|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj maminky,
dnes jsme byli v poradně a dr. doporučila na noc kašičku. Rovnou mléčnou. Řekla, že nemléčná je zbytečné vyhazování peněz, když tam budu stejně muset přidávat nutrilon.Já kojím, ale jen částečně po každém kojení dokrmuju 60ml. nutrilonu HA. Dodnes jsem na noc dávala nutrilonu po kojení 120ml.(i tak se na jídlo se budil 2x za noc) Malý byl večer zvyklý na velkou dávku mléka ještě z doby kdy jsem plně kojila. ( nakojila jsem a dávala odstříkané mléko z předchozí noci.)
No a teť nevím. Kaše se dělá na 150ml. Už tak jako tak to dělá dost velkou dávku a to moje zlatíčko to určitě zbaští, protože dokud flaška není prázdná tak to do sebe tlačí. A potom ho bolí bříško. No a já nevím jak to provést s kojením. Kojit asi před kaší, ale kolik udělat té kaše? Poloviční dávka bude asi málo, takže udělat plnou a doufat, že něco nechá? Pokud to bude baštit celé, neroztahuju mu zbytečně žaludek?
A jak to děláte s hustotou? Když dám předepsané množství tak je to tak na lžičku. A to ještě nechci. ( zlobit ho navečer krmením ze lžičky, když tak ještě nejedl).
Není tady
Ahojky,
asi ti moc neporadím, s kašičkou začínáme až dnes, ale my už přikrmujeme, takže u nás to bude určitě na lžičku.
Někde jsem četla, že prý si děti řeknou, kdy mají dost, tak zkus pro začátek udělat plnou dávku a uvidíš, kdy už malej nebude chtít, nebo jestli to zbaští celé.
Hodně štěstí a dobrou chuť
Není tady
já ti Nono neporadím, ale myslím, že děti si neřeknou, kdy mají dost
Není tady