18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj potřebovala bych poradit se streptokokem v krku ,synovi je 7let a od loňského roku má opakovaně streptokoky tím pádem bere neustále antibiotika a je to začarovaný kolotoč ,máte někdo zkuenosti nebo rady,jak se toho zbavit děkuji
Není tady
Ahoj na úplné vyléčení stafylokoka by měl uívat tvůj syn půl roku tinkturu z lichořeřinice a protoe uíval často anitibiotika určitě má i plísně ve střevech jetě půl roku penízovku sametonhou na www.nadeje-byliny.eu o plísni pročíst www.candida.unas.cz během léčby se stav pacienta zhorí můe to vypadat i jako zápal plic,ale bude to jenom čitění organizmu v ádném případě nebrat antibiotika vydret i kdyby kalal celou noc po dvou měsících se to začne zlepovat doporučuji,osvědčené z vlastní zkuenosti celí den by měl pít půl roku detoxikační čaj který obsahuje ostropestřec mariánský přeji uzdravení,nechte mu udělat krevní test na candidu (kvasinky)
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 17:59)
ahoj dekuji za odpovědi.Antibiotika bral různá u nevím jejich název,poslední byl penicilín,stěry mu dělají hned po dobrání antibiotik a krk má čistý a asi za měsíc to tam má znova, na alergologií ,imunologií chodíme imunitu má na hranici prý to je dobré kdy byl mení měl imunitu oslabenou a bral léky na zvýení imunity ,přes zimu jsem mu dávala raločí chrupavku ,ale sreptokok se objevuje pořád.Bral i homeopatika lichořeřinici mu dávám.Chtěla jsem se zeptat jestli máte dobré zkuenosti s
zoom
Kúra protibakteriální a na zvýení imunity s biopolem
Obsah 225ml je to dost drahé ,vyhazuji neskutečné peníze za různé léky a přípravky a ádný účinek. děkuji
Upravil(a) sisinka (20. 7. 2007 9:26)
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 17:59)
tu lichořeřinici mu dávej a půl roku a navíc mu vatovou tyčinkou pokapkanou lichořeřinicí vytírej i nosík,léčba je delí,ale účinná,na imunitu je nejlepí rakytník léčí vechny pokozené sliznice v těle, nevím jestli ho má Mg.Podhorná,ale mají ho i jiné firmy u léčby to chce hlavně čas a trpělivost první výsledky po 3 měsících na imunologii a mu udělají test na candidu na tu je jedině penízovka
Není tady
Ahoj mooooc Vám děkuji,stěry krku mu dělá dětská doktorka,domluvily jsme se e se objednáme na imunologií a udělají mu nějakou vakcínu v kapkách tak uvidíme. jetě jsem se chtěla zeptat jak se dělá vyetření na candidu slyím to poprvé a kde seenu lichořeřinici na vytírání nosu mám ji doma v tabletách.Děkuji
Není tady
Ahoj v lékárně nebo zelené lékárně koupí tinkturu lichořeřinice od různých firem,test na candidu vám udělá doktorka odběrem krve nebo na imunologii
Není tady
Sisinko, můj starí syn 11 let, má taky od podzimu zjitěného streptokoka v krku. ASLO se mu vyhouplo a na 1380. Byla jsem s ním na ORL a za 14 dnů ho čeká vyndání nosních i krčních mandlí, jinak se toho prý nezbaví Teď bere injekčně PENDEPON.
Já se vytrhnutí krčních mandlí dost obávám, někteří doktoři tvrdí, e se to nemá, prý pak vechno sedá hned na průduky. Ale pokud mu prý ASLO před operací neklesne alespoň napolovinu, musí i krční mandle ven. Postraili mě, e mu to jinak můe sednout na klouby a srdce a to u prý není ádná sranda.
Jinak s tebou souhlasím, e je to začarovaný kruh..ach jo.
Upravil(a) Pinky (1. 1. 2008 19:55)
Není tady
Ahoj Pinky my jsme teď prozatím co se týče streptokoku v pohodě od září taky dostával injekce pendeponu měl jich 10, ale dostal asi 7 alergoloka je zruila a předepsala mu 4 ampulky, které bral 1 krát týdně, nepamatuji se jak se jmenoval ten lék pamatuji si jen, e stál 500kč, ale něco z toho asi pomohlo, u delí dobu se streptokok neobjevil a to ho měl před léčbou kadý měsíc i po antibiotikách a nae pani doktorka říkávala, e tam má celý zvěřinec. Taky nás straili vyndáním nosních, krčních mandlí, ale nae doktorka říkala, e se odebírají buď nosní nebo krční tak nevím. Tak úspěnou léčbu.
Není tady
Tohle nas trapi porad a dokola, premyslela jsem ze zajdu do lekarny koupit neco konecne ucinnyho a ne to co predepisuje Dr..myslite ze by na tohle byl dobry i Tantum verde?
Není tady
Hodne to doporucuji v lekarne
Není tady
Proč jedna osoba píe pod dvěma nicky, vleze do třech prastarých diskusí a ptají se a doporučují si ty dva nicky pořád dokola stejné pastilky?
To je mi náhodička.... :-D
Není tady
Mám dobrého kamaráda,
známe se u skoro rok,
seral mi u půlku hlavy,
jmenuje se streptokok
Není tady
Není nad dobré kamarády.....
Ale pobavilo mě i to, e jako něco "opravdu účinného" na streptokoka by někdo poradil to oné nahoře....
Není tady