|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Chtěla jsem se zeptat jestli nevíte jak si mám vytvořit svou vlastní stránku jako je třeba www.draci.info kde je administrátor,členové a taky se tam přídává tvorba atd....Nevíte jestli je lepší phpbb3 nebo 2 a pokouším se jí udělat a našla jsem si jednu stránku je to tahle : "www.phpbbplus.cz" ale jsem z toho blbá a nwm co jako mám udělat 

Není tady
Predevsim jde o to, jakou stranku bys rada mela. phpBB (at 2 nebo 3) je predevsim forum - kecaci stranka (neco jako tohle tady).
Pokud bys chtela spise stranku "osobni", jsou vhodnejsi jine systemy, napr. wordpress... nebo i jine, blogy, atd... Musis to vice upresnit.
Není tady
phpnuke, drupal (ten mam rad) ... ale pozor, vsetky tieto sracicky su casto derave, takze neustale patchovat a patchovat 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi: Ano, myslim, ze Dra ti presne rozumi 
Není tady

OK, tak inak.
pozri si PHPNuke (ceske som nenasiel) a tu mas cesky popis instalacie. http://www.owebu.cz/banan/vypis.php?clanek=979
PHP-Nuke vyrástlo na plne kvalifikovaný sofvérový balíček "Web stránky v škatuli", ktorý obsahuje takmer všetko. Vy, alebo niekto iný môžete nainštalovať PHP-Nuke a môžete mať funkčnú stránku za niekoľko sekúnd. Vytvorená web stránka nebude nejaká slabo vyzerajúca stránka, ktorú zbúchate vo FrontPage za pár minút, ale bude to kompletná Web stránka s diskusnými fórami, možnosťou registrácie užívateľov, zasielania noviniek e-mailom a o mnoho viac. Všetko je hneď zabudované. Vďaka skvelej podpore pre vzhľady môže Vaša web stránka vyzerať akokoľvek chcete. Vkrátkosti povedané je to nástroj na tvorbu web stránok, ktoré robia čo si želáte, vyzerajú ako chcete a správajú sa ako chcete. PHP-Nuke Vám poskytuje množstvo komponentov na prácu, ktoré môžete zoradiť takmer akýmkoľvek spôsobom, aby ste vytvorili stránku, ktorú si skutočne prajete.
Ja mam rad DRUPAL
Kedze sa casto v podobnych softoch naju chyby, je potrebne sledovat aktualizacie sw a pravidelne ich instalovat
Upravil(a) Oxi (14. 8. 2007 10:42)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady