen vyrovnala s tím, že je, jaký je. - A také mu (díky statistice - protože nic jiného v podstatě numerologie a horoskopy ani nejsou) i mnohem lépe rozumí, chápe jeho pohnutky....
Mě horoskopy pomohly vyrovnat se s rozvodem i najít si báječnou partnerku. - Jen zkuste třeba PARTNERSKÉ HOROSKOPY. Fakt mají něco do sebe!!!

Upravil(a) Slavek17 (29. 8. 2007 14:12)

Není tady

#12 9. 9. 2007 1:53

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

LViktorka napsal(a):

Ahojky zvědavci. Astrologie je zajímavá a počíst si v takové "prognóze" může být zábavné, zvl᚝ ty pozitivní věci.

Ahoj mé první já, to jsem si jen chtěla zapsat...

Není tady

#13 12. 9. 2024 16:06

dancakvasek
♥------

Slavek17 napsal(a):

Horoskopy nejsou k smíchu. Leda tak pro ignoranty a pokušitele osudu, jakým jsem byl taky. - Už jsem vystřízlivěl. Jen mě to stálo pár let života, moc nervů, asi tak -6kg na váze, zkušenost s kouřením a opětovným odvyknutím...
Jednu naši kamarádku jsme znali (to nám bylo tak 20) zamilovanou, ale taky věčně uplakanou. Dnes je zcela jiná, přestože stále se svým původním klukem. Dnes jen září pohodou a vyrovnaností. - A to díky horoskopům a numerologii. Už ho nechce předělávat (jako kdysi), prostě se jen vyrovnala s tím, že je, jaký je. - A také mu (díky statistice - protože nic jiného v podstatě numerologie a horoskopy ani nejsou) i mnohem lépe rozumí, chápe jeho pohnutky....
Mě horoskopy pomohly vyrovnat se s rozvodem i najít si báječnou partnerku. - Jen zkuste třeba PARTNERSKÉ HOROSKOPY. Fakt mají něco do sebe!!!

Tak to by mě zajímalo, jak najít "báječného" partnera podle horoskopu..dvě astroložky a jedna kartářka mi řekly něco, co vůbec nebyla pravda. Vždy se ukázala, že to byl buď chudák, nebo mě podváděl a nebo mi ubližoval...proto na horoskopy nedávám..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí