Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 19. 7. 2007 20:49

simale
♥------

přípravky na hubnutí, které fungují

Chtěla bych se pobavit o "zázračných" produktech na hubnutí, které opravdu fungují. Máte někdo s něčím kladné zkušenosti co by jste mi mohli doporučit? Vím, že trh je plný věcí, které jsou drahé a naníc, ale snad něco pomáhá (samozřejmě s dobrým jídelníčkem a cvičením).

Uvažuju nad produkty Nextrin, EBS a Hydroxycut. Na EBS jsem však doteď moc kladných ohlasů nenašla, takže spíš vybírám mezi těma zbylýma dvěma. U hydroxycut hodně lidí píše, že každý týden v průměru 2 kg. Máte s ním někdo zkušenosti? Taky se ale obevilo pár lidí, kteří jej špatně snášeli. Prý pro citlivost na kofein. Já kafe piju dost, takže myslím, že tady problém mít nebudu. Léto je v plném proudu a já potřebuju dát alespoň 6kg do dovči dolů. Cvičit chodím pravidelně (spinning 3x týdně a 1x týdně bazén nebo fitko - někdy in-line). Díky za komentáře.

Není tady

#2 19. 7. 2007 23:01

Olympia
Host

Re: přípravky na hubnutí, které fungují

mam dobre zkusenosti s tabletkami Chromu.
Zmizel mi pocit hladu, takze jsem jedla podstatne mene.

#3 20. 7. 2007 19:53

simale
♥------

Olympia napsal(a):

mam dobre zkusenosti s tabletkami Chromu.
Zmizel mi pocit hladu, takze jsem jedla podstatne mene.

v hydroxycutu je chrom také a některé holky píšou, že chutě neměli. Kolik jsi zhubla jestli se smím zeptat?

Není tady

#4 20. 7. 2007 20:35

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Na mě nezabralo nic, beru ATB dlouhodobě, ale dnes v lékárně paní kupovala EBS a magistra jí říkala, že je to o změně stravy, o pohybu, jinak at si to neber ! Takže když změníš stravu, budeš více sportovat a méně jíst určitě to bude fungovat i bez EBS :-)

Není tady

#5 20. 7. 2007 22:37

simale
♥------

Aneri napsal(a):

Na mě nezabralo nic, beru ATB dlouhodobě, ale dnes v lékárně paní kupovala EBS a magistra jí říkala, že je to o změně stravy, o pohybu, jinak at si to neber ! Takže když změníš stravu, budeš více sportovat a méně jíst určitě to bude fungovat i bez EBS :-)

Souhlasím, že hlavní úspěch má změna životního stylu (změnit jídelníček, začít s pohybem apod.), ale já právě hledám něco k tomu. Takového pomocníčka. Jestli třeba ten hydroxycut urychlí moje snažení (dietu a cvičení), tak je to super, ne? Nemám odzkoušeno, píšu jen co jsem se zatím dozvěděla z jiných fór od zkušeností jiných lidí.

Nechci se válet u TV a hubnout. Hledám nějakého pomocníka, který mi urychlí od mého trápení.

Myslet si, že budu brát tablety, s prominutím žrát a válet se u telky a myslet si, že zhubnu si může myslet s prominutím jen tele.

Není tady

#6 21. 7. 2007 0:03

Olympia
Host

Ja jsem zpocatku zkousela mene jist a vice cvicit. Obvykly zpusob, ktery se obecne doporucuje. Problem byl v tom, ze kdyz jsem omezila mnozstvi jidla, na jake jsem byla zvykla, bylo mi spatne a na omdleni. Nefungovala jsem. Takze tudy cesta nevedla.
Zkusila jsem tabletky s obsahem Tee tree asi po dobu 2 mesicu, zhubla jsem asi 2 kg a pak se vaha ustalila.
Tabletky Chromu se mi osvedcily, pri nich se snizila potreba jidla a zmizel pocit hladu. Muzu cvicit, funguji v pracovnim procesu a citim se fajn. Jen mam velkou zizen, takze stoupla spotreba vody.
Tabletky uzivam druhy tyden, zatim jsem zhubla  5 kg a 6 cm v pase.  Chci pokracovat tak dlouho, az se dostanu na puvodni vahu. Za posledni 4 roky jsem pribrala 16 kg a z velikosti S – M, jsem se dostala na XL. Chci zpatky na M.
Pripravek, ktery uvadis, neznam, ja mam krabicku tablet cisteho Chromu, neni tam nic jineho.

#7 21. 7. 2007 0:11

mikca
♥------

ahoj,chrom je dobrej dolněk stravy je to jen taková berlička jak píšou ostatní,změna životního stylu cvičit a zdravě a správně jíst.neni to pouze o množstí jídla, je to o častosti jezení a o složení potravy atd...a přípravky na hubnutí to vůbec neber vážně je to NESMYSL

Není tady

#8 21. 7. 2007 8:26

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

myslíte že chrom můžou brát i kojící maminy???

Není tady

#9 22. 7. 2007 6:10

iva1
♥------

Olympia napsal(a):

Ja jsem zpocatku zkousela mene jist a vice cvicit. Obvykly zpusob, ktery se obecne doporucuje. Problem byl v tom, ze kdyz jsem omezila mnozstvi jidla, na jake jsem byla zvykla, bylo mi spatne a na omdleni. Nefungovala jsem. Takze tudy cesta nevedla.
Zkusila jsem tabletky s obsahem Tee tree asi po dobu 2 mesicu, zhubla jsem asi 2 kg a pak se vaha ustalila.
Tabletky Chromu se mi osvedcily, pri nich se snizila potreba jidla a zmizel pocit hladu. Muzu cvicit, funguji v pracovnim procesu a citim se fajn. Jen mam velkou zizen, takze stoupla spotreba vody.
Tabletky uzivam druhy tyden, zatim jsem zhubla  5 kg a 6 cm v pase.  Chci pokracovat tak dlouho, az se dostanu na puvodni vahu. Za posledni 4 roky jsem pribrala 16 kg a z velikosti S – M, jsem se dostala na XL. Chci zpatky na M.
Pripravek, ktery uvadis, neznam, ja mam krabicku tablet cisteho Chromu, neni tam nic jineho.

Koupila jsem si take cisty chrom,ale jsem bezradna v jeho uziti.Muzes mi poradit v jakych hodnotach mg je nejlepsi ho uzit,tak aby pomohl odstranit chute hlavne na sladke?Prestala jsem kourit a vaha mi jde astronomicky vzhuru.S takovou chuti jsem jedla jen v tehotenstvi.Sezeru na co prijdu.Diky za odpoved.

Není tady

#10 22. 7. 2007 8:16

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Na příbalu je napsaný že 1tabl. denně.Já byla včera akční a hned jsem si ho běžela koupit...tak jsem zvědavá..

Není tady

#11 22. 7. 2007 16:10

iva1
♥------

sudina napsal(a):

Na příbalu je napsaný že 1tabl. denně.Já byla včera akční a hned jsem si ho běžela koupit...tak jsem zvědavá..

Jo,to je tam sice napsano,ale take doporucuji uzivani  na cukrovku a jine problemy.Myslim si,ze kazdy zdrav.problem ma davkovani v mg. jine.Neni tu na drate nejaky zdravotnik co by nam poradil?

Není tady

#12 22. 7. 2007 21:14

simale
♥------

Tak jsem dnes objednala ten hydroxycut. Přesvědčily mě kladné ohlasy z diskuzí a také známý z fitka. Doufám, že mě to zabere, tak jak popisují. Budu dávat průběžně vědět.

Není tady

#13 23. 7. 2007 16:14

Olympia
Host

iva1:  ja mam baleni chromu pod nazvem Chromium Picolinate, 1 tbl obsahuje 200mg chromu a predstavuje 167% denni potreby chromu.
Uziva se 1 tbl denne, po jidle a ma se zapit plnou jednou sklenici vody.
Co se tyce diabetiku - tam je potreba konzultovat uzivani chromu s lekarem, protoze chrom ma vliv na hladinu insulinu.

#14 24. 7. 2007 7:44

iva1
♥------

Olympia napsal(a):

iva1:  ja mam baleni chromu pod nazvem Chromium Picolinate, 1 tbl obsahuje 200mg chromu a predstavuje 167% denni potreby chromu.
Uziva se 1 tbl denne, po jidle a ma se zapit plnou jednou sklenici vody.
Co se tyce diabetiku - tam je potreba konzultovat uzivani chromu s lekarem, protoze chrom ma vliv na hladinu insulinu.

Diky za odpoved.Take jsem si jedno baleni na zkousku poridila.V jedne tablete je obsazeno 325mg.chromu.Uzivam jej od nedele a musim konstatovat,ze to opravdu funguje.Znacne mi to omezilo celodenni zravost.Je sice fakt,ze vcera vecer jsem sezrala pulku horke cokolady bez cukru,ale dnes uz jsem na tom o neco lepe.Pres den mi stacila grilovana ryba se salatem a k veceri malinovy napoj.Na cokoladu nebylo ani pomysleni,coz je dost velky uspech.Snazim se dodrzovat delenou stravu,coz je pro me nejprijatelnejsi varianta,nebot muzu zaplnit zaludek a jeste neco zchudnout.Nevite nekdo muzu-li horkou cokoladu s umelym sladidlem?A patri tato k neutralnim potravinam?

Není tady

#15 24. 7. 2007 19:26

simale
♥------

Tak Hydroxycut dnes dorazil. Začala jsem s ním hned dnes odpoledne, zatím nic nepočiťuji. Dám vědět jak se to vyvíjí.

výška 171 cm, váha 64 kg

Není tady

#16 24. 7. 2007 22:52

Olympia
Host

drzim palce.
davej prubezne vedet, jake mas vysledky.

#17 26. 7. 2007 9:31

simale
♥------

Takže dneska je to 2 dny co beru HXC. Dávkuji podle návodu 1 kapsle půl hodiny před snídaní, obědem a večeří (celkem 3 denně). Někdo psal, že na něj kofein působí až příliš. U mě problém není žádný, cítím se nabuzená, energická. Včera jsem myslela, že v tom fitku zůstanu celý den. Večer se vracím vždycky strhaná a nic se mě už nechce, ale asi to má něco do sebe, protože je to opravdu mnohem lepší.

Na váhu jsem ještě nelezla i když někdo psal, že po 3 dni zhubl 2 kg, tak já písnu, až po týdnu. Třeba budu překvapená nebo naopak zklamaná, ale až po týdnu.

PS: Jen mi vadí, že musím tolik pít. Dřív jsem na to nebyla tolik zvyklá a vypila tak 1,5 l/den. Teď když do sebe pořád něco leju, tak jenom létám víte, kde.smile

Není tady

#18 26. 7. 2007 11:30

romina
♥♥♥♥♥--
Místo: Děčín

Teda holky,když to čtu tak zírám.Dnes odpoledne mažu koupit tabletky chromu tummenupp jsem poslední dobou hodně rozežraná dumbom tak doufám že to snad trošku zafunguje smile

nikdy nebude šťastným,koho bude trápit,že někdo je šťastnější.

Není tady

#19 26. 7. 2007 11:43

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

2 kg se počítají na vyprázdněná střev, to není zhubnutí! Zhubnout se musí tuk a ne obsah střev a NE svaly. Když méně jíte, zdá se zpočátku že rychle zhubnete... tak abyste pak nebyly zklamané že ta váha opravdu neleze dolů, žádný chrom to nezaručí, musíte k tomu i jinak jíst a více se hýbat...chrom může pomoci pouze v tom, že u někoho (ne u každého) omezí chuť na sladké. Zbytek je na vás...

Strach je malá smrt...

Není tady

#20 26. 7. 2007 20:55

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

PRAVDU DÍŠ BETYNKO...

Není tady

#21 28. 7. 2007 12:15

simale
♥------

Takže dnes to jsou 4 dny co beru hydroxycut. Ještě jsem se nevážila, jsem plná energie, asi mám utlumené chutě na sladké a do jídla se skoro musím nutit. Na apetit a energii je to dobré, uvidím jestli váha půjde dolů.

Není tady

#22 30. 7. 2007 18:20

simale
♥------

simale napsal(a):

Takže dnes to jsou 4 dny co beru hydroxycut. Ještě jsem se nevážila, jsem plná energie, asi mám utlumené chutě na sladké a do jídla se skoro musím nutit. Na apetit a energii je to dobré, uvidím jestli váha půjde dolů.

šestý den co beru hydroxycut, tak jsem nevydržela a vlezla na váhu. Číslu které naskočilo jsem nechtěla pomalu ani věřit. Za 6 dnů jsem zhubla 2 kg. yikes

Zatím jsem tedy spokojena maximálně, snad to půjde tak i dál a kila se nevrátí. Všimla jsem si, že se mi zmenšil špek na břichu - možná si to jenom namlouvám. Uvidíme později.

Jsem ráda, že konečně něco zabírá a patřím k té většině, které po tomto hubne.

Není tady

#23 31. 7. 2007 19:40

kamila
♥------

simale napsal(a):

simale napsal(a):

šestý den co beru hydroxycut, tak jsem nevydržela a vlezla na váhu. Číslu které naskočilo jsem nechtěla pomalu ani věřit. Za 6 dnů jsem zhubla 2 kg. yikes

Zatím jsem tedy spokojena maximálně, snad to půjde tak i dál a kila se nevrátí. Všimla jsem si, že se mi zmenšil špek na břichu - možná si to jenom namlouvám. Uvidíme později.

Jsem ráda, že konečně něco zabírá a patřím k té většině, které po tomto hubne.

Ahoj, dívám se dlouho, ale že se tu probírá HXC jsem si všmla až teď. Netočí se ti po něm malinko hlava? Na mě působl možná až moc energicky, ale i při dávkování 3 tablety za den jsem hubla parádně. Já s ním byla hodně spokojená. Teď už jej asi měsíc neberu, protože jsem se dostala na svých 55 kg (z 64) při výšce 174 a takto mi to stačí. Vydržela jsem bez něj i dovču a nenabrala nic zpátky.

Máš nějaký speciální stravovací režim? Kolikrát týdně cvičíš? Mohly by jsme si vyměnit nějaké zkušenosti co je dobré.

Já se zaměřovala na zadek a břicho a musím říct, že se celkem povedlo.

Kde jej kupuješ? Já tehdy nakopila v jednom obchodě v Praze, ale jsem z moravy a do Prahy se nechystám. Potřebovala byh ho pro kámošku, ale ptala se vlékárně a neměli jej- hold vesnice.smile Dá se jim na www.muscletech.cz věřit? Teď je docela zajímavá nabídka na to 100vkové balení, které by jí možná stačilo.

Měj se a dej vědět jak se daří. Kamm

Není tady

#24 3. 8. 2007 15:02

Olympia
Host

simale - gratuluju.
ja jsem se dostala z XL velikosti na L a oblecu i nektere M velikosti.
Citim se skvele.

#25 4. 8. 2007 13:29

noumen
♥------

prave zacinam hubnout, teda spis jsem zacla jist pravidelne,ne jen vecer a zacinam i cvicit postupne. Koupila jsem si L-carnitin,ale uziva se to kdyz se cvici,podporuje to taky pry spalovani tuku.Ale dost me zaujal ten hydroxycut.Potrebuji totiz zhubnout co jsem za 4 roky nabrala-celkem 20kg!!!Nevim jestli do toho jit,protoze to dost stoji a bojim se aby to na me nemelo spis negativni ucinky. Nepiju totiz kavu, jen kolu na povzbuzeni.
Na jak dlouho je jedno baleni HC 24?Hubnete opravdu centimetry nebo je to jen rucicka na vaze ktera ukazuje min,protoze jste dehydrovana?Dik

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí