|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
jsem tu opět pro radu
matík pije zatim jen z cecinky, z lahvičky avent neumí, zkoušela jsem mu dát čajík a nenasrsal nic.
z čeho pak pije mimčo když už cecinka není, třeba půlroční dítko už bude pít čajíček a nebo štávičku, tak z čeho? koupili jsem i ten hrníček se savičkou takovou měkkou.
díky
Není tady
Pupíčku podle mě musiš pořád nabízet. On se jednou chytne. A myslím že ty savičky jsou nejvíc podobné matčinu prsu ne?
Hrníček s měkkou savičkou jsem teď koupila Kačí a moc jí to zatím nejde NAsaje vždycky moc vody a pak se kucká 
Není tady
Tak já mám zkušenost se starším klukem - takovou - nechtěl dudlík, neuměl pít z lahvičky a ani se to nenaučil. Kojila jsem přes rok. Od sedmi měsíců , kdy jsme najeli na příkrmy, pil z hrníčku s hubičkou. Sice mu to chvíli teklo, ale naučil se.
S malou ted problémy nemám. V porodnici jí naučili na flašku - dokrmovali jsme, ted je ale už plně kojená, a čajík jí podávám v lahvičce od avent.
Není tady
Pupíčku, my používáme taky lahvičku od Aventu, v tomhle horku v tom má malá vodu. Ze začátku to taky spíš jen dumlala a nepila, ale včera už vypila 40ml. Takže taky radim zkoušet :-)
Není tady
taky myslím že to chce nevzdávat se a zkoušet a zkoušet - jednou se chytne :-) mě malá taky občas vezme do pusiny jen ten konec toho dudlíku a jenom to tak dumlá, takže jí to vezmu a za chvilinku zkusím znova až se chytí a vezme si to pořádně a začne sát.
My zas máme problém, t¨že malá když pije z lahvičky Avent, tak i když máme dudlík č.1 tak jí to mlíčko teče oběma koutkama, nevím už jak jí držet nebo jak držet tu lahvičku aby toho tolik nevyteklo ven :-(
Není tady
tak s tim jsme nemeli problem , od sedmeho mesice co jsme zacli s prikrmy jsem ji dala aventovsky magicky hrnek a druhy den z neho pila jak profik, no uvidime jak to bude u druheho...
taky si myslim ze se to musi porad zkouset a nabizet
Není tady

Neboj to se podá, je fakt že naší Aduš bylo jedno z čeho pila a dneska už spíš jen z hrnku nebo pet-lahvičky nebo brčko 
Není tady
Pokud máš avent, zkus nejprve hubičku bez membrány, aby to teklo a aby prcek zjistil, k čemu to vlastně je. Později můžeš membránku nasadit. Učila jsem tak svoji starší...
Není tady
No tak tohle téma je jak šitý na mě, Terezka si zvykla na kaučukový dudlík na lahvičce CHICCO, koupila jsem ho s odsávačkou na mlíko. Savička je měkoučká a jinou prostě nechce. Mám i lahvičky a savičky od AVENTU, ale ten silikon je na ni moc tvrdý a marně jí můžu vysvětlovat, že už je velká holčička a že musí mít na pití větší dírku v dudáčku než mají narozený miminka... neposlouchá, potvůrka
. Takže jsem musela dneska objednat od chicca 4 nový dudáky a těším se, až jí začnou růst zoubky, to spotřebujeme ten jeden kaučuk asi za týden 
Potřebovala bych ji naučit na silikon s větší dirkou, krmím někdy i 20min.
Můžu si za to sama, měla jsem dudáky od začátku střídat, jsem holt tele, no 
Není tady
Megg - to je zvláštní, já od začátku malou krmím z lahvičky avent s tím silikonovým dudlíkem a to je spokojená a saje krásně a přitom normální dudlík na cumlání mi silikonovej plive a chce jedině klasickou obyč kytku z lékárny s obrovskou kaučukovou koulí na konci 
Není tady
BLUE napsal(a):
Megg - to je zvláštní, já od začátku malou krmím z lahvičky avent s tím silikonovým dudlíkem a to je spokojená a saje krásně a přitom normální dudlík na cumlání mi silikonovej plive a chce jedině klasickou obyč kytku z lékárny s obrovskou kaučukovou koulí na konci
No a Terezka má dudák zase silikonovej, tvrdej jak gryml a savičku jedině kaučuk

Není tady