|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mate nekdo zkusenosti s touto terapii?
Upravil(a) venuše (19. 7. 2007 21:08)
Není tady
Ani netuším, co si pod tím pojmem představit...
)
Není tady
Zvysuje sebavedomie klientov,ide o formu psychoterapie,ktora sa snazi zmenit vnimanie,spomienky a myslenie ludi.Hladaj v Googli pod kognitivna terapia-dozvies sa viac.
Není tady
Je to .........kognitivně-behaviorální terapie , mám to za sebou . Zde máš odkaz 
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kognitivn% … AD_terapie
V Praze Dr. Praško , Dr. Kosová ----- pokud chceš i tel, čísla, pošlu ti je SZ
Upravil(a) Misa II (19. 7. 2007 22:13)
A výborně....no, vypadá to zajímavě, docela bych byla PRO to zkusit, takový věci se můžou vždycky hodit, konkrétně mě by to možná teď pomohlo...
Není tady
Počkej , to není jen o zvyšování sebevědomí a tak ...... léčí se tím fobie, různé , deprese, obsedantní poruchy - je to o tom, že to že člověk musí 6xzamknout - nemusí, nevyjde z baráku / viz já / vyjde, může to přepadnout každého a úžasné je to , že to lze absolvovat bez jakkýkoli prášků , berliček a tak podobně.
Ovšem hodně při této terapii záleží na tom , jak se k tomu postaví onen dotyčný. O něm to totiž je ..... jak moc chce a jak bude pracovat sám se sebou . 
Hm...to jsem z toho pochopila, proto mě to zajímá...momentálně mám dlouhodobě špatnou náladu a dosti pesimistickej pohled na svět, už bych to skoro nazvala depresí, a nechce se mi brát žádnou antidepresiva, proto bych chtěla zkusit nějakou podobnou metodu...
Není tady
Misa II napsal(a):
Je to .........kognitivně-behaviorální terapie , mám to za sebou . Zde máš odkaz
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kognitivn% … AD_terapie
V Praze Dr. Praško , Dr. Kosová ----- pokud chceš i tel, čísla, pošlu ti je SZ
Diky Miso, tez jsem o tom uz cetla na internetu. Me spis zajima, jestli to nekomu opravdu pomohlo a za jak dlouho. Obavam se, ze u me to bude beh na dlouhou trat. Trpim uz nekolik let depresi, mam automaticke negativni mysleni.... nikdy ale nikdy nejsem pozitivni. 
Cislo na doktory v Praze nepotrebuji, ziju v cizine.... aby toho nebylo malo. 
Není tady