Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 6. 9. 2007 15:31

kokarda
♥♥-----

Re: Chci se rozvést rozumem,srdcem nevím-jak to skončit?

A holky, víte co je na tom kuriozní?

mám totiž dojem, že potrestanez zase nebude domnělý viník-nevěrný muž, ale jeho nová partnerka. Ta si to vyžere i s navijákem.Jako kdysi/nedávno my. Akorát s tím rozdílem, že tan chlp už jí zřejmě zůstabe, bo je ponaučený z předešlého vztahu/že je to všude stejné/ a navíc starý.
Tak tomu se pak říká karma.Nemá to konce.

Nehovoří slova, ale činy.

Není tady

#202 6. 9. 2007 17:25

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

PETRA72:
Nemáš ty dvojče toho mého ???????? Můj je taky jak Paleček : Ty jdi sem a ty jdi tam, čekejte , až zavolám!!
Ten Tvůj už ale asi doma moc nevolá , když narazil konečně na svou manažerku..Taky si říkám, jaké by to bylo, kdyby si to M někdy zkusil pořádně s ní-ne jen zábavičky a šup domů vyspat.Aby narazil na STEJNOU povahu-trochu diktátorství, citového vydírání,"zaměstnat, aby neměl roupy"- ne zas zamilovanou závislačku...
M. taky je ve vyšší pozici- má organizáační schopnosti, ale zapomněl být doma rovnocenným partnerem a ne nadřízeným.
Eva36:
Maminčin mazánek časem v nepořádku převyšoval cepované vlastní děti, tak se časem polepšil, když se už vztekaly, že táta nemusí-dnes jsem ho vlastně dovychovala k samostatnosti-má pyžamo v koupelně sebou, když se myje-to bylo: podej, přines, vydrbej, ostříhej-a já BLBÁ to dělala. Jako maminka toho Tvého BM, Petro72..., atd.atd.na co sáhen/je ohromně šikovný/to mu jde, ale kolem sebe musí mít kupu lidí.
Maminka M. mi vždy říkala: On Tě musí mít pořád za zadkem!/a já si pomyslela: jo, na práci, ale nevíte, že na zábavu si chodí jinam/

Není tady

#203 6. 9. 2007 17:40

petra72
Host

Jasně, Mikulenko. ANi nevíš, kolikrát jsem mu doma říkala:  fain, jsi ředitel - ale to je povolání - tady jsi partner a podle toho s tebou jednám a od tebe taky v tom smyslu něco vyžaduju a očekávám.....  Jé, to byl oheň na střeše.... lol

Já ho nechtěla vychovávat, nebo dovychovávat. Já nějak předpokládala, že o tom vztah je. Že když se někdo rozhodne s někým žít, že to je fifty fifty (alespoň trochu takto), že když se někdo rozhodne mít domácnost, tak se o ní společnými silami starají - tak jako o děti.....  Ale byla to bohužel jen má představa a tak jsem narazila. Jako on měl představu, jak má "vypadat správná manželka"  (po vzoru matinky),  a v tom momentě narazil on.

SLečna je opravdu moc hodná,milá, vše trpící - ano, manažerka taky. Teď jsou spolu na dovolené. Ona všechno zajistila, sehnala, zařídila, koupila jízdenky-místenky,....a on si snad zabalil sám. Pak dostal instrukce v kolik jedou a jel si s ní odpočinout. 
Já neříkám, že on by to nedokázal - bože, to néé, on je fakt velice inteligentní muž. V práci uznávaný, pracovitý, svědomitý - skvělý manager. 

A s těmi dětmi - minulý víkend jsem jemu a dětem půjčila své auto. NEJSEM PUNTÍČKÁŘ - ale když jsem v pondělí otevřela dveře, myslela jsem, že vyletím z kůže. Děti se smály a měly hroznou radost, když mohly říct - to tatínek, jedl housku......  Tak jsem si nejdříve vyklepala sedačky, ze země od spolujezdce jsem vyhodila odpadky (plechovku od kávy,igelit od sýru, kouli z alobalu od sušenek)  a pak jsem sedla a jela do práce..... A hned jsem věděla, že je vše tak jak má být.
lol    lol  lol

Upravil(a) petra72 (6. 9. 2007 17:50)

#204 6. 9. 2007 18:07

petra72
Host

Ale abych na něm neviděla jen mouchy.  Hodně jsme jezdlili celá rodina na výlety, dovolené, trávili jsme pohromadě hodně času, ale měli jsme každý i své zájmy mimo vztah, nikdy jsme se v ničem vzájemně neomezovali, věřili jsme si (tedy za sebe to říci můžu), do určité doby jsme měli na všechno stejné nebo hodně podobné názory. I na výchovu a na vzdělávání dětí. Nikdo z nás dvou nebyl domácí puťka a na 100% můžu říct, že jsme se ani jeden pro druhého neobětovávali.  Žili jsme si jak jsem mnohokrát tady psala - hezký spořádaný, podle mě spokojený manželský život....  Já jsem sice čas od času kvůli jeho neúčasti na domácnosti či kvůli jeho bordelu frfňala. ALe NIKDY to nebyly hádky, nikdy jsme nezažili co je to tichá domácnost, nikdy jsem neměla důvod se rozvést.  Já jsem to frfňání považovala za běžnou věc - když se mi něco nelíbí, tak to řeknu. Tím to pro mě bylo vyřešené. Nepitvala jsem nic dál...
Takže - nebylo jen to špatné.

To jsem tady psala jen pro pobavení. Trochu odlehčení témat.  Ale je to fuk. Když ten další nebude bordelář, bude třeba žárlit, nebo něco jiného a horšího..... A tak to beru.

#205 6. 9. 2007 18:23

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

Petra72:
Měla jsem stejné představy  jako ty-rovnocennost těch dvou, ale zamilovanost mě posadila níž a JÁ tenkrát dovolila, že M. své EGO zvyšoval jen doma  a tím, že snižoval to mé.
Nemínila jsem jej vychovávat-však by se nedal, ale  uvědomila jsem sijednou, že děti jsou dávno samostanější v sebeobsluze a že mi vyčítají, že za tátu ty kalhoty věším já a rovnám mu věci do skříně atd atd. Tím jsem se k němu chovala jako MATKA č. 2  ajak tu už někdo psal. s matkou se nespí ap., tak se nesmím divit, že se choval ke mně, jako rozmalený kluk , o kterého mamča stará. Chtěla jsem po něm pomoc a zastoupení v hlídání-šla bych třeba cvičit, ale taky nepomohl umýt  nádobí, když chtěl. abych se s ním podívala na nějaký film-řekl: to si doděláš zítra... Na cvičení jsem nešla-nedostavil se...Jeho metoda: pomožte mi všichni, ale když budete mít práci vy, počkám u televize, až si to doděláte. A vůbec: doma dělal hlavně tak, aby jej viděli sousedi-spíš na zahradě-a taky jen něco. Však mi říkali všichni, jak je milý, šikovný, pracovitý  a veselý. Doma: Jen se najím a zas jedu pryč ...Ty  pročekané noci, toho strachu, který se změní  časem ve vztek, když nevíš, co s ním je a kde je. Nemohl své ego snížit k tomu, že by mi dal vědět, že zůstane s kolegama  po práci na pivo... Úleva , že se vrátil ale nestačila, do rána už nešlo apát. On sebou prásknul a v pohodě spal až do rána.Takovéto příhody neměly konce a jinak jsem to neuměla, než mu to časem říct, že mě to ničí, že nespím, že se o něj bojím-což bylo vyčítání, hysterčení ap.Dnes nevím, proč jsem se pořád doprošovala..
Auto nemám, má ho firma-jeho, kterou budoval za manželství od 0 s kamarádem.Všechno je firmy, pro firmu a jeho od firmy/teď , když s emáme rozvést/.Autem byl teď s ní a jejíma dětma v Chorvatsku. My v něm nesměly jíst, teď je v něm binec, její vlasy-nastaržené na mně, oťaplaná okénka od jejích dětí  a fleky na sedačkách/možná i jeho DNA /?/. Na každou svou rodinu jiný metr...

Není tady

#206 6. 9. 2007 18:51

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

Omlouvám se,
zase jsem spustila svá stavidla-nemám to zpracovaný...

Není tady

#207 6. 9. 2007 19:26

petra72
Host

Mikulenko, co k tomu říct - jen hlavu vzhůru a hurá do svého nového života. Bez parazitů, kteří vytuší naše slabší stránky a vysávají a vysávají.

Já to už tak nějak "dokázala" - rozvedla jsem se a žiju. Včera jsme byli dětma na houbách, chodím si cvičit, do konce roku  mám cca 4 víkendy, kdy budu mimo domov a budu se věnovat svému sebevzdělávaní..... Prostě si týden co týden plánuju něco, co se netýká BM a je mi fain. Nač si nechat líbit takové chování. A jde to, to mi věř. Jen to chce odvahu a rozum do hrsti. 

Nechci popírat, že mi něco mé rozhodnutí vzalo - to néé, ale hodně mi to také dalo.  Nežiju s parazitem, který nabíjí baterky na můj úkor. Nekoukám doma na "chlapa", který je viděn jen s knihou v ruce, který mi nic nedává a který jen  bere.  A že mi chybí mužské pohlazení, objetí, milování.... to je fakt. Vždy je něco za něco.

Upravil(a) petra72 (6. 9. 2007 19:29)

#208 6. 9. 2007 20:47

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

kokarda napsal(a):

A holky, víte co je na tom kuriozní?

mám totiž dojem, že potrestanez zase nebude domnělý viník-nevěrný muž, ale jeho nová partnerka. Ta si to vyžere i s navijákem.Jako kdysi/nedávno my. Akorát s tím rozdílem, že tan chlp už jí zřejmě zůstabe, bo je ponaučený z předešlého vztahu/že je to všude stejné/ a navíc starý.
Tak tomu se pak říká karma.Nemá to konce.

U nás je teda ten potrestaný můj BM. Našel si takovou ženskou, která je samostatná, myslím si, že si chtěla jen užívat. BM měl zřejmě představu, že u ní najde to co měl doma, ale zřejmě se spletl. Takže je teď sám. Sám si pere, sám si vaří, sám si u sebe v bytečku hospodaří....

Není tady

#209 6. 9. 2007 20:55

Olympia
Host

.

Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:28)

#210 6. 9. 2007 20:59

Olympia
Host

.

Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:27)

#211 6. 9. 2007 21:00

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

To můj BM poslední tři roky dělal "jen hubou". Sliboval a sliboval....

Není tady

#212 6. 9. 2007 21:01

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Olympia napsal(a):

A co se tyce potrestani - myslim, ze muj BM se potrestal sam a potrestal i svoji nynejsi manzelku.
Ta se od nej nehne na krok, on drive jezdival na sluzebky sam, resp. beze me a s milenkama...
ja doma s detma, a do prace, navarila, napekla, vyprala, vse zaridila, cekala, ....
a ted jeho nova manzelka - drzi se ho jak kliste, jezdila s nim na sluzebky tehotna, jezdi ted s mimcem, ......
hm, ze by vedela, jaky poklad si vzala?

Zřejmě to ví... tummenupplol

Není tady

#213 6. 9. 2007 21:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lollolloltummenuppgodlike holkýýýýý, ale no tááák, nebuďme škodolibé tonguelollolvissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#214 7. 9. 2007 8:21

kokarda
♥♥-----

A jak se ti vaši  "potrestaní ex" tváří navenek? Že je vše supr??? :-)) Přiznají vám, že "s tebou to bylo fajn" nebo něco tak?

Není tady

#215 7. 9. 2007 14:20

Olympia
Host

.

Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:26)

#216 7. 9. 2007 17:15

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

kokarda napsal(a):

A jak se ti vaši  "potrestaní ex" tváří navenek? Že je vše supr??? :-)) Přiznají vám, že "s tebou to bylo fajn" nebo něco tak?

Tak můj BM se chová navenek jako že je v pohodě, že je všechno v pořádku, že se má dobře beze mě. Ale to jenom pro okolí. Mě kolikrát volal, psal SMS a dokonce sám říkal, že to, že se se mnou rozvedl, byla největší chyba jeho života a že toho do smrti bude litovat... Ale to přiznal jenom mě. Pochybuju, že by to někomu povídal. Je to zvláštní, ale on se se spoustou kamarádů a známých, co nás znali jako pár, jako manžele, tak se s nimi nestýká, zatímco já s tím nemám problém někoho potkat a mluvit s ním. A to byli většinou kamarádi a známí BM, ne moji. BM si po rozchodu našel nové známé a začal se chovat ... no prostě jinak než dřív. Hmm..a já teď vlastně ani nevím, jestli to myslel upřímně - to že by chtěl být zase se mnou. Tož tak.

Není tady

#217 17. 9. 2007 8:18

kokarda
♥♥-----

Ahoj holky,
při pondělku.Včera jsem se s M pohádala, je mi z toho smutno.Strávili jsme společný víkend, bo tchýně slavila 70tiny.
Opět jsem Já/jak jinak/ vyvolala konflikt.Chtěla jsem se s M otevřeně pobavit o našem rozvodu, protože doposud jsme ohl. rozvodu komunikovali pouze elektonicky. jasně, papír snese všechno.
Prostě v současné době se můj vztah k M posunul tak, že prostě jediné. co po něm chci/krom rodiřovských povinností/je, aby mi OTEVŘENĚ a přímo řekl, jak to s náma je, jak on to vidí, proč udělal co udělal.Prostě jen nechci furt stavět na mých doměnkách.Kdyby mi prostě řekl, zamiloval jsem se, mrzí mně to, nedá se nic dělat, už tě nemiluju atp...
On stále dělá mrtvýho brouka.My se rozvádíme a on mi k tomu vlastně nic neřekl.Jen jsem pochopila z emailu, kdy jsme začali řešit alimenty a tak, že jako souhlasí.Myslím, že když si mně vzal, měl mě /možná/ i chvíli rád, máme dítě-že si zasloužím dostat odpověď!
Tak to mně žere.Už né ta milenka, ale to, že mu nestojím za to, aby mi to řekl.Taky opět jsem si vyslechla, jak dělám neustále potíře a jeho názor/prý když to chci slyšet je, že jsem potížistka/.
A když jsem nahodila to téma rozvod, ani se mi nedíval do očí no a pak , když už jsem asi po něm chtěla moc, /jako trvala jsem na rozmluvě/, tak se sbalil, a z kavárny odešel a mně  s děckem tam nechal.To dělával často-sbalit se a odejít.Klidně za jakékoliv situace.že prý mi teď k tomu nic neřekne-dle něj nebyla vhodná situace.Ale to už mi říkal xkrát.Jsem se ho zeptala, KDY tedy t vhodná doba nastane...no a skončilo to tím, že prý ho vydírám a šel...
Pravda je, že možná to nebylo načasováno moc dobře, navíc jsem ten víkend měla trochu rýpací náladu, měla jsem na něj párkrát dvojsmyslné poznámky, tak ho to asi popudilo.Ale je to moje obrana, způsob vyjádření toho, že jsem nešŤASTNÁ, ŽE MNĚ TO, ŽE SI NAŠEL JINOU, MRZÍ,ATP.Což jsem mu i tak řekla, že prostě stále s tím nejsem vyrovnaná a proto se tak chovám.že si nemohu pomoci. Mrzí mně, že jsem udělala takovou botu, že jsem to zase nezvládla, a hlavně mně mrzí, že jsem podle toho, jak se ke mně chová, jen otravná ženská.Copak je tak těžké pochopit, že mně zranil?že to všechno je kvůli tomu, že jsem smutná? On to neuznává.
Nejhorší je, vyrovnat se s tím, že tan druhý se halt nezachová tak, jak já chci,či jak by měl....Vím, že na to nemám právo.Ale mně by se ulevilo.
Vím, že se chovám nezrale, že nemám od nikoho nic očekávat, prostě jsem to nezvládla.Je to těžké.Moc.

Není tady

#218 17. 9. 2007 8:45

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Kokardo,

neznám sice Tvůj příběh nějak dopodrobna, budu vycházet jen z Tvého posledního příspěvku.

Víš co nechápu? Proč po tom všem co Ti manžel provedl na něj stále bereš ohled? Proč se ho pořád ptáš jak by si to on představoval? Aby Ti on řekl, jak to s vámi je? Musíš se přeci ptát sama sebe - chci takhle žít dál - pak nebudu iniciovat rozvod anebo takhle dál už žít nechci - no a pak zařídím rozvod. Tečka konec. Přestaň už žít svůj život podle toho, co udělá nebo vlastně jen podle toho, co řekne nebo napíše manžel.

Pokud chceš ve vztahu s ním žít dál a třeba se snažit váš vzájemný vztah zlepšit, no tak k tomuhle cíli nevede cesta tudy, kudy jsi kráčela Ty o víkendu. Pokud chceš s manželem co nejlíp vycházet tak opravdu nesmíš dělat potíže a problémy a chtít s ním pořád něco řešit když on nechce. Vezmi si, že Tvá konkurence (milenka) se právě takhle nechová a proto je Tvému muži s ní dobře ....

Pokud se chceš s manželem rozvést tak taky jsou tyhle rozpravy na nic, v ničem nepomohou jen zjitří rány.

Chápeš?
Jestli ne, ptej se.

Přečti si a snad i víckrát za sebou ten Tvůj podpis - pročpak ho tam asi máš?:

Upravil(a) Vanilka69 (17. 9. 2007 8:45)

Není tady

#219 17. 9. 2007 9:09

kokarda
♥♥-----

Vanil,
já vím.My už spolu přes rok nežijeme, já se od něj odstěhovala, bo jsem nezvládala yt jeho lži, mlžení, indicie o ní...
Doufala jsem, že když odejdu s malou, že mu třeba budeme chybět-no ale jemu to začalo vyhovovat.Rozvod jsem po roce odluka navrhla já, protože se nic nezměnilo, milenku má stále, ona už za ním jezdí do mého bývalého domova.Prostě asi jí má rád, jen mi to prostě odmítá narovinu vyklopit.
Víš, nejvíc mně žere, že on sám se považuje za duchovního člověka, vždy moralizovak, kritizoval ostatní a sám si nevidí na špičku nosu.Doteď mám pusu otevřenou úžasem, že jsem mu to věřila??
Pravda je, že narozdíl od některých tady, se ke mně nechová špatně-je to i tím, že spolu nebydlíme, ale tady se snaží se vyhnout konfliktům, a snaží se mně nedráždit s ní...furt dělá, jako by nebyla.Ale na druhé straně mi vyčítá, jak jsem nesnesitelná, potížistka.Ano.Možná jsem si ho fakt odehnala svým chováním.Možná, kdybych se začala chovat dle toho, jak se tady radí-neřešit, být milá...zkusila jsem to-ale bylo to jak na houpačce.Chvíli bylo jako by nebyla, pak jsem na něco náhodou přišla a nedokázala jsem to v sobě udržet, pak jsem mu to předhodila...blablabla.
No zkrátím to.Pak jsem přišla na to, že nechci být s někým, kdo mně nemá rád a že si nemohu dovolit aby mi ubližoval.A že náš vztah už nemá cenu-on sice mlžil, dělal mrtvýho brouka, ale tím, jak se choval a chová mi dával neustále najevo svůj postoj-že já jsem mu ukradená.Já to odmítala přijmout, teď se s tím smiřuju.O tomto víkendu se mi nějak nedařilo, mám problémy v práci/po MD jsem nastoupila do nocého zaměstnání/, mám gfinanční potíže,..prostě mám blbé období, začala jsem se litovat...ke všemu mi ještě nepřidalo, když jsem četla v časopise článek o svobodných matkách, jak to mají těžké...Prostě jsem to nezvládla.
Vím, že nejlepší cesta je oprostit se od něj, neočekávat od něj nic...On nic dělat nemusí.Můžu být ráda, že se mi s ní neproducíruje před očima.Já vím.Ale občas mně to prostě popadne-ta lítost, bol, žal.
Všechno už tady bylo napsáno xkrát.Vím, jak se mám chovat-ale kde vzít sílu.

Není tady

#220 17. 9. 2007 9:18

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

já taky vím, že to máš těžké a že ne vždy se člověk dokáže chovat jak by chtěl nebo měl.

ALe já Tě spíš chtěla popostrčit k tomu, aby ses už přestala zabývat tím, co chce on, přestala se ho ptát. Za něj přeci mluví činy.

Spíš řeš, zda se rozvést nebo ne.

To že někdo považuje sám sebe za duchovního člověka ještě přeci nic neznamená.

Zrovna taki nehodnoť sebe podle toho, co o Tobě říká on. On si musí sám pro sebe přeci zdůvodnit, proč se chová tak děsně jak se chová, nevyšel by se svým svědomím, je to přeci tak jednoduché říct, že Ty jsi potížistka a proto se on musí chovat tak jak se chová.

Držím palce ať už to blbé období přejde.

Jo sebelítost - jedna z nejhorších věcí, co člověka dokáže potrápit ... mrcha

Není tady

#221 17. 9. 2007 10:55

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Kokardo, moc dobře chápu Tvé pocity. Zažívám v podstatě to samé. Vím, jak je těžké si říct dost a nemluvit o tom, nerýpat. Člověk má pocit, že potřebuje znát odpovědi na své otázky, ale .... Celou dobu jsem to dělala takhle a neposlouchala rady Vanilky a dalších (nebo poslouchala, ale nedokázala se podle nich chovat). Teď snad už konečně na to tu sílu mám. Opravdu si teď  užívám chvíle, kdy je nám fajn a nekazím si je (sobě ne nám) kecama a otázkama. A světě div se, je mi opravdu líp. Dřív jsem chtěla odpovědi, pravdu, jistotu. A jen jsem si tím nechala mnohem víc ublížit.

Tvůj manžel je na tom podobně jako ten můj - zřejmě nás už momentálně nechtějí a tím, že je budeme prudit, ani chtít nebudou. V tom je opravdu výhoda milenek - ony nemají důvod se ptát, ujišťovat, prudit. Ony si právě umí užívat to, co jim ten vztah přináší i za podmínky, kdy vědí o naší existenci, tuší, že spolu stále spíme, trávíme víkendy. Ale berou to tak, jak to je a užívají si ten zbytek. Pokud se naučíme být pro své manželi zase milenkami, možná máme šanci na to, že nás budou milovat. A nebo taky zjistíme, že o ně vlatně vůbec nestojíme :-)

Není tady

#222 17. 9. 2007 11:18

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Kokardo, už jsi toho taky musela strávit .... jak jsi zvládla ten pocit, že ona chodí do tam, kde ty jsi byla doma? Já s tím ještě pořád bojuju - jsem odstěhovaná 5 měsíců. Ale jinak si myslím, že už asi nemáš co řešit. Jestli máš své bydlení a nehrozí nějaké dluhy z jeho strany, tak proč si děláš problémy s rozvodem? Vždyť to můžeš nechat být. A chápu tvojí potřebu to s ním probírat, ale fakt to k ničemu není. Nic rozumného se stejně nedozvíš, nejspíš jen další zdůvodňování proč to byla tvoje vina. To je asi všude podobné a nemá vůbec smysl nad tím přemítat a brát si to osobně. Sem se přesně hodí 4 dohody - nebrat si nic osobně a nevytvářet domněnky. Jsem sice ta poslední na radění (zrovna dneska mě pomáhala zvednout ze země Pan), ale nedá mi to nenapsat.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#223 17. 9. 2007 11:34

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Kokardo, Vanilka mi mluví z duše. Začni přemýšlet o tom, co chceš ty. Zprvu se třeba budeš muset nutit neptat se uvnitř sebe, co on by na to, ale donuť se se na něj a na jeho mínění vybodnout a najdi, co chceš ty. Jen TY. Zkus si představit život bez něj, už na nikoho nečekáš, nikdo ti neříká, jaká jsi špatná, nikdo ti neodchází od stolu, když s ním vedeš hovor...jsi svobodná, můžeš se svobodně rozhodovat, nezávisle na nikom... Pokud jsi se rozhodovala podle něj, a ne podle sebe, snažila ses být milá - stejně to nefungovalo. Nemůžeš zapřít sebe sama a zároveň mít hezký život. To nejde (vlastní zkušenost).

A ještě jedna věc - nepeskuj se. Tak jsi to s manželem tentokrát nezvládla. A co má být? Svět se nezbořil. Zvládneš to příště. Věř si, holka, věř si. Sobě, tomu, že ty zvládneš všechno, co budeš chtít. Pokud si budeš věřit, zvládneš, co chceš. pussa

Život je jako zebra. Střídají se černé a bílé pruhy.

A ještě jeden - Každý mrak má stříbrný okraj wink

Upravil(a) Eva36 (17. 9. 2007 11:40)

Není tady

#224 17. 9. 2007 12:40

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

Ahoj, Kokardo !!

Neboj, z toho se vylížeš.. Ta houpačka zas vyletí vzhůru!
Myslím na Tebe každou chvilku.. /smajlíky mi tady nejdou.../

piš a piš sem, holky  tě tu podrží.

Není tady

#225 17. 9. 2007 13:08

kokarda
♥♥-----

Holky moje, díky!

Vím, že vztah je v čudu, už se smiřuju.Vím, že já už se nebudu snažit to vrátit zpět, a on už vůbec ne.
Zjistila jsem, že mi nedělá dobře, když se chvíli vidíme.Opět mi to vše oživuje a přemýšlím nad věcma, které si jinak zakazuju.
No, teďka už jenom přežít Vánoce a hurá do nového roku:-)
Když rekapituluju, tak zase tak supr manželství jsem neměla, cítila jsem se ve vztahu dosti potlačovaná.M je sice velmi pohledný muž,nepije, nekouří... ale tím to končí. Nebyl to oboustranně vyrovnaný vztah.Možná mi M prokázal službu. Jen mně prostě mrzí, že jsem na vše sama.
S tím rozvodem jsem rozhodnutá, nač to odkládat.Já se ho prosit nebudu - ale není to z uražené ješitnosti.Když on mně nechce, tak ať nechá být. Jakékoliv spojení s ním mně svazuje a stahuje zpět do těch sraček.Proto chci ukončit vztah i formálně.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí