Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 19. 7. 2007 21:07

venuše
♥♥♥♥♥♥-

kognitivni terapie

Mate nekdo zkusenosti s touto terapii?

Upravil(a) venuše (19. 7. 2007 21:08)

Není tady

#2 19. 7. 2007 21:49

Lucky2008
♥♥-----

Re: kognitivni terapie

Ani netuším, co si pod tím pojmem představit...yikes)

Kdo nemiluje, ten nežije...já žiju až moc, akorát ne vždy úplně šťastně..

Není tady

#3 19. 7. 2007 21:57

Danda
♥♥-----

Zvysuje sebavedomie klientov,ide o formu psychoterapie,ktora sa snazi zmenit vnimanie,spomienky a myslenie ludi.Hladaj v Googli pod kognitivna terapia-dozvies sa viac.

Není tady

#4 19. 7. 2007 22:12

x21365
Host

Je to .........kognitivně-behaviorální terapie , mám to za sebou . Zde máš odkaz hjarta

http://cs.wikipedia.org/wiki/Kognitivn% … AD_terapie

V Praze Dr. Praško , Dr. Kosová ----- pokud chceš i tel, čísla, pošlu ti je SZ

Upravil(a) Misa II (19. 7. 2007 22:13)

#5 19. 7. 2007 22:18

Lucky2008
♥♥-----

A výborně....no, vypadá to zajímavě, docela bych byla PRO to zkusit, takový věci se můžou vždycky hodit, konkrétně mě by to možná teď pomohlo...

Není tady

#6 19. 7. 2007 22:25

x21365
Host

Počkej , to není jen o zvyšování sebevědomí a tak ...... léčí se tím fobie, různé , deprese, obsedantní poruchy - je to o tom, že to že člověk musí 6xzamknout  - nemusí, nevyjde z baráku / viz já / vyjde, může to přepadnout každého a úžasné je to , že to lze absolvovat bez jakkýkoli prášků , berliček a tak podobně.
Ovšem hodně při této terapii záleží na tom , jak se k tomu postaví onen dotyčný. O něm to totiž je ..... jak moc chce a jak bude pracovat sám se sebou . hjarta

#7 19. 7. 2007 22:28

Lucky2008
♥♥-----

Hm...to jsem z toho pochopila, proto mě to zajímá...momentálně mám dlouhodobě špatnou náladu a dosti pesimistickej pohled na svět, už bych to skoro nazvala depresí, a nechce se mi brát žádnou antidepresiva, proto bych chtěla zkusit nějakou podobnou metodu...

Není tady

#8 19. 7. 2007 23:02

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Misa II napsal(a):

Je to .........kognitivně-behaviorální terapie , mám to za sebou . Zde máš odkaz hjarta

http://cs.wikipedia.org/wiki/Kognitivn% … AD_terapie

V Praze Dr. Praško , Dr. Kosová ----- pokud chceš i tel, čísla, pošlu ti je SZ

Diky Miso, tez jsem o tom uz cetla na internetu. Me spis zajima, jestli to nekomu opravdu pomohlo a za jak dlouho. Obavam se, ze u me to bude beh na dlouhou trat. Trpim uz nekolik let depresi, mam automaticke negativni mysleni.... nikdy ale nikdy nejsem pozitivni. sad

Cislo na doktory v Praze nepotrebuji, ziju v cizine.... aby toho nebylo malo. sjuk

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí