|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj holky, nevíte co mam delat, kdyz mi zloutne ta bila cast na gelovych nehtech?(francouzska?)... díky
Není tady
mně bylo řečeno že je to ze sluníčka a solárka
loni jsem je taky měla žlutý...letos se sluníčku vyhýbám - tedy ne kvuli nehtům ale celkově mi vadí
Není tady

..To taky jde???protože já je mám a je to dobrý..a po jaké době ti to zežloutlo???
Není tady

adra napsal(a):
mně bylo řečeno že je to ze sluníčka a solárka
loni jsem je taky měla žlutý...letos se sluníčku vyhýbám - tedy ne kvuli nehtům ale celkově mi vadí
ja na slunicku nebyla od te doby co je mam a do solarka taky nechodim,tak to uz nevim mam je spis jen na jedne ruce...
Není tady
co jestlli taky jde
vyhýbat se sluníčku??
myslím tím PŘÍMÉMU sluníčku...neopaluju se.
samozřejmě že ve města a v běžném životě se úplně nevyhnu...

zežloutlo mi to právě po jednodenním pobytu na slunci loni na dovolené jsem večer koukala na nehty že je mám divný právě takový žlutý....a před tím jsem si pak vzpomněla že i po solárku byly divný tak jsem si to dala do souvisloti a pak se na to i ptala z čeho by to asi mohl být a ta paní mi řekla že právě z toho slunění....
Není tady

sisi21 napsal(a):
..To taky jde???protože já je mám a je to dobrý..a po jaké době ti to zežloutlo???
ja kdyz mela perletove konce - tak v pohode, ale ted asi dva dny se mu delaj takovy zazloutly na jedne ruce...zkusim to citronovou stavou trochu nebo nevim, neni to hezky
Není tady
To žloutnutí je způsobeno saponáty
.
Není tady

aprill napsal(a):
.
ale ja pri prvnich nehtech myl nadobi a vse delala a nic se nedelo, ted jsem jen pouzila jar, nic vic... 
ale je pravda, ze pracuju pravou .. a mam to vic na prave ruce... tak mozna to je pravda.(
Není tady

adra napsal(a):
co jestlli taky jde
vyhýbat se sluníčku??
myslím tím PŘÍMÉMU sluníčku...neopaluju se.
samozřejmě že ve města a v běžném životě se úplně nevyhnu...
zežloutlo mi to právě po jednodenním pobytu na slunci loni na dovolené jsem večer koukala na nehty že je mám divný právě takový žlutý....a před tím jsem si pak vzpomněla že i po solárku byly divný tak jsem si to dala do souvisloti a pak se na to i ptala z čeho by to asi mohl být a ta paní mi řekla že právě z toho slunění....
..ne já myslela to zežloutnutí...
Není tady

Kamchinka napsal(a):
aprill napsal(a):
.
ale ja pri prvnich nehtech myl nadobi a vse delala a nic se nedelo, ted jsem jen pouzila jar, nic vic...
ale je pravda, ze pracuju pravou .. a mam to vic na prave ruce... tak mozna to je pravda.(
..to je ,ale divný,já používám taky jar a různé saponáty...v rukavicích neumím dělat...nemůže to být třeba tím,jiným lakem????
Není tady
Mne se to jeste za 6 let co nosim gelovky nestalo... pravda jednou, ale to bylo z nekvalitniho hnedeho povleceni v jednom penzionu.. spravil to odlakovac na nehty
mozna to muze byt nekvalitnim gelem???!
Není tady

Žluté gelové nehty
Ve studiích relativně častá "komplikace". Co to způsopbuje? - saponáty, solárium, samoopalovací přípravky, jakékoliv jiné silné chemikálie, špatný materiál, ze kterého jsou nehty zhotoveny, chyba v technologickém postupu apod.
Doporučuji!! - navštivte hned svou manikérku - vaše nehty jistě ráda opraví. Pokud máte problém s tím, že do kontaktu s výše uvedenými látkami přicházíte opakovaně, existují speciální vybělující laky, které OPTICKY vybělí nehty - je to bezbarvý lak, který má nádech do jemné fialové barvy. To žlutou až hnědou zneutralizuje a nehty jsou zase pěkné. Triků na zamaskování je spousta...
Ale když už nehty zežloutno, vydejte se ke své manikérce...
Veronika
Není tady