Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#51 30. 5. 2008 14:27

Rheesa
♥------
Místo: Olomouc
Registrovaný: 30. 5. 2008
Příspěvky: 4
Web

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

to Bety: no já jsem chrom brala asi před rokem a měla jsem po něm spíš větší chu na sladké, ale to byla možná jen psychia... takže už na to kašlu a jím zdravěji, to je lepší než celý chrom;-)


Amo a mi media naranja!

Není tady

 

#52 5. 6. 2008 14:30

Rigi
♥------
Registrovaný: 2. 8. 2007
Příspěvky: 9

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Zcela mi funguje Garcinia Cambodgia, způsobuje, že nemám hlad, jím tak polovinu jídla a už jsem sytá. Tabletky jím půl až hodinu před jídlem. Koupila jsem ji na internetu.

Není tady

 

#53 15. 6. 2008 13:46

carjack
♥------
Registrovaný: 20. 8. 2007
Příspěvky: 6

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Ahoj.Tak jsem tady zase po delší době.za celou tu dobu jsem shodila 2 kg a vyzkoušela už opravdu ledacos.Je fakt,že jsem musela omezit pohybovou aktivitu a cvičení,protože nám v práci přitvrdili a tak jsem ráda,že se občas dostanu domů.Chystáme se ale s kolegyní,že s tím budeme něco dělat a chodit společně do fitka.No uvidíme.Jsem z toho věčého hubnutí už na budku.Je to jako začarovaný kruh.Občas ztrácím vůli a naději a jsem spíš zralá na psychinu.Na pozornost mužů si ale nemůžu stěžovat ba naopak.Vypadá to ,že jim je úplně fuk nějaké to kilo navíc.Zdravím všechny spoluhubnoucí.
:)Karolina

Není tady

 

#54 17. 6. 2008 9:07

Jarda-Vlk
♥♥-----
Registrovaný: 15. 6. 2008
Příspěvky: 69

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

A s psychikou to také možná souvisí. Naše těla jsou taková jaká potřebujeme, a někdy právě díky psychice si naše tělo myslí, že potřebujeme být až tlustí, neohrabaní. Zkrátka být tlustý, nebo silnější, je určitá výhoda. Přes tuk se k nám dostane méně věcí které nás trápí a tké je dokážeme lépe strávit. Dobrá zpráva je , že se s tím dá něco dělat

Není tady

 

#55 18. 6. 2008 9:01

Blossom
Host

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Ahoj všichni,
dík za tuhle diskusi, zatím jsem jen nakoukla, ale chci ji důkladně projít, až budu mít víc času.
Jen napíšu moji zkušenost: Do 40 let jsem měla pěknou postavu od přírody úplně zadarmo. Na 165 cm výšky takových 59 kg, a to na těch správných místech, byla jsem se svou postavou fakt naprosto spokojená. A to přesto, že jsem sportovala jen občas a  naprosto jsem se neomezovala v jídle,vlastně jsem se kolikrát s chutí i večer přejídala, a ono nic, nepřibrala jsem.
Před 3 lety se mi překulila čtyřicítka a jak mávnutím proutku se to začalo měnit: Přes zimu jsem přibrala 3 kg, vše v pase a na břiše, pak jsem to přes léto s trochou snahy shodila. Ale tento "tloustnoucí trend" cítím víc a víc. Přidala jsem pohyb, ubrala jídla o dobrou třetinu proti dřívějšku (nehladovím, ale nepřežírám se, a jím takřka "předpisově - málo tuku, hodně zeleniny apod.). Ale pořád je to máloa  cítím, že i přes tato opatření mě kalhoty v pase víc a víc škrtí. Není to moc, mám teď asi 62 - 63 kg, ale ta začínající pneumatika mi prostě vadí.
Podle mě je to fakt hormonálně podložené, vidím tuhle změnu na svých , dříve velmi štíhlých, vrstevnicích.
Chci s tím něco dělat, v poslední době uvažuju i o nějakých tabletách na hubnutí, když změna jídelníčku nepomohla. Ale ne za každou cenu, rozhodně si nechci zničit zdraví.
Máte některá zkušenost právě s hubnutím po čtyřicítce? Dík za vaše názory a rady.

 

#56 21. 6. 2008 13:53

Klada
♥------
Registrovaný: 6. 1. 2008
Příspěvky: 7

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Příčina neúspěchu při snižování nadváhy je často zapříčiněna sníženou látkovou a energetickou výměnou (sníženým metabolismem). Metabolismus neboli látková přeměna je soubor všech enzymových reakcí, při nichž dochází k přeměně bioaktivních látek a energií v živých buňkách organismu. Primární metabolismus zahrnuje základní chemické přeměny, na kterých přímo závisí život a růst organismu. Patří sem hlavně metabolismus sacharidu, tuku, aminokyselin a nukleových kyselin. Sekundární metabolismus zahrnuje složité chemické procesy, pomocí kterých se produkují a odbourávají specifické, nebílkovinné obranné látky, signální molekuly (hormony), molekuly stavebních látek apod. Již z těchto krátkých a velmi zjednodušených definic je patrné, jak významný je proces metabolismu pro nᚠorganismus a kam muže dopadnout jeho nedostatečná funkčnost. Snížená metabolická funkce muže být zapříčiněna nedostatkem enzymu či látek je podporujících, sníženými hladinami hormonu a dalšími nerovnovážnými stavy v organismu. Zhoršená látková přeměna se výrazněji projevuje při poruchách činnosti štítné žlázy, při špatné činnosti pohlavních orgánu a dále doprovází i přirozené procesy stárnutí organismu.

Povzbudit metabolismus mohou kromě tělesného pohybu i některé přírodní látky. Preparát o kterém mluvím, je zacílen právě k optimalizaci a podpore metabolických procesu, a na úrovni spalování tuku, podpory využívání sacharidu a bílkovin, zrychlení tvorby energie nebo při působení proti nadměrnému množství volných radikálu a udržení správného vodního hospodářství v buňkách.
Mimořádná účinnost instantního nápoje vychází ze synergického (vzájemné podpory a zesílení účinku) působení látek z extraktu zeleného čaje, extraktu z plodu guarany, prebiotické vlákniny bio-inulínu, extraktu z kořene zázvoru, L-karnitinu, inositolu a v neposlední řade i zdrojů antokyanových látek (červené až tmavé fialové lesní plody a květy ibišku). Tento přípravek můžu vřele doporučit, mám vyzkoušeno a dodnes ho mám poruce.

Není tady

 

#57 1. 7. 2008 10:37

Zlatynka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň
Registrovaný: 18. 8. 2006
Příspěvky: 1042
Web

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

ahojky, zaujala mě debata o hydroxycutu, mám chut ho vyzkoušet......samozejmě až přestanu kojit......jen nevím jaký je rozdíl mezi HXC 24 a tím MAX, máte někdo zkušenosti, co je lepší a účinější???? Mám v plánu shodit max do 10 kilo, jídelníček upravím, ted je hodně zeleniny na zahrádce, orbitrek mám doma...jen to sladké, to sladké...to mě ničí......
už jsem jednou v minulosti zhubla 15 kg, ale rozhodně nijak zdravě byla to hladovka a stres,to jsem udržela v pohodě asi 8 let, po dítěti jsem to zase částečně nabrala , takže jedno vím jistě..potřebuji nakopnout a to dost intenzivně, pomalé hubnutí mi nejde, při úbytku kilo měsíčně ztácím motivaci......takže HXC mě fakt nadchnul....též jsem četla názory na meridii a moc se mi to nelíbilo, to jsem zavrhla.....takže tak


http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/16533.png

Není tady

 

#58 3. 7. 2008 13:21

serach
♥------
Registrovaný: 21. 3. 2008
Příspěvky: 12

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

nejlepší hubnutí je zdravé hubnutí s poradcem a bio

Není tady

 

#59 3. 7. 2008 15:41

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 12363

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

A co MERIDIE.Vcera jsem ji zacala brat potrebuju dat,alespon 5 kilo dolu co jsem nabrala od zimy.


Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

 

#60 3. 7. 2008 15:46

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 15647

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Není lepší se hýbat?  Tam je úspěch zaručen tummenupp .

Není tady

 

#61 15. 7. 2008 17:20

elaina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Novojičínsko
Registrovaný: 7. 7. 2008
Příspěvky: 2075

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

já věřím "tukožroutce" styrka


http://foto.dama.cz/img/486/486319.gif

Posuzuj svůj úspěch podle toho, čeho ses musel vzdát, abys ho dosáhl

Není tady

 

#62 25. 7. 2008 21:33

serach
♥------
Registrovaný: 21. 3. 2008
Příspěvky: 12

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

možná radši vyzkoušet něco přirodního

Není tady

 

#63 19. 9. 2008 18:40

ary
♥------
Registrovaný: 19. 9. 2008
Příspěvky: 1

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Zkus náplasti JenFe. Na rozdíl od konkurenčních drží bez problémů i když se pořádně zpotíš. Jsou účinné, mají i antidepresivní účinky. Hubnutí je trvalé, ale pomalé, nepočítej s tím, že za týden zhubneš několik kilo, spíše to bude po prvním měsíci pár cm. Jedna paní, která je začala brát 2 roky po přechodu dokonce začala opět  menstruovat. A účinkují i bez pohybu (účinné látky se vstřebávají 24 hodin denně), ale pokud se budeš i hýbat, tak jejich účinek bude ještě větší.

Není tady

 

#64 15. 10. 2008 9:52

aklipka
♥------
Registrovaný: 15. 10. 2008
Příspěvky: 1

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Určitě vyzkoušej náplasti JenFe,také je aplikuji a je to fajn.Chce to i přehodnotit jídelníček.Určitě to není o hladovění,ale pravidelném a vyváženém jídelníčku.

Není tady

 

#65 21. 10. 2008 10:10

moni24
♥------
Registrovaný: 21. 10. 2008
Příspěvky: 10

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Ahoj holky,

tak ja se taky pokousim zhubnout, vim,ze to bez spravneho stravovani a pohybu samo nejde, ale jeste sem se rozhodla tomu trochu vypomoct, tak sem si vcera objednala Hydroxyt. Holky,mozna je to hloupy dotaz, ale nemuze mit uzivani Hydroxytu nejaky vliv na fungovani antikoncepce?Myslim tim, jako kdyz se zrychli metabolismus,jestli se to nemuze nejak ovlivnit vstrebavani tabletky?

Diky za odpovedi,

Monca

Není tady

 

#66 21. 10. 2008 20:06

bozenka
♥♥-----
Registrovaný: 27. 10. 2007
Příspěvky: 31

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Existuje několik způsobů, jak se nadváhy zbavit. Řadí se mezi ně postupy účinné, avšak méně doporučované, i postupy naprosto v souladu s potřebami našeho těla. Nadváhu pomáhají omezit skupiny léků snižující chu k jídlu (dochází však k jo-jo efektu a nemohou být užívány stále), psychoterapie, diety, chirurgická léčba (odstranění tuku, liposukce, bandហžaludku) atd.
Jediným spolehlivým, zdravotně nezávadným a trvalým způsobem, jak se obezity zbavit, je dosažení optimální hmotnosti správnou a vyváženou výživou a dostatkem pohybu!!!
Sladit optimálně všechny důležité body pro trvalé snížení váhy není zcela jednoduché. Často citované rady typu „Nežer“ nebo „Více cvič“ vedou v prvním případě k jo-jo efektu, ve druhém k frustraci z pomalého dosahování výsledků. Trvalé snížení váhy je možné pouze kombinací vyvážené stravy, dostatku pohybu a vyčištění organismu. K tomu nám pomáhají přípravky zdraví na detoxikaci, na podporu metabolismu a na doplnění vyvážený přísun živin.
Detoxikace – očista organismu. Tuková tkáň je největší zásobárnou jedů. Pokud začneme hubnout, spaluje se tuk a uvolňuje se obrovské množství jedů, které ovlivňují tělesný chod. Odstraníme-li z těla toxické látky, úprava váhy bude postupovat rychleji a vzroste imunita.
Vyvážený přísun živin je nezbytný pro zachování správné činnosti organismu. Mnoho diet upřednostňuje jeden druh živin na úkor jiného.
Kvalitní spalovač tuků, který opravdu spaluje tuky a dodává energii!
Koho zajímá jak na to poradím.

Není tady

 

#67 26. 10. 2008 23:32

Oáza
♥♥♥----
Registrovaný: 19. 2. 2007
Příspěvky: 170

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Nahlédněte, ale léky nejezte, to je vše dočasné, na to se musí jinak.

Upravil(a) Oáza (29. 10. 2008 11:31)

Není tady

 

#68 1. 11. 2008 23:29

natalia
♥------
Registrovaný: 16. 10. 2008
Příspěvky: 21

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Ahoj holky, já si myslím, že prášky jsou nanic. Za prvé nevíte, jaké to může mít vedlejší účinky a za druhé se kila vrátí v dvojnásobné míře zpět. Základem všeho je upravit si jídelníček. Nejdůležitější je snídaně, která by měla dodat minerály a energii nacelý den. Já snídám celozrnné lupínky Nestlé Fitness s ovocem, k obědu si dám rybí nebo kuřecí maso a k večeři něco lehkého a nízkotučného...Do toho je třeba cvičit. Zkuste se o tom s někým poradit, ale měl by to být odborník. Já jsem úpravou jídelníčku shodila 10 kilo za 2 měsíce. Navíc mi cereálie chutnají, takže mám Nestlé i jako pochoutku k svačině...

Není tady

 

#69 1. 12. 2008 1:45

melinda
♥------
Registrovaný: 20. 11. 2008
Příspěvky: 3

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Ahoj Natalie, já mám taky ráda Fitness od Nestle. Myslim, že je to dobré pro zdravou a chutnou snídani.Dobřávám si schutí hlavně celozrnné lupénky. Aspoň se člověk necítí celá den tak nafouklý.

Není tady

 

#70 6. 5. 2009 10:09

michaelalu
♥------
Registrovaný: 6. 5. 2009
Příspěvky: 2

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Já mám s přípravky na hubnutí velmi dobré zkušenosti. Ale jen s těmi přírodními z bylinek. Žádnou chemii bych nezkoušela, ani jí nevěřím.

Není tady

 

#71 7. 9. 2009 16:58

Cica
♥------
Registrovaný: 7. 9. 2009
Příspěvky: 5

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Ahojte já zhubl 5 kg za měsíc a to jsem jen trochu omezil jídlo kdo chce tak poradím jak nato

Není tady

 

#72 5. 10. 2009 23:32

nataliana
♥------
Registrovaný: 28. 9. 2009
Příspěvky: 7

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

-nepovolená reklama, spam-

Není tady

 

#73 29. 10. 2009 22:51

Oáza
♥♥♥----
Registrovaný: 19. 2. 2007
Příspěvky: 170

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

Bez pohybu a správného jídla to nejde.

Není tady

 

#74 30. 10. 2009 7:17

agewa
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 2. 2008
Příspěvky: 4341

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

bohužel jen jídlo a pohyb nestačí.
já beru přez 10let hormonální anti., podle léčitelky mám tím zanesený organismus a hlavně tělo si celou dobu myslí, že už jsem dávno v přechodu a tím víc ukládá tuk.

Není tady

 

#75 7. 11. 2009 13:32

Oáza
♥♥♥----
Registrovaný: 19. 2. 2007
Příspěvky: 170

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

To jsou dobré lupínky.
Nejnebezpečnější je sladké - smrt chutnáí sladce
O výkyvech ktevního cukru a následných záchvatech přejídání a malátnosti a další chuti na sladké psát už nebudu, budu psát o tom, co e děje v krvi a těle při soustavném předávkování rafinovaným cukrem, jak tělo chátrá , selhává imunitní systém, dostáváme opravdu vážné choroby, hekáme, že nevíme, proč jsme onemocněli zrovna my, no a přitom jsme si tělo rozkládali roky a roky a hlava nemyslela. Člověk nemusí být ani v pokročilejším věku obtloustlý a nemocný některými nemocemi.
Základem všeho je povýšit mozek nad chuové buňky , myšlenku nad pocity. Nechovat se pudově, ale rozumně.
Krev rozvádí po těle živiny a bílkoviny do tkání, to vše slouží k udržení rovnováhy v těle, k jeho obnově a správnému fungování.
Když je krev neustále přehlcena cukry, jednak se nám opotřebovávají žlázy s vnitřní sekrecí a vznikají poruchy štítné žlázy a cukrovka, jak jsem psala níže, ale ještě něco vážného se děje. Je to plíživé a pomalé a ve finále nás to stojí vždy život.
Při nižší hladině cukrů v krvi a při jejím vyrovnané hladině se v krvi cukry při chemických reakcích napojují na bílkoviny tzv.vazbou A - enzymatickou cestou a vytváří glykoproteiny, které potřebuje tělo.
Když máme cukru nadbytek a opakovaně sladkými pokrmy rozkolísáváme hladinu krevního cukru, tělo neví , co má dělat. Snaží se cukrů zbavit co nejrychleji, najednou nestačí ani nadměrné množství inzulinu, který produkuje slinivka , najednou je proces vázání cukrů k bílkovinám v krvi moc zdlouhavý, tělo si pomůže tím, že je k sobě váže cestou B - neenzimaticky. Vzniklá sloučenina ovšem není pro tělo přínosná, je to zvláštní druh bílkoviny - glykosylovaná. Najednou má jiné složení než potřebné bílkoviny a místo aby buňky obnovovala, působí na ně toxicky - jedovatě. Tělo , které nemůže pořádně obnovovat buňky, stárne rychleji, vysiluje se jeho imunitní systém, jsme unavení, rezignivaní, popudliví, nejsme to my.Dochází u nás k plíživé degeneraci těla. Najednou máme ztuhlejší klouby a vyšší obsah kyseliny močové v krvi, odvápňují se nám kosti, atrofují svaly a ukládá se více tuk. Stáří přichází nejen opotřebením věkem, ale přichází i nedostatečnou regenerací těla.
Čím je menší obranyschopnost těla a špatnější výživa těla,tím více nemocí přichází, k cukrovce se přidá vysoký tlak ,potom taky některá buňka se zblázní a máme rakovinu a přemýšlíme, proč já jsem onemocněl?
V obchodech vidíte, že pro zisk výrobci vyrábějí stále chuově zajímavější potraviny, obsahují hodně cukru a ještě tuku, aby jeho chu zvýraznil. Spoléhají, že lidé se chovají jak bez hlavy a nakupují ty blbosti a nejen sobě, také je nakupují ve velkém svým dětem, které tak chystají svou štědrostí do hrobu také dřív než by tam musely.
Tak doufám, že jsem aspoň jednomu člověku pokazila chu na něco sladkého.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů