6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem furt taková lehce oplácaná kolem boků a na břiše a to si myslím, že už by se mi břicho mělo od porodu zatáhnout.Taky každý den cvičím na břicho jako blázen a výseldek žádnej. Vrátila se vám zpátky vaše postava a jestli jo, tak za jak dlouho?
Není tady
Ahoj lulu, máš lehce po 6nedělí, nemůžeš chtít zázraky kůže se stahuje dlouho a na břicho se dává rok na "vrácení do původního stavu". Jinak já splaskla brzy po dvou měsících už jsem normálně chodila ve svém původním oblečení, ale teď už mám o 2 velikosti menší jak kojím, tak mi jde váha hrozně dolů Břicho už mám normálně jako dřív, jen když sedím, tak se mi kůže naroluje do faldíků, ale necvičím, jsem líná, takže mi to asi zůstane
Není tady
Po porodu jsem silenou rychlosti schodila a jednu dobu si vsichni mysleli, ze je ze me snad bulimicka, vypadala jsem priserne.. Ted uz tolik nekojim a vypadam normalne. Postavu mam jako pred porodem, jedine co se zmenilo, moje svaly (zadek, stehna, bricho) nemaji vubec zadnou formu, to se ale casem spravi, az zacnu trochu civicit. Ted nedelam nic jineho, nezli starost o ditko a domacnost - za to mam ale kvalitni bicaky
Není tady
Jojo, bicáky už mi taky rostou, ale to ostatní se třese jako rosol..... Tak snad se to někdy vrátí do normálu. já ačkoliv moc nejím, tak mám pořád 5 kilo navíc a nehne se to ani o deko. Takže pomalu a jistě nakupuju nový šatník.
Není tady
lulu - neblázni, ještě ni nenakupuj, je brzo na to chtít spzátky svojí původní postavu Já teda pořád vypadám jako splasklej pytel ale jsem po císaři a s cvičením to zatím nejde, břicho mě ještě pořád bolí, ale doufám, že až to bude dobrý tak začnu posilovat a trochu se to zpevní.
JInak mám slušně namakanou levou ruku (chovám na ní malou) a pak taky nohy - máme totiž u nás park v hrozným krpálu, takže 2x denně valím s kočárem do kopců - už mám lejtka jak zápasník
Není tady
ahoj, ja jsem do ctyr mesicu shodila vsechny kila, hodne jsem chodila s kocarkem...,ale i kdyz cvicim,po vecerech doma, jinak to nejde,tak zadna slava, porad jsem takova ochabla, ale musim priznat, ze hresim v jidle, takze si za to vlastne muzu sama...
Není tady
Tak já jsem taky taková nějaká divná, už teď mám - 2 kila než před otěhotněním, a přitom jsem nějaká objemnější, prostě do věcí se ještě nevlezu. Jsem taky po císaři, takže břicho visí, raději se na sebe ani nekoukám. A když je mi nejhůř, tak si řeknu, no co, máš nárok po dvou dětech na břicho
Není tady
Já se hrozně bála, že neshodím. Přibrala jsem strašlivých 17 kg, ale malá je hodně akční , první tři měsíce jsme hodně zkusili s prdíkama a vůbec, je hodně aktivní, takže tím kolotočem mám nyní těch 17 dole a navíc ještě 8 kg. Takže jsem od porodu zhubla celkem 25kg. Všichni chválí, že dobře vypadám, ale občas jsem utahaná, až hrůza. Každý večer si přeju noc, že se konečně vyspím. Ale zatím se nějak nedaří .
Ale stejně to všechno stojí za to. Když na mě malá hodí úsměv, jsem v sedmém nebi
Není tady
Lulu, ja si taky myslim, ze je to hodne brzy delat nejake zavery. Rika se, jak dlouho ti trvalo nabrat, tak dlouho to muze telu trvat zase se vratit zpet do normalu.
Ja jsem prirala taky dost 17 kg a rikala jsem si, ze to snad nikdy nemuzu shodit - porodem jsem zhubla snad jen 4 kg.
Poprve jsem na sebe vzala moje dziny, kdyz byly Pavlince 3 mesice a stejne jsem v nich byla pekne narvana. Ale rikala jsem si ze zatim kojim, tak to nebudu tak resit. A je fakt, ze kdyz jsem prestala kojit, tak ta vaha sla okamzite dolu na moji puvodni - pri normalnim stravovani a na cviceni jsem taky nemela moc casu. (Nekdo pri kojeni hubne, no ja to mela obracene - pry 10 % zen to tak proste ma.)
Takze se nestresuj a uzivej si mimiska. Oni tak straaasne rychle rostou.
Není tady
Já jsem zhubla, až když jsem přestala kojit.
Není tady
dusička napsal(a):
Já jsem zhubla, až když jsem přestala kojit.
Mě se taky hubne dobře až teď, když už skoro měsíc nekojím
Není tady
tak já taky pořád čekám zázraky, když se říká že po ukončení kojení to jde samo,ale nic se zatím neděje...¨ted se teda nevážím,ale v pase mám o pár cenťáků míň,za to zadek se mi nějak zvětšil..tak vám nevím
Není tady
Hmmm, já taky furt nic a to nekojím už 2 měsíce. Naopak, bych řekla, že čím mín žeru, tím jsem tlustější....
Není tady
Zdravím vásmě po těhu zbylo 12kg zkusila jsem nemožné diety a stejně nic,jen jsem byla podrážděná a děsně unavená.Chodíme s malým plavat a ty zrcadla mě ničily,faldy kam se podívášpřed těhu jsem měla pěknou postavu a doufala jsem,že když budu kojit kila půjdou dolů,HAHAHA nešla.Už jsem byla bezradná a nakonec jsem našla stránky kde mi odborník poradil jak správně na to:)Zkuste to,je to zdarma:) snama.cz/jel-active5 máte krásný metříky:) www.webroucek.webgarden.cz
Není tady
Mám zkušenost, že mladším mamkám se vrací postava bez problémů (teda aspoň kila, protože rozestoupené břišní svaly už zpět nevrátíte). Čím starší rodička, tím hůře se vrací k původní postavě.
Já měla ve 24 letech dvě děti, štíhlá bez problémů (posledních 5 kg jsem ztrácela asi rok), pak jsem jednu dobu při té honičce zhubla šíleně (43 kg).
No a teď mám dětičky větší, a pěkně, pěkně, pěkně kynu.
Co rok to kilo.
Zlatá váha po porodu...
Není tady
Já to mám podobné jako Damila.
1.porod ve 24letech ( 12kg navíc )- původní váha do 14dnů
2.porod v 27letech - ( 18kg navíc ) - opět původní váha do 14dnů s tím rozdílem,že jsem nezapla kalhoty.
Moje původní váha byla 48kg ( od 17 do 36let ).
Po přestěhování na vesnici,změny zaměstnání z dělnického na THP a taky je to asi věkem,mám nyní 56kg.
Když někomu řeknu,že už nejsem štíhlá,jako dřív a že bych chtěla váhu trochu snížit,tak reakce je:godlike:.
Nikdo nepochopí,že když jsem měla skoro 20let jednu váhu,tak pro mě 8kg přírustek na váze je pro mě.
Ale co chci v 41letech,že!?
Není tady
Já se bojím holky tu pomalu napsat,tak mě prosím,neukamenujte.
Já první starší dítko ve 25 letech a druhou mladší ve 28 letech, u obou jsem přibrala max. 11 - 12 kg. Porod byl u obou císařákem.
No a váha ihned po porodu tak jako před (vypadalo to,jako bych ani nerodila),oblečení bez problému, takže teď je mi 35 let ,no a váha je 49 kg a měřím 158 cm,no,ale je fakt,že já váhu nikdy nemusela řešit,můj otec byl také spíš hubený,takže nebude to mamky i v genech?? Má mamka asi 158 cm a 82 - 85 kg, je ji 68 let a také po porodech nabírala,tak,abych ještě nebyla překvapená,třeba ji doženu.. s věkem.
Tak jsem vám přišla sdělit, že jsem se konečně po dlouhé době - po roce. dostala na svou původní váhu před těhu, no vlastně mám ještě i kilčo mín. Ted mám při 172cm 65 kg.Ještě na vánoce jsem měla 70 kg. V tomhle třetím těhu jsem přibrala 16 kg .
Kojit jsem ještě nepřestala, ale ted už třetí měsíc jsem dostala menstruaci a kila jdou krásně dolů bez cvičení nebo omezování v jídle. Je ale pravda, že mám s malou víc pohybu.
Upravil(a) dusička (18. 4. 2008 20:23)
Není tady
tak já jsem dva mesice po porodu, je mi dvacet čtyři a pořád mám pet kilo hore...ale neomezuju se v jidle(jim i sladke), ale kojim a pohybu mam nekdy taky az az... jinak vzhledove brisko je stejny jaky jsem mela,ale zpevnit chce(ja nikdy ploche nemela)... no uvidime
Není tady
Tak já se také pochlubím, asi to má každá jinak, ale já prostě najednou oblíknu všechny věci co před těhu, i když mám o 2 kila víc, to znamená 174 cm a 58 kg, tak jsem spokojená. Cvičím pořád stejně od porodu, jen mám ted možná víc pohybu, protože malá se pomalu mění z ležáka v pořádně aktivní osůbku, tak možná to je tím, nebo se mi něco v tělo konečně pohnulo....
Není tady
lulu: tak ty jsi daleko od porodu, tak to ja dufam, ze na tm taky budu lip uz v lete
Není tady
Tak já jsem na sebe zvědavá... Jsem tedy kraťoučko podruhé těhotná, takže mi druhé dítko vychází na 28. Nelču jsem porodila ve svých 25 letech. Nabrala jsem 20kg a po porodu jsem 28kg zhubla... U mě to je na 100% pohybem, páč jsem byla typická kancelářská krysa 10 hodin sezení na zadnici a spíš nezdravé stravování nebo spíš takto - nebylo kde se najíst, tak šup pro bagetu nebo kfc...
Není tady
Jitka8 napsal(a):
Já to mám podobné jako Damila.
1.porod ve 24letech ( 12kg navíc )- původní váha do 14dnů
2.porod v 27letech - ( 18kg navíc ) - opět původní váha do 14dnů s tím rozdílem,že jsem nezapla kalhoty.
Moje původní váha byla 48kg ( od 17 do 36let ).
Po přestěhování na vesnici,změny zaměstnání z dělnického na THP a taky je to asi věkem,mám nyní 56kg.
Když někomu řeknu,že už nejsem štíhlá,jako dřív a že bych chtěla váhu trochu snížit,tak reakce je:godlike:.
Nikdo nepochopí,že když jsem měla skoro 20let jednu váhu,tak pro mě 8kg přírustek na váze je pro mě.
Ale co chci v 41letech,že!?
..Já to naprosto chááápu..Od svých 17ti-42 jsem měla 56kg....
Při prvním dítku jsem přibrala 12kg..a během měsíce jsem měla původní váhu 56kg...
Při druhém v 26ti.jsem přibrala 25kg(no byla jsem jak koule) ..Na původní váhu jsem se dostala během tří měsíců..
Mých 56kg při 169cm..mě zůstalo až do loňského jara,kdy jsem přestala kouřit..
za rok jsem přibrala 10kg.. ale už se to konečně zastavilo,,
Upravil(a) sisi21 (26. 4. 2008 0:24)
Není tady