Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 27. 4. 2008 16:00

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Re: Vrátila se vám po porodu zpět vaše postava?

Já také musím přidat svou troškou do mlýna. Už asi měsíc každé ráno cvičím (15 zvedaček - natáhnout nohy a zvednout se z lehu na zádech), týden se mažu krémem na zpevnění pokožky a nic sad Břicho je stále povislé, vejdu se jen do 1 jeansů neutral

Upravil(a) Tulipánka (27. 4. 2008 16:00)

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#27 27. 4. 2008 16:47

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Pred prvnim otehotnenim (pred 11ti lety) jsem dost sportovala --posilovna, kolo. Vazila jsem tehdy 57 kilo na vysku 166 cm. V tehotenstvi jsem se snazila take dost pohybovat, alespon ze zacatku, pak uz to neslo, protoze to bylo rizikove. V jidle jsem se neomezovala, ale taky naopak jsem nesnedla vse na co byla chut. V podstate jsem nepribrala nic, doktor mi vzdy skoro nadaval, ale ja jsem na to mela vysvetleni -- proste mi ubyvala svalova hmota a ta je prece tezsi nez tuk. Kdyz jsem sla rodit mela jsem myslim 61 kilo, po porodu jsem hned stoupla na vahu a mela jsem 52 kg. Byla jsem spokojena, ze nemusim nic shazovat, jenom to brisko zustalo trochu rosolovite.

Není tady

#28 27. 4. 2008 16:50

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Tulipánka napsal(a):

Já také musím přidat svou troškou do mlýna. Už asi měsíc každé ráno cvičím (15 zvedaček - natáhnout nohy a zvednout se z lehu na zádech), týden se mažu krémem na zpevnění pokožky a nic sad Břicho je stále povislé, vejdu se jen do 1 jeansů neutral

Tulipanko, ted jsem si vzpomnela co mi hodne pomohlo na to brisko --masirovani kartacem. Zdola smerem k srdci. Nekdy kdyz jsem nemela cas, tak jsem se zamerila jen na to brisko. Zlepsi se ti prutok lymfy.

Není tady

#29 27. 4. 2008 22:58

BerusMon
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Tak ja mam od porudu 06/08 porad 6kilo k dobru. Ach jo, ale asi je to stitnou zlazu, nejak se mi pokazila tri mesice po porodu, beru pilule- hormony a vypada to, ze to nejak brzdi...snad se to upravi..doufam :-) a jsem takova mirne sulcoizni..ale nic tragickeho, ale uz tohold neni jako za mlada..

Není tady

#30 27. 4. 2008 23:20

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tulipánko prý se tělo dává dohromady stejně dlouho jak jsi byla těhotná, takže 9 měsíců. Něco na tom bude, já do té doby taky neoblíkla nic co jsem nosila před tím. Musíš být trpělivá!

Není tady

#31 29. 4. 2008 22:42

mabos
♥♥-----

Já odcházela z porodnice nejhubenější za celý svůj život. smile Jen jsem měla povolené břicho. Nikdo mi nevěřil, že jsem rodila. A dodnes mám při výšce 180cm 62kg. tummenupp

Není tady

#32 22. 5. 2008 20:45

Simonas
♥♥♥♥♥--

Ahoj holky, ackoliv nejsem matka rada si chtu vase prispevky. Chtela jsem se zeptat na tomto vlakne trochu jinak. Pomohlo vam nejak, ze jste treba cvicily pred tehotenstvim se po porodu dostat do formy? Nebo to na to nema vliv.

http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

#33 22. 5. 2008 21:30

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Simonas já teda nevím jak na tom jsou ostatní, ale já cvíčím od svých 14ti let, fakt dost a v těhotenství jsem přibrala 16 kg a měla jsem s tím pak docela problémy schodit. Je to určitě výhoda, že jsi v těhu a hlavně při porodu v lepší kondici, líp to zvládáš, ale to břicho je pak povolený stejně. A ačkoliv makám každý den lehy sedy, zdaleka to není to co dřív.

Není tady

#34 25. 5. 2008 19:54

Miss
♥♥♥♥♥♥-

No..kila su rovnake, ale ta pevnost postavy uz nie je co byvalo a este k tomu strie...hm..tak ako pise Lulu to brucho je stale take nie pevne, ani si nechcem predstavit ako by som vyzerala po viac detoch dumbom takze nateraz stacilo big_smile neda sa to zrovnavat s nedotknutou postavou pred porodom sad

Není tady

#35 26. 5. 2008 9:21

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

no po druhem diteti je to horsi, vim, ze mamka po me(prvni) zhubla jeste,ale po brachovi(taky je to vekem, mela ho uz ve 30) tak to nikdy uz neshodila a pritom sportuje:(

Není tady

#36 26. 5. 2008 21:00

madlička
♥♥♥♥♥♥-

tak já mám 2 špunty a mám asi o 4kg míň než jsem otěhotněla s Teďou. Pravda, to břicho by dala dohromady asi už jen plastická chirurgie lol

Není tady

#37 26. 5. 2008 21:01

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

madli: a kolik ti je let, jestli se muzu zeptat?

Není tady

#38 27. 5. 2008 6:22

madlička
♥♥♥♥♥♥-

Kamchi 25 rodna

Není tady

#39 27. 5. 2008 18:55

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Tak ja mela puvodni vahu cca 2 tydny po porodu a to jsem pribrala 16kg. V porodnici jsem nechala presne polovinu a pak jsem hubla pul kila denne - slo to samo, doted se nijak neomezuji v jidle a vaha stejna jako pred tehotenstvim. nekdy mi to pripada, ze je moje telo na tuto vahu nejak nastavene a pres ni nejde vlak (49kg). Co se tyce postavy, rekla bych, ze je asi taka jako pred tehotenstvim, nastesti se mi strie vyhly.

Není tady

#40 27. 5. 2008 20:22

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

jsi mladoska, to se telo dostava do formy jeste dobre, ve triceti je to uz horsi

Není tady

#41 29. 5. 2008 10:32

Marika
♥♥♥♥♥♥-

Ahojte holky smile

Tak já se přidávám, závidím těm, které po kojení šly s váhou dolů cool

Já totiž malýho kojila 10. měsíců, před otěhotněním jsem měla 49 - 50 kg, při těhu jsem nabrala 21 kg rodna , v porodnici jsem nechala zhruba 11 kg ( Tobísek vážil totiž 4390 g a měřil 53 cm big_smile )
Zbytek jsem shodila asi do 14 dnů, ani nevím jak. Břicho bylo taky celkem v pohodě, na to, že jsem měla buben jak na dvojčátka, takže jsem byla na své původní váze asi 50 kg, možná 51 kg smile .

Tři měsíce po porodu jsem si nechala píchnout Depo Proveru ( už nikdy více!! yikes ) a nevím proč, nějak se mi břicho vytahlo nebo vypoulilo, fakt nevím usch  Já nabrala asi tak tři kilča ... va

No pak jsem to zase nějak stačila vytrénovat  a po deseti měsících kojení Toba jsem přestala,  s tím, že jsem byla na své původní váze a přibrala jsem 4-5 kg dumbom Takže u nás opačný efekt, po konci kojení já nabrala další kilča.

Je pravda, že během kojení jsem necvičila, neměla jsem potřebu, do oblečků jsem se vrátila asi tři týdny po porodu a to bříško se nějak schovalo big_smile Cvičit jsem začla když jsem přestala kojit, intenzivně jsem začla asi od ledna, cvičila jsem dost a každý den doma, taky jsem chodila na aqua aerobik, na body, aerobik apod., no a jak to tak prostě v životě bývá, když člověk  jednou za život chytne chu skvěle vypadat a má vůli, tak se něco stane, takže já si zlomila klíční kost a veškeré cvičeni je fuč roll ALe na postavě jsem to cítila, začala jsem se pěkně zpevňovat, dvě kila jsem shodila, ale Bohužel teď po pěti týdnech válení se dumbom dumbom dumbom

Shrnuto podtrženo, s kilama jsem 1,5 roku  po porodu nahoře (4-5 kg) a břicho mám vytahaný, když jsem nacpaná, tak vypadám tak na 4. měsíc big_smile Ale když najezená nejsem , tak to zase tak hrozný není a když jsem cvičila, bylo to znát, chce to čas, vůli a píli, no vissla 

Každopádně takovou postavu, jako před těhu určitě nemám -  oblečená možná jo , ale když se vysvléknu, tak určitě ne roll  big_smile

Upravil(a) Marika (29. 5. 2008 10:36)

Není tady

#42 29. 5. 2008 13:15

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

tak ja z puvodnich 48 mam jeste 52, a obcas cvicim,ale tak jednou tydne - zadny zazrak, v jidle se nehlidam, kojim... a jinak taky mam depo proveru ale neribrala jsem

Není tady

#43 12. 6. 2008 18:34

serach
♥------

jj není to vubec lehké já jsem chodila na sppening a dala dolů 10 ale ještě pořád 5 zbylo ke konci je to nejhorší ale hchete změnit jidleníče pohyb a trochu přírody já vyzkoušela pak poradce z bioa šlo těch 5 dolů ale ne hned chtělo to udělat fakt něco z jidelníček ale prvno jsem vyzkoušela 7 denní kurz eamilem zdarma než jsem do toho šla
vyzkoušejte  taky kurz
http://www.snama.cz/altea-16/index.htm

Není tady

#44 12. 6. 2008 19:19

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

ja mam nahore jeste tri kila,ale kojim, takze zadny diety:(jim sladke....smile

Není tady

#45 25. 6. 2008 0:21

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Holky, čtu tady,že některé ste si nechaly píchnout Depo proveru - myslíte tím tu antikoncepci,po které se téměř po nějakém času neobjevuje menses?Jestli je to ono,tak je to hodně divné,že je tato antikoncepce ještě dnes k dispozici,koukala jsem se na datum vašich příspěvků a je to tedy docela čerstvé.Jde o to,že jsem už dost dávno tomu četla,že to je ztaženo a nemá se to používat,nebo se zjistilo,že po delším používání Provery může docházet k řídnutí kostí.A s tímhle mají ženské obzvl᚝ problém i bez Provery v pozdějším věku,takže bacha na to radši.zděsla jsem se totiž z téhle zprávy dodatečně taky,nebo jsem si to asi necelý rok nechávala kdysi taky aplikovat a velmi mi to vyhovovalo.

Není tady

#46 29. 6. 2008 11:49

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty: jo to je a injekce, je to podle toho co jsem cetla asi peknej sajrajt.... no ja prvni tri tydny spinila, a ted nekrvacim ale obcas zaspinim, trosicku, jinak bolesti, nabirani nebo problemy nemam... ano je pravda, i MUDR mi to rekl, ze to neni na dlouhe pouzivani, ze jen na dobu, kdy kojim, a  jakmile prestanu, tak si vybrat jinou anikoncepci, ja mela jednu injekci, necham si jeste jednu v cervenci a pak uz v rijnu asi ne, uvidim... Je to blbe pro zensky, co chteji brzy zase otehotnet v radu dvou let... to je pry tezsi, ja to neplanuji, chci dalsi miminko nejdriv za 4 roky, takze uvidim.

Není tady

#47 30. 6. 2008 19:47

madlička
♥♥♥♥♥♥-

tak Depo-proveru jsem měla ( jenom 2 injekce!!!!!!) a snaha o Nikču byla 14 měsíců za podpory clostilbegytu. Jinak by se to prý vůbec nepodařilo........
Mě jí gynekolog nedoporučoval, ale kamarádka vychválila do nebes. Už bych do toho nikdy nešla!!!Je i jiná antikoncepce po dobu kojení
A s tím řídnutím kostí je to tak

Není tady

#48 30. 6. 2008 20:54

Daka
♥♥♥----

Já se vrátila už z porodnice s původní váhou (v těhotenství jsem přibrala 12 kg), ale postava byla jiná, bříško povolené. Dnes - 2,5 roku po porodu se dá říct, že jsem taková, jaká jsem byla před těhotenstvím.

Depo-proveru už nikdy!!! Nechala jsem si ji píchnout 2x kvůli kojení, ale přibrala jsem po ní 4 kg a ple jak puberák. A to mi mudr. oznámila, že je to běžné a že některé přiberou i 6kg po jedné aplikaci!!! Potom jsem nasadila HA prášky a po jejich vysazení letos v březnu jsem čekala až do června, jestli přijde sama MS, ale nic, takže plánování druhého mimi bude asi pěkná fuška grater .

Není tady

#49 1. 7. 2008 8:44

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

madličko: a jakou jsi mela antiko pri kojeni? nemela jsi ten cerazete? neni tam taky to spineni a tak?

Není tady

#50 1. 7. 2008 8:50

madlička
♥♥♥♥♥♥-

u Nikči jo, i nějakou Azalii, ale já pořád kojím........ Špinění bylo, byla jsem se poradit s gynekologem, řekl mi, že kojím dlouho atd. Teď neberu nic, chráníme se jinak. Přemýšlím nad Mirenou nebo až dokojím, tak přejdu na normální antikoncepci

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí