|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Prosím poraďte. :gloria:Neustále mě trápí afty. V těhotenství to bylo celkem dobré a po začátku kojení taky. Ale momentálně ještě kojím a v puse mám afty rovnou 3. Bolí mě z toho celá hlavá, už jsem si vzala Nurofen, který možná ani nesmím, když ještě trochu kojím. Mažu je mundisalem gelem, ale už to vůbec nepomáhá. Bolí to jako zuby-je to hrůza. Někdo tvrdí, že to je nedostatek vitamínu C nebo B, ale já nevím.
Není tady
TamtumVerde- jedině 
Není tady

Dcera brala B a koupila si v lékárně tu fialovou vodičku (teď si nevzpomenu jak se jmenuje,ale oni to budou vědět),s tím si je natírala...
Není tady
Tantum Verde jako ústní vodu? No to bych mohla zkusit.
Ta fialová mě nikdy moc nepomáhala, navíc jsem byla celá fialová
Zase jsem si musela vzít nurofen, třeštila mě celá hlava, bylo to jak když mě bolí zub. 
Jestli se to do zítra nezlepší, zajdu asi k obvoďákovi, abych neměla nějakej zánět zubu nebo něco takového 
Není tady
Nejlíp zabírá Riboflavin (je to B2, je to konktrétně na všechny problémy se sliznicema) účinek je dost rychlý
Není tady
TamtumVerde trochu pomáhá, ale jinak to budeš muset asi týden protrpět.Afty souvisí i s hormonálními výkyvy, často se dělají kolem menzes, snaž se vyloučit ze stravy cukr, nebo ho aspoň omez a v době aftů nejez ovoce. Zeleninu můžeš.
Není tady
Tak moc děkuju za tipy. Už s tím něco musím dělat. 
Ovoce jsem jedla jen když jsem po malém dojídala přesnídávku, takže to utnu uplně. Zeleninu jsem se dnes snažila jíst, ale stejně to moc nejde, štípe to jako ďas 
Není tady
HANINO...TAKY MĚ AFTY TRÁPÍ...TU POSLEDNÍ JSEM MĚLA OD STOLIČEK AŽ KE ŠPIČÁKŮM.
MĚ NA NĚ "ZABÍRÁ" JEDINĚ ZUBAŘ! MUSÍM K NĚMU 2x-3x , TEĎ NAPOSLEDY JSEM TAM CHODILA CELÝ TÝDEN A ON MI JE VYPÁLÍ JAKOUSI VODIČKOU.
Není tady