|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj všem, podala jsem trestní oznámení na exe, protože neplatil na dceru. Dnes mi přišlo předvolání, kde ex požaduje snížení z důvodu vážné nemoci. Chtěla bych se zeptat je povinný předložit od lékaře, že to tak doopravdy je ? Dlouhodobá pracovní neschopnost je u něj naprosto běžná záležitost a zajímalo by mě, jestli plati moje oznámení o neplacení...nebo jestli se ruší, když podal svoji žádost dříve než já...Máte některá zkušenosti co mě čeká a co vlastně můžu očekávat...díky moc
Není tady
Výživné stanoví soud, jak zvýšení výživného, tak jeho snížení. (I z důvodu nemoci,mohl platit minimální výživné a vyčkat rozhodnutí soudu)
Není tady
ten chlap bude asi fakt nemocny.
Ked neplatil vobec nic, tak je to neplnenie si vyzivovacich povinnosti.
Není tady
briza3 , žije totiž s přítelkyní, která pracuje ve zdravotnictví, takže dlouhodobá neschopenka nebo hospitalizace u něj není problém, přemýšlím právě jestli můžu požádat soud o nezávislého lékaře např. z jiného města o posouzení jeho zdravotního posudku....
pokud máte některá podobné zkušenosti prosím písněte ať vím nač se připravit a jaké jsou vlastně práva mé dcery, protože pokud onemocním jako matka, živím své děti bez ohledu na nemoc....což neplatí pro BM ...
Není tady
Soud stanoví soudního znalce, i proti jeho posudkumáte právo se odvolat a žádat jiného ale budete tomuset platit Vy.
Není tady
maria : děkuji, tak pokud to stanoví soud, který je v jiném městě, věřím, že to bude v pořádku....
Není tady
Ahoj, co vím, tak lékaři, kteří se vyjadřují k soudům......je to dost nákladné a taky si i počkáš.
No a pochybuji,že by si nějaká lékař vzal na triko pozměnit diagnózu..........to by se asi ale lékařské komoře nelíbilo!!
Není tady
Sára6 : věřím, že to proběhne tak jak má, na podrazy od něj jsem si zvykla i když teď mě vážně zase překvapil....soud máme v září tak uvidíme...pokud je opravdu vážně nemocný, tak ať soud posoudí a klidně výživné sníží...díky za odpověď
Není tady