18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pro vechny, koho to zajímá, dávám odkaz jednak na výpočet nativního horoskopu (velmi přesné, zadává se čas i místo narození a opravdu to z velké části sedí),
http://stary.astromat.cz/index.php?mb=1&pm=1
jednak odkaz na numerologický výpočet http://wwwbrno.cz/numerologie/default.asp
To jsou zajímavé stránky, znám je. Avak je nutno to brát opravdu jen jako automat.
Něco jako "Jáchyme, hoď ho do stroje".
Nemá to osobní výpověď, není tam vhled, intuice, jen suchá matematika.
Pro začátek dobrý. Ale jako skutečný horoskop-nebrat.
Navíc je nutno přesně zadat čas ve správném formátu, (odliit letní a středoevropský čas, dřív byl i zimní čas...).
Není tady
Jen na vysvětlenou: dávala jsem to téma na Těhotenství - Narodili se, a u je tady Oba dva odkazy jsem tuím získala tady, take kruh se uzavírá a kdo si informace chce najít, ten si je najít bude muset
Horoskopům na netu nevěřím tady z těchto stránek mi vyel určitý rok e byl pro mne v ivotě nejtastnejí a přitom v tom roce jsem měla autonehodu a ivot od tý doby je pro mne horí a horí.Mohla bych pokračovat....
Není tady
Ahojky zvědavci. Astrologie je zajímavá a počíst si v takové "prognóze" můe být zábavné, zvlá ty pozitivní věci.
Není tady
Bea napsal(a):
Horoskopům na netu nevěřím tady z těchto stránek mi vyel určitý rok e byl pro mne v ivotě nejtastnejí a přitom v tom roce jsem měla autonehodu a ivot od tý doby je pro mne horí a horí.Mohla bych pokračovat....
Beo výe uvedené stránky nejsou ádné "rádoby předpovědi" uveřejňované na internetu, o kterých se tady ani nechci rozepisovat. Tady vak jde o velmi dobrý odborný počin, který je oceňován i astrology profesionály kladně. Pokud zná svůj datum, hodinu a místo narození, tak velmi snadno a rychle obdrí konkrétní radix a informace, které jsou také sice dost obecné proti tomu, kdy s tebou konzultuje horoskop profesionál, ale jaskousi základní vypovídací hodnotu mají.
Případní zájemci se proto nemusí bát nahlédnout nebo se nechat odradit,není to ádné arlatánství, ale dobře zpracované matematické výpočty.
mě docela zarazil můj astný rok 2005, je to rok, kdy odeel a opět se vrátil BM.... rok kterej jsem prakticky probrečela.... ale zase na druhou stranu - neni těstí, e se to stalo?
Není tady
Já jen nevím, jestli mám pro výpočet udávat příjmení rodné, nebo současné........ vycházejí mi dost rozdílné věci
Není tady
Já jsem si přečetla horoskop pro sebe, mue a syna a musím říct e na nás sedí jako ulitý. A vzhledem k tomu e matka neví kdy jsem se narodila, ale říkala e mezi pátou a sednou, kdy jsem změnila čas, opravdu na mně jedna ta doba seděla jako uitá......
Není tady
fyziognomie
Tělesná konstituce není silná. Má silnou konstituci a disponuje a do vysokého věku mnostvím energie.
no, některé věty my tam nedávají moc smysl
a toto je taky zajímavé
smrt
K úmrtí dojde v nemocnici, smrt můe nastat v důsledku drogové závislosti nebo vyčerpávající nemoci.
Take kdy nepůjdu do nemocnice, tak nikdy neumřu?
Ne, to byl vtip:)
Není tady
Horoskopy nejsou k smíchu. Leda tak pro ignoranty a pokuitele osudu, jakým jsem byl taky. - U jsem vystřízlivěl. Jen mě to stálo pár let ivota, moc nervů, asi tak -6kg na váze, zkuenost s kouřením a opětovným odvyknutím...
Jednu nai kamarádku jsme znali (to nám bylo tak 20) zamilovanou, ale taky věčně uplakanou. Dnes je zcela jiná, přestoe stále se svým původním klukem. Dnes jen září pohodou a vyrovnaností. - A to díky horoskopům a numerologii. U ho nechce předělávat (jako kdysi), prostě se jen vyrovnala s tím, e je, jaký je. - A také mu (díky statistice - protoe nic jiného v podstatě numerologie a horoskopy ani nejsou) i mnohem lépe rozumí, chápe jeho pohnutky....
Mě horoskopy pomohly vyrovnat se s rozvodem i najít si báječnou partnerku. - Jen zkuste třeba PARTNERSKÉ HOROSKOPY. Fakt mají něco do sebe!!!
Upravil(a) Slavek17 (29. 8. 2007 14:12)
Není tady
LViktorka napsal(a):
Ahojky zvědavci. Astrologie je zajímavá a počíst si v takové "prognóze" můe být zábavné, zvlá ty pozitivní věci.
Ahoj mé první já, to jsem si jen chtěla zapsat...
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Horoskopy nejsou k smíchu. Leda tak pro ignoranty a pokuitele osudu, jakým jsem byl taky. - U jsem vystřízlivěl. Jen mě to stálo pár let ivota, moc nervů, asi tak -6kg na váze, zkuenost s kouřením a opětovným odvyknutím...
Jednu nai kamarádku jsme znali (to nám bylo tak 20) zamilovanou, ale taky věčně uplakanou. Dnes je zcela jiná, přestoe stále se svým původním klukem. Dnes jen září pohodou a vyrovnaností. - A to díky horoskopům a numerologii. U ho nechce předělávat (jako kdysi), prostě se jen vyrovnala s tím, e je, jaký je. - A také mu (díky statistice - protoe nic jiného v podstatě numerologie a horoskopy ani nejsou) i mnohem lépe rozumí, chápe jeho pohnutky....
Mě horoskopy pomohly vyrovnat se s rozvodem i najít si báječnou partnerku. - Jen zkuste třeba PARTNERSKÉ HOROSKOPY. Fakt mají něco do sebe!!!
Tak to by mě zajímalo, jak najít "báječného" partnera podle horoskopu..dvě astroloky a jedna kartářka mi řekly něco, co vůbec nebyla pravda. Vdy se ukázala, e to byl buď chudák, nebo mě podváděl a nebo mi ublioval...proto na horoskopy nedávám..
Není tady