Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 19. 7. 2007 11:41

Sára.L
♥♥-----

Snížení výživného z důvodu nemoci...

Ahoj všem, podala jsem trestní oznámení na exe, protože neplatil na dceru. Dnes mi přišlo předvolání, kde ex požaduje snížení z důvodu vážné nemoci. Chtěla bych se zeptat je povinný předložit od lékaře, že to tak doopravdy je ? Dlouhodobá pracovní neschopnost je u něj naprosto běžná záležitost a zajímalo by mě, jestli plati moje oznámení o neplacení...nebo jestli se ruší, když podal svoji žádost dříve než já...Máte některá zkušenosti co mě čeká a co vlastně můžu očekávat...díky moc

Sára

Memento mori...

Není tady

#2 19. 7. 2007 14:30

briza3
♥♥♥♥---

Re: Snížení výživného z důvodu nemoci...

Výživné stanoví soud, jak zvýšení výživného, tak jeho snížení. (I z důvodu nemoci,mohl platit minimální výživné a vyčkat rozhodnutí soudu)

Není tady

#3 19. 7. 2007 15:05

nkristian
♥♥-----

ten chlap bude asi fakt nemocny.
Ked neplatil vobec nic, tak je to neplnenie si vyzivovacich povinnosti.

Není tady

#4 19. 7. 2007 16:36

Sára.L
♥♥-----

briza3 , žije totiž s přítelkyní, která pracuje ve zdravotnictví, takže dlouhodobá neschopenka nebo hospitalizace u něj není problém, přemýšlím právě jestli můžu požádat soud o nezávislého lékaře např. z jiného města o posouzení jeho zdravotního posudku....
pokud máte některá podobné zkušenosti prosím písněte ať vím nač se připravit a jaké jsou vlastně práva mé dcery, protože pokud onemocním jako matka, živím své děti bez ohledu na nemoc....což neplatí pro BM ...

Sára

Memento mori...

Není tady

#5 19. 7. 2007 18:57

maria
♥♥♥♥---

Soud stanoví soudního znalce, i proti jeho posudkumáte právo se odvolat a žádat jiného ale budete tomuset platit Vy.

Není tady

#6 19. 7. 2007 19:15

Sára.L
♥♥-----

maria : děkuji, tak pokud to stanoví soud, který je v jiném městě, věřím, že to bude v pořádku....

Sára

Memento mori...

Není tady

#7 20. 7. 2007 12:01

Sára6
♥♥♥♥---

Ahoj, co vím, tak lékaři, kteří se vyjadřují k soudům......je to dost nákladné a taky si i počkáš.
No a pochybuji,že by si nějaká lékař vzal na triko pozměnit diagnózu..........to by se asi ale lékařské komoře nelíbilo!!

Není tady

#8 20. 7. 2007 12:14

Sára.L
♥♥-----

Sára6  : věřím, že to proběhne tak jak má, na podrazy od něj jsem si zvykla i když teď mě vážně zase překvapil....soud máme v září tak uvidíme...pokud je opravdu vážně nemocný, tak ať soud posoudí a klidně výživné sníží...díky za odpověď

Sára

Memento mori...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí