18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já také musím přidat svou trokou do mlýna. U asi měsíc kadé ráno cvičím (15 zvedaček - natáhnout nohy a zvednout se z lehu na zádech), týden se mau krémem na zpevnění pokoky a nic Břicho je stále povislé, vejdu se jen do 1 jeansů
Upravil(a) Tulipánka (27. 4. 2008 16:00)
Není tady
Pred prvnim otehotnenim (pred 11ti lety) jsem dost sportovala --posilovna, kolo. Vazila jsem tehdy 57 kilo na vysku 166 cm. V tehotenstvi jsem se snazila take dost pohybovat, alespon ze zacatku, pak uz to neslo, protoze to bylo rizikove. V jidle jsem se neomezovala, ale taky naopak jsem nesnedla vse na co byla chut. V podstate jsem nepribrala nic, doktor mi vzdy skoro nadaval, ale ja jsem na to mela vysvetleni -- proste mi ubyvala svalova hmota a ta je prece tezsi nez tuk. Kdyz jsem sla rodit mela jsem myslim 61 kilo, po porodu jsem hned stoupla na vahu a mela jsem 52 kg. Byla jsem spokojena, ze nemusim nic shazovat, jenom to brisko zustalo trochu rosolovite.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Já také musím přidat svou trokou do mlýna. U asi měsíc kadé ráno cvičím (15 zvedaček - natáhnout nohy a zvednout se z lehu na zádech), týden se mau krémem na zpevnění pokoky a nic Břicho je stále povislé, vejdu se jen do 1 jeansů
Tulipanko, ted jsem si vzpomnela co mi hodne pomohlo na to brisko --masirovani kartacem. Zdola smerem k srdci. Nekdy kdyz jsem nemela cas, tak jsem se zamerila jen na to brisko. Zlepsi se ti prutok lymfy.
Není tady
Tak ja mam od porudu 06/08 porad 6kilo k dobru. Ach jo, ale asi je to stitnou zlazu, nejak se mi pokazila tri mesice po porodu, beru pilule- hormony a vypada to, ze to nejak brzdi...snad se to upravi..doufam :-) a jsem takova mirne sulcoizni..ale nic tragickeho, ale uz tohold neni jako za mlada..
Není tady
Tulipánko prý se tělo dává dohromady stejně dlouho jak jsi byla těhotná, take 9 měsíců. Něco na tom bude, já do té doby taky neoblíkla nic co jsem nosila před tím. Musí být trpělivá!
Není tady
Já odcházela z porodnice nejhubenějí za celý svůj ivot. Jen jsem měla povolené břicho. Nikdo mi nevěřil, e jsem rodila. A dodnes mám při výce 180cm 62kg.
Není tady
Ahoj holky, ackoliv nejsem matka rada si chtu vase prispevky. Chtela jsem se zeptat na tomto vlakne trochu jinak. Pomohlo vam nejak, ze jste treba cvicily pred tehotenstvim se po porodu dostat do formy? Nebo to na to nema vliv.
Není tady
Simonas já teda nevím jak na tom jsou ostatní, ale já cvíčím od svých 14ti let, fakt dost a v těhotenství jsem přibrala 16 kg a měla jsem s tím pak docela problémy schodit. Je to určitě výhoda, e jsi v těhu a hlavně při porodu v lepí kondici, líp to zvládá, ale to břicho je pak povolený stejně. A ačkoliv makám kadý den lehy sedy, zdaleka to není to co dřív.
Není tady
No..kila su rovnake, ale ta pevnost postavy uz nie je co byvalo a este k tomu strie...hm..tak ako pise Lulu to brucho je stale take nie pevne, ani si nechcem predstavit ako by som vyzerala po viac detoch takze nateraz stacilo neda sa to zrovnavat s nedotknutou postavou pred porodom
Není tady
no po druhem diteti je to horsi, vim, ze mamka po me(prvni) zhubla jeste,ale po brachovi(taky je to vekem, mela ho uz ve 30) tak to nikdy uz neshodila a pritom sportuje:(
Není tady
tak já mám 2 punty a mám asi o 4kg míň ne jsem otěhotněla s Teďou. Pravda, to břicho by dala dohromady asi u jen plastická chirurgie
Není tady
madli: a kolik ti je let, jestli se muzu zeptat?
Není tady
Kamchi 25
Není tady
Tak ja mela puvodni vahu cca 2 tydny po porodu a to jsem pribrala 16kg. V porodnici jsem nechala presne polovinu a pak jsem hubla pul kila denne - slo to samo, doted se nijak neomezuji v jidle a vaha stejna jako pred tehotenstvim. nekdy mi to pripada, ze je moje telo na tuto vahu nejak nastavene a pres ni nejde vlak (49kg). Co se tyce postavy, rekla bych, ze je asi taka jako pred tehotenstvim, nastesti se mi strie vyhly.
Není tady
jsi mladoska, to se telo dostava do formy jeste dobre, ve triceti je to uz horsi
Není tady
Ahojte holky
Tak já se přidávám, závidím těm, které po kojení ly s váhou dolů
Já toti malýho kojila 10. měsíců, před otěhotněním jsem měla 49 - 50 kg, při těhu jsem nabrala 21 kg , v porodnici jsem nechala zhruba 11 kg ( Tobísek váil toti 4390 g a měřil 53 cm )
Zbytek jsem shodila asi do 14 dnů, ani nevím jak. Břicho bylo taky celkem v pohodě, na to, e jsem měla buben jak na dvojčátka, take jsem byla na své původní váze asi 50 kg, moná 51 kg .
Tři měsíce po porodu jsem si nechala píchnout Depo Proveru ( u nikdy více!! ) a nevím proč, nějak se mi břicho vytahlo nebo vypoulilo, fakt nevím Já nabrala asi tak tři kilča ...
No pak jsem to zase nějak stačila vytrénovat a po deseti měsících kojení Toba jsem přestala, s tím, e jsem byla na své původní váze a přibrala jsem 4-5 kg Take u nás opačný efekt, po konci kojení já nabrala dalí kilča.
Je pravda, e během kojení jsem necvičila, neměla jsem potřebu, do oblečků jsem se vrátila asi tři týdny po porodu a to bříko se nějak schovalo Cvičit jsem začla kdy jsem přestala kojit, intenzivně jsem začla asi od ledna, cvičila jsem dost a kadý den doma, taky jsem chodila na aqua aerobik, na body, aerobik apod., no a jak to tak prostě v ivotě bývá, kdy člověk jednou za ivot chytne chu skvěle vypadat a má vůli, tak se něco stane, take já si zlomila klíční kost a vekeré cvičeni je fuč ALe na postavě jsem to cítila, začala jsem se pěkně zpevňovat, dvě kila jsem shodila, ale Bohuel teď po pěti týdnech válení se
Shrnuto podtreno, s kilama jsem 1,5 roku po porodu nahoře (4-5 kg) a břicho mám vytahaný, kdy jsem nacpaná, tak vypadám tak na 4. měsíc Ale kdy najezená nejsem , tak to zase tak hrozný není a kdy jsem cvičila, bylo to znát, chce to čas, vůli a píli, no
Kadopádně takovou postavu, jako před těhu určitě nemám - oblečená moná jo , ale kdy se vysvléknu, tak určitě ne
Upravil(a) Marika (29. 5. 2008 10:36)
Není tady
tak ja z puvodnich 48 mam jeste 52, a obcas cvicim,ale tak jednou tydne - zadny zazrak, v jidle se nehlidam, kojim... a jinak taky mam depo proveru ale neribrala jsem
Není tady
jj není to vubec lehké já jsem chodila na sppening a dala dolů 10 ale jetě pořád 5 zbylo ke konci je to nejhorí ale hchete změnit jidleníče pohyb a trochu přírody já vyzkouela pak poradce z bioa lo těch 5 dolů ale ne hned chtělo to udělat fakt něco z jidelníček ale prvno jsem vyzkouela 7 denní kurz eamilem zdarma ne jsem do toho la
vyzkouejte taky kurz
http://www.snama.cz/altea-16/index.htm
Není tady
ja mam nahore jeste tri kila,ale kojim, takze zadny diety:(jim sladke....
Není tady
Holky, čtu tady,e některé ste si nechaly píchnout Depo proveru - myslíte tím tu antikoncepci,po které se téměř po nějakém času neobjevuje menses?Jestli je to ono,tak je to hodně divné,e je tato antikoncepce jetě dnes k dispozici,koukala jsem se na datum vaich příspěvků a je to tedy docela čerstvé.Jde o to,e jsem u dost dávno tomu četla,e to je ztaeno a nemá se to pouívat,nebo se zjistilo,e po delím pouívání Provery můe docházet k řídnutí kostí.A s tímhle mají enské obzvlá problém i bez Provery v pozdějím věku,take bacha na to radi.zděsla jsem se toti z téhle zprávy dodatečně taky,nebo jsem si to asi necelý rok nechávala kdysi taky aplikovat a velmi mi to vyhovovalo.
Není tady
Kuty: jo to je a injekce, je to podle toho co jsem cetla asi peknej sajrajt.... no ja prvni tri tydny spinila, a ted nekrvacim ale obcas zaspinim, trosicku, jinak bolesti, nabirani nebo problemy nemam... ano je pravda, i MUDR mi to rekl, ze to neni na dlouhe pouzivani, ze jen na dobu, kdy kojim, a jakmile prestanu, tak si vybrat jinou anikoncepci, ja mela jednu injekci, necham si jeste jednu v cervenci a pak uz v rijnu asi ne, uvidim... Je to blbe pro zensky, co chteji brzy zase otehotnet v radu dvou let... to je pry tezsi, ja to neplanuji, chci dalsi miminko nejdriv za 4 roky, takze uvidim.
Není tady
tak Depo-proveru jsem měla ( jenom 2 injekce!!!!!!) a snaha o Nikču byla 14 měsíců za podpory clostilbegytu. Jinak by se to prý vůbec nepodařilo........
Mě jí gynekolog nedoporučoval, ale kamarádka vychválila do nebes. U bych do toho nikdy nela!!!Je i jiná antikoncepce po dobu kojení
A s tím řídnutím kostí je to tak
Není tady
Já se vrátila u z porodnice s původní váhou (v těhotenství jsem přibrala 12 kg), ale postava byla jiná, bříko povolené. Dnes - 2,5 roku po porodu se dá říct, e jsem taková, jaká jsem byla před těhotenstvím.
Depo-proveru u nikdy!!! Nechala jsem si ji píchnout 2x kvůli kojení, ale přibrala jsem po ní 4 kg a ple jak puberák. A to mi mudr. oznámila, e je to běné a e některé přiberou i 6kg po jedné aplikaci!!! Potom jsem nasadila HA práky a po jejich vysazení letos v březnu jsem čekala a do června, jestli přijde sama MS, ale nic, take plánování druhého mimi bude asi pěkná fuka .
Není tady
madličko: a jakou jsi mela antiko pri kojeni? nemela jsi ten cerazete? neni tam taky to spineni a tak?
Není tady
u Nikči jo, i nějakou Azalii, ale já pořád kojím........ pinění bylo, byla jsem se poradit s gynekologem, řekl mi, e kojím dlouho atd. Teď neberu nic, chráníme se jinak. Přemýlím nad Mirenou nebo a dokojím, tak přejdu na normální antikoncepci
Není tady