6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosba na vás
Stále málo lidí o nás ví......Víte o někom kdo má problémy se zdravím-pálení áhy,lučník,aludek,trávení,zácpu,tlak,cukr,cholesterol,
ekzém...
Prosím PŘEDEJTE mu KONTAKT.
víte o někom kdo si chce přivydělat nebo být zákazníkem na slevě?Registrace se na:
Není tady
Ahoj, mně se postava vrátila na původní váhu a dokonce i do původní podoby. Platí - jez správně (tj. dodruj správně sestavený jídelníček) a taky hýbej se- choď pěky po schodech, nejezdi tramvají kdy nemusí, nevoz si zadek autem, kdy můe jít pěky...Jez hlavně vlákninu a cerealie na podporu metabolismu...Zacvič si aerobic,plavej, jdi do fitka...Zkuste mrknout na www.cerealie.cz a tam se například dozvíte, co třeba má obsahovat správná snídaně..Já mám nejraději celozrnné lupínky Fitness od Nestlé - jsou kombinovat s jakýmkoliv jogurtem a ovocem - jde toti hlavně o snídani - z ní čerpáte a ijete celý den. Tak hodně zdaru, a jsou z vás kočky.
Není tady
ahoj, tak ja uz jsem na puvodni vaze, mela jsem dobrou vahu tak tech 9mes po porodu(jak se rika ze trva takovou dobu zase dostat se zpet), ale po skonceni kojeni to jeste slezlo, ale to bude taky tim, ze mam ted prsa snad o dve cisla mensi nez pred tehu:( plotice jsem
Není tady
tak ja jsem po sestinedeli byla na puvodni vaze, nedrzela jsem zadnou dietu nic,mala me tak vysavala,ze to slo samo
Není tady
Mrkněte na moji dietku, tady je zatím něco dietního na zoubek.
oběd Mnoství Energie
Sýr Jihočeský Eidam 30% 100g 1 100kJ
Vejce 50g 361kJ
Lečo ze skleničky 200g 272kJ
Okurky salátové 300g 201kJ
Brambory vařené 70g 211kJ
okurka vydlabaná vnitřek smíchaný s lečem a vajíčkem, naplníme do okurky, posypeme sýrem a pečeme
Není tady
Vyzkouejte Emulips! Je vhodný pro kojící maminky, podporuje tvorbu mléka, je bylinný, 100% bez chemie a já po naich dvojčátkách zhubla 9kg za 3-4měsíce. Funguje také jako prevence. Jsem s ním nad míru spokojená a se mnou i okolí a maminky, které si ho u mne o5tovně objednávaji. písněte si o info! baaruska@email.cz... hezký víkendík, E.
Není tady
Ano, po čtvrtstoletí...
Není tady
Ahojky, zenske, prosim vas, nevite nekdo, kde sezenu rozpis potravin a bodu, je to dieta kde se ty body scitaji na zaklade toho co se ji.....
Není tady
http://predplatne.mfdnes.cz/priloha/pla … _zadni.pdf myslela jsi tohle?
Není tady
Pavli skoro. Jeste bych potrebovala vedet, kolik bodu je povoleno na den?
Není tady
Ahojky, v těhu jsem nabrala asi 12 kg, po příchodu z porodnice jsem měla pořád tak asi 4 kg nahoře, ale asi za 4 měsíce jsem shodila i ty, protoe mimčo prostě záhul. Někdy jsem se fakt neměla čas ani najíst, take to lo samo.
Není tady
...ahoj vem, kteří mají nějaké to kilčo navíc - moje doporučení - odkaz reklamního charakteru - super lidi, vykolení nutriční poradci v oblasti zdraví a výivy, stačí objednat konzultaci, do cca 2-5 dnů se ozve telefonní operátorka a domluví vám pohovor s odborníkem!!! DOPORUČUJI! Hubnu takto po porodu a jde to!
Upravil(a) tina (15. 4. 2010 16:29)
Není tady
CVIKY, KTERÉ VÁS DOSTANOU PO PORODU DO FORMY.S jednoduchým cvičením by měly maminky začínat ji první den po porodu. Dalí uvedené cviky by měla maminka zvládnout zhruba pátý den po porodu, tedy po příchodu domů z porodnice. Mezi enami vak existují značné rozdíly, které souvisí s jejich dřívějí kondicí i průběhem samotného porodu. Důleité je proto při cvičení bedlivě naslouchat svému tělu a zpočátku příli nepřetěovat břiní svalstvo.více na trijednicky -
trijednicky.cz/temata-komunity/cviky-ktere-vas-dostanou-po-porodu-do-formy?strana=1
Není tady
Tak já jsem přes těhotenstvi nabrala 20 kilo. Ted skoro 9 měsíců po porodu mám 5 kilo nahoře. A nějak se toho nemůu zbavit.
Není tady
Kaly a kojí jetě? Některé maminky začnou hubnout, a kdy přestanou kojit. (To samozřejmě není důvod, abys přestala, jen abys věděla. A navíc, a to robě začne vude lézt - a to u brzy bude - tak bude mít takovou honičku, e to určo půjde dolů (dalí polehčující okolnost je přicházející zima, kdy má tělo tendenci se zaobalit )
Jetě je taky důleité pořádně v noci spát, protoe tělo můe nabírat i z nevyspání, kdy energii pak přes den dohání jídlem. Take a bude dítě i ty spát celou noc, dalí plus pro Tebe:)
Není tady
Ja mela paradoxne min kilo po sestinedeli nez mam ted. A to jsem pribrala jen 9 kg, po sestinedeli uz jsem mela jen 2;5 kg nahore, sice bricho vytahany, ale ted mam nahore furt 5 kg.
A lezeni, u nas uz temer chozeni opravdu nepomaha. Naopak mam min casu se najist a pak jsem schopna si namacet rohlik do majolky. :-)
Ale aspon uz se mi boky vraceji do normalu.
Není tady
Světýlko nekojim a kromě prvních dvou dnů jsem nekojila. :-) Jinak váha furt nahoře. Ted začínám chodit cvičit tak snad se to pohne.
Není tady
Není tady
No - holek je pořádná kupa, to je fakt.
Není tady
Tak ja si vzpominam,ze po porodu dcery me zbylo 12 kilo.Kdyz bylo dceri 5 tydnu byla jsem 3 tydny v nemocnici a nasledovala operace zlucniku,v nemocnici jsem nechala 14 kilo.Sve kalhoty co jsem nosila pred tehotensvtvim jsem,uz ale nedopla.Takze postava se natolik zmenila,ze kalhoty nebylo mozne nosit.
Není tady
Po porodech se mi váha vrátila hodně rychle na původní. Ale poněkud jsem se rozpapinkala při poněkud dlouhodobějím kojení... Kojte, ale cvičte, choďte a jezte zdravě a přiměřeně.
Není tady
No - holek je pořádná kupa, to je fakt.
Ony jsou v akci, ví... dvě za cenu jedný
Není tady
Dlouho jsem bojovala s váhou a pak u jsem si řekla dost a dala jsem na radu kamoky která byla ve světě zdraví a zhubla.Tak jsem tam taky zala-změřili mi hodnoty a poradili přesně co mám jíst a čemu se vyvarovat.Po půl roce jsem na tom líp ne před těhotenstvím
Není tady