Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 6. 8. 2007 14:28

Olympia
Host

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

noumen napsal(a):

Nepiju totiz kavu, jen kolu na povzbuzeni.
Hubnete opravdu centimetry nebo je to jen rucicka na vaze ktera ukazuje min,protoze jste dehydrovana?Dik

kola obsahuje hodne cukru, pokud chces zhubnout, mela bys ji prestat pit.

ja hubnu centrimetry, vazim se jen obcas. Dehydratovana nejsem, protoze si hlidam jednak mnozstvi vody, kolik piju, jednak se da napriklad na stavu kuze poznat, zda mas dostatek tekutin ci nikoliv.

#27 7. 8. 2007 16:00

ivca
♥♥♥♥♥♥-

Desatero pre štíhlú líniu od tetky Peléščeny:

Tož si dajte kafíčko, pořádný kus dortu, hoďte nohy na stůl a poslůchajte.
Naučím vás Desatero pro štíhlů líniu.

1. Dyž neco jíte a nikdo vás nevidí, tož to nemá žádné kalorie.

2. Dyž do seba cpeš čokoládu a chlastáš k temu slivovicu, tož tá ti ty kalorie zruší.

3. Dyž sa postaráš, aby všecí okolo přibrali víc kilo než ty, tož budeš najštíhlejší.

4. Dyž sa vás bude cpat víc, tož sa počítajů kalorie enom temu, kerý sní najvíc.

5. Jídlo, co sníš v kině a nebo u televize popřípadě u počítača,
polárka, oplatky, sušenky, to sa nepočítá, protože to patří do zábavy a né do jídla.

6. Kakao, brendy, topinky, dorty, chleba se sádlem, špek a klobásky neobsahujů
kalorie, dyž sa jijů ze zdravotních důvodů.

7. Jídlo, keré sníte, dyž vaříte, taky nemá kalorie, protože to nejíte, ale koštujete.

8. Jídlo, keré má stejnů barvu, taky neobsahuje kalorie. Třeba dyž sníte špenát
a pistáciovů zmrzlinu, tož to je jak dybyste nesnědli nic.

9. Obezita je nemoc a tož je potřeba pořádně sa nadlábnůt, aby s ňů tělo mohlo
pořádně bojovat.

10. Ženská bez břucha je jak hrnek bez ucha. A ženská bez řiti je jak váza bez kvítí.
Pro chlape to platí take

Není tady

#28 7. 8. 2007 20:23

noumen
♥------

Olympia napsal(a):

noumen napsal(a):

Nepiju totiz kavu, jen kolu na povzbuzeni.
Hubnete opravdu centimetry nebo je to jen rucicka na vaze ktera ukazuje min,protoze jste dehydrovana?Dik

kola obsahuje hodne cukru, pokud chces zhubnout, mela bys ji prestat pit.

ja hubnu centrimetry, vazim se jen obcas. Dehydratovana nejsem, protoze si hlidam jednak mnozstvi vody, kolik piju, jednak se da napriklad na stavu kuze poznat, zda mas dostatek tekutin ci nikoliv.

jak dlouho pouzivas HYC?sale o tom uvazuji. ze bych si to mozna koupila.ale musim si byt jista,ze to nebude velky drijak a hlavne ze nenastane jojo efekt.
ja vim, ze kola ma hodne cukru, jenze nic jineho na povzbuzeni na me nepusobi,taky si ji nekdy davam, kdyz mam chut na neco sladkeho a nechci si kupovat cokoladu:-)

Není tady

#29 8. 8. 2007 16:22

Olympia
Host

noumen napsal(a):

jak dlouho pouzivas HYC?sale o tom uvazuji. ze bych si to mozna koupila.ale musim si byt jista,ze to nebude velky drijak a hlavne ze nenastane jojo efekt.
ja vim, ze kola ma hodne cukru, jenze nic jineho na povzbuzeni na me nepusobi,taky si ji nekdy davam, kdyz mam chut na neco sladkeho a nechci si kupovat cokoladu:-)

ja nemam HYC, neznam jej. Pouzivam cisty chrom, uz je to pomalu mesic, co jsem zacala.
Pomoha mi hlavne utlumit chut na sladke, nez jsem jej zacala pouzivat, tak mi v hlave kolovaly vidiny vetrniku, venecku, slehackovych dortu atd, uplne jsem z toho silela, po chromu tyto predstavy nemam. Chut na sladke je, ale je minimalni a kdyz potrebuju neco sladkeho zakousnout, koupim si nejakou tu tycinku, ktera se taky doporucuje na hubnuti. Ty tycinky jsou sladke, malo kaloricke a staci mi misto cokolady nebo slehackovych hodu. Zvysila se mi chut na zeleninu, kazdy den si davam2x  zeleninove salaty a jsem spokojena. Samozrejme cvicim, beham, chodim do fitka...
co se tyce koly, jak pises, ze nic jineho nezabira , zkousela jsi klasicky cerny caj? ja nastesti ke kole netihnu, moc mi nechutna, takze nemusim resit jeji kalorie. Ale caj je fajn, kdyz jej udelas silny, tak povzbudi. Nevyhodou je, ze caj barvi zuby.

#30 12. 8. 2007 11:19

simale
♥------

Takže zdravím po delší době. Byla jsem s přítelem na 10 dnů v Jižních Čechách na kolech apod. smile

Hydroxycut užívám stále, už je to tuším 19 den co to beru. Za celou dobu co jsem byla pryč jsem se nevážila, ale popíšu vám pocity i tak. Denně jsme ujeli v průměru 15 km, energie bylo pořád a dokonce i večer smile. Všimla jsem si, že se mi hodně zpevnila stehna a zadek. Taky jsem si pomocí šatů všimla, že už to není těsné jako dřív, protože se začal ztráce špek na břiše a takové ty faldíky na boku. Já ještě večer trochu cvičila břicho, ale nic moc extra.

Včera večer jsme se vrátili a já se nemohla dospat rána až vkllezu na tu váhu. Číslice v tuto chvíli ukazují o 6 kg míň. Jsem teď na nějakých 57,8 kg a jsem z toho úplně nadšená. Nějak jsem ztratila chuť na sladké a někdy se dojídla musím celkem nutit.

Chtěla jsem se zeptat zde diskutujících slečen a dam, zda některá pomocí hydroxycutu zhubla a už jej delší dobu nebere. Nabrali jste něco zpátky?

zatím ahoj

Není tady

#31 20. 8. 2007 15:11

carjack
♥------

Ahoj.Gratuluju všem komu se podařilo zhubnout.Je mi 35 let.Po třetím robátku jse přibrala za 5 let skoro 30kg.Po třicítce jako když ty kila na mě nahází lopatou.Měřím 160 cm ,mívala jsem 47 kg  a teď mám 73kg.No hrůza.Změnila jsem jídelníček asi před půl rokem a shodila asi 4 kg.Je to dost o nervy.Mám velkého psa ,zakoupila jsem zařízení,abych mohla jezdit s hafanem na kole.Včera jsem zakoupila i rotoped,posilovač na vnitřní stranu stehen a posilovač na břicho.Fitko mám z ruky a se třema dětma není dost času tam dojíždět.Chci si ještě koupit  ten Bioaktivní C.L.A. a uvidím jak to bude vše fungovat.Máte s tím C.L.A někdo zkušenosti?
Držte mi palce.Karolina

Není tady

#32 20. 8. 2007 19:11

Renata 32
♥♥♥----

Děvčata tak jsem se na sebe tak na......,že jsem tlustá jako prase.Oprášila jsem botasky a stepper a po večerech šlapu jako o život,ale nevidím žádné výsledky.je mi jasný ,že nepřijdou po týdnu,ale aspoň drobek!!!!nemáte některá vyzkoušený spalovač tuků Synephrine Thermo Tabs?????Do měsíce bych si chtěla pořídit orbitrek snad se dočkám vysněné postavy jako za mlada.Omlouvám se za román,ale trochu jsem si ulevila......Díky za odpovědi

Není tady

#33 20. 8. 2007 19:34

misulinka21
♥♥♥♥---
Místo: Střední Čechy - Neratovice

Ahojky Karolíno, jen pro útěchu, jsem na tom podobně. Akorát mám jen dvě děti. Před prvním jsem měla 48-52kg a teď se mi ručička váhy blíží k 70 kg. Manžel říká, že mne má rád, jaká jsem, že někde musí být vidět, že jsem měla děti. Ale já juknu do zrcadla a chce se mi řvát. Manža má nepravidelné směny, takže fitko taky nepřipadá v úvahu. Děti jsou ve věku, kdy je nejvíc baví "pr...í" se v písku, takže pohyb taky žádný. Jezdíme i na kolech, ale počasí nám teď zrovna moc nepřeje. Vím, potřebuju se hýbat a hýbat. Nevíite někdo dobrý tip na nějaké DVD se cvičením? Aerobic mi moc nesedí, ale aspoň nějaké cvičení by bylo fakt potřeba. A co vám pomůže překonat nezvladatelné chutě k jídlu?

Díky za rady.

http://www.ticker.7910.org/an1cxzS0g410010Mjg4ZHw0NzQ3NTE3amF8SmVuaWNrb3ZpIGpl.gif

http://www.ticker.7910.org/an1cqk60g410010Mjg3ZHw0MjAwNzlqYXxFbGluY2UgamU.gif

Není tady

#34 20. 8. 2007 19:44

simale
♥------

zdravím všechny. Bude to skoro měsíc co beru hydroxycut. Za celou tu dobu jsem zhubla 8 kg, hlavně na břichu, bocích a zadku. Všechno je teď pevnější a vypadá to ve spodním prádle nebo plavkách mnohem líp - i přítel mě pochválil smile. Balení mám už skoro pryč, ale ještě bych chtěla postavu trochu vytvarovat - bříško chci zase také jak bylo ve 20ti, takže zvažuju jestli koupit další balení nebo to zkusit bez hydroxycut.

Cvičení mě teď úplně baví a je problém mě od toho dostat smile. Všimla jsem si, že se dá koupit i nějaké malé balení, takže ještě ty peníze objetuju a pjdu do toho. Hubnete taky někdo s hydroxycut nebo s něčím jiným?

Není tady

#35 21. 8. 2007 7:15

Ajax
♥♥♥♥♥--

a kolik to tak stojí ten hydroxycut?

Není tady

#36 21. 8. 2007 7:58

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

carjack napsal(a):

Ahoj.Gratuluju všem komu se podařilo zhubnout.Je mi 35 let.Po třetím robátku jse přibrala za 5 let skoro 30kg.Po třicítce jako když ty kila na mě nahází lopatou.Měřím 160 cm ,mívala jsem 47 kg  a teď mám 73kg.No hrůza.Změnila jsem jídelníček asi před půl rokem a shodila asi 4 kg.Je to dost o nervy.Mám velkého psa ,zakoupila jsem zařízení,abych mohla jezdit s hafanem na kole.Včera jsem zakoupila i rotoped,posilovač na vnitřní stranu stehen a posilovač na břicho.Fitko mám z ruky a se třema dětma není dost času tam dojíždět.Chci si ještě koupit  ten Bioaktivní C.L.A. a uvidím jak to bude vše fungovat.Máte s tím C.L.A někdo zkušenosti?
Držte mi palce.Karolina

Při těch paramatrech, jak uvádíš, (já 158/80)jsem byla kočka, jak jsem cvičila, měla jsem i při 73 kg konfekční velikost 38

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#37 21. 8. 2007 8:19

Ajax
♥♥♥♥♥--

:-) už jsem si to našla na netu:-)

Není tady

#38 21. 8. 2007 10:39

carjack
♥------

Ahoj děvčata..Od včera makám na rotopedu,jezdím se psem ,dodržuju pitný režim,jím málo a ne tučné.No zatím od včera 0,5kg.Zaplať pánbůh za to.Manžel mi taky říká,že ty kila vlastně řeším jenom já ,že mu to nevadí.Ale já vím,že mi bude s míň kilama líp.To C.L.A.zatím nekoupím.Koukala jsem na ten hydroxycut .Je to docela pálka.Ale jestli to zabere,tak to obětuju.Koupím si asi hdxc 24/.1107,-kč za 96 kapslí/ Dokud mám zatím dovču tak  půjde všechno dodržovat,ale jak půjdu do práce,tak nevím nevím,jestli budu mít sílu ještě dřít na rotopedu.Mějte se všechny fajn .Karolina:)

Není tady

#39 21. 8. 2007 10:59

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Děvčata, prosím vás, dejte si pozor na přípravky na hubnutí!!!!!!! va Většinou, nebo spíš vždycky obsahují silný výtažek ze zeleného čaje. Ten sice zlepšuje náladu a zvišuje aktivitu, ale taky zvyšuje tlak. Mě se podařilo rozházet si metabolismus, sice jsem něco zhubla, ale zase jsem to hned nabrala. Léčím se teď s vysokým tlakem a na zhubnutí doporučuji: Jíst méně a více sportovat. Hodně úspěchů při hubnutí.

Není tady

#40 28. 8. 2007 20:07

simale
♥------

carjack napsal(a):

Ahoj děvčata..Od včera makám na rotopedu,jezdím se psem ,dodržuju pitný režim,jím málo a ne tučné.No zatím od včera 0,5kg.Zaplať pánbůh za to.Manžel mi taky říká,že ty kila vlastně řeším jenom já ,že mu to nevadí.Ale já vím,že mi bude s míň kilama líp.To C.L.A.zatím nekoupím.Koukala jsem na ten hydroxycut .Je to docela pálka.Ale jestli to zabere,tak to obětuju.Koupím si asi hdxc 24/.1107,-kč za 96 kapslí/ Dokud mám zatím dovču tak  půjde všechno dodržovat,ale jak půjdu do práce,tak nevím nevím,jestli budu mít sílu ještě dřít na rotopedu.Mějte se všechny fajn .Karolina:)

Ahoj, já jsem zatím spokojená a ani těch peněz nelituji. Když mi to pomůže, tak mě to nemrzí. Horší to bude s šatníkem, už to na mě nehorázně plandá. O víkendu budu muset vyrazit někam na nákupy.

Bereš ten Hydroxycut24? Jak jsi na tom? CLA jsem slyšela, že nic moc. Taky jsem myslela, že to po dovči dodržovat nebudu, ale chce si v tom udělat pořádek a zbytečně se nehonit.

Držím palce, dej vědět jak se daří.

Není tady

#41 29. 8. 2007 16:33

carjack
♥------

Ahoj.Objednala jsem ten HDXC24.Beru ho přesně podle návodu už 5.den.Makám na rotopedu ,jím pravidelně také podle jednoho jídelníčku,který jsem našla na netu zrovna k užívání HDXC .Mám dole dalšího 0,5 kg a jsem docela rozladěná.Nevím,jestli to bude časem lepší.Jím jen dušená kuřecí prsa nebo filé/k obědu asi 10dkg s trochou dušené kořenové zeleniny s hrstičkou rýže ,těstovin nebo brambor/Ke svačině pouze ovoce 1 ks nebo zeleniny s 2 plátky šunky.Snídám nízkotučný jogurt  s musli.Vypiju asi 3 l vody nebo zeleného čaje bez cukru.Jezdím asi 25 min.večer na rotopedu/na největší zátěž./,se psem na kole a už makám i v práci.Večer už nejím.Fakt nevím ,kde dělám chybu.butterA to jsem se těšila jak půjdou kilíčka dolů Ach jo.:usch:Jsem ale jinak plná energie.Připadám si ,že mám v zadku motorek:lol:Pa Karolina

Upravil(a) carjack (29. 8. 2007 16:36)

Není tady

#42 25. 9. 2007 11:24

simale
♥------

Takže 2 měsíce uplynuly co jsem vybrala 2 balení hydroxycut, takže vám to musím zhodnotit. Začala jsem na - výška 171 cm, váha 64 kg, brala jsem jej s jednou dvoutýdenní přestávkou, protože jsem byla na dovolené.

První 4 týdmny jsem doma makala na rotopedu, cvičila břicho a snažila se co nejvíc na inlajnech. Za 3 týdny to bylo 8,5 kg dole. Pak mě kámoška dokopala do fitka, kde mě to fakt začalo bavit, byla dobrá parta a navzájem jsme se hecovaly, která víc zhubne. Musím říct, že díky rotopedu a inlajnům jsem si perfektně zpevnila a vytvarovala stehna a zadek. Sedy lehy doma asi moc nezabíraly, takže proto jsem šla do toho fitka, kde jsem se snažila zpevnit všechno ostatní. Po 2 měsících jsem si zpevnila skoro všechno a musela jsem koupit nový šatník, protože mě bylo všechno velké. Další měsíc to šlo trošku pomaleji , možná tyk proto, že už jsem toho tuku na sobě moc neměla, ale snažila jsem se tu postavu co nejvíc vyrýsovat. Možná jsem už další balení kupovat ani nemusela, ale ten kofein co je v hydroxycut mi asi dával energii, kterou bych po náročné práci neměla. Výrazně jsem ztratila chuť na sladké. Teď jsem si koupila nějaký chrom, aby to mlsání na mě moc nešlo a tak jak mi doporučil trenér ve fitku, vyčistím si organismus od látek, které ve mě mohly zůstat, když jsem hubla. V tuku se prý ukládají škodlivé látky nebo těžké kovy, to jsem nevěděla a je potřeba tělo jednou za čas vyčistit.

Vám jak se daří v hubnutí?

Není tady

#43 6. 12. 2007 14:06

Mirek
♥------

No pritelkyne zacala brat cvicit a uzivat L-Carnitine Liquid 66.700 od XXtreme Nutrition, a musim rici, ze je absolutne nadsena, vysledky byly po mesici opravdu videt... Neni carnitin jako carnitin, toto je treti ktery zkousela, a prvni ktery opravdu zabira... Asi to bude i tim, ze je z L-Carnipure - nejkvalitnejsiho carnitinu.. Nakupujeme oba na ZDE BYLA NEPOVOLENÁ REKLAMAkouknete na carnitiny zde:ZDE BYLA NEPOVOLENÁ REKLAMA

Není tady

#44 8. 12. 2007 18:03

Kaczule
♥------

Taky bych ráda přispěla. Já mám už odmala problémy s váhou, máme to v rodině, takže nepočítám s tím, že bych někdy byla modelka, ale nevadí mi to, kypřejší tvary se mi docela líběj a přítel, se kterým žiju rok a půl říká, že to všechno na mém těle je jenom jeho a jestli se toho zbavím, tak bude smutnej, ale každá ženská se chce cítit dobře :-D Ale k věci. Hodně jsem nabrala když jsem začala brát antikoncepci, to mi bylo nějakých 16 let, hormony šílely a puberta se tak nějak prokopávala mým životem, tak jsem měla hrozný chutě a byla jsem líná něco dělat, nebo zdravě jíst. Vždycky jsem si řekla, že začnu jíst zdravě nic tučného, ale nakonec to stejně tak po tejdnu nebo dvou zkazilo KFC nebo podobný dobroty. Řekla jsem si, že nikdy nezhubnu, že to prostě nejde. Pak jsem narazila na Adipex, Meridii a tyhle věci. Holky varuju Vás, tyhle léky fakt nebrat, po Adipexu se mi tak šíleně motala kebule a bušelo mi srdce, že jsem si myslela, že je konec, akorát jsem si pěkně rozházela organismus a co z toho že jsem zhubla za krátkou chvíli x kilo. Pak jsem zase stejně oněch x kilo nabrala zpátky, protože je opravdu prokázaný, že když žerete samý tučňárny a sedíte doma u televize, tak tělo prostě ne a ne bejt hezký. Pak jsem ale odjela pracovně na čtvrt roku do Egypta, kde jsem zažila převrat v mém životě-protože v tom vedru tam člověk jenom pije a nemá na jídlo ani pomyšlení, spíš tam jíte samý zeleninky a ovoce, občas nějaký brambory nebo masíčko.... Ale vrátila jsem se s nádhernou váhou domů, byla jsem snad nejhuběnější ve svým životě.. V Čechách jsem to ale opět nabrala zpátky a opět mi vysej špeky na bříše a už mě to sere, když chodím v létě v sukni a třou se mi stehna o sebe :-D
Když tak všude na netu čtu jak holky chtějí zhubnout a potřebujou různý adipexy a kapky na hubnutí, tak mi to přijde komický, protože člověk stejně nezhubne,  pokud nezačně jíst zdravě a s rozumem a nezačne se hýbat a holky, který mi říkaj, že to prostě nejde, tak kecaj, protože to opravdu jde, naše tělo je závislé na tom co jíme a na tom jak se hýbeme a ikdyž to jde pomalu, tak já tomu věřím, že každá holka může zhubnout když se o to pokusí. Takže abych to zhrnula, pokud chcete zhubnout, tak neseďte u počítače a nepročítejte stránky kde a za kolik sehnat prášky na hubnutí , ale jeďte buď do egypta na čtvrt roku a uvidíte jak se vám to vyplatí a pokud se vám takhle varianta nelíbí tak CVIČTE  a nejezde....... smile Ono to půjde, člověk když opravdu CHCE něco dokázat, tak musí makat zuby nehty, ale klapne to... Já jsem si teď koupila stepper a jezdím jako blázen... jde to pomalu, ale špeky už se ztrácej a já se hrozně těším, až si v létě zase budu moct vzít sexy sukni, aniž bych řešila, jestli se mi někdo nedívá na moje tlustý stehna :-D

Není tady

#45 21. 1. 2008 19:47

piskota
♥♥-----

Ahoj všem, za posledni rok se mi podarilo zhubnout 7 kilo, ktere se mi nedarilo zhodit hodne dlouho. Mohu potvrdit, ze bez upravy stravy a cviceni to proste nejde a zkousela jsem vsechno. Temer rok vubec nejim sladke a verte, ze se da od toho pomerne snadno odnaucit, dokonce ted kdyz snim kousek mlecne cokolady, citim tam vsechny slozky konzervantu!!! ...to samozrejme prehanim, ale vazne to po tak dlouhe dobe nechutna. Nekdo tady zminoval chrom, tak se zkuste podivat na chromatone anebo  slim up! v lekarne, ale samotne to stejne nepomuze. Take jsem u cviceni brala l-karnitin a doporucuji pit kafe :-). Kofein pri hubnuti opravdu pomaha. kdyz tak se kouknete na tento clanek - je zde prehled cviceni, ktere jsou vhodne pro hubnuti. Doporucuji aerobic, step a fitko stridat. Zabere to sice hodne casu, ale mam to na sobe vyzkousene :-).

http://www.doktor-zdravi.cz/lekarna/sti … d5167.html

Tak hodne zdaru! Samotnym pripravku neverte, fakt jsou to vyhozene penize.

PP.

Není tady

#46 21. 1. 2008 19:53

piskota
♥♥-----

carjack napsal(a):

Ahoj.Objednala jsem ten HDXC24.Beru ho přesně podle návodu už 5.den.Makám na rotopedu ,jím pravidelně také podle jednoho jídelníčku,který jsem našla na netu zrovna k užívání HDXC .Mám dole dalšího 0,5 kg a jsem docela rozladěná.Nevím,jestli to bude časem lepší.Jím jen dušená kuřecí prsa nebo filé/k obědu asi 10dkg s trochou dušené kořenové zeleniny s hrstičkou rýže ,těstovin nebo brambor/Ke svačině pouze ovoce 1 ks nebo zeleniny s 2 plátky šunky.Snídám nízkotučný jogurt  s musli.Vypiju asi 3 l vody nebo zeleného čaje bez cukru.Jezdím asi 25 min.večer na rotopedu/na největší zátěž./,se psem na kole a už makám i v práci.Večer už nejím.Fakt nevím ,kde dělám chybu.butterA to jsem se těšila jak půjdou kilíčka dolů Ach jo.:usch:Jsem ale jinak plná energie.Připadám si ,že mám v zadku motorek:lol:Pa Karolina

Myslim, ze mas malo bilkovin, ale jinak preju at Ti to vydrzi. Pokud zvysis prijem bilkovin, doprejes vyzivu hlavne svalum. To ovoce a zeleninu bych klidne zvysila take :-). Jinak Te obdivuji, jim vice nez ty, ale opravdu trochu jinak. No kazdy organismus je proste jiny.

P.

Není tady

#47 21. 3. 2008 11:20

serach
♥------

aby člověk zhubl musí mít odhodlání a změnit své navyky některé podstatné je jíst pravidelně aby mělo tělo stále přisun živin ač v dnešní době jidlo neobsahuje co by mělo ale pokud nebute pravidelně jíst tělo se začne dělat zásoby a ukládat do tuků což je špatné.
také je podstatné mít stae přísun tekutin nejlepe voda.Já taky zkoušela kde co až jsem našla super společenost která se o své kliety hezky strará a pomahá s redukcí a vysledky jsou a nejlepší je že nastalo díky jejim radám se naučite vše zpravně dodržovat a a dodají vašemu tělu vše co potřebuje bio prudukty
kdyby jste hctěli vědět vís napište

Není tady

#48 26. 3. 2008 10:13

Petuna
♥♥♥♥♥--

Holky kde si můžu objednat ten Hydroxycut?

Není tady

#49 1. 4. 2008 9:46

vikyrek
♥♥♥----
Místo: Benešov

Stačí to zadat do googlu:)  A případně si najdi stránku, která si srovná ceny a najde nejnižší (hledejceny.cz) Já ho měla z fitness.cz, ale těch obchodů je opravdu spousta.

Není tady

#50 23. 5. 2008 20:10

malinqa
♥------

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí